אורביט כתב:
אופטימי,
כשאני שר "עד המוות הפועל"(גם כמלמול מכסאי בשער 2),אני מתכוון לכך.ועל הנכס של ללכת עם הפועל לכל מקום ובכל מצב לא אוותר לעולם.זה מה שהכי חשוב לי בחיי אהדתי.
אני מאמין,שרק כשאני נמצא שם-הכי קרוב לקבוצה,אני יכול לעזור ולהועיל לה ולהצלחתה.
אם להחרים מנוי יעזור במשהו-כמו למשל סילוק שני החלאות המזיקות מהבעלות,אעשה זאת(במידה שיוכרז חרם,וכולם יצטרפו,כמובן.לא על-דעת עצמי ולבדי),וגם-רק אם אחשוב שבאמת מעשה זה יתרום לסילוק שני החלאות מהבעלות,מה שאני בספק.
עם זאת,אתמוך במקביל בפעולה לרכישת הקבוצה,בתקווה שתצליח.
אבל בכל מקרה,אמשיך-גם ללא מנוי-ללכת לכל משחק,בית וחוץ,וללוות את הקבוצה מהכי קרוב שאפשר.
לא ברור לי מאיפה החלטת שאני מהמקטרים בפורום ,כשהייתי השבוע בשלושה אימונים(שלישי,רביעי וחמישי) אחרי יום עבודה מעייף,ותכננתי גם אתמול להגיע,לפני שגיליתי שהוקדם האימון בשעה.וגם בהפגנה הדוממת במוצ"ש,מול בית טביב,אפילו ראית אותי בעצמך,ואני אותך.
פעם בשבוע(בד"כ בסופו),וגם זה לא תמיד,יוצא לי להכנס ולהשחיל איזו תגובה או שתיים באשכולות מעניינים כמו זה,לא יותר.
יקירי,
עושה רושם שנעלבת. כתבתי שלא יעזור לנו לנקטר בפורום. זה לא הופך אותך לקטרן מדופלם.
ואומר לך משהו שאתה לא תסכים איתו. אתה הולך לאימונים לא בשביל הפועל אלה בשבילך. אתה מעודד את הפועל במשחקים ושר שירים בשביל עצמך , כי זה גורם לך סיפוק. אף אחד לא בא לאימונים ולא שר לשחקנים בשביל הפועל אלא לצורך סיפוק עצמי שלו. כי זה גורם לו נחת. אתה לא נוסע לקריית שמונה כדי לחזק שחקן כזה או אחר. אתה נוסע לקריית שמונה כי אתה חולה במחלה מסוימת (לשמחתנו לא מזיקה) והדרך שלך להרגיע אותה היא לנסוע אפילו עד קריית שמונה. כן אני יודע שזה בון טון לשחק אותה שכולם מתאמצים בגלל הפועל. לא ולא. כולם מתאמצים כדי לספק לעצמם עונג. ושוב פעם אל תיקח זאת אישי כמו שכתבתי קודם.
הדיון כאן הוא מה טוב להפועל. או איך אתה רוצה לראות את הפועל כדי שתוכל לספק לעצמך גם
בעתיד את אותו נחת כמו בעבר.
לטעמי הבעלים תופסים אותך ואת שאר הקהל, ובצדק , כשבויים שלהם. ומצב זה חייב להשתנות.