תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 254 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דרבי 24.2 20:15
הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 00:33 
nati כתב:
טכנית לארז כתב:
מה הקשר ללוזרים?
מליון או שאלקה בליגת האלופות אין לי בעיה לקבל איזו חמישיה, מביטר ומכבי כן.

אז נכון שאפשר לבוא בגישה של "אני בא לנצח" וכאלה אבל מי שרוצה להיות מציאותי יודע שמכבי כבר שנים באה לכל דרבי כשהיחס לניצחון שלה בווינר הוא משהו בין 1.15 ל-1.40 וזה אומר הכל.

אז לפי דעתך עדיף בכלל לרדת ליגה.כי בכל מקרה יש פעמיים בעונה משחקים נגד מכבי ובית״ר.

לא, כי כשהפועל משחקת בלאומית ויורדת ליגה הכאב שלנו כאוהדים הוא גדול.
לעומת זאת כשהפועל לא עולה לפליאוף העליון והולכת לשחק 7 משחקי גארבג' נגד כפר סבא ואשדוד הכאב שלנו כאוהדים הוא מזערי, בטח אחרי שהתרגלנו לזה, ובטח כשהאלטרנטיבה זה 4 משחקים עם ביטר ומכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דרבי 24.2 20:15
הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 00:49 
כאב עדיף פי מאה על פרווה. אחרת בשביל מה כל העניין?
תמיד אפשר לשים את הפועל בצד ולהמשיך בחיים כרגיל. לקנות מאזדה 3 לעשות 2 ילדים לעבוד בהייטק או לנהל איזה מחלקה שקרכלשהו בארגון חשוב שקרכלשהו ושהכל יהיה ממש סבבה ובסדר גמור

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 00:51 
כאב עדיף פי כמה מפרווה? אולי לטווח קצר, לא לטווח ארוך.
אנחנו בשואה כבר יותר מ-7 שנים, לגיטימי לרצות קצת שקט.

בכל מקרה, שוב, אני כן רוצה פליאוף עליון, אבל אני לא חושב שזה כזה מופרך והזוי להעדיף להימנע מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 01:01 
טכנית לארז כתב:
כאב עדיף פי כמה מפרווה? אולי לטווח קצר, לא לטווח ארוך.
אנחנו בשואה כבר יותר מ-7 שנים, לגיטימי לרצות קצת שקט.

בכל מקרה, שוב, אני כן רוצה פליאוף עליון, אבל אני לא חושב שזה כזה מופרך והזוי להעדיף להימנע מזה.

לא תצליח לחוות רגעים גדולים, אם תנסה להימנע מסיכונים.
זה כמו לרצות לעוף מהגביע כדי להימנע מהגעה לגמר, עד שנהיה קבוצה ענקית ודורסת.
אני מבין את התסכול מהמצב. אבל עדיין, תמיד ארצה שהפועל תנצח ותהיה במקום הכי גבוה שהיא יכולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 01:09 
אבל בגביע יש לי מה להרוויח מקצועית. בפליאוף עליון מה יש לי להרוויח מקצועית? חלום המקום החמישי?
עד שלא יהיה פה כסף גדול (או שמיצי יילך) זה יהיה המצב שלנו.
לדעתי אין פה שום חשיבות לגישה, הימנעות מסיכונים וכו'. זה נטו עניין של כסף.
יהיה כסף = יהיה סגל טוב, תהיה תקווה, נהיה מעודדים בקיץ, יהיה איך לתת פייט לסגלים של הקבוצות העשירות.
לא יהיה כסף = יהיה סגל במקרה הטוב ברמה של נתניה והפועל חיפה, כשנצליח ניקח איזה מקום 5 ונהיה "בסט אוף דה רסט", כשלא נצליח נפחד קצת לרדת ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
מה הקשר ללוזרים?
מליון או שאלקה בליגת האלופות אין לי בעיה לקבל איזו חמישיה, מביטר ומכבי כן.

אז נכון שאפשר לבוא בגישה של "אני בא לנצח" וכאלה אבל מי שרוצה להיות מציאותי יודע שמכבי כבר שנים באה לכל דרבי כשהיחס לניצחון שלה בווינר הוא משהו בין 1.15 ל-1.40 וזה אומר הכל.

אחלה.
לא הבנתי איך זה קשור לשאלה אם אתה רוצה לנצח את חדרה, או שאתה מייחל שנפסיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
ובניתוח פשוט, מה שכולנו מרגישים:

השכל - פלייאוף עליון.
הלב - גול קטן של לוסיו בשבת ואפשר ללכת לישון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
רוני לא אמר (לפחות לא שזכור לי) שצריך לבצע לחץ על כל המגרש, אלא שצריך להוציא אותם מהתבנית הרגילה שלהם ועם זה אני מסכים.
לעשות בונקר של החיים זה לא להוציא אותם מתבנית המשחק, אלא לתת להם להתמודד עם מה שהם מתמודדים כל שבוע (בהצלחה, יש לציין).

סליחה שאני מקפיץ, אבל זה דיי רלוונטי.
קודם כל - הוא כן אמר. מספר פעמים. מוזמן להסתכל בהודעות הקודמות שלו בדיונים על "איך צריך לשחק מול גדולות".
דבר שני, נו, הצלחנו להוציא אותם מתבנית המשחק?
בנינו, איביץ' שוב עשה בית ספר לקלינגר.
עד הגול של מכבי, מכבי נתנה לנו להניע כדור בחלק האחורי, ושיתקה אותנו ברגע שעברנו את החצי.
הם ממש בנו על זה שנניע כדור ונטעה, בדיוק כמו בדרבי הראשון, ואנחנו כמובן זרמנו עם הסיטואציה, הרי מי אוהב יותר הנעת כדור משלמה ודגני. שחקנים חסרי אחריות שלא מזהים את המלכודת.
קלינגר היה צריך להגיב לזה אחרי 5 דק' ולומר לספירובסקי לרדת לקבל כדור ולהוציא כדורים ארוכים לאלטמן ודמארי.
במקום זה קיבלנו איבודים רשלנים (אמנם רק אחרי 30 דק') שהובילו פעם אחת לבעיטה חופשית ופעם שניה לאדום. השאר כמובן היסטוריה, כי 10 מול 11 זה בכלל לא כוחות.
שוב הוכח, בפעם המי יודע כמה, שכשאתה נחות, אתה צריך לשחק כנחות. כן, לבזבז זמן, כן להעיף כדורים לשער 13, כן לשכב על הרצפה.
עשינו את זה בטדי, אבל בדרבי באנו "לשחק". רצינו להניע כדור. כי בכל זאת, המעמד מחייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 09:43 
רוב החטיפות של מכבי שמובילות לגול העונה הן דווקא על הקשר שבא לקבל כדור מההגנה, כי הוא עם הגב למגרש ויותר קל לתקוף אותו מאשר את הבלם. זה מה שקרה אתמול לאייזן שאיבד לאצילי ואז עשה עבירה של אדום. הרעיון שספירובסקי יבוא לקבל כדור כדי להוציא מהאמצע התקפות ממש גרוע.
מה שכן, אתה צודק שגם הרעיון לעשות משולשים של דגני-שלמה-ג'ראפי גרוע. אין בעיה שהבלמים יניעו כדור במטרה למצוא שחקן חופשי, אבל הם היו חייבים להבין שאם קצת מסתבכים אז ישר מעיפים לכיוון אלטמן/דמארי.

רוצה לומר, זה לא הנעת כדור למוות או להעיף כדורים למוות. תשחקו כדורגל, אבל פשוט תהיו אובר-זהירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
אז אני אדייק, לא לקבל כדור עם הגב, אלא להצטרף כצלע שלישית בין דגני לשלמה ולבוא עם הפנים, לא עם הגב.
ברור שגם לזה מכבי יכלה להגיב, ובכל מקרה כהחלטה הפועל הייתה צריכה לשחק רק על כדורים ארוכים ולא להניע כדור.
מכבי כל כך רצו שנניע כדור, שהם פשוט הלכו אחורה ולחצו רק מהאמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 10:01 
האדס כתב:
הוקיץ' כתב:
רוני לא אמר (לפחות לא שזכור לי) שצריך לבצע לחץ על כל המגרש, אלא שצריך להוציא אותם מהתבנית הרגילה שלהם ועם זה אני מסכים.
לעשות בונקר של החיים זה לא להוציא אותם מתבנית המשחק, אלא לתת להם להתמודד עם מה שהם מתמודדים כל שבוע (בהצלחה, יש לציין).

קודם כל - הוא כן אמר. מספר פעמים. מוזמן להסתכל בהודעות הקודמות שלו בדיונים על "איך צריך לשחק מול גדולות".
עד הגול של מכבי, מכבי נתנה לנו להניע כדור בחלק האחורי, ושיתקה אותנו ברגע שעברנו את החצי.
הם ממש בנו על זה שנניע כדור ונטעה, בדיוק כמו בדרבי הראשון, ואנחנו כמובן זרמנו עם הסיטואציה, הרי מי אוהב יותר הנעת כדור משלמה ודגני. שחקנים חסרי אחריות שלא מזהים את המלכודת.
קלינגר היה צריך להגיב לזה אחרי 5 דק' ולומר לספירובסקי לרדת לקבל כדור ולהוציא כדורים ארוכים לאלטמן ודמארי.
במקום זה קיבלנו איבודים רשלנים (אמנם רק אחרי 30 דק') שהובילו פעם אחת לבעיטה חופשית ופעם שניה לאדום. השאר כמובן היסטוריה, כי 10 מול 11 זה בכלל לא כוחות.
שוב הוכח, בפעם המי יודע כמה, שכשאתה נחות, אתה צריך לשחק כנחות. כן, לבזבז זמן, כן להעיף כדורים לשער 13, כן לשכב על הרצפה.
עשינו את זה בטדי, אבל בדרבי באנו "לשחק". רצינו להניע כדור. כי בכל זאת, המעמד מחייב.

תקפיץ, תקפיץ...
זה ששחקנים מאבדים כדור בצורה רשלנית לא אומר שלא צריך לשחק כדורגל. נגד בית״ר לא איבדו בצורה רשלנית? פשוט היה מזל שלא קיבלו גול. הדבר היחיד שאתה רואה זו התוצאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 10:03 
ואני מת לדעת מה הפועל אמורים לעשות שמכבי לא לוחצים. שכל להעיף כדורים לרחבה שלהם שהם כולם שם?
מכבי התחילו ללחוץ מדקה 25, אתה מוזמן לחזור לוידאו ולהסתכל ואז גם הפועל התחילו לעשות שטויות. זה ששחקנים עושים משולשים בשליש המגרש שלהם זו כבר בעיה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
למה מאבדים בצורה רשלנית? כי מניעים כדור. אתה לא רואה את המשוואה? אני פאקינג מסביר לך את זה כבר מהסיבוב הקודם.
אין לנו כלים להניע כדור. אין לנו כלים ללחוץ. כן יש לנו כלים לבונקר וליציאה מהירה (וגם בזה יש בעיות).
יש לנו סגל כל כך מוגבל, אולי הכי מוגבל שהיה מאז העונה ששייע השאיר אותנו בליגה.
שחקנים שלא מצליחים לדייק פס, שחקנים שלא יודעים לעצור כדור. בכל מקום במגרש.
כל פעם שמנסים לשחק כדורגל מול קבוצה גדולה מקבלים בראש. משוואה פשוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
ואני מת לדעת מה הפועל אמורים לעשות שמכבי לא לוחצים. שכל להעיף כדורים לרחבה שלהם שהם כולם שם?
מכבי התחילו ללחוץ מדקה 25, אתה מוזמן לחזור לוידאו ולהסתכל ואז גם הפועל התחילו לעשות שטויות. זה ששחקנים עושים משולשים בשליש המגרש שלהם זו כבר בעיה אחרת

כן. להעיף כדורים למעלה. מה אתה חושב שלאורך זמן מכבי היו ממשיכים לעמוד ולחכות שנניע כדור?
כל פעם שהם שלטו בשדה הם היו חסרי תכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 10:18 
חוץ מדגני ואלטמן, אין לנו אף שחקן שמסוגל להחזיק בכדור, לראות את ברשצקי שועט קדימה עם הכדור אל מול הקישור החזק והמהיר של מכבי, היה מחזה מעורר רחמים, שלא לדבר על לקס שאפילו מול כפר סבא לא מסוגל לחשוב על פס קדימה.
זה לא כוחות וזהו, בדיוק כמו מול מכבי חיפה (ואפילו מול בית"ר, למרות הנצחון) חוץ מלהחנות אוטובוס ברחבה ולהעיף כדורים קדימה, אין לנו יותר מידי מה לעשות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 10:19 
האדס כתב:
למה מאבדים בצורה רשלנית? כי מניעים כדור. אתה לא רואה את המשוואה? אני פאקינג מסביר לך את זה כבר מהסיבוב הקודם.
אין לנו כלים להניע כדור. אין לנו כלים ללחוץ. כן יש לנו כלים לבונקר וליציאה מהירה (וגם בזה יש בעיות).

מדויק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 11:44 
האדס כתב:

בוא אני אסביר לך משהו. משחקים כדורגל, מין משחק כזה. מקבלים גולים, נותנים גולים.
מכבי משחקת נגד 13 קבוצות בליגה, מהן 10 עושות נגדה בונקר. את רב המשחקים האלה היא מנצחת, חלקם הגדול בהפרשים של שני שערים לפחות.
אצלך יש משוואה בונקר=לא לחטוף גולים.
אז הפועל נגד ה״גדולות״ אמורה לעשות בונקר, לשכב על הרצפה ולהעיף כדורים ובכך להקטין את הסיכוי שיביקעו נגדה.
הבעיה היא שגם נגד רעננה שאנחנו אמורים לא לעשות נגדה בונקר קיבלנו גול מהנעת כדור רשלנית ונגד נתניה (גדולה?) חטפנו רביעייה.
אז בונקר לא מבטיח כלום ולא מקטין את הסיכויים לחטוף גול, כי כשקבוצה יושבת אצלך ב -30 מטר אתה מגדיל את הסיכוי שלה להבקיע, במיוחד אם היא קבוצה עם הרבה כשרון בהתקפה כמו מכבי או חיפה.
בית״ר לא הבקיעו נגדך כי הם פשוט פחות טובים ומלכתחילה יש להם פחות סיכוי להבקיע.
מה קורה בתיאוריית הבונקר שאתה חוטף גול? יוצא קדימה? ממשיך עם הבונקר? עכשיו הפסד מינימלי בדרבי זה משהו שאנחנו צריכים לשאוף אליו?
הפועל קבוצה פחות טובה ממכבי ורב הסיכויים שיפסידו נגדם בכל משחק נתון, בין אם יעשו בונקר או לא.
כל התיאוריות האלה של להעיף כדורים מצחיקות אותי כי זה הרי לא סגנון משחק, לא שיטה ולא כלום. וגול כמו של גולסה אתמול הרי ייכנס נגד כל בונקר, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 11:50 
אולי הבעיה אתמול בכלל היתה בהרכב? אולי במקום לקס הלא קיים וברשצקי הלא שחקן כדורגל אפשר היה לשים את בואטנג המהיר ואהגרסיבי ואת בוזגלו שהוא אשכרה שחקן כדורגל?
אה לא. נכון, ניצחו בטדי עם ההרכב הזה במשחק כדורגל שלא העבירו בו שני פאסים. מעניין בכמה משחקים הפועל ינצחו את בית״ר בטדי עם הכדורגל הזה? או אפילו יסיימו בתיקו.
התוצאה היא הכל בשבילכם במשחק נתון. ניצחנו - קלינגר מאמן ענק ועשינו בונקר שעבד. הפסדנו - אין לו מושג ו״באנו לשחק כדורגל״ ובגלל זה הפסדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
אם היינו פותחים עם בואטנג במקום לקס אז אולי הנעת הכדור הייתה קצת פחות עקרה, ויותר דומה לדרבי הראשון.

עם אייזן ולקס בקישור, 2 שחקנים שלא מסוגלים לתת פס קדימה, באמת שמה שנשאר זה להעיף כדורים ולהעביר את הזמן.
את המשחק אתמול קלינגר הפסיד לנו עם ההרכב שהוא העלה. החריב גם את הסיכוי הקטן להוציא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 11:55 
בגדול שניכם צודקים.
האדס צודק כאשר הוא מבקש להימנע מפעולות לא נכונות שלנו מאחורה שמזמינות לחץ וזורעות פאניקה מה שהביא לגול ולאדום.
רדרוני אומר שצריך לנסות לשחק כדורגל ולהניע כי בונקר זה מביך ואני מסכים עם זה.
ואני אומר שהכל זו פונקציה של איזה שחקנים יש לך ודרך זה להבין מה אתה יכול ומה לא.
במצב הסגל הקיים אין לנו מה למכור מול המחלה וחיפה,ומתוך עשרה משחקים כנראה שנפסיד תשעה.
צריך להכיר בזה ולפעול בהתאם לכל משחק מה הדרך שלי להוציא את המקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
האדס כתב:
הוקיץ' כתב:

תקפיץ, תקפיץ...
זה ששחקנים מאבדים כדור בצורה רשלנית לא אומר שלא צריך לשחק כדורגל. נגד בית״ר לא איבדו בצורה רשלנית? פשוט היה מזל שלא קיבלו גול. הדבר היחיד שאתה רואה זו התוצאה

רוני, זה לא עובד ככה שאתה אומר לשחקנים "תשחקו כך וכך" ואז הם משחקים כך וכך.
יש לך שחקנים נתונים, עם יכולות נתונות, ואם תבקש (או אפילו תדרוש) מהם לשחק בצורה X, הם יצליחו רק במידה שהיכולות שלהם מאפשרות את זה.
אם השחקנים שלך לא מסוגלים להניע כדור בלי לעשות טעויות, אז מול קבוצה שיכולה לנצל טעויות כאלה עדיף לך לא להניע כדור.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

redrony כתב:
אולי הבעיה אתמול בכלל היתה בהרכב? אולי במקום לקס הלא קיים וברשצקי הלא שחקן כדורגל אפשר היה לשים את בואטנג המהיר ואהגרסיבי ואת בוזגלו שהוא אשכרה שחקן כדורגל?
אה לא. נכון, ניצחו בטדי עם ההרכב הזה במשחק כדורגל שלא העבירו בו שני פאסים. מעניין בכמה משחקים הפועל ינצחו את בית״ר בטדי עם הכדורגל הזה? או אפילו יסיימו בתיקו.
התוצאה היא הכל בשבילכם במשחק נתון. ניצחנו - קלינגר מאמן ענק ועשינו בונקר שעבד. הפסדנו - אין לו מושג ו״באנו לשחק כדורגל״ ובגלל זה הפסדנו.

לדעתי היתה בעיה בהרכב וכתבתי על כך באשכול מקביל.
מה שכן אני חושב שצריך להפריד בין המשחקים האלו שלפני הפלייאוף שהם בלחץ על כל נקודה,
למשחקים שיהיו בפלייאוף העליון אם וכאשר.
שם אין ולא תהיה לבונקר שום מטרה ונוכל לנסות לשחק משוחררים יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אז ההרכב לא מובן בדיוק כמו שלא היה מובן בטדי.
ושוב, את הגולים קיבלנו שמכבי התחילה ללחוץ, מדקה 25. כל הפועל הניעה כדור ומכבי היו מאחורה הם לא התקרבו לשער ואם היתה לנו איזושהיא איכות התקפית גם אפשר היה להבקיע. זה לא אומר שמתחילים ללחוץ אותנו צריך לעשות שטויות ב-30 מטר וזו בעיה גם של איכות שחקנים (והרכב) וגם של אימון (שלא יודעים להניע כדור תחת לחץ). לא משהו שלהעיף כדורים היה פותר כי הגנה חלשה כמו של הפועל, בעיקר באגפים כנראה שלא היתה עומדת מול הלחץ של מכבי בכל מקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 12:00 
redrony כתב:
אז ההרכב לא מובן בדיוק כמו שלא היה מובן בטדי.
ושוב, את הגולים קיבלנו שמכבי התחילה ללחוץ, מדקה 25. כל הפועל הניעה כדור ומכבי היו מאחורה הם לא התקרבו לשער ואם היתה לנו איזושהיא איכות התקפית גם אפשר היה להבקיע. זה לא אומר שמתחילים ללחוץ אותנו צריך לעשות שטויות ב-30 מטר וזו בעיה גם של איכות שחקנים (והרכב) וגם של אימון (שלא יודעים להניע כדור תחת לחץ). לא משהו שלהעיף כדורים היה פותר כי הגנה חלשה כמו של הפועל, בעיקר באגפים כנראה שלא היתה עומדת מול הלחץ של מכבי בכל מקרה

כנראה שלא היתה עומדת בלחץ...
בכל מקרה תמיד מעדיף לספוג שערים ממשחק התקפה נאה של היריב מאשר לחלק לו מתנות על מגש.
זה מתסכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 12:01 
teknoboy כתב:
redrony כתב:
האדס כתב:
הוקיץ' כתב:

תקפיץ, תקפיץ...

יש לך שחקנים נתונים, עם יכולות נתונות, ואם תבקש (או אפילו תדרוש) מהם לשחק בצורה X, הם יצליחו רק במידה שהיכולות שלהם מאפשרות את זה.
אם השחקנים שלך לא מסוגלים להניע כדור בלי לעשות טעויות, אז מול קבוצה שיכולה לנצל טעויות כאלה עדיף לך לא להניע כדור.

אני מסכים לגמרי. אני לא מדבר על הנעת כדור עיוורת בכל מחיר. אבל גם הרכב לא נכון עם שחקנים פחות טובים ואגרסיבים וגם טעויות מטופשות.
ושוב, משחקים פה כדורגל. זה לא שאם לא מניעים כדור ובועטים אותו למעלה (כי לא יודעים להניע בגלל שהקבוצה לא מאומנת או כי השחקנים לא טובים) אז זה משפר את הסיכויים. רב הקבוצות משחקות ככה נגד מכבי ומפסידות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
teknoboy כתב:
redrony כתב:
האדס כתב:
הוקיץ' כתב:

תקפיץ, תקפיץ...

אני מסכים לגמרי. אני לא מדבר על הנעת כדור עיוורת בכל מחיר. אבל גם הרכב לא נכון עם שחקנים פחות טובים ואגרסיבים וגם טעויות מטופשות.
ושוב, משחקים פה כדורגל. זה לא שאם לא מניעים כדור ובועטים אותו למעלה (כי לא יודעים להניע בגלל שהקבוצה לא מאומנת או כי השחקנים לא טובים) אז זה משפר את הסיכויים. רב הקבוצות משחקות ככה נגד מכבי ומפסידות.

הטעויות המטופשות האלה הן לא משהו שאפשר למנוע. זה לא שקלינגר שכח להגיד לשחקנים "אל תעשו טעויות מטופשות" ובגלל זה הם עשו טעויות.
זה מה יש, שחקנים שעושים טעויות מטופשות.
כשאתה מחליט איך לשחק, רצוי שתיקח בחשבון את השחקנים שיש לך ואת מה שצפוי שהם יעשו (כמו טעויות של טמטום).

ואתה לא יודע אם הבחירה להעיף כדורים משפרת את הסיכויים, משתי סיבות: 1. לא ראית מה קורה כשנס ציונה, רעננה ושות' משחקות כמו שאתה רוצה ולא מעיפות כדורים, 2. יש מצב שאנחנו קצת יותר טובים מנס ציונה ושות' והיינו מצליחים יותר מהן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דרבי 24.2 20:15
הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
אני נגד שנעשה טעויות.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 12:54 
teknoboy כתב:

הטעויות המטופשות האלה הן לא משהו שאפשר למנוע. זה לא שקלינגר שכח להגיד לשחקנים "אל תעשו טעויות מטופשות" ובגלל זה הם עשו טעויות.
זה מה יש, שחקנים שעושים טעויות מטופשות.
כשאתה מחליט איך לשחק, רצוי שתיקח בחשבון את השחקנים שיש לך ואת מה שצפוי שהם יעשו (כמו טעויות של טמטום).

ואתה לא יודע אם הבחירה להעיף כדורים משפרת את הסיכויים, משתי סיבות: 1. לא ראית מה קורה כשנס ציונה, רעננה ושות' משחקות כמו שאתה רוצה ולא מעיפות כדורים, 2. יש מצב שאנחנו קצת יותר טובים מנס ציונה ושות' והיינו מצליחים יותר מהן.

אפשר למנוע בלאמן את הקבוצה. טעויות מטופשות קורות גם שאתה מסתגר, לא?
אני לא מדבר רק על נס ציונה ורעננה, אלא על רב הקבוצות.
ועכשיו אני באמת רוצה להבין. בחרת באסטרטגיית ״העפת הכדורים״ (בלי באמת לנסות להבין מה זה. אסור להתמסר? מותר לתת גול? מותר לשחקנים לעבור את החצי?). חטפת גול דקה 6/20/32 ווטאבר. מה אתה עושה עכשיו?
ממשיך להתסגר ומקווה שזה ייגמר 0:1? מחכה עד דקה 80 ב 0:1 ואז יוצא קדימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 13:12 
הנעת כדור, בטח תחת לחץ, זה משהו שנבנה ולדעתי מצריך הרבה אימון.

אין לנו את זה, וברגע שהכדור אצלינו 20 מטר מהשער שלנו יש יותר סיכוי שנאבד באיזור מסוכן מאשר שנצליח לפתח התקפה. מכאן העפות הן לפעמים מה שצריך לעשות.

מעדיף סתם להעיף מאשר איזה ניסיון הנעת כדור כושל שיש סבירות של 80% שייגמר באיבוד באיזור מסוכן מאוד ו20% שיניב איזו התקפה ראויה.
כשאתה מעיף אז לפחות היריבה מתחילה את ההתקפה על איזור החצי וההגנה מוכנה, כשאתה עלק מניע כדור ומאבד אותו, ההתקפה של היריב מסוכנת בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2020, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר להניע כדור נגד קבוצות כדורגל שיש לך שחקן שמתחבא מהכדור כמו ניר לקס, שחקן עם טכניקה לא טובה כמו אייזן ושחקן לא נייד שעושה שטויות כמו ספירובסקי.
אני בכלל לא מדבר על שחקני ההתקפה הלא מוכשרים מספיק שיש לנו, החלוץ הלא קיים ומגנים עם טכניקה של ליגה ב'.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 25 פברואר 2020, 13:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 254 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: