תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 272 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הריב בין שער 2 לשער 5
הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 21:07 
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
את אלו שתלו את השלט בשער 2 אני מכיר...הם כן אוהדי הפועל אבל באים רק למישחקי בית ולא שוחכים כל משחק שמפסידים או עושים תיקו לעמוד ליד חדר ההלבשה של השחקנים ולקלל אותם בקללות כמו סרטן,תמות ושאר ירקות.

אז מה ?
אז אסור להם להביע את דעתם בשלט ?
האם צריך לעבור מסע כומתה כדי שתהיה לך זכות להניף שלט ?

דרך מאוד יפה היא להתייחס לבטל את הלגיטימיות של מעשיהם הלגטימים דרך ניסיון לקעקע אותם באופן אישי ולהציגם כאוהדים שאין להם זכויות. בינתיים ככל שהבנתי הם לא גרמו למשחקי רדיוס או למשחק ללא קהל במעשיהם או לקנס כספי שאותו היה צריך המועדון לשלם.
אימצת את הסגנון של התקשורת הרדודה. חבל.

כניראה שאתה אימצת את הדמגוגיה של התקשורת הרדודה... האוהד ששר לאהובה תומר לא גרם לקנס ולא למשחק רדיוס זה אנשים שחושבים כמוך שיושבים בהתאחדות ומחליטים החלטות הזויות שבינם לבין המציאות אין כל קשר.
חוץ מזה אני מקעקע אותם באופן אישי כי ניתקלתי בהם באופן אישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 21:14 
:LOL2:

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 15 פברואר 2011, 21:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 21:17 
פואד כתב:
KORGi כתב:
פואד כתב:
KORGi כתב:
"לא תוכלו לשבור אותנו אלף ניידות, המורחקים איתנו"

כמה עלוב לתרץ את השלט כאילו כוון למשטרה. לא ראיתי שמחוז צפון נכח אתמול בבלומפילד.

את השלט סליחה ממשפחת תומר היה צריך לפרסם האולטראס ולא מישהו בשער 2 שכנראה בכלל לא היה במשחק אבל הבושה גרמה לו לבקש סליחה על טמטום של אחרים.

אבל מועצת החכמים של האולטראס החליטה שצריך לקחת אחריות על מה שקרה בקרית אתא והניפה שלט תמיכה במנוולים והוכיחה מעל לכל ספק שמי שעמד מאחורי האקט המביש בקרית אתא הם לא אוהד או שניים אלא "ארגון" שלם.

האולטראס ניצח,הפועל הפסידה.

לך להזדיין אתה ואנשים כמוך... איפה היית בקריית שמונה ליפני שנתיים שאוהדים קיבלו מכות מהמשטרה שם? ואיפה היית שם השנה? ואיפה הייתה ששוטר יס"מ עשה אוהד הפועל עקר? ואיפה היית שאוהדים קיבלו מכות משוטרים בטדי? איפה היית אתה וכל הזייני שכל שכותבים פה שלא יפה לקלל ורושמים 200 נושאים על זה בכל חור אפשרי ומגיבים מיליון פעם על כמה שזה מגעיל ששרו לאהובה תומר... אבל אותם זונות לא הגיבו ולא עשו שום דבר וחצי דבר שכל שבוע המשטרה הייתה מפרקת אוהדים סתם, כי לקלל את אהובה תומר זה יותר גרוע משאוהד יהיה עקר או סתם יחטוף מכות ויסיים בבית חולים.
הפועל בשביל הרבה אוהדים משפחה ומשפחה לא עוזבים גם אם מישהו מהמשפחה "חטא", תמיד עומדים לצידו ותמיד תומכים. כניראה בשבילך הפועל זה הצגה.

(מתייחס פה לרוב הגדול של הגולשים)

תהיה רציני פואד,אני בניגוד אליך לא משחק בשוטרים וגנבים על הגב של המועדון .
טובת המועדון חשובה לי מאשר אוהד פרזיט שלא אחראי למעשים שלו.
יש לך מספיק ניסיון עם המשטרה של יפו כדי לדעת שבקרבות עם המשטרה אתה לא תצא טוב לא משנה אם זה במגרש או סתם ברחוב.

אתה אשכרה נהנה מהתשומת לב שאתה מקבל בזמן ששוטרי יס"מ מגיעים לאימון ושעה שלמה הם דבוקים אליך לאן שאתה הולך? וזה שבתדרוך לפני המשחקים מסמנים אותך למקרה שיתפתח משהו ?
טוב לך לספוג את כל האש בגלל הרצון להראות לשוטרים שאתה לא מפחד מהם?

אחרי שתפנים שהקללות המסכנות האלו פוגעות במועדון, מביאות לרדיוסים והורדת נקודות תבוא ותטיף לי על הפועל זה משפחה.

אתה כניראה חי בעולם אחר... בקרבות עם המשטרה אנחנו עשינו הישג משמעותי שגרמנו לזה שלא יהיו שוטרים ביציע.
וזה לא הקללות פוגעות במועדון, מי שפוגע במועדון זה כל מיני עיתונאים פח זבל,התאחדות של מטומטמים,משקיפים עיוורים וחרשים ואוהדים כמוכך שנותנים לכל אלה יד.
(ובנתיים בקרבות שלי עם המשטרה אני יוצא טוב מאוד).

והנה הצדקת את מה שכתבתי
דעות של אוהד חופשי!
1.טפל, בכמה טפל אפשר להתעסק ??? אכלו לי שתו לי הרביצו לי כל העולם אשם(המשטרה, ההתאחדות,הקהל של המחלה בבוני ההר ,התקשורת, בבוני החוף והקופים) חוץ מאיתנו צדיקי הדור שלא פגעו באף אחד!
כבר כתבתי שהאהודים המחליאים ששרו לאהובה תומר יגרמו רק נזק להפועל אבל לא ציפיתי ששער חמש ירים כזה שלט מחליא !
לא רק שלקח שעה לקרוא אותו ולהבין מה כתוב בו הוא גם מצדד בחלאות !

2.אף אחד לא מייצג אף אחד זו בדיוק הטעות ! אולי אוהד מסוים לא מייצג את דעותיי אבל הוא מייצג אותי כקהל וזה לא משנה אם אני אהוב את זה או לא.
בגלל זה קריאות שואה או קריאות נגד האהובה תומר (כן אני יודע שאלו רק 2 אוהדים) מסמנים את הקהל של הפועל ועל לנו להלין שמחפשים אותנו בסיבוב בכל הזדמנות.

You're going to reap just what you sow

3.אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק ,זה לא שאני בעד שלטים נגד שער 5 ביציע ,אבל לעזאזל למה בשער חמש מותר לשים אלף ואחד שלטים שלא עולים בקנה אחד עם דעותיי ( ואני עוד משלם על זה) אבל בשער אחר אם תולים שלט שלא לרוחו של שער 5 זה אסור???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
את אלו שתלו את השלט בשער 2 אני מכיר...הם כן אוהדי הפועל אבל באים רק למישחקי בית ולא שוחכים כל משחק שמפסידים או עושים תיקו לעמוד ליד חדר ההלבשה של השחקנים ולקלל אותם בקללות כמו סרטן,תמות ושאר ירקות.

אז מה ?

דרך מאוד יפה היא להתייחס לבטל את הלגיטימיות של מעשיהם הלגטימים דרך ניסיון לקעקע אותם באופן אישי ולהציגם כאוהדים שאין להם זכויות. בינתיים ככל שהבנתי הם לא גרמו למשחקי רדיוס או למשחק ללא קהל במעשיהם או לקנס כספי שאותו היה צריך המועדון לשלם.

כניראה שאתה אימצת את הדמגוגיה של התקשורת הרדודה... האוהד ששר לאהובה תומר לא גרם לקנס ולא למשחק רדיוס זה אנשים שחושבים כמוך שיושבים בהתאחדות ומחליטים החלטות הזויות שבינם לבין המציאות אין כל קשר.

יקירי,
לא אמרתי או אפילו רמזתי ששני הליצנים שהיו מעורבים בנושא אהובה תומר ז"ל גרמו לקנס או למשחק רדיוס. מציע שתיקרא היטב לפני שאתה מגיב.
כן כתבתי שאותם אוהדים משער 2 שאתה מנסה להפוך אותם ללא לגיטימיים לא גרמו לכך שהפועל תקבל קנסות רדיוסים וכו'.
לעומת אוהדים שרופים שמגיעים לכל משחק כולל למשחקי חוץ ......

הניסיון שלך לחלק ציונים לאהדה ונאמנות המאפשרת פריוולגיות מחד או שוללת את הזכות להביע דעתם מאידך היא היא שדומה לתקשורת הרדודה.

ד"א שכחת לציין שהחברה האלה משער 2 הם מפקירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 23:20 
סימרוטיץ כתב:
פואד כתב:
KORGi כתב:
פואד כתב:
KORGi כתב:

כמה עלוב לתרץ את השלט כאילו כוון למשטרה. לא ראיתי שמחוז צפון נכח אתמול בבלומפילד.

את השלט סליחה ממשפחת תומר היה צריך לפרסם האולטראס ולא מישהו בשער 2 שכנראה בכלל לא היה במשחק אבל הבושה גרמה לו לבקש סליחה על טמטום של אחרים.

אבל מועצת החכמים של האולטראס החליטה שצריך לקחת אחריות על מה שקרה בקרית אתא והניפה שלט תמיכה במנוולים והוכיחה מעל לכל ספק שמי שעמד מאחורי האקט המביש בקרית אתא הם לא אוהד או שניים אלא "ארגון" שלם.

לך להזדיין אתה ואנשים כמוך... איפה היית בקריית שמונה ליפני שנתיים שאוהדים קיבלו מכות מהמשטרה שם? ואיפה היית שם השנה? ואיפה הייתה ששוטר יס"מ עשה אוהד הפועל עקר? ואיפה היית שאוהדים קיבלו מכות משוטרים בטדי? איפה היית אתה וכל הזייני שכל שכותבים פה שלא יפה לקלל ורושמים 200 נושאים על זה בכל חור אפשרי ומגיבים מיליון פעם על כמה שזה מגעיל ששרו לאהובה תומר... אבל אותם זונות לא הגיבו ולא עשו שום דבר וחצי דבר שכל שבוע המשטרה הייתה מפרקת אוהדים סתם, כי לקלל את אהובה תומר זה יותר גרוע משאוהד יהיה עקר או סתם יחטוף מכות ויסיים בבית חולים.
הפועל בשביל הרבה אוהדים משפחה ומשפחה לא עוזבים גם אם מישהו מהמשפחה "חטא", תמיד עומדים לצידו ותמיד תומכים. כניראה בשבילך הפועל זה הצגה.

תהיה רציני פואד,אני בניגוד אליך לא משחק בשוטרים וגנבים על הגב של המועדון .
טובת המועדון חשובה לי מאשר אוהד פרזיט שלא אחראי למעשים שלו.
יש לך מספיק ניסיון עם המשטרה של יפו כדי לדעת שבקרבות עם המשטרה אתה לא תצא טוב לא משנה אם זה במגרש או סתם ברחוב.

אתה אשכרה נהנה מהתשומת לב שאתה מקבל בזמן ששוטרי יס"מ מגיעים לאימון ושעה שלמה הם דבוקים אליך לאן שאתה הולך? וזה שבתדרוך לפני המשחקים מסמנים אותך למקרה שיתפתח משהו ?
טוב לך לספוג את כל האש בגלל הרצון להראות לשוטרים שאתה לא מפחד מהם?

אחרי שתפנים שהקללות המסכנות האלו פוגעות במועדון, מביאות לרדיוסים והורדת נקודות תבוא ותטיף לי על הפועל זה משפחה.

אתה כניראה חי בעולם אחר... בקרבות עם המשטרה אנחנו עשינו הישג משמעותי שגרמנו לזה שלא יהיו שוטרים ביציע.
וזה לא הקללות פוגעות במועדון, מי שפוגע במועדון זה כל מיני עיתונאים פח זבל,התאחדות של מטומטמים,משקיפים עיוורים וחרשים ואוהדים כמוכך שנותנים לכל אלה יד.
(ובנתיים בקרבות שלי עם המשטרה אני יוצא טוב מאוד).

והנה הצדקת את מה שכתבתי
דעות של אוהד חופשי!
1.טפל, בכמה טפל אפשר להתעסק ??? אכלו לי שתו לי הרביצו לי כל העולם אשם(המשטרה, ההתאחדות,הקהל של המחלה בבוני ההר ,התקשורת, בבוני החוף והקופים) חוץ מאיתנו צדיקי הדור שלא פגעו באף אחד!
כבר כתבתי שהאהודים המחליאים ששרו לאהובה תומר יגרמו רק נזק להפועל אבל לא ציפיתי ששער חמש ירים כזה שלט מחליא !
לא רק שלקח שעה לקרוא אותו ולהבין מה כתוב בו הוא גם מצדד בחלאות !

2.אף אחד לא מייצג אף אחד זו בדיוק הטעות ! אולי אוהד מסוים לא מייצג את דעותיי אבל הוא מייצג אותי כקהל וזה לא משנה אם אני אהוב את זה או לא.
בגלל זה קריאות שואה או קריאות נגד האהובה תומר (כן אני יודע שאלו רק 2 אוהדים) מסמנים את הקהל של הפועל ועל לנו להלין שמחפשים אותנו בסיבוב בכל הזדמנות.

You're going to reap just what you sow

3.אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק ,זה לא שאני בעד שלטים נגד שער 5 ביציע ,אבל לעזאזל למה בשער חמש מותר לשים אלף ואחד שלטים שלא עולים בקנה אחד עם דעותיי ( ואני עוד משלם על זה) אבל בשער אחר אם תולים שלט שלא לרוחו של שער 5 זה אסור???

אתה רואה שאתה מטומטם... השלט לא הצדיק את אותו אחד ששר הוא בא להגיד למשטרה שלא משנה מה הם יעשו (המעצר שווא והמכות) עדיין המורחקים יהיו איתנו. ומי שחלאה הוא מי שמצדד במשטרה ובבית המשפט שפעלו בניגוד לחוקים שהם בעצמם מתיימרים לייצג.

אתה יודע שזה רק 2 למרות שגם פה אתה טועה כי אתה כמו כולם ניזון משמועות וזיוני שכל. אם יש מי שמחפש אותך בסיבוב כמו שאתה אומר...צריך לזיין אותו בתחת ליפני שהוא יזיין אותנו בדיוק כמו שהיה עם השוטרים ביציעים.

פעם ראית שלט נגד שער כזה או אחר בשער 5? השלט ששני האנשים האלו שמו זה היה בכוונה רק על מנת להתגרות, כמו שאמרתי מקודם...אני מכיר אותם טוב מאוד ומחפשים לעשות משהו נגד רוב שער 5 שהם כל כך שונאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
KORGi כתב:

הפועל בשביל הרבה אוהדים משפחה ומשפחה לא עוזבים גם אם מישהו מהמשפחה "חטא" , תמיד עומדים לצידו ותמיד תומכים. כניראה בשבילך הפועל זה הצגה.

פואד,לדעתך אלו ששרו על אהובה תומר חטאו? עשו דבר שלא צריך לעשות?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 23:26 
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:

אז מה ?

יקירי,
לא אמרתי או אפילו רמזתי ששני הליצנים שהיו מעורבים בנושא אהובה תומר ז"ל גרמו לקנס או למשחק רדיוס. מציע שתיקרא היטב לפני שאתה מגיב.
כן כתבתי שאותם אוהדים משער 2 שאתה מנסה להפוך אותם ללא לגיטימיים לא גרמו לכך שהפועל תקבל קנסות רדיוסים וכו'.
לעומת אוהדים שרופים שמגיעים לכל משחק כולל למשחקי חוץ ......

הניסיון שלך לחלק ציונים לאהדה ונאמנות המאפשרת פריוולגיות מחד או שוללת את הזכות להביע דעתם מאידך היא היא שדומה לתקשורת הרדודה.

ד"א שכחת לציין שהחברה האלה משער 2 הם מפקירים.

מחר אני אקלל כל מיני קללות מחרידות שלא יזכו לתגובה וזה יעבור חלק.... אז אני עדיין אוהד לגיטימי נכון? כי לא נקבל קנס או רדיוס.... הבנתי,.... הכל לגיטימי עד שתופסים אותך.
מצטער שלא הבנתי מקודם...לטעות זה לגיטימי (מילה נחמדה).
את הניסיון לעקוץ כל פעם לא הולך לך...אם יש לך משהו להגיד שפוך את הלב בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 23:29 
פאביו כתב:
פואד כתב:
KORGi כתב:

הפועל בשביל הרבה אוהדים משפחה ומשפחה לא עוזבים גם אם מישהו מהמשפחה "חטא" , תמיד עומדים לצידו ותמיד תומכים. כניראה בשבילך הפועל זה הצגה.

בפעם המיליון...זה זה ששר ולא אלו!!!
דבר שני...חטאו? אתה רציני? זה שזה היה סתם מיותר גם אני חושב...נו אז? עשה ולא אנחנו ולא הם היו צריכים לקבל עונש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
וככה מתחילים פילוגים בקהל.
הפועל תל אביב סטייל השכנה ממול 2011

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
פאביו כתב:
פואד כתב:
KORGi כתב:

בפעם המיליון...זה זה ששר ולא אלו!!!
דבר שני...חטאו? אתה רציני? זה שזה היה סתם מיותר גם אני חושב...נו אז? עשה ולא אנחנו ולא הם היו צריכים לקבל עונש.

אתה כתבת חטא,לא אני.
אם אתה חושב שזה לא במקום,התקדמנו.
אם אותו אחד ששר מוכן להתנצל על השטות הזו,עוד יותר התקדמנו.
אני בהחלט חושב שהוא לא צריך לקבל עונש כי הוא לא עבר שום חוק,אלוהים צריך להעניש אחד שכזה.
לגבי מה שכתבת על הפועל משפחה,זה מקובל,רק שיבין אותו "אוהד" שהוא מכתים משפחה שלמה בשטויות שהוא עשה,ויתנצל במהרה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
"שער 11 גטו"
"אני שונא את כל הערבים"
"אש אש אהובה תומר עולה באש"
"שתיהיה שואה למכבי"
"ירוק זה צבע של חמאס"
"אפילו היטלר התאבד כבר, שמעון מזרחי עד מתי?"
"מני לוי לא נושם בלי מכונה"
"ויום יבוא גידול בראש אותך יקח"
"אומרים מכבי נאצים"
"הפועל חיזבאללה"
"מוני, רובי שמעון!"
"מוות לערבים"
"חלום ליראות אותך נכה, במיטה בלוינשטיין, ואז למני יהיה חבר"
"איפה אבא של רגב? הוא מת! הוא מת, הוא מת, הוא מת!"
"מוני תולה יותר טוב"
"4000 מפגרים קנו כרטיס, חשבו הפיינל פור נמצא אצלם בכיס, אבל היום ידע כל נאצי מזויין, שלפיינל פור נוסעת פרטיזן"
"למה לא אכלתם במקסים?"

האם השלישי הוא באמת הקיצוני שבציטוטים מתוך שירים האלה, שמצדיק את זה שרק עליו ירחקיו אוהדים ויפוצצו אותם במכות, ושהאוהדים יתלו שלט שמתנצל בפני אלה שנפגעו מהשיר ושלט נוסף שמסביר שהיציע שבו יושבים האוהדים ששרו את זה לא מייצג את הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
05.2010 כתב:
"שער 11 גטו" לא נחשב גטו יש גם בגמייקה
"אני שונא את כל הערבים" גזענים מקובל פה בארץ
"אש אש אהובה תומר עולה באש" דוחה
"שתיהיה שואה למכבי" לא מקובל בעייני רבים,בעייני כן לא יותר גרוע מאהובה תומר
"ירוק זה צבע של חמאס" לא רלוונטי
"אפילו היטלר התאבד כבר, שמעון מזרחי עד מתי?"
"מני לוי לא נושם בלי מכונה" מגעיל ודוחה (אני אישית לא קללתי את מני לוי בחיים,תקראו לי צבוע אבל המשחק ההוא שראיתי בטלוייזיה ובהיותי ילד קטן עשה לי טרואמה)
"ויום יבוא גידול בראש אותך יקח"גם כן מגעיל ודוחה
"אומרים מכבי נאצים"
"הפועל חיזבאללה"
"מוני, רובי שמעון!"
"מוות לערבים"ראה למעלה
"חלום ליראות אותך נכה, במיטה בלוינשטיין, ואז למני יהיה חבר"אותו דבר על הסעיף הקודם על מני
"איפה אבא של רגב? הוא מת! הוא מת, הוא מת, הוא מת!" כמו לשיר על אבא של ביברס ככל עד הם שרים גם אני אשיר
"מוני תולה יותר טוב"
"4000 מפגרים קנו כרטיס, חשבו הפיינל פור נמצא אצלם בכיס, אבל היום ידע כל נאצי מזויין, שלפיינל פור נוסעת פרטיזן"
"למה לא אכלתם במקסים?" זה ממש קליט

האם השלישי הוא באמת הקיצוני שבציטוטים מתוך שירים האלה, שמצדיק את זה שרק עליו ירחקיו אוהדים ויפוצצו אותם במכות, ושהאוהדים יתלו שלט שמתנצל בפני אלה שנפגעו מהשיר ושלט נוסף שמסביר שהיציע שבו יושבים האוהדים ששרו את זה לא מייצג את הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
לא.
אבל רצה הדאגלאס, וקרה שעל המשפט השלישי היה את השיח הציבורי הגדול ביותר.

ושום דבר לא מצדיק שיפוצצו מישהו במכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
אז אתה אומר שזה שהתגובה לכל השירים ברשימה פרט לשלישי היא משהו באזור של שתיקה כהסכמה, בעוד שהשלישי זה עילה להרחקה מהמגרשים וללחטוף מכות משוטרים, זה הגיוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 23:54 
אהובה תומר היחידה פה שבעצם לא ממש קשורה לכדורגל או כדורסל חוץ מהיותה מארגנת אבטחה בקריית אליעזר (אני חושב)
זה כמו שיתחילו לשיר על המוות של דודו טופז ביציע או שישירו על השופט שהתאבד לא מזמן...

וזה לא אומר שאני מת על השירים האחרים או המשפטים האחרים שמוזכרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
לא.

(התגובה הקודמת של היתה למור עזרן)
אז יש הגיון בלמחות נגדד זה שפיצצו אותם במכות?
והרי המשפט הזה גרר את השיח הציבורי הזה בעיקר בגלל שפיצצו אותם במכות.

והאיש האדום באנגלית-איך מסעדת מקסים קשורה לכדורגל? איך מוות לערבים קשור לכדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
05.2010 כתב:
אז אתה אומר שזה שהתגובה לכל השירים ברשימה פרט לשלישי היא משהו באזור של שתיקה כהסכמה, בעוד שהשלישי זה עילה להרחקה מהמגרשים וללחטוף מכות משוטרים, זה הגיוני?

לא ממש לא.
שום דבבר לא מצדיק עליה של שוטרים ליציע ולהרביץ לאוהדים.
זה היה בקטע הומוריסטי שלא צלח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 00:00 
05.2010 כתב:
red in blood כתב:
לא.

והאיש האדום באנגלית-איך מסעדת מקסים קשורה לכדורגל? איך מוות לערבים קשור לכדורגל?

חשבתי דברת על קריאות של אוהדי הפועל
או שיכול להיות שאוהדי הפועל קראו "מוות לערבים"
אוהדי בית''ר שינסו לטפל בבעיות שלהם בעצם (הם היחידים שאני יודע ששרים דבר כזה במגרשי הכדורגל).
בקשר למסעדת מקסים אתה צודק הפעם אבל אני לא ממש הייתי בפורום בזמנים שהיו קריאות כאלו אז לי אישית בכלל מעולם לא היית הזדמנות להביע את דעתי על השיר.

נערך לאחרונה על ידי the red man בתאריך 16 פברואר 2011, 00:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
the red man כתב:
05.2010 כתב:
red in blood כתב:
לא.

אוהדי בית''ר שינסו לטפל בבעיות שלהם בעצם (הם היחידים שאני יודע ששרים דבר כזה במגרשי הכדורגל).

ממש לא, אבל בכל מקרה-על מסעדת מקסים אני חושב שרק אנחנו שרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 00:05 
05.2010 כתב:
the red man כתב:
05.2010 כתב:
red in blood כתב:
לא.

ממש לא, אבל בכל מקרה-על מסעדת מקסים אני חושב שרק אנחנו שרים.

אמרתי לך (ערכתי את ההודעה) לא הייתי בפורום כאשר היו את הקריאות על מסעדת מקסים אז כן אני מסכים שזו גם קריאה שאינה קשורה כלל לכדורגל וגם די מגעילה (טוב לדעתי לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
להמשיך להחרים את שער 2 בשירים !
ובמקום שער 2 קם עכשיו שער 7 אחריו .. לשיר שער 8 קם עכשיו ,שער שער 7 אחריו . . . !
ולא לשתף בשירים מיציע ליציע !
שער 5 לא מייצג את הפועל ??????
ה-ג-ז-מ-ת-ם !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 00:42 
יש פה כמה יפי נפש מגעילים שזה פשוט מבחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
ובמקום שער 2 קם עכשיו שער 7 אחריו .. לשיר שער 8 קם עכשיו ,שער שער 7 אחריו . . . !
ה-ג-ז-מ-ת-ם !

לכל המתלהמים משער 5 כנגד יושבי שער 2
בפעם הבאה (אני מקוה שלא תהיה) שהקבוצה תעמוד לדין משמעתי בגלל שאחד או שני אוהדים ינהמו או ישליכו כוסות שתייה , אל תבואו בטענות " למה קיבלנו רדיוס" או " אבל אני לא עשיתי שום דבר" או "בגלל שני מטומטמים מענישים את כולם ?"
למה ? כי אתם בעצמכם עושים הכללות לא פחות טוב מהדיינים
למה אתם מאשימים את כל יושבי שער 2 בהזדהות של שלט שהניפו שני אנשים ?
כל האשכול הזה מיותר , כיושב ותיק מאד (מעל עשור) בשער שתיים אני ועוד חבריי הטובים שיושבים מסביבי אוהבים מאד את יושבי שער 4-5
אל תשכחו חלקנו הגדול היה יושב בעבר הלא רחוק בשער 4-5 או בשער 7 המיתולוגי ועם השנים שחלפו עברנו לשער 2
גם חלקכם בעוד 10 -15 שנה יעבור גם הוא לשער 2
כולנו משפחת הפועל תל אביב , אין צורך לריב ואפשר לסגור את האשכול המיותר הזה

אדום עולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
זה לא יפי נפש אלה ילדים בני 13-14 שמנהלים ויכוח עם מוכרי ירקןת בשוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
oper11 כתב:
אבירמוס כתב:
ה-ג-ז-מ-ת-ם !

לכל המתלהמים משער 5 כנגד יושבי שער 2
בפעם הבאה (אני מקוה שלא תהיה) שהקבוצה תעמוד לדין משמעתי בגלל שאחד או שני אוהדים ינהמו או ישליכו כוסות שתייה , אל תבואו בטענות " למה קיבלנו רדיוס" או " אבל אני לא עשיתי שום דבר" או "בגלל שני מטומטמים מענישים את כולם ?"
למה ? כי אתם בעצמכם עושים הכללות לא פחות טוב מהדיינים
למה אתם מאשימים את כל יושבי שער 2 בהזדהות של שלט שהניפו שני אנשים ?
כל האשכול הזה מיותר , כיושב ותיק מאד (מעל עשור) בשער שתיים אני ועוד חבריי הטובים שיושבים מסביבי אוהבים מאד את יושבי שער 4-5
אל תשכחו חלקנו הגדול היה יושב בעבר הלא רחוק בשער 4-5 או בשער 7 המיתולוגי ועם השנים שחלפו עברנו לשער 2
גם חלקכם בעוד 10 -15 שנה יעבור גם הוא לשער 2
כולנו משפחת הפועל תל אביב , אין צורך לריב ואפשר לסגור את האשכול המיותר הזה

אדום עולה

ההודעה שלו הייתה צינית וביקורתית כלפי התגובות האחרות פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 02:36 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
ה-ג-ז-מ-ת-ם !

באמש'ך, מה אנחנו אשמים?
תן לנו להמשיך לשבת בשער 8, ותמשיכו את הריב שלכם עם שער 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 10:45 
05.2010 כתב:
red in blood כתב:
לא.

והרי המשפט הזה גרר את השיח הציבורי הזה בעיקר בגלל שפיצצו אותם במכות.

תשמע, נורא קל לצייר הכל בצבעים ורודים ולייצר עכשיו איזו גרסה שתסביר למה התכוון השלט או מי שהכין אותו.

אני מסכים איתך שלגיטימי לגמרי למחות נגד אלימות משטרתית, אבל אני לא ממש מזדהה עם הצורך "לחבק", באותה נשימה, את מי ששר נגד אהובה תומר.

אני גם לא חושב שהשלט הזה מייצג את העמדה שאתה מנסה לייצג פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
אגב, הריב לא היה בין השערים. שער 2 ושער 5 חברים טובים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
חבר'ה אני בעל מנוי לשער 7 בכלל .. ואני בטח לא בן 13-14
אבל זה : http://www.facebook.com/photo.php?id=827647953&pid=5990792&fbid=10150091047837954
פשוט בושה ולא מקובל !!!
גם בימים ששער 5 ו7 היו "רבים" לא הגיעו למצב כזה ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 14:10 
אבירמוס כתב:
חבר'ה אני בעל מנוי לשער 7 בכלל .. ואני בטח לא בן 13-14
אבל זה : http://www.facebook.com/photo.php?id=827647953&pid=5990792&fbid=10150091047837954
פשוט בושה ולא מקובל !!!
גם בימים ששער 5 ו7 היו "רבים" לא הגיעו למצב כזה ..

בושה למי?

אני כמובן לא מזדהה עם השלט, אבל קצת מגוחכת בעיני ההתבכיינות של חלק מאנשי שער 5 בגלל השלט הזה. סוג של מוסר כפול. אתה רוצה לשיר מה שבא לך בלי להתחשב ברגשות של חלקים גדולים מן הקהל? יש לזה מחיר, ומן הסתם, גם אתה תאלץ להתמודד עם שירים/שלטים שלא מוצאים חן בעיניך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 272 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: