תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 02:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יום שבת,גמר ליגת האלופות : מנצ'סטר יונייטד נגד ברצלונה
הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 00:17 
אני אחזור על דבריי שוב- קצת מצחיק שאתה מחפש אותי אישית, וטוען כלפיי שזה בעצם מה שאני עושה, אירוני, לא? אתה עושה מעצמך בדיחה, כמו שפתאום 'הלכלוכים' שלי לא היו מהרגע הראשון ( אופס ) ופתאום אני מודה שהם לכלוכים, למרות שזה בדיוק ההיפך ממה שעשיתי. אני לא כמוך, מותק, זה לא אישי אצלי, ולא באתי ללכלך. למקרה ולא קלטת עד כמה יצאת טמבל, אתה זה שלכלכת.
לא פחות מצחיק שאתה כותב על הקושר האחורי מה שכתבת ( הכינוי הזה שלבושתי אומץ ע"י כמה משתמשים כאן הוא המצאה שלי, אחת ממיני דרכים שנועדו לתאר עד כמה אני אוהב אותו ) כי אז הזכרון המופלא שלך, זה שזכר איך 'מהיום הראשון לכלכתי על גוטמן', היה יודע שזה בדיוק מה שאני כתבתי עליו לאורך השנים, וקצת לפניך אפילו במחילה, אז המחשבה שאתה מנסה להרצות לי קצת פאתטית.
אני לא שונא את אלי גוטמן, חמודי, הוא היה המאמן של הקבוצה שלי וככזה הסתכלתי על ההתנהלות המקצועית שלו כמו על כל מאמן אחר של הפועל. וכשחשבתי שזו קשורה יד ביד להתנהלות האישית שלו, כמו שקורה, קרה ויקרה עם הרבה מאמנים אחרים אצלנו ובכלל, על זה כתבתי. כששמעתי מדי הרבה אנשים שהכירו אותו היטב לאורך שנים סיפורים על התנהלותו, זה התחבר לי בול למה שראיתי, והפריע. וככל שזה הגיע לפגיעה במועדון כך הביקורת שלי על האופי שלו גברה. ועדיין, אם הזכרון המפורסם שלך היה מופעל, היית מצטט את כל הפעמים שכתבתי שאני מקווה שבכל זאת משהו אצלו ישתנה והוא ילמד מטעויות ויתקן דברים, דברים שנכתבו באופן סדיר וקבוע, ושיזכה לקחת אותנו לאליפויות המיוחלות. אבל מה לך ולזה, אתה עוסק בסגירת חשבונות אישיים והפצת שקרים.
אגב, לא ראיתי מפריע לך שהרבה אנשים כתבו וכותבים כאן דברים לא נעימים על אופיים של גיא לוזון או על קשטן? איפה שחם ומסע הצלב שלו?

עכשיו הואל בטובך להזדיין לי מהחיים, ואם אתה רוצה לרדת לרמות אישיות יש כאן עוד מספיק טמבלים שנמצאים כאן בשביל הריגוש הזול הזה. מאחל לך להתבגר מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 00:33 
בר קולמוסא כתב:
villa crespo כתב:
Shacham כתב:

אתה מוזמן לשנוא את אלי גוטמן, אבל אל תקשר את זה ליכולות האימון שלו.

לי זה די ברור שהויכוח הוא רק על יכולות האימון.
איך אפשר להתווכח על אלי גוטמן הבן-אדם?
עוד לא הבנתם שמדובר בחרא של בן-אדם וגונב דעת מהסוג הגרוע ביותר?

