kobster כתב:
yeho11 כתב:
מתוך כבוד לנפגע, לא הייתי מציין כאן את שמו. גם אם הוא ידוע לכולנו.
אין עדיין תגובה של השרה רגב, אין תגובה של הממשלה שאחד מחבריה שהוא גם מהמפלגה של רגב, מגדיר עצמו כאוהד הפועל תל אביב, יריב לוין, ולא של המשנה לראש הממשלה סילבן שלום, שאמנם אוהד ב"ש, אך ילדיו הם אוהדי הפועל (לא שאני חושב שתגובה צריכה להיות רק מכיוון שאוהדים את הפועל).
ההיפך. זה לא "אוהד הפועל", איזשהו שם גנרי למשהו או למישהו, זה יורי. אחד שכמעט כולנו מכירים ואחד מהאנשים עם הלב הכי רחב שיש, ופגעו בו כי הוא אוהד הפועל. זה היה יכול להיות אתה או אני או נועם שחם או כל אחד ממי שכותב פה, אבל פגעו בו והוא הגיע לבית חולים עם גרזן בראש כי הוא אוהד הפועל. ושאף אחד לא ישכח את זה - רק כי הוא אוהד הפועל. כולנו יורי.
רק שיצא מזה ויהיה בריא.
אל תהיה מגוחך, לא פגעו בו כי הוא סתם אוהד הפועל אלא כי הוא מהאולטראס, לנועם שחם לא היו אורבים עם גרזן ( למרות שלפעמים הוא מעצבן עם מה שהוא כותב

). וליורי יש לב רחב אבל גם שק של מעשים פחות נחמדים, לא צריך להפוך אנשים למה שהם לא רק כי הותקפו. הענין עם לה פמיליה הוא שהם לא ארגון ספורט קיצוני כמו אולטראס הפועל, אלא ארגון פשע וזו רמה אחרת של טיפול ( לא שמישהו אי פעם טיפל ממש בארגונים הקיצוניים הרגילים שלנו או של מכבי ). הגיע זמן שיקימו יחידה ייעודית לטיפול בארגונים של קבוצות כדורגל, לא סתם מעקב בתוך המרחב הספציפי, זה קורה במדינות אחרות ואין שום סיבה שלא יקרה פה, הנה יחסי ציבור קלים למפכל הנכנס. בפועל תוך כמה ימים ישכחו מהכל ועולם כמנהגו ינהג, עוד ועדה תקום ומילים ייזרקו וזהו. בעצם, משהו יקרה, המשטרה רק תרשה לעצמה להתעלל ולהתעמר באוהדים ככה כי בא לא אפילו עוד יותר. מדינה מיותרת, רק בריאות לכולנו ובעיקר ליורי.