תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 223 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום 17.10.2011 (דיונים)
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
מתי האדמין כבר ירחיק את פרויס שורט, המשתמש הבזוי הזה מפה? כמה אפשר? אאל"ט זה הוא שאמר שסימרוטיץ' הוא פדופיל לפני איזה שבוע, ככה סתם בשביל לעצבן (ואם זה לא הוא אז גם את מי שכתב את זה היה צריך להרחיק). אנשים כמוהו הופכים את הקריאה בפורום הזה למשהו בלתי נסבל לפעמים, ואין לי בעיה עם ריבוי דיעות.

האמת שהייתי מוכן להישבע שהאדמין ירחיק אותו אחרי מה שהוא כתב לסימרוטיץ,
פשוט מדהים שאנשים פה הורחקו על הרבה הרבה פחות

ובכל אופן... http://shedim.com/bb/viewtopic.php?f=5&t=65664

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
אגב, קראתי בבוקר את הכתבה של צנציפר ואני חייב לרשום את הפסקה המדהימה הזאת.

"האולטראס מבקשים להצטייר גם כארגון בעל נטיות הומניטריות, הדואג לנזקקים ולמעוטי היכולת. אחד הפרויקטים שלקחו על עצמם הוא איסוף בקבוקי פלסטיק על מנת לעזור לאחד האוהדים שחלה במחלה קשה, הם הקימו עמותת נזקקים ולקחו חלק במלחמה על מעמד העובדים הזרים, כולל מקלטים לפליטי דרפור.
אבל המעשים הטובים מתגמדים לאור מה שרואים באתר הבית שלהם. שם, תחת הלשונות 'שנואות', נכללים אישים וקבוצות רבות, בין היתר מי שמכונים על ידם "פושעי אוסישקין", שאחרים על הרס האולם המיתולוגי, בהם שאול אייזנברג. "הקבוצה של המדינה, הממשלה, רשות השידור, איגוד השופטים, איגוד הכדורסל ומעל לכל - של שמעון מזרחי", נכתב שם, לפני הפירוט של יתר הקבוצות השנואות מלבד מכבי ת"א ("אלופי העולם בזחיחות, יהירות ופולחן עצמי. הכי הרבה תארים, הכי הרבה אוהדים, הכי הרבה שחצנות"), בית"ר ירושלים ("הליכודניקים, הגזענים, הבאסטיונרים של מחנה יהודה, המזרחיים, המקופחים"), הפועל ירושלים בכדורסל ("קבוצה מאוסה מעיר מאוסה, עם אוהדים מעצבנים בטווח גילאים של 14-16, רובם ככולם ג'ינג'ים עם גשר בשיניים וכיפה סרוגה"), ובית-שאר ("נזכור ולא נשכח את אשר עשו לנו פושעי בית-שאן באותו לילה בקרית-אליעזר" ".

קראתי ונדהמתי. כאילו, כל המעשים הענקיים האלה, מתגמדים בגלל שבאתר רשום מה אנחנו חושבים על היריבות שלנו (אגב, לדעתי אפילו פחות גרוע ממה שתקבל אם תשאל אוהד מכבי מה הוא חושב על הפועל).

אתה יודע, זה לא שתרמנו לשחרורו של גלעד שליט עם שלטים ותפאורות או משהו בסדר הגודל הזה. אחרת זה היה סיפור שונה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 20:07 
פרויס שורט כתב:
מקורות במשטרה מסרו לי שיש צילומים של קהל ששר את שירי השואה ועם הצלבת מידע מהפורום יש כמה מעצרים בדרך.
פואד. תישן היום תחת השולחן בסלון ֱֱ

לך תזדיין שוטר טמבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
מתי האדמין כבר ירחיק את פרויס שורט, המשתמש הבזוי הזה מפה? כמה אפשר? אאל"ט זה הוא שאמר שסימרוטיץ' הוא פדופיל לפני איזה שבוע, ככה סתם בשביל לעצבן (ואם זה לא הוא אז גם את מי שכתב את זה היה צריך להרחיק). אנשים כמוהו הופכים את הקריאה בפורום הזה למשהו בלתי נסבל לפעמים, ואין לי בעיה עם ריבוי דיעות.

אפשר לינק למה שהוא אמר על סמירוטיץ'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
mbracha כתב:

אפשר לינק למה שהוא אמר על סמירוטיץ'?

אני לא יודע איך עושים לינק ישירות להודעה בתוך עמוד, אבל זה פה באמצע העמוד...
http://shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=65338&start=90
פרויס שורט כתב:
"אלי טביב הוא נוכל,רמאי , ועבריין מורשע ,זה לא שמועה זו עובדה כתובה"

אמר סימרוטיץ המשפטן הדגול
רק שתדע שעל משפט כזה שכתבת יש תקדימים על הוצאת לשון הרע, אז אם אתה לא רוצה למצוא את עצמך מחויב להתנצל ולפצות בכסף כדאי שתשמור על פיך.

כמה קל להכפיש ולקלל

"סימרוטיץ הוא פדופיל שמתעסק עם ילדים בני 9, זה לא שמועה זו עובדה כתובה. תזיהרו לא להעמיד לידו את הילד שלכם בשער חמש,הוא מקבל מזה זקפה, זו עובדה גמורה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
בן זונה מסריח
פתאום הלך ומצא את זה
מדהים התזמון

אמא שלו כלבה והוא בטח גם קורא את זה וחושב שאנחנו בכלל משוגעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
אני רק חושב מה יקרה אם תמוז יעזוב אותנו :SHOCK:
אין שום שחקן ישראלי שיכול לחזק אותנו בעמדת החלוץ ורק זר יקר יוכל למלא את החור שיותיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 23:34 
הגלמוד מלוד כתב:
אגב, קראתי בבוקר את הכתבה של צנציפר ואני חייב לרשום את הפסקה המדהימה הזאת.

"האולטראס מבקשים להצטייר גם כארגון בעל נטיות הומניטריות, הדואג לנזקקים ולמעוטי היכולת. אחד הפרויקטים שלקחו על עצמם הוא איסוף בקבוקי פלסטיק על מנת לעזור לאחד האוהדים שחלה במחלה קשה, הם הקימו עמותת נזקקים ולקחו חלק במלחמה על מעמד העובדים הזרים, כולל מקלטים לפליטי דרפור.
אבל המעשים הטובים מתגמדים לאור מה שרואים באתר הבית שלהם. שם, תחת הלשונות 'שנואות', נכללים אישים וקבוצות רבות, בין היתר מי שמכונים על ידם "פושעי אוסישקין", שאחרים על הרס האולם המיתולוגי, בהם שאול אייזנברג. "הקבוצה של המדינה, הממשלה, רשות השידור, איגוד השופטים, איגוד הכדורסל ומעל לכל - של שמעון מזרחי", נכתב שם, לפני הפירוט של יתר הקבוצות השנואות מלבד מכבי ת"א ("אלופי העולם בזחיחות, יהירות ופולחן עצמי. הכי הרבה תארים, הכי הרבה אוהדים, הכי הרבה שחצנות"), בית"ר ירושלים ("הליכודניקים, הגזענים, הבאסטיונרים של מחנה יהודה, המזרחיים, המקופחים"), הפועל ירושלים בכדורסל ("קבוצה מאוסה מעיר מאוסה, עם אוהדים מעצבנים בטווח גילאים של 14-16, רובם ככולם ג'ינג'ים עם גשר בשיניים וכיפה סרוגה"), ובית-שאר ("נזכור ולא נשכח את אשר עשו לנו פושעי בית-שאן באותו לילה בקרית-אליעזר" ".

קראתי ונדהמתי. כאילו, כל המעשים הענקיים האלה, מתגמדים בגלל שבאתר רשום מה אנחנו חושבים על היריבות שלנו (אגב, לדעתי אפילו פחות גרוע ממה שתקבל אם תשאל אוהד מכבי מה הוא חושב על הפועל).

בדיוק מה שאני חשבתי כשקראתי את זה. גניבת דעת במיטבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 23:38 
gibu כתב:

פחד אלוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 00:04 
eKO23 כתב:
gibu כתב:

פחד אלוהים.

יבוא טב"ח במיליון וחצי יורו על רבע כרטיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 00:05 
eKO23 כתב:
gibu כתב:

פחד אלוהים.

יותר מפחיד מהדרבי הדבר הזה :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
עזבו אתכם שטויות. יש חדשות הרבה יותר חשובות.
בדיוק הייתי בשירותים ופספסתי- מה הימרו ביציע העיתונות על המשחק של הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
די כבר די בחייאת רבעקקקקקקקקק...
אני נחשב אחד המתונים פה, אני לא שר שירי שואה אבל לא שורק בוז.
אבל בחייאת רבעק...כתובות בטוש בשירותים...על זה הסיפור...כתובות?!?!
תגידו לאן הגענו?!?!
שהיה גרפיטי על אבא של ביבראס שנפטר, מישהו בא להתנצל לביבראס?? כתבו שם דברים מזוויעים, היה על זה משהו יותר משורה בעיתון? לא. אלמנתו של אבי כהן החליטה שאוהדי הפועל הולכים להביא שואה אמיתית, נו בחייאת רבעק בגלל כתובות בשירותים.
חלאסססססססססססססס
דיייייייייייייייייייי
זיינתם את כל השכל בגלל ילד עם לורדדדדדדדד
נדפקתם לגמרי בחיי, והתקשורת זה לא מצחיק, זה כבר מזמן מגוחך.
אגב צנציפר כמו אקסית שקיבלה בראש ונזרקה ושופכת רפש על אהובה כי הוא לא רוצה אותה.
אני גולש המון בפורום של בית"ר, הפועל נאצים ואנטישמים זה משהו בשיגרה שם, ב-ש-ג-ר-ה, אבל בחרו להביא ציטוטים מגוכחים מהאולטרס.
מילא התקשורת ה"אדומה" אבל מה פתחתם 20 אשכולות על ילד עם לורד, מה נדפק לכם השכל?! מה אתם משתפים פעולה בפסטיבל?
לגבי שירי שואה אני נגד מסיבה פשוטה, זה פוגע בהפועל, והפועל מעל הכל,זהו.
כמו שכתבתי לפני כמה חודשים, נהיינו הקהל של בית"ר, קומץ ששר שירים שההתאחדות לא מרשה, וכולם נענשים.
בכל אופן חלאס עם הפסטיבל המגוכך הזה בחייאת רבעק, חלאס לחפש איפה שאין.
עיתונאי בישראל דוד פרנקל עזר לערוך סרט שבו אוהדי הפועל מצוגים כאנטישמים עם תמונות ערוכות בפוטושופ והוא לא הכחיש/ (כי יש הוחכות ברורות לכך), ומזה עושים סיפור...
זה מזכיר לי את קופמן אחרי שהפוגרום שהמשטרה האכילה בקרית שמונה, הוא מייד אמר שאוהדי הפועל אשמים ומקומם בכלא, ורק בערב אמר שטעה וקיבל דיווח מוטעה.
דיי כבר עם זיוני השכל המיותרים האלה, הליגה משעממת, כולם משחקים זבל'ה, אז באין כדורגל שלנו מחפשים איפה שאין.
צנציפר קיבל שער ראשי בידיעות ספורט, הוא לא יוכל לקבל לנצח על הפועל, כי זה פשוט לא מעניין ולא מוכר.
הכלבים נובחים והשיירה עוברת, עכשיו תרגעו ותפסיקו לזיין את השכל מכל שטות, נדפקתם בחיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 223 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: