אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
לחיפה יש סגל עמוק, אבל זה היתרון היחיד. הפותחים והמחליפים שלהם לא מוכשרים משלנו, וגם הם משחקים קצת בלי שיטה (או בלי מאמן).
מכבי משחקים רע מתחילת העונה גם בליגה. לא יודע על סמך מה החלטת שהם שיחקו טוב בהתחלה, הרגע הודית שלא ראית אף משחק שלהם. המשחקים ה"טובים" שלהם היו כשהם כבשו מוקדם והיריבה נשברה (ממש כמו אצלנו).
ולשקר הכי גדול- לוח משחקים נח. באמת? מסוג הטענות שיעלו תיכף בטור דעה בואן
נו באמת, 6 משחקי בית מתוך 10 ועוד אחד בבלומפילד. שקר? נראה לי שאתה קצת משקר לעצמך. ואם אתה ממש רוצה להבין איפה אתה עומד, תראה את המאזן במשחקי חוץ לעומת משחקי הבית.
הפועל טובים נגד קבוצות שנותנות להם כבוד, שלא לוחצות אותן. את זה אתה מקבל במשחקי בית ונגד החלשות בחוץ בד"כ.
ובסדר, אני לא אמשיך להתווכח איתך לגבי מכבי. תאמין במה שאתה רוצה להאמין.
אתה לא תתווכח איתי על מכבי, כי אין לך מושג איך הם משחקים. אני מופתע שאתה עד עכשיו התווכחת עליהם.
כן, הפועל היתה טובה מול הקבוצות שנתנו לה כבוד. כך גם מכבי וחיפה. המשחק היחיד שראוי לציון הוא חיפה נגד מכבי, שם חיפה הראו עליונות בפרצוף של 12000 אוהדי מכבי. וזה ראוי לציון.
לומר שהיה לנו לוח משחקים קל זה מגוחך. בני יהודה בבלומפילד זה ממש לא משחק בית. היו שם אולי 2000 אוהדים בשער 5.
שיחקת עם ביתר כשהם היו על הגל. ניצחת בעכו. וכן, גם הפסד באשדוד ונתניה. מה לעשות, אתה לא מושלם.
טוב אחי, יאללה, היה לנו לוח קשה. אני לא דיברתי על משחק "קל או קשה". אני דיברתי על 7 משחקים בבלומפילד ו-3 בחוץ. אם אתה רוצה להשוות את זה לחיפה למשל, אז חיפה שיחקו 4 משחקי בית ו-6 בחוץ מהם באשדוד, נתניה, ב"ש וסכנין ומכבי. משחקים במגרשים קשים נגד קבוצות קשות. אתה, שיחקת 3 משחקים מחוץ לבלומפילד והשגת 3 מ-9. אץ המשחק ה"לא קל" נגד בני יהודה, להזכירך, גם לא ניצחת.
אז שמדברים על לוח קשה מול קל, תיקח את הלוח של חיפה, תחשוב מה היה קורה אם הפועל היו צריכים לעבור אותו ב-10 משחקים האלה ותענה לעצמך בכנות, כמה נקודות היו היום להפועל.
ולגבי מכבי, אתה צודק, לא ראיתי אותם יותר מדי גם בהתחלה, אבל ממה שכן ראיתי וממה ששמעתי הם היו הרבה יותר טובים ממה שהם היום והאמת, לא ממש מעניין אותי אם היו יותר טובים או פחות טובים. זה ברור שהם קבוצה לגיטימית במאבק האליפות, בטח ביחס לשנים הקודמות.