מבחינתי זו אגדה.
למה במשך שלוש עונות לא קם אף שחקן ואומר את זה?
למה גם במסגרת הנטישה ההמונית ואווירת סגירת החשבונות שיש בהפועל, אף שחקן לא אומר מילה רעה על גוטמן?
ולהיפך - כולם מהללים אותו.
כנראה שהוא לא כזה חרא בנאדם

נו, ולמה לא שמעת על זה מאף שחקן אחר של גוטמן עד היום? על כמה אחרים כן שמעת? אז מה, אם אתה לא שומע לכלוכים בתקשורת, אתה חושב שהדברים לא קיימים? נדיר שמישהו, לא משנה שחקן או מאמן, ייצא לתקשורת ויגיד מה באמת קורה מאחורי הקלעים ולא קשה להבין למה. אני יכול להגיד לך ששמעתי משחקנים ואנשי צוות שעבדו עם גוטמן, וכל מיני אנשים שהכירו אותו אישית היטב דברים מאוד מאוד לא נעימים. זה מעבר לסוג התנהגות שלו שנחשפנו כולנו אליה לכל אורך הקדנציה שלו, שמספרת לא מעט על מי האיש.
וזו בעיה קשה, כי אחרי זה יוזכר שם לדוגמא של רוני לוי לאימון הפועל, ויש לא מעט שיגידו שזה רעיון טוב. עליו לא ממש קראת דברים משחקנים, נכון? זה לא מנע מהשחקנים הבכירים שלו ( אלה שלא עזבו בגללו ) לגשת לבעלים ולהגיד "או הוא, או אנחנו". הכל אינטרסים, חביבי, וכביסה מלוכלכת תמיד מעדיפים להשאיר בבית.

ואחרי הכל כנראה שלא שמת לציטוט המדהים של טועמה בהארץ, שניה אחרי הגמר....

עכשיו בחייאת, זה אשכול של ליגת האלופות שהוסט ממניעים אישיים וחבל, יש כאן אולי כמה אנשים שאשכרה היו רוצים לכתוב משהו שקשור לנושא המקורי. אתה רוצה, תפתח אשכול 54,098 על גוטמן....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
יש לך בכלל מושג מה אומר המושג "לחפש אישית"?
אם אתה היית בוגד באחותי, ואז הייתי כותב בגלל זה שאתה משתמש אפס ואינטרסנט, זה היה נקרא לחפש אישית. אבל אם אני אומר שאתה משתמש אפס ואינטרסנט בגלל המסע צלב שלך על אלי גוטמן, אז אני לא מחפש אותך אישית. לא מכיר אותך, מאחל לעצמי שאני לא ייאלץ להכיר אותך במהלך חיי ואין לי מושג אפילו איך קוראים לך ואיך אתה נראה אז אני בטח לא מחפש אותך אישית. מנסה לסגור איתך חשבון אישית עלק, חושב שאנחנו בסרט מאפיה של תימנים עם נקמות דם.

לא יודע איזה דברים אנשים כאן כתבו על האופי של קשטן ולוזון(בכל זאת אני כאן רק אממ, 4 שנים? בערך ממתי שאלי חתם בהפועל),
אבל אם אתה עדיין מספיק מוגבל כדי לא להבין שהבעיה שלי היא לא הטענות על האופי של אלי גוטמן, אלא זה שאתה מקשר את זה ליכולות האימון, אז הדיון הזה אבוד מראשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 01:41 
תמשיכו להגיד מכבי של אירופה. תמשיכו להגיד מתנות משופטים. תמשיכו לשנוא את בארסה כי זה אופנתי וכי אתם מאגניבים, תמשיכו לקלל וללכך ובעיקר, תמשיכו לאכול את עצמכם מקינאה. 3 שנים אנשים עוצמים עיניים ומסרבים להודות במה שהוכח היום מעל כל צל של ספק - בארסה של עידן גווארדיולה היא הקבוצה הטובה ביותר בהיסטוריה של המשחק הזה. אני מודה על זה שיום אחד אני אוכל לספר לילדים ולנכדים שלי שזכיתי לראות את הקבוצה הזו בלייב.

תמונה

כמה סימליות יש בתמונה הזו. הקבוצה הגדולה בעולם חוגגת מול אחד השחקנים הגדולים והמוערכים שידע המשחק הזה, שמסמל את הווינריות של מנצ'סטר, ווינריות שפשוט לא יכולה על בארסה 2 גמרים רצופים.
מעבר לעובדה שבארסה הייתה היום 5 רמות מעל יונייטד, ומעבר לתצוגת הענק של השחקן הטוב בהיסטוריה, אני אקח איתי מהגמר את הרגע שפויול נכנס למשחק ותוך שנייה צ'אבי העביר אליו את סרט הקפטן כמחווה של כבוד, ויותר מזה, הרגע בו פויול נתן לאבידל להניף את הגביע. זה היופי בבארסה, זה היופי בכדורגל. אוהדי בארסה עשו מוזאיק לפני המשחק בו נכתב - We Love Football. ובכן, ללא ספק, We Do!

T'estimo Barça! Moltes Gracies! Visca Barça y Visca Catalunya!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 03:58 
רון קעקועים כתב:
תמשיכו להגיד מכבי של אירופה. תמשיכו להגיד מתנות משופטים. תמשיכו לשנוא את בארסה כי זה אופנתי וכי אתם מאגניבים, תמשיכו לקלל וללכך ובעיקר, תמשיכו לאכול את עצמכם מקינאה. 3 שנים אנשים עוצמים עיניים ומסרבים להודות במה שהוכח היום מעל כל צל של ספק - בארסה של עידן גווארדיולה היא הקבוצה הטובה ביותר בהיסטוריה של המשחק הזה. אני מודה על זה שיום אחד אני אוכל לספר לילדים ולנכדים שלי שזכיתי לראות את הקבוצה הזו בלייב.

תמונה

כמה סימליות יש בתמונה הזו. הקבוצה הגדולה בעולם חוגגת מול אחד השחקנים הגדולים והמוערכים שידע המשחק הזה, שמסמל את הווינריות של מנצ'סטר, ווינריות שפשוט לא יכולה על בארסה 2 גמרים רצופים.
מעבר לעובדה שבארסה הייתה היום 5 רמות מעל יונייטד, ומעבר לתצוגת הענק של השחקן הטוב בהיסטוריה, אני אקח איתי מהגמר את הרגע שפויול נכנס למשחק ותוך שנייה צ'אבי העביר אליו את סרט הקפטן כמחווה של כבוד, ויותר מזה, הרגע בו פויול נתן לאבידל להניף את הגביע. זה היופי בבארסה, זה היופי בכדורגל. אוהדי בארסה עשו מוזאיק לפני המשחק בו נכתב - We Love Football. ובכן, ללא ספק, We Do!

T'estimo Barça! Moltes Gracies! Visca Barça y Visca Catalunya!

הודעה מכביסטית ודוחה. כשכולם יפסיקו לשפשף על מסי, אנחנו נהיה שם בשביל הקבוצה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 05:18 
סמל אישי של המשתמש
מי ישמע הנכדים שלי ירצו לשמוע על הקבוצה הזאת
זה יהיה סתם סיפור טרחני ומביך כמו הסיפורים של נדב יעקובי על ריאל מדריד של פושקאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 06:28 
מכבי עולם
לא חשבתי שאי פעם אגיד את זה אבל המשחק אתמול הוכיח לי עד כמה מוריניו גאון
וכמה גדולה היתה אינטר בעונה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 06:34 
אפשר לאהוב או לא לאהוב את ברצלונה,אבל עובדה אחת מדהימה,אף שחקן של יונייטד לא משתלב היום בהרכב הפותח של ברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 07:21 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
אפשר לאהוב או לא לאהוב את ברצלונה,אבל עובדה אחת מדהימה,אף שחקן של יונייטד לא משתלב היום בהרכב הפותח של ברצלונה.

רוני יותר טוב מוייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 07:34 
מסצ'ראנו :HEART2: :HEART2: :HEART2:
ציטוט:
אנחנו מאוד שמחים. ניצחנו קבוצה פנטסטית, אנחנו שמחים כי שיחקנו כמו שאנחנו יודעים לשחק. עבור כל כדורגלן זה דבר גדול לזכות בליגת האלופות. אוהדי ליברפול היו קצת עצובים כשעזבתי אז אני מקדיש להם את הניצחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 07:43 
הרקע -
היונייטד בנויה מזה שנים בצורה לא מאוזנת וחסרה קישור אמצע מגרש יצירתי.
גם בפרמייר אחוזי החזקת הכדור שלה לא מרשימים ולא פעם גם נגד קבוצות בינוניות.
היא מחפה על כך בחלקי קבוצה אחרים שמבריקים. אבל, דווקא נגד ברצלונה חולשה זו מובלטת.
ברצלונה התקשתה נגד צ'לסי, נגד אינטר של נוריניו וגם נגד ריאל של מוריניו ב-4 המשחקים ההאחרונים. אבל, מערך הקישור האמצעי המעובה והמבריק שלה חושף עד לכאב את החוסר במערך המקביל של היונייטד.

