תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 336 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 13:16 
האדס כתב:
הקהל ישן. ישן.

אם כולם היו כמוך לא הייתה פה סמטוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 13:20 
קהל ישן זה אנדרסטייטמנט למה שמתחולל פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 13:24 
עוד דבר שלא ברור לי,
באר שבע עם תקציב באזור ה30 מיליון מחזיקים גם את בוזגלו וגם את ברדה
למה בהפועל מדברים על קבוצת נוער מחוזקת בשחקנים חלשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 13:27 
מהפכה כתב:
עוד דבר שלא ברור לי,

אני מניח כי חייבים מלא כספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
קהל ישן זה אנדרסטייטמנט למה שמתחולל פה.

אז צא להפגין,עוד אחד שיושב מאחורי המקלדת ומבלבל את המוח.
הקהל בעיקר עייף כבר מהמחאות האלה ורוצה שמישהו יבריא את המועדון הזה בלי שנצטרך כל שני וחמישי לבכות שהורסים לנו את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
הפועל רוצים למכור את גילי בסכום שקנו אותו- 300 אלף יורו בלבד!! מי שמוכר אותו לקבוצה בארץ בסכום הזה
הוא לא יותר מדביל! מתי יבינו שאם יש שוק לשחקן (ויש, חיפה מתים לקחת אותו) אז צריך להרים את המחיר כדי שהקבוצה השניה
לא תרגיש שאתה במצוקה ותנצל את זה. זה בסיסי בעסקים, רק שהנהלת המועדון כנראה לא מבינה בהם.

מה לעשות שהכלומניקים בהנהלה כן במצוקה? אז הם ידרשו 500 אלף, שחר יפוצץ את העסקה ומהפאניקה ימכרו אותו ב100 אלף. פשוט חבורת אפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:26 
300K תמורת גילי זה במסגרת בנית קבוצה רזה שהבעלים הנוכחים יוכל לתחזק למשך שנים.
מעריך שהם לא באמת מיצו את אפשרות מכירת המועדון.

הנקודה אינה ב-300 שהוא מחיר מגוחך גם לדעת רמון. אלא בעלות שכרו שהוא יותר מכפול מעלות זו. ובהשפעת החוזה שלו על המאזן.
מנגד יש את עלות שחקן חלופי (שאין כל ביטחון שיצליח) וההשפעה על מספר המנויים ועל הסיכוים להצליח יותר וכך גם להרויח יותר.

יתכן שמקום באירופה הוא שיקול חשוב בנקודה זו. בסך הכל מדובר בסכום נטו (אחרי שחקן אחר ואחרי ההשפעות הנוספות) שהיא בסדר גודל שונה מה-10 מליון עליהם דובר העונה בהקשר לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:34 
or_5 כתב:
pogi כתב:
or_5 כתב:
יצא לי לחשוב על משהו תתקנו אותי אם אני טועה.
אם התקציב שנה הבאה יהיה 23-25 מיליון אז אפשר להחזיר את שכטר מהשאלה להשאיר את גילי בוריס זגורי דגני לוי סאשה ואילץ' ולהתחזק ב5-6 שחקנים שאנחנו באמת צריכים, צעירים עם פוטנציאל הצלחה גבוה (שיבנו כבר מערך סקאוטינג במועדון הזה כמו כל מועדון נורמלי). אם דמארי יימכר בבמחיר שאומרים הפועל תקבל 1.2 מיליון יורו שזה כבר סוגר את המשכורת של גילי ושכטר .
להשאיר את גילי ושכטר זה לפחות ישאיר אותנו על 6000 מנויים ? אם לא יותר. במידה ונסיים השנה במקום שמוביל לאירופה (אמן) ובמידה ובטעות נצליח לעלות לשלב הבתים באירופה (אמן) אז אפשר יהיה להתחזק בעוד שחקן שתיים תותחים. אם לא נעלה זה לא ישנה את מה שרשמתי עד לאופציה של אירופה. אפשר לבנות משהו טוב שיוכל להיות בפליאוף עליון גם במחיר ששל 25 מיליון.
העיקר הפניקה של חיים....

אני מתקן אותך
אתה טועה

ולמה אתה חושב שאני טועה

אני לא חושב שאתה טועה, אני אומר לך שאתה טועה
פה זה לא מנג'ר והתקציב של "23-25 מליון" שאתה טוען שיהיה לנו (לדעתי יהיה הרבה פחות) זה תקציב של כל המועדון, לא רק תקציב לשחקנים.
זה כולל בתוכו משכורות, התחייבויות, הוצאות. אני מזכיר לך שעוד לא שילמת לשרצקי על דני עמוס וללאוטרן על שכטר ואני לא יודע איזה עוד נזקים הצליחו רמון וחבריו לעשות לנו שצריך לכסות עכשיו. ככה שאם אתה חושב שאנחנו נשאיר את ורמוט ושכטר ובנוסף נחתים עוד "5-6 שחקנים צעירים עם פוטנציאל" אז אתה חי בחתיכת סרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:37 
מהפכה כתב:
עוד דבר שלא ברור לי,

כי באר שבע עובדים נכון והם לא בחובות
רמון עבד כמו תחת של חמור והכניס אותנו לחובות ועכשיו כולנו ביחד נשלם את המחיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:38 
בר קולמוסא כתב:
מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני מנסה להבין האם המצב הוא כדלהלן (ואני מניח שפספסתי משהו):

לפני שנתיים (יולי 2012) רמון וקבוצתו רכשו את הפועל מטביב ב-12 מיליון ש"ח בהנחה שאין חובות (כלומר כל חוב על הקבוצה מנוכה מסכום זה).
היום, שנתיים אחרי, הקבוצה הוסיפה 18 מיליון ש"ח חובות (והמחיר של הקבוצה עלה בהתאמה ל-30 מיליון ש"ח), יחד עם צירופם של גילי ורמוט, איתי שכטר, רב"ש ועוד כל מני מרעין בישין.
בקיץ, אחרי שניפטר מגילי ורמוט, איתי שכטר רב"ש ועומר דמארי, מחיר הקבוצה ישאר עדיין 30 מיליון ש"ח?
מה הולך כאן?!

הטענות נכונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 14:51 
בר קולמוסא כתב:
בר קולמוסא כתב:
מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני מנסה להבין האם המצב הוא כדלהלן (ואני מניח שפספסתי משהו):

לפני שנתיים (יולי 2012) רמון וקבוצתו רכשו את הפועל מטביב ב-12 מיליון ש"ח בהנחה שאין חובות (כלומר כל חוב על הקבוצה מנוכה מסכום זה).
היום, שנתיים אחרי, הקבוצה הוסיפה 18 מיליון ש"ח חובות (והמחיר של הקבוצה עלה בהתאמה ל-30 מיליון ש"ח), יחד עם צירופם של גילי ורמוט, איתי שכטר, רב"ש ועוד כל מני מרעין בישין.
בקיץ, אחרי שניפטר מגילי ורמוט, איתי שכטר רב"ש ועומר דמארי, מחיר הקבוצה ישאר עדיין 30 מיליון ש"ח?
מה הולך כאן?!

הטענות נכונות?

לדעתי האישית, מה שהולך כאן זה שפשוט אין מחיר לקבוצה
אני מסתכל על תאומים וחג'ג' מידי שבת מתענגים ביציע הכבוד בבלומפילד ולא רואה אותם סובלים במיוחד עד כדי כך שירצו להדביק לקבוצה מחיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 15:30 
zink כתב:
האדס כתב:
הקהל ישן. ישן.

אם כולם היו כמוך לא הייתה פה סמטוחה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי וטביב יקנה את גילי באיזו עסקה סיבובית עם רמון, הלוואי.
והלוואי ושכטר ימצא את עצמו במכבי, וגם דמארי עונה הבאה או כשהוא חוזר מחו"ל.
אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
הלוואי וטביב יקנה את גילי באיזו עסקה סיבובית עם רמון, הלוואי.
והלוואי ושכטר ימצא את עצמו במכבי, וגם דמארי עונה הבאה או כשהוא חוזר מחו"ל.
אמן.

גם לכל אלה ימצאו צידוק.
לחיימקה יש כוונות טובות, חג'ג' הוא סנטה ומושיק רק בא לעזור.
הרבה יותר חשוב להתעסק עם שלטים, דגלים ומשרוקיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
סקר האוהדים הגדול: התוצאות המלאות
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2734391&m=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
אולי הוא עניין את מרטין במשהו?

ציטוט:
הון-שלטון תוצרת ישראל: פוליטיקאים ואישי ציבור בכירים מישראל ומהעולם הגיעו בסוף השבוע האחרון לווינה, להשתתף בבר המצווה של בנו החורג של איל ההון מרטין שלאף ושל רעייתו, ד"ר ברברה קוניג. לוואלה! חדשות נודע כי בין הנוכחים בחגיגה היו כמה מהפוליטיקאים הבכירים בישראל בעבר ובהווה, בהם, שר החוץ אביגדור ליברמן, יו"ר ש"ס אריה דרעי, השר לשעבר חיים רמון ועו"ד דובי וייסגלס, לשער מנהל לשכתו של ראש הממשלה המנוח אריאל שרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 18:54 
אחד האדומים כתב:

ציטוט:
הון-שלטון תוצרת ישראל: פוליטיקאים ואישי ציבור בכירים מישראל ומהעולם הגיעו בסוף השבוע האחרון לווינה, להשתתף בבר המצווה של בנו החורג של איל ההון מרטין שלאף ושל רעייתו, ד"ר ברברה קוניג. לוואלה! חדשות נודע כי בין הנוכחים בחגיגה היו כמה מהפוליטיקאים הבכירים בישראל בעבר ובהווה, בהם, שר החוץ אביגדור ליברמן, יו"ר ש"ס אריה דרעי, השר לשעבר חיים רמון ועו"ד דובי וייסגלס, לשער מנהל לשכתו של ראש הממשלה המנוח אריאל שרון.

שיישאר שם עם כל הגועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:

ציטוט:

שיקח כמה פרוטות משלאף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 08:15 
בידיעות ממחזרים את הידיעה על מגעים של גורמים בהנהלