bruno conti כתב:
chimpfive כתב:
אנטיגונה כתב:
למה זה טירוף וחוצפה מצד בעלי הקבוצות לדרוש מחירים כאלה על השחקנים שלהם?
כמעט בכל המקרים הקבוצה הקונה מוכרת את השחקן במחיר גבוה יותר אחרי כמה שנים.
והקבוצות זקוקות לישראלים בכירים בסגל שיצעידו אותה לאליפות ומשם לליגת האלופות, שזה שווה כמה עשרות מיליונים.
וישראלים בכירים מוסיפים לא מעט מנויים.
אז למה מה קרה שרק הקבוצות הגדולות, השחקן והסוכן שלו ירוויחו כסף טוב ורק הקבוצה שבה נמצא השחקן כרגע לא תשתתף בחגיגת המיליונים?
אנשים כאן רוצים להיות הפועל באר שבע כנראה, אחרת אין לי מושג מה כל כך מזיז להם שיוציאו כסף על רכש.
זה לא עניין של מזיז או לא מזיז, מצידי היה הרבה יותר טוב ונעים שיהיה לנו גולדהאר משלנו שישפוך בלי הכרה(למרות שגם הוא הבין שזו לא הדרך...) . אך זה לא המצב והעניין הוא בעצם לדעת לקבל התנהלות שונה ושפויה יותר.
מה עוד שכולם פה לחוצים כמו טמפון ורוצים את הסם שלהם עכשיו כשהליגה מתחילה עוד חודשיים ואירופה עוד חודש.
אז וואלה זה לא עובד ככה גם קבוצות גדולות באירופה עדיין לא החתימו שחקנים... , סבלנות.
כשיהיה צריך לצעוק אני הראשון שיעשה זאת אבל כרגע זה לא הזמן וזה רק מתסיס את החברים שלך פה gבפורום.
בעיקרון אין לי ויכוח איתך , רק שצריך להבין שקיים כאן גם מאבק בין שני הטיפשים שגורם להאטה וחוסר וודאות לגבי העתיד. ואם מוני טוען שהוא עדיין בעלים אז למה הוא לא מחתים שחקנים???
למה כולם באים בטענות לטביב???
המצב לא אידיאלי בלשון המעטה... מחלקת הנוער זה הכי חשוב שיש ואני מסכים רק שלפני כן ובשל המצב צריך לדאוג שלנוער יהיה בכלל קבוצה בוגרת לשאוף ולשחק בה.
כבר כתבתי שאין לי כלים לשפוט את טביב מאחר ויש מאבק ספינים קשה. הייתי מוכן לחכות בסבלנות עוד שבועיים ולראות לאן הרוח נושבת. מכל הראיונות של סידי ושל הטביב בעצמו מתקבל הרושם שאין פה בכלל ענין של "סבלנות" יש פה מדיניות של לעשות הכל ההפך ממוני, להתקמצן עד הטיפה האחרונה, אתם תחכו בסבלנות ואנחנו בינתיים נהפוך לקבוצת אמצע טבלה עם חומר שחקנים מביך. אגב, לא צריך לחכות הרבה בשביל לראות תזוזה בכיוון של השקעה בילדים ונוער, אפשר להתחיל עם מינוי מאמנים בשכר קצת יותר גבוה מ200 ש"ח וטרופית.