פואד כתב:
KORGi כתב:
פואד כתב:
KORGi כתב:
"לא תוכלו לשבור אותנו אלף ניידות, המורחקים איתנו"
כמה עלוב לתרץ את השלט כאילו כוון למשטרה. לא ראיתי שמחוז צפון נכח אתמול בבלומפילד.
את השלט סליחה ממשפחת תומר היה צריך לפרסם האולטראס ולא מישהו בשער 2 שכנראה בכלל לא היה במשחק אבל הבושה גרמה לו לבקש סליחה על טמטום של אחרים.
אבל מועצת החכמים של האולטראס החליטה שצריך לקחת אחריות על מה שקרה בקרית אתא והניפה שלט תמיכה במנוולים והוכיחה מעל לכל ספק שמי שעמד מאחורי האקט המביש בקרית אתא הם לא אוהד או שניים אלא "ארגון" שלם.
האולטראס ניצח,הפועל הפסידה.
לך להזדיין אתה ואנשים כמוך... איפה היית בקריית שמונה ליפני שנתיים שאוהדים קיבלו מכות מהמשטרה שם? ואיפה היית שם השנה? ואיפה הייתה ששוטר יס"מ עשה אוהד הפועל עקר? ואיפה היית שאוהדים קיבלו מכות משוטרים בטדי? איפה היית אתה וכל הזייני שכל שכותבים פה שלא יפה לקלל ורושמים 200 נושאים על זה בכל חור אפשרי ומגיבים מיליון פעם על כמה שזה מגעיל ששרו לאהובה תומר... אבל אותם זונות לא הגיבו ולא עשו שום דבר וחצי דבר שכל שבוע המשטרה הייתה מפרקת אוהדים סתם, כי לקלל את אהובה תומר זה יותר גרוע משאוהד יהיה עקר או סתם יחטוף מכות ויסיים בבית חולים.
הפועל בשביל הרבה אוהדים משפחה ומשפחה לא עוזבים גם אם מישהו מהמשפחה "חטא", תמיד עומדים לצידו ותמיד תומכים. כניראה בשבילך הפועל זה הצגה.
(מתייחס פה לרוב הגדול של הגולשים)
תהיה רציני פואד,אני בניגוד אליך לא משחק בשוטרים וגנבים על הגב של המועדון .
טובת המועדון חשובה לי מאשר אוהד פרזיט שלא אחראי למעשים שלו.
יש לך מספיק ניסיון עם המשטרה של יפו כדי לדעת שבקרבות עם המשטרה אתה לא תצא טוב לא משנה אם זה במגרש או סתם ברחוב.
אתה אשכרה נהנה מהתשומת לב שאתה מקבל בזמן ששוטרי יס"מ מגיעים לאימון ושעה שלמה הם דבוקים אליך לאן שאתה הולך? וזה שבתדרוך לפני המשחקים מסמנים אותך למקרה שיתפתח משהו ?
טוב לך לספוג את כל האש בגלל הרצון להראות לשוטרים שאתה לא מפחד מהם?
אחרי שתפנים שהקללות המסכנות האלו פוגעות במועדון, מביאות לרדיוסים והורדת נקודות תבוא ותטיף לי על הפועל זה משפחה.
אתה כניראה חי בעולם אחר... בקרבות עם המשטרה אנחנו עשינו הישג משמעותי שגרמנו לזה שלא יהיו שוטרים ביציע.
וזה לא הקללות פוגעות במועדון, מי שפוגע במועדון זה כל מיני עיתונאים פח זבל,התאחדות של מטומטמים,משקיפים עיוורים וחרשים ואוהדים כמוכך שנותנים לכל אלה יד.
(ובנתיים בקרבות שלי עם המשטרה אני יוצא טוב מאוד).
והנה הצדקת את מה שכתבתי
דעות של אוהד חופשי!
1.טפל, בכמה טפל אפשר להתעסק ??? אכלו לי שתו לי הרביצו לי כל העולם אשם(המשטרה, ההתאחדות,הקהל של המחלה בבוני ההר ,התקשורת, בבוני החוף והקופים) חוץ מאיתנו צדיקי הדור שלא פגעו באף אחד!
כבר כתבתי שהאהודים המחליאים ששרו לאהובה תומר יגרמו רק נזק להפועל אבל לא ציפיתי ששער חמש ירים כזה שלט מחליא !
לא רק שלקח שעה לקרוא אותו ולהבין מה כתוב בו הוא גם מצדד בחלאות !
2.אף אחד לא מייצג אף אחד זו בדיוק הטעות ! אולי אוהד מסוים לא מייצג את דעותיי אבל הוא מייצג אותי כקהל וזה לא משנה אם אני אהוב את זה או לא.
בגלל זה קריאות שואה או קריאות נגד האהובה תומר (כן אני יודע שאלו רק 2 אוהדים) מסמנים את הקהל של הפועל ועל לנו להלין שמחפשים אותנו בסיבוב בכל הזדמנות.
You're going to reap just what you sow
3.אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק ,זה לא שאני בעד שלטים נגד שער 5 ביציע ,אבל לעזאזל למה בשער חמש מותר לשים אלף ואחד שלטים שלא עולים בקנה אחד עם דעותיי ( ואני עוד משלם על זה) אבל בשער אחר אם תולים שלט שלא לרוחו של שער 5 זה אסור???