יובל כתב:
el dudernio כתב:
יובל ההצגה שלך לא נכונה.
במצב נתון מתוך ה 8000 מנויים כאשר "רק" 1600 כרטיסים מוצעים למכירה והם לשער 4-5 "רק" 3000 אוהדים ירצו/יוכלו להגיע למשחק.
להפועל אוסישקין יש 1300 חברי עמותה, בסבירות גבוה לא יותר ממחצית ירצו לבוא למשחק. לכן אנחנו מדברים נגיד על 500 אוהדים.
מתוך 1600 הכרטיסים (אחי דיסקונט מקורבים וכו') ילכו עוד 100 לספסרים, ולכן לקהל הרחב יהיה רק 1500 כרטיסים.
כלומר או שמתוך 3000 יזכו 1500 אנשים (מדובר על 50%) או שמתוך ה2500 יזכו 1000 (מדובר על 40%), כלומר אין הבדל יותר מידי גדול
אלא אם אתה 1 מה500 אז יש לך 100% להיות במשחק.
המצאת פה מספרים מגוחכים, אני לא חושב שיש עוד אדם אחד בעולם שיחשוב על מספרים כאלה. 3000 אוהדים ירצו לבוא לדרבי, ועוד הדרבי הראשון מזה 8 שנים ששתי הקבוצות רצות לאליפות? 500 חברי עמותה ירצו לבוא לדרבי? ברצינות, מה נסגר איתך?
ממש לא, מי שמנסה לעקם את המציאות לדבר אוטופםי זה אתה, ואני אסביר גם למה.
ברור שאם המשחק היה באיצטדיון של 50 אלף אז היו מגיעים יותר מ 3000 אוהדי הפועל, אבל אנחנו מדברים על מגרש של 14500,
ולכן חלק גדול מאותם 8000 מוותר על התענוג מראש. לפני כל דרבי יש בהלת כרטיסים, ובסופו של דבר אם אני לוקח את מדגם
האנשים שאני מכיר כמדגם מייצג 95 אחוז מאלו שרצו באמת להגיע השיגו כרטיס ולא דרך ספסרים ביום המשחק. אז אני לא מדבר איתך על 95% מאלו שרוצים להגיע, אני מדבר עם 50%, לדעתי אלו ממש לא מספרים דמיוניים, אלא הרבה יותר קרובים למציאות מה 8000 שלך.
לגבי חברי העמותה, בשביל להשיג כרטיס דרך העמותה יצטרכו לשלוח מייל לחברים ולראות איך הדברים מתקדמים, מהכרות
עם ההענות למיילים של החברים במקרים הטובים פותחים אותם בזמן 600 איש, וכנראה שא כל ה 600 האלו ירצו לבוא למשחק.
חוץ מזה שאם אני לוקח את אותו יחס אז אם מבין 8000 ירצו לבוא 3000 אז מתוך ה 1300 ירצו לבוא 500, בדיוק אותו יחס.
לכן אני אומר שבמציאות הקיימת המצב עבור אוהד שאינו חבר עמותה הוא לא כזה שונה.
ועוד משהו, כמו שכבר אמרו פה, אם הנהלת הפועל אוסישקין תחליט ללכת על המהלך, שמקורו כנראה למרות הכל בכדורגל,
היא לא תקבל חצי אלא רבע במקרה הטוב וגם בין חברי העמותה תהיה הגרלה או משהו כזה.