אדום אופטימי כתב:
גבעתיים כתב:
הכובש מספר 3 בתולדות הפרמייר בקריטריון של גולים לדקות .
מזכיר לי ניתוח דומה שלך על כפיר אודי.
סליחה שמנימוס אסתפק ב-

אחד על ההשוואה.
מה הקשר בין חלוץ צעיר שמייד נפצע ולא חזר לכושרו (מה שלא יכלנו לנחש) לחלוץ שהבקיע כ-40 שערים בנבחרת מקסיקו בגיל צעיר יחסית למרות שהחמיץ משחקים רבים ?
ושעשרות השערים שלו בפרמייר היו באחוז לדקה טובים יותר מאלה רוני וואן פרסי למרות שרוב הזמן ממש דפקו אותו ?
שנמדד במונדיאל דרום אפריקה כשחקן המהיר בכל הנבחרות ? שנבחר לשחקן המצטיין באליפות צפון ומרכז אמריקה |? ובעל יכולת פיזית יכולת נדירה של סיבוב מהיר על המקום ?
אם אמצא אראה לך צילום פנים של מעוותות מסבל וממאמץ של טרי אחרי עוד פעולה של צ'יצ'ה שהתמחה במשחקים קריטים, קשים ונאחסים עם סימפטיה לצ'לסי אבל ממש לא רק כמו ניצחון החוץ של יונייטד בספרד אחרי שנים ללא ניצחון כזה.
ואגב לפני דקות נתקלתי במשהו שממש לא הפתיע אותי ואני כותב אותו כבר שנים.
מקווה שתבין כי מה לעשות שהאוהדים מתחלקים בין אלה שמסתפקים במובן מאליו ואלה שאוהבים להבין מה באמת קורה.
"יש בו משהו, בצ'יצ'ריטו, שמזכיר את פיפו אינזאגי. הוא לא חלוץ טכני במיוחד, לא אלגנטי במיוחד, לא פיזי במיוחד וגם אחוז ניצול ההזדמנויות שלו לא מדהים, אבל יש לו חוש התמצאות פנומנלי ברחבה. הוא ירדוף אחרי כל כדור, לא יתייאש לעולם ולבסוף, ימצא את עצמו מול רשת חשופה
בעיתוי הכי חשוב. קרלו אנצ'לוטי מכיר את איכויותיו של פיפו יותר מכל מאמן אחר על הגלובוס ולכן מוזר כל כך שהוא לא מעריך מספיק את צ'יצ'ריטו ולא ביצע רוטציה ראויה בינו לבין קארים בנזמה."
http://sports.walla.co.il/item/2848363