מה לעשות ?
כמובן, לפחות "סניידר" אחד. ו"רובן" אחד.

מה יקרה ?
תלוי בגלייזרים.
בשנתיים האחרונת מאזן הרכש/מכירות של היונייטד שלילי.
ככה לא בונים קבוצה וקשה לבנות על הבלחות כמו רכישתו הרננדז בזול.
ככה גם לא עושים עסקים, וגם הגלייזרים יודעים זאת ובעונה שלפני המשבר הכלכלי היה תקציב רכש שמתאים לקבוצה.
אוהדי הקבוצה מכל העולם, שמהווים בסיס כלכלי חשוב, לא הגיעו בגלל שנולדו במנצ'סטר ואפילו לא בגלל התארים אלא בגלל הברק. רוני אמר זאת ולטעמי זה היה דרייב חשוב בהתנדנדות שלו.
רוצים לנצח את ברצלונה ? נשאר רק לברר האם הקבוצה תימכר או שלחילופין, הגלייזרים יחזרו להשקיע.

והערה -
העונה היונייטד ניצחו בפרמייר למרות תקציב הרכש של הבעלים בגלל שהבעלים של היריבה העיקרית עשה את הגיחה המחזורית שלו למעורבות בעמדת המנג'ר (הפעם הקודמת מוריניו / שבצ'נקו).
מזכיר משהו? בעלים, בעלים, בעלים. מנג'ר, מנג'ר, מנג'ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
תמשיכו לשנוא את בארסה כי זה אופנתי וכי אתם מאגניבים

כן, זה האופנה היום.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
הפועל זה השיגעון! כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

רוני יותר טוב מוייה.

VDS יותר מואלדס,
אברה יותר מאבידל לטעמי וגם הייתי לוקח כל יום את גיגס לפני פדרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 09:14 
אחד הגמרים הכי חד צדדיים שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 09:30 
וואו אבל זה ממש אידיוטי להשוות את בארסה למכבי שאין אפילו טיפה של הקשר כלשהו בין שתי הקבוצות האלה, אחת קבוצה של מקופחים שמנסים להתבולל ולהתבודד מהפאשיזם הספרדי (של פעם), קבוצה של עיר בתוך מדינה שמחפשת עצמאות של עצמה ולא רוצה להיות חלק מספרד, קבוצה שהיא מודל לשפיות מינימלית בגועל הזה שנקרא כדורגל כדורגל אירופאי והסכומים שיוצאים. לא שאני אומר שברסה טלית שכולה תכלת אבל הם באמת משחקים כדורגל מדהים, קבוצה שמפרקת קבוצות לא צריכה אוטומטית להיקרא מכבי (אף אחד לא קרא לנו מכבי עונה שעברה), מכבי זה הרבה מעבר ללתת 5 ו6 במשחק ולקרא לברסה מכבי במדינה שיש בה מכבי אמיתית (ריאל) שתעשה הכל כדי כולל הכל כולל גניבת שחקנים ותשלום מחירים בלתי שפויים על שחקנים. באמת שברסה זה הדבר הכי מרוחק ממכבי שקיים בעולם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
וואו אבל זה ממש אידיוטי להשוות את בארסה למכבי שאין אפילו טיפה של הקשר כלשהו בין שתי הקבוצות האלה, אחת קבוצה של מקופחים שמנסים להתבולל ולהתבודד מהפאשיזם הספרדי (של פעם), קבוצה של עיר בתוך מדינה שמחפשת עצמאות של עצמה ולא רוצה להיות חלק מספרד, קבוצה שהיא מודל לשפיות מינימלית בגועל הזה שנקרא כדורגל כדורגל אירופאי והסכומים שיוצאים. לא שאני אומר שברסה טלית שכולה תכלת אבל הם באמת משחקים כדורגל מדהים, קבוצה שמפרקת קבוצות לא צריכה אוטומטית להיקרא מכבי (אף אחד לא קרא לנו מכבי עונה שעברה), מכבי זה הרבה מעבר ללתת 5 ו6 במשחק ולקרא לברסה מכבי במדינה שיש בה מכבי אמיתית (ריאל) שתעשה הכל כדי כולל הכל כולל גניבת שחקנים ותשלום מחירים בלתי שפויים על שחקנים. באמת שברסה זה הדבר הכי מרוחק ממכבי שקיים בעולם הזה.

הם מכבי רק בפרספקטיבה מקומית-ישראלית.

עצם זה שמדינה שלמה, בלי כמעט יוצא מן הכלל, אוהדת (אוהדת עאלק) קבוצה מצליחנית (שמצליחה בזכות), עצם זה שכל הישראליאנה כולם יושבים אתמול בבתי קפה גדושים עד אפס מקום, מול מסכי ענק ובפאבים הומים ומלאים חולצות "מסי", או במרפסות פתוחות כשהטלוויזיה בקולי קולות, וצווחים ומריעים ל"קבוצה של המדינה".

זה לא מזכיר את מכבי-נימני, זה מזכיר את מכבי-שימון. זאת של ימי חמישי. זאת של שנות השמונים.

ברסה - הקבוצה של המדינה. :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
Roman כתב:

עצם זה שמדינה שלמה, בלי כמעט יוצא מן הכלל, אוהדת (אוהדת עאלק) קבוצה מצליחנית (שמצליחה בזכות), עצם זה שכל הישראליאנה כולם יושבים אתמול בבתי קפה גדושים עד אפס מקום, מול מסכי ענק ובפאבים הומים ומלאים חולצות "מסי", או במרפסות פתוחות כשהטלוויזיה בקולי קולות, וצווחים ומריעים ל"קבוצה של המדינה".

זה לא מזכיר את מכבי-נימני, זה מזכיר את מכבי-שימון. זאת של ימי חמישי. זאת של שנות השמונים.

בדיוק.
ברצלונה זאת הברירת מחדל של הבן אדם הישראלי הממוצע. וכל הבארסה-מניה המגעיל הזה קיים רק בארץ. טוב, גם בארצות אחרות מתלהבים מהם, אבל לא ככה. הכול תוצר של ספורט 5, שמנסים(ובהצלחה) להאדיר את המוצר היחיד שיש להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 09:55 
Frank Serpico כתב:
Roman כתב:

זה שהם סוחפים אחריהם קהל אדיר ייאמר לזכותם ולאו דווקא לרעתם, אני אישית לא ראיתי בשום מקום את ברסה יוצאת בהצהרות של קבוצה של המדינה (כמו מכבי) או את ברסה מבקשת מכולם שיאהבו אותה ויהיו בעדה, ברסה סוחפים, אנשים שאוהבים כדורגל מעריצים את המשחק שלהם גם עם שונאים אותה, ואנשים שלא מבינים ולא אכפת להם הם עדר, עדר שבסוף יחזור למקומו אבל משם ועד להנחיל לברסה את המונח מכבי כי כמה ישראלים החילטו לספח לעצמם אהדה אליה זה מעליב את ברסה ואת אוהדי הכדורגל. ברסה לא נקיים מהרבה דברים אבל הם בטוח לא קבוצה שמתיימרת להיות משהו שונה, הם פשוט משהו שונה משהו שאני אישית לא ראיתי בחיים (אני רק בן 22), כדורגל כזה בשבילי הוא חוויה, שהם שיחקו נגד ארסנל רציני שארסנל ינצחו כי אני באמת אוהד אותם, וכנראה שכל פעם שהם ישחקו מול קבוצה שהיא קטנה ממנה במימדים אני יהיה נגדה אבל שאני רואה את אריות העולם, קבוצות שמוציאות על שחקנים לא פחות מברסה ואפילו יותר, שכל מטרתן היא רק להרוס משחק של קבוצה שניה במקום לעשות את זה של עצמה זה פשוט גורם לי הנאה ועצב מצד שני כי אם כבר אתם מוציאים כל כך הרבה כסף על שחקנים, לפחות תשחקו כדורגל.
אני כל כך שמח שהפועל אימצו את המודל הזה במשחק שלהם, למרות ההבדלים הברורים ברמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 09:58 
Shacham כתב:
Frank Serpico כתב:
Roman כתב:

בדיוק.
ברצלונה זאת הברירת מחדל של הבן אדם הישראלי הממוצע. וכל הבארסה-מניה המגעיל הזה קיים רק בארץ. טוב, גם בארצות אחרות מתלהבים מהם, אבל לא ככה. הכול תוצר של ספורט 5, שמנסים(ובהצלחה) להאדיר את המוצר היחיד שיש להם.

מה שעוד יותר מעצבן זה כשאתה מכריז בפני "אוהד" בארסה על אי אהבתך לקבוצתו הם כולם מגיבים בפליאה:"איך אפשר שלא לאהוב אותם?!" או "איך אפשר שלא לאהוב קבוצה כזאת מושלמת?!" :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 10:03 
בארסה מאניה או לא בארסה מאניה, בתור אוהד יונייטד, אני יכול רק להסיר בפניהם את הכובע. קבוצת כדורגל מושלמת.

בארסה אתמול ביטלה את היונייטד לגמרי, וכמו שכתבו מעלי, זה היה גמר חד צדדי לחלוטין.

היונייטד של השנה, למרות ההישגים שלה, היא קבוצה יותר מוגבלת והרבה פחות מוכשרת מקבוצות אחרות שהיו למועדון בעשור האחרון, אבל האמנתי שהיא תצליח לתת לבארסה פייט רציני יותר.

תכל'ס, רוב המשחק היה נראה פשוט "לא כוחות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 10:44 
נועם שחם כתב:
בארסה מאניה או לא בארסה מאניה, בתור אוהד יונייטד, אני יכול רק להסיר בפניהם את הכובע. קבוצת כדורגל מושלמת.

בארסה אתמול ביטלה את היונייטד לגמרי, וכמו שכתבו מעלי, זה היה גמר חד צדדי לחלוטין.

היונייטד של השנה, למרות ההישגים שלה, היא קבוצה יותר מוגבלת והרבה פחות מוכשרת מקבוצות אחרות שהיו למועדון בעשור האחרון, אבל האמנתי שהיא תצליח לתת לבארסה פייט רציני יותר.

תכל'ס, רוב המשחק היה נראה פשוט "לא כוחות".

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
ציטוט:
תמשיכו לשנוא את בארסה כי זה אופנתי וכי אתם מאגניבים

כן, זה האופנה היום.

תמונה

אתה יצאת המטומטם.
אי אפשר להכתחש לזה שיש טרנד כזה לשנוא את בארסה כי כולם אוהבים אותה.
זה שהיא הקבוצה הכי טובה בעולם ומנצחת כל הזמן לא הופך אותה למכבי עולם, אפילו לא קרוב, אתם עושים זילות למושג מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
כן איך אנחנו נסחפים אחרי הטרנד של לשנוא את ברצלונה. :LOL2:
כאילו שאתה צריך לרדת למחתרת עוד שנייה על אהדתך לברצלונה, מי ישמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

אתה יצאת המטומטם.
זה שהיא הקבוצה הכי טובה בעולם ומנצחת כל הזמן לא הופך אותה למכבי עולם, אפילו לא קרוב, אתם עושים זילות למושג מכבי.

טרנד כזה איפה?
10 משתמשים בפורום שדים?
80% מהאוכלסייה אתמול בדעתי היו בעד ברצלונה אתמול, ואני משתדל שלא להפריז כי זה באחוזים גבוהים יותר. בערך כמו שתגיד "נהיה טרנד כזה לשנוא את מכבי כי כולם אוהבים אותם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 11:04 
מכבי שמכבי נדפקתם לגמרי.
יש לכם הזדמנות לראות את הכדורגל הכי טוב שאי פעם שוחק וספק אם בזמן הקרוב ישוחק ואתם מתבוססים בג'יפה של מכבי...
אני צופה בכדורגל כבר יותר משלושים שנה מעולם לא ראיתי משהו שמתקרב לזה.
לא צריך לאהוד ברצלונה ולא צריך לקנות חולצות של מסי אבל לנתב את זה שוב לכיוון של שנאה? אלוהים אתם באמת לא נורמלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 11:08 
Shacham כתב:
ציטוט:

אתה יצאת המטומטם.

טרנד כזה איפה?
10 משתמשים בפורום שדים?
80% מהאוכלסייה אתמול בדעתי היו בעד ברצלונה אתמול, ואני משתדל שלא להפריז כי זה באחוזים גבוהים יותר. בערך כמו שתגיד "נהיה טרנד כזה לשנוא את מכבי כי כולם אוהבים אותם".

הוא מתכוון לטרנד בסגנון שנקין בואך איפכא מסתברא, וזה נכון. חלק מהאנשים ששונאים את בארסה עושים זאת בגלל הצורך שלהם להתבדל ולא בגלל שנאה או סלידה אותנטית.
כמובן שעדיין רוב הישראלים מעריצים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
אני בתור אחד שהקבוצה היחידה שמעניינת אותו זה הפועל תל אביב וכדורגל עולמי מעניין אותי כמו ליגת לוטו (כל עוד הפועל לא שם) יכול להגיד לכם שהכל חרטא.
אם מישהו כמוני יפתח טלוויזיה ויראה ברצלונה הוא יהנה מכל שנייה ואתמול שראיתי את הגמר סוג של העדפתי את מנצ'סטר (סתם כדי לעצבן חבר) נהניתי מכל שנייה והיה קשה לא להעדיף אותה ולצפות לראות את הקטלונים מתחבקים שוב.
לא יודע מה איתכם אבל מה שמגעיל אותי במכבי זה שהדרך שלה היא לא להיות יותר טובים אלא שהיריבות שלה יהיו חלשות יותר. זה מה שמגעיל אותו. ומה לעשות שבברצלונה אין את זה ותה תהנה מכל פס ומכל מחווה מרגשת שיתנו לאבידל להניף גביע.
זו ברצלונה ומבחינתי הם יכולים להתפרק מחר, אבל אני נהנתי מהם מאוד העונה כמו כל חובב כדורגל ממוצע.

נערך לאחרונה על ידי redgr בתאריך 29 מאי 2011, 11:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
מכבי שמכבי נדפקתם לגמרי.
יש לכם הזדמנות לראות את הכדורגל הכי טוב שאי פעם שוחק וספק אם בזמן הקרוב ישוחק ואתם מתבוססים בג'יפה של מכבי...
אני צופה בכדורגל כבר יותר משלושים שנה מעולם לא ראיתי משהו שמתקרב לזה.
לא צריך לאהוד ברצלונה ולא צריך לקנות חולצות של מסי אבל לנתב את זה שוב לכיוון של שנאה? אלוהים אתם באמת לא נורמלים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
משחק מדהים
ברצלונה חוויה לכל החיים

נערך לאחרונה על ידי yuvalbra בתאריך 29 מאי 2011, 12:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:

אתה יצאת המטומטם.

טרנד כזה איפה?
10 משתמשים בפורום שדים?

הוא מתכוון לטרנד בסגנון שנקין בואך איפכא מסתברא, וזה נכון. חלק מהאנשים ששונאים את בארסה עושים זאת בגלל הצורך שלהם להתבדל ולא בגלל שנאה או סלידה אותנטית.
כמובן שעדיין רוב הישראלים מעריצים אותם.

וואלה, אותי סתם מבאס שידוע מראש מי תזכה בצ'מפניוס גם שנה הבאה, כאילו שזה 31 שמנסות להדיח את ברצלונה. אין עניין בתחרות יותר (כמובן שהבלחות כמו של אינטר יכולות לקרות, אבל נדיר מאוד).
לא אשמתם שהם טובים, אין לי שנאה אישית והם לא מכבי מבחינתי, סתם הם הורסים לי את חווית הצפייה בכדורגל עולמי.
ערבים כמו אתמול אמורים להיות דרמטיים ומענינים, אבל אני יודע שבשנים הקרובות כנראה שלא יכול להיות גמר כמו ה3-3 של מילאן וליברפול לפני כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: