שחר כתב:
bruno conti כתב:
שחר,
אני לא רואה את חיים מצליח לעבור את המשבר הזה בדיוק כמו שרפואה לא היה עובר אותו.
שניהם בובות באותה רמה,רפואה גם קיבל תכתיבים וגם לא קיבל את מה שרצה ע״ע ראדי.
זהו אין מה לחפור בעניין המאמן יותר מדי ועל ההשוואה ביניהם כאילו אנחנו משווים בין פפ
למוריניו.
וצ׳ימפ,אני אחזור על העובדות תמיד כי בסוף בסוף רק מולם אפשר להתווכח,
כל השאר זה דמיונות ואג׳נדות כמו שאתה אוהב להגיד שלא מבוססות על שום דבר אמיתי.
המספרים מספרים את הסיפור,אתה רוצה לקחת את זה לעולם האגדות תפדל.
תבלה
לעומת אופיר, רפואה כבר אימן כמה עונות בליגת העל ויש לו ניסיון. יכול להיות שהוא לא קיבל את ראדי אבל הוא בטח לא אחד שהוריד את הראש ולא לחץ על ההנהלה כשהיה צריך, במקרה של חיים, הוא רק יכול להודות על ההזדמנות לאמן מועדון גדול בדימוס ובטח לא יעיז לבוא לדפוק על השולחן ולקבל חיזוק ראוי.
אם אתה כל כך מתעקש להצמד למספרים, חבל שאתה לא מסתכל על מדד ההפסדים וספיגת השערים אצל חיים.
הדיון הזה לא נעשה בדיעבד, הכתובת היתה על הקיר, פעם ראשונה מזה שנים שנראה שהקבוצה הזו הולכת לאיזה דרך כלשהי, למרות שתוצאות הגרועות ויכלת להרגיש את זה גם ביציע, למרות שהאוהדים שלנו לא הכי סבלנים בעולם, אבל אני מסכים שאתה כבר עברת מזמן למוד של אג'נדה ולא ממש משנה מה יקרה, אתה תמשיך להצדיק את המהלך המטופש של ההנהלה.
שוב ובפעם האלף רפואה בעצמו רצה ללכת מה לא ברור?
הוא הבין שכשל ומאבד את הקבוצה והלך.
הלוואי והיה מצליח אבל זה לא המצב,התיאורים שלך על דרך למרות תוצאות גרועות לא מחזיקות מים,
בסוף זה משחק של מספרים את זה אפילו רפואה יודע... .
אני לא מצדיק או לא מצדיק את המהלך אני אומר שרפואה כשל בניגוד לאחרים שחיים בדמיונות שהיה תהליך ונראינו טוב.
הנסיון של רפואה מזערי ביותר ולא קיים במועדונים גדולים,כמובן שגם של חיים ואני לא מצליח להבין למה אם אני טוען שרפואה כשל זה ישר הופך אותי לגרופי של אופיר חיים,רפואה בחר ללכת ולא היתה לי בעיה עם זה כי הרגשתי כבר מזמן שזה גדול עליו וגם הוא הבין את זה בסוף.
ואפרופו נסיון גם לגוטמן יש נסיון ובנה קבוצה שירדה ליגה בסוף את זה אתם יודעים לזכור טוב טוב...
למרות שהלך כבר במחזור 5 ולא 10.
שניהם מאמנים לא ברמה של מועדון בסדר גודל כזה על כל המשמעויות של זה.
אם בכל זאת תרצה להשוות אל תשכח שרפואה התחיל עונה בשוויון מול שאר הליגה
בעוד חיים קיבל קבוצת תחתית שבורה מנטלית ובתנאים שונים לחלוטין מאלו שרפואה התחיל.