תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 19:42 
כנ"ל משומר, שהיום כבר מבוגר ובאמת לא מספיק טוב, אבל כמה שנים אחורה הם לא הפסיקו לקלל אותו כשהוא היה המגן הימני הכי טוב בארץ, רק כי ההגבהות שלו לא נחתו על הראש של החלוצים.
כאילו ההגבהות של דני אלבס תמיד מגיעות ליעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 19:48 
הוקיץ' כתב:
ברק בדש שחקן חלש. בשום פנים ואופן לא לגעת.

לא מסכים. לדעתי אתם נתפסים פה על העונה שלו בעונת שייע. בשנים האחרונות הוא חלוץ ליגה טוב והרבה יותר טוב לצורך העניין משלומי אזולאי שהוא החלוץ הבכיר בסגל.

אני דווקא לא אתנגד לראות מצבת חלוצים שתכלול את אזולאי, יחזקאל, בדש וחלוץ זר נוסף.

בנוגע לזגורי, כנראה שפשוט לא מצליחים להשתחרר מההסכם איתו. אחרת אין באמת טעם להשאיר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
אין מה להילחץ לגבי החלוצים כי מעבר לרשימת חלוצים זרים פוטנציאלים שמנדיונדו העביר (לפי הפרסומים לפחות), יש לא מעט חלוצים ישראלים שאפשר להביא - שהר, טוטו, אבוחצירא, תורג'מן, גבאי ובדשית לדוגמא.
גם אם לא יביאו מישהו מהרשימה, אם משאירים את ביטון ואזולאי ומביאים חלוץ זרתותח בנוסף לדנין מטוברוק זה סוגר לנו ארבעה חלוצים, כשגם שגיב יכול לשחק כחלוץ שני או בכנף (עוד מוקדם לדעת מה המערך המתוכנן).
בינתיים בונים חולית הגנה לא רעה. הרוש, שיימן, קלמן, פלאח, גוטליב ואבו אל היג'א סגורים. גבאי או אבו עביד ואנחנו מסודרים פיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
גם אם לא יביאו מישהו מהרשימה, אם משאירים את ביטון ואזולאי ומביאים חלוץ זרתותח בנוסף לדנין מטוברוק זה סוגר לנו ארבעה חלוצים, כשגם שגיב יכול לשחק כחלוץ שני או בכנף (עוד מוקדם לדעת מה המערך המתוכנן).
זה בדיוק בדיוק ליפול שוב למין אופטימיות עונת מלפפונים שכזו. כבשנו השנה 36 שערים, נתון מביך ומסוכן, כי לא היה לנו אפילו שחקן אחד שמתקרב בפוטנציאל שלו למספר דו-ספרתי של כיבושים. אני הראשון שתומך בלשים כסף טוב על זרים מוכחים, אבל לבנות את כל החוד על זר ״תותח״ ושאריות זה מתכון לעוד עונה עקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 20:19 
ערן כתב:
kobster כתב:
זה בדיוק בדיוק ליפול שוב למין אופטימיות עונת מלפפונים שכזו. כבשנו השנה 36 שערים, נתון מביך ומסוכן, כי לא היה לנו אפילו שחקן אחד שמתקרב בפוטנציאל שלו למספר דו-ספרתי של כיבושים. אני הראשון שתומך בלשים כסף טוב על זרים מוכחים, אבל לבנות את כל החוד על זר ״תותח״ ושאריות זה מתכון לעוד עונה עקרה.

לגמרי.
חייבים להביא חלוץ זר אבל לצד זאת חייבים לפחות עוד מישהו עם קבלות סבירות. עמאשה, גבאי, אבוחצירא, תורג'מן... מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
kobster כתב:

אזולאי וביטון זה לא שאריות, שניהם חלוצי ליגה לגיטימיים לחלוטין. אם מביאים חלוץ זר מוכח ולא איזה באלדה/אורלנדיץ'/ורוצ'ינה אז זה כן סוגר חולית התקפה טובה במחיר שפוי - ביטון מגיע בהשאלה עם השתתפות משמעותית של ליאז', אזולאי גם ככה יושב על חוזה נמוך יחסית, שגיב על חוזה חייל לדעתי ואם אתה מביא חלוץ זר מוכח ב 250 אלף דולר אתה גם משלם עליו פחות מחלוץ ישראלי ב 200-220 אלף דולר. נראה גם מה המערך המתוכנן ועם כמה חלוצים נשחק בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 20:28 
kobster כתב:
אין מה להילחץ לגבי החלוצים כי מעבר לרשימת חלוצים זרים פוטנציאלים שמנדיונדו העביר (לפי הפרסומים לפחות), יש לא מעט חלוצים ישראלים שאפשר להביא - שהר, טוטו, אבוחצירא, תורג'מן, גבאי ובדשית לדוגמא.
בינתיים בונים חולית הגנה לא רעה. הרוש, שיימן, קלמן, פלאח, גוטליב ואבו אל היג'א סגורים. גבאי או אבו עביד ואנחנו מסודרים פיקס.

בעונה שאתה בונה קבוצה חדשה לגמרי ומביא מאמן חדש אז החלוץ הופך להיות בורג משמעותי מאוד.
חלוץ טוב יכול להיות ההבדל בין הצלחה לכישלון כי אם נדע לנצל מצבים ונצליח לשים גולים כבר במשחקים הראשונים הלחץ ישתחרר והקבוצה תתחבר (ראה ערך מכבי חיפה שהשקיעו השנה בכל העמדות חוץ מהחלוצים, לא הצליחו להבקיע, הלחץ עלה והעונה נדפקה).
לכן הייתי משקיע ומביא חלוץ מוכח שאנחנו יודעים מה נקבל ממנו, ולא נכנס להרפתקאות עם כל מיני "זריםתותחים" או ברק בדשים שאלוהים יודע מה נקבל מהם.
לדעתי סליחי יכול להתאים, לא שחקן גדול אבל חלוץ טוב שכבר הסתגל לליגה ואת ה-10 גולים לפחות בעונה אני מאמין שייתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ערן כתב:
kobster כתב:

אזולאי וביטון זה לא שאריות, שניהם חלוצי ליגה לגיטימיים לחלוטין. אם מביאים חלוץ זר מוכח ולא איזה באלדה/אורלנדיץ'/ורוצ'ינה אז זה כן סוגר חולית התקפה טובה במחיר שפוי - ביטון מגיע בהשאלה עם השתתפות משמעותית של ליאז', אזולאי גם ככה יושב על חוזה נמוך יחסית, שגיב על חוזה חייל לדעתי ואם אתה מביא חלוץ זר מוכח ב 250 אלף דולר אתה גם משלם עליו פחות מחלוץ ישראלי ב 200-220 אלף דולר. נראה גם מה המערך המתוכנן ועם כמה חלוצים נשחק בהרכב.

עם "חלוץ זר מוכח" יש סיכוי לא רע שהוא לא יתאקלם (אידריסו למשל).
חוץ מזה, כמה חלוצים זרים מוכחים הגיעו לארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
אידריסו היה בן 34 ועם היסטורית ראש ידועה, פריצה למשל הגיע בגיל זהה והיה באנקר מהרגע הראשון.
אין ערבויות לשום דבר, אתה גם יכול להביא את שהר או טוטו, לשפוך עליהם עשירית מהתקציב של כל הסגל וליפול איתם.
בכל מקרה אין מה להיכנס ללחץ בנושא החלוצים, אנחנו כולה בתחילת החלון ולדעתי לא יחתימו אף אחד לפני העברת הבעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 21:09 
הבסיס של כל קבוצה טובה הוא הקישור האחורי זה מה שבדרך כלל קובע את "אופי" הקבוצה ומשפיע בצורה דרמטית על ההגנה
אני בכלל לא רגוע עם כל השמות שחתמו או מעומדים לחיזוק בהגנה, לצערי כרגע אני לא רואה סיבה שההגנה תהיה טובה יותר משנה שעברה
בגזרת החלוצים אני חושב שכדאי "להתאבד" אם יש אופציה כזו על טוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
kobster כתב:

אני חושב שיותר מחלוצים לא ראויים פשוט לא היה לנו קישור התקפי, גם עם הבוגד היה לנו קישור התקפי חלש מאוד ואחרי שהוא עזב זה היה פשוט מביך.
אזולאי וביטון (עם כמה שאני תופס ממנו חתיכת כלום) יכולים בשקט לתת 15 גולים בעונה עם קישור התקפי סביר.

כרגע נראה שסגורה הגנה סבירה אולי למעט מגן ימני שעוד יגיע, והיא תיפול ותקום על היכולת של הבלם הזר שהביאו וגוטליב הצעיר.
אבל מעבר לזה אין לנו שום דבר בחוד חוץ מאזולאי שהוא יכול להיות במקרה הרע חלוץ שני ובמקרה הטוב חלוץ שלישי, ובקישור ההתקפי ואין לנו שום דבר בכלל אלא אם מישהו פה חושב שרמזי/יחזקאל הם שחקנים שצריכים לפתוח בהרכב (רמז: הם לא).
בקישור האחורי זה יהיה כנראה לינגאנה לצד עוד זר ובטח עוד ישראלי בינוני לעיבוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם רדפוקס.
בשביל שחלוצים ישימו גולים צריך שחקנים שימסרו להם את הכדורים וכרגע אין לנו שחקן אחד בסגל שמסוגל לזה, ובאותו הקשר אם פריירה (דינו תרגע) באמת יושב על 150 אלף יורו והוא בכושר של לפני הפציעה, זה רכש מאסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 21:43 
אם הוא היה בכושר שלפני הפציעה הוא היה עולה יותר מ150 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 22:30 
מי חתם (לא סגר/סיכם/ שקרכלשהו אחר) אצלנו עד עכשיו?

לפי ספורט5
ציטוט:
שיימן מצטרף לדויד קלמן ההונגרי, עמרי שקל ואיסומאליה לינגאנה שחתמו רשמית.

זה נכון? מה עם הרוש? חתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 22:32 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
בנש האריך חוזה בכפ״ס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
בנש האריך חוזה בכפ״ס

חבל, רציתי אותו בהפועל, בטח גם היה האופציה הכי זולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אם הוא היה בכושר שלפני הפציעה הוא היה עולה יותר מ150 אלף יורו.

נכון, אבל השאלה אם הוא מעכשיו קבוע לא בכושר או שהוא יכול להשתקם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מי חתם (לא סגר/סיכם/ שקרכלשהו אחר) אצלנו עד עכשיו?

לפי ספורט5
ציטוט:
שיימן מצטרף לדויד קלמן ההונגרי, עמרי שקל ואיסומאליה לינגאנה שחתמו רשמית.

זה נכון? מה עם הרוש? חתם?

לא חושב.
המועדון הודיע בינתיים רק על החתמת שיימן ודויד קלמן.
כל השאר זה סיכומים/זכרון דברים/שקרכלשהו שממתינים שהניהול יעבור לידיו של כבירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 22:59 
Peace Hope כתב:
בנש האריך חוזה בכפ״ס

:LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
קצת דיווחים מסרביה:
הפועל הציעה לדרינצ'יץ' חוזה של 200 אלף יורו + בונוסים, הוא סירב כי יש לו הצעה מקזחסטן של 1.2 מיליון יורו ל-3 שנים. לא יגיע.
הפועל עברו לאופציה ב' באיזור הבאלקן ומדווח שם שיש מו"מ עם השחקן האחר שהוזכר פה לפני כמה ימים, סאשה מרקוביץ', שמעוניינות בו גם אא"ק אתונה, המאמן של פרטיזן שמעוניין להשאיר אותו וקבוצות מגרמניה לפי הדיווח.
נראה שהדיווח מבוסס גם על הכתבה שעלתה פה בוואן לפני כמה ימים ולכן קחו בערבון מוגבל.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 02 יוני 2015, 23:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
מנדיונדו חוזר מחר לארץ, מוקדם מהתכנון כדי לקבל החלטות לגבי זרים.
מספורט 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 23:51 
בקיצור, מי הולך להיות הגרזן של הפועל העונה? ומי ה-50/50?
ההגנה די סגורה ואני מאמין שיביאו עוד חלוץ או שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2015, 05:02 
סמל אישי של המשתמש
די מדאיג מה שבונים בחלק ההתקפי. ביטון, זגורי, אזולאי, כל זה ביחד זה יותר מדי (או פחות מדי, תלוי מאיזה כיוון מסתכלים על זה...).
אי אפשר לבנות את כל הקישור ההתקפי על ילדים כמו ספורי, יחזקאל, עומרי שקל, אלטמן, בנוסף לשחקן כל כך גרוע כמו זגורי, ואם ההחתמה הגדולה תהיה בסוף גיא אסולין שהוא כישלון ידוע מראש זה בכלל רע מאוד.
ולפניהם שחקנים כמו אזולאי וביטון שראינו כבר מה הם שווים (אגב, מכל הדיבורים על קבוצה מהירה ותוססת, אם ליד שני אלה מביאים שחקן כמו סליחי, שוב תהיה לנו את ההתקפה הכי איטית בליגה). לא השחקנים הכי גרועים שראיתי, אבל גם לא שחקנים שיכולים לספק שערים בתדירות מספיק גבוהה ושאפשר לסמוך עליהם או לבנות עליהם משהו.
אני לא אוהב להגיד "מזל" כי אלה בדרך כלל דברים שוליים שלאורך זמן מתיישרים, אבל אפילו הרקורד העלוב של 36 גולים בעונה כולל מספר חריג של שערים עם מזל או כאלה שלא קשורים למשחק - מספר הזוי של שערים עצמיים (שהפך לבדיחה מתגלגלת מעיקה במיוחד), כמות גבוהה מאוד של שערים ממצבים נייחים בלי שום קשר סיבתי ליכולות שלנו, פנדלים, שערים מוזרים כמו השער של לזמי וכו'. לנוכח כל המשתנים האלה, ההתקפה שלנו הייתה אפילו יותר עלובה ממה שהשורה התחתונה מראה, וזה אומר שהיא חייבת מתיחת פנים הרבה יותר דרסטית.
אנחנו צריכים לפחות עוגן אחד בקישור ואחד בחוד - קשר שהוא יותר מילד מוכשר, וחלוץ שכבר נתן פה עונה של 12-14 שערים ואפשר להניח בסבירות גבוהה שבתור שחקן הרכב קבוע הוא ייתן לפחות את התפוקה הזאת. אני באמת לא מבין איך לא מביאים את מוגרבי שהוא הרבה יותר טוב מכל מה שיש לנו, נתן עונה מעולה, עדיין צעיר, שחקן חופשי, זול, אין לו הצעה יותר טובה. אין לזה שום הצדקה. וחלוץ, יש כמה אופציות לשחקנים דרג ב' בליגה הזאת (שזה הרבה יותר ממה שיש לנו כרגע) שלא יהיו להם אופציות יותר טובות ואפשר בהחלט להביא. תורג'מן שנתן בעונה הקודמת 15 שערים ואני לא רואה אותו נשאר בחיפה כשלפניו יש את עטר, גאדיר ושכטר, או דובב גבאי שהיה טוב בבאר שבע ונתן תפוקה יפה יחסית למעט הדקות שקיבל.
מי שמפנטז שיגיעו לכאן שני זרים ברמה כזאת גבוהה שיסחבו את כל השחקנים הצעירים (או החלשים) סביבם, עתיד כנראה - כמו בדרך כלל - להתבדות ולהתאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2015, 06:43 
ההגנה כבר די מעוצבת.
במרכז השדה עובדים על רייכרד-לינגאנה-מונד. כרגע נשאר לקוות שנרכוש את רייכרד.
בקישור ההתקפי, לוקח ברצינות את הצעירים.
אם נניח לשמועות הרופפות על דמרי וסהר, חסר חלוץ מוביל. אבל אחרי מה שראינו לאחרונה סומך על הצוות המקצועי שיביא אחד כזה. כמעט שלא רכשנו זרים !

אגב, זגורי היה טוב אצל רב"ש. מבחינתי הוא שחקן בתחילת דרכו שמתנודד בין הפוטנציאל שלו ובין עוד שחקן שמאמן הרס ושווה עלות בהתאם.
דומב הוא מאמן ההתקפה הגרוע שראיתי בחיים (גוזלן לפחות הכפיל את התפוקה שלו אחרי שעבר ). לפעמים היה נדמה שבהשראת המאמן השחקנים לא יודעים שצריך להבקיע ומסתפקים ב"כדורגל צורני". והתפוקה ההתקפית של העונה שעברה בהתאם למרות שעלתה כאשר אלי כהן הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 יוני 2015, 07:03 
יש פה איזה קטע מעצבן נורא של לכתוב שמות של שחקנים כמעט כמו שצריך, רק עם שינוי קטן.
מה זה רייכרד, לעזאזל? למה זה טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2015, 07:07 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי דואג בקשר לזגורי ביטון ואזולאי(ואני כנראה בין היחידים שכן מאמינים בדודו ביטון ומחזיקים ממנו)
שכן היו רמזים פה ושם שהפועל גם מחפשת לעמדת ההתקפה קאליבר. פנו לשהר, פנו לטוטו. מניח ומקווה מאוד גם שהשמות שהספרדי נתן להנהלה הם באזור של באסטון ששווה 600 אלף יורו. עזבו רגע את המחיר, העניין הוא שהמאמן ערך שיחות עם ההנהלה ונתן רשימת שחקנים שכנראה שחשב שמתאימהמבחינת רמה ותקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2015, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
מתי רמון עוזב סופית?
יותר קריטי מכל החתמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2015, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מתי רמון עוזב סופית?
יותר קריטי מכל החתמה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2015, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מתי רמון עוזב סופית?
יותר קריטי מכל החתמה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2015, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מתי רמון עוזב סופית?
יותר קריטי מכל החתמה.

ב11.6 יש ועדה כנראה שתקבע אם כבירי לוקח את חלקו של רמון או לא.
בנתיים הוא מתחבא מאחורי הוילון ולא נוגע בשום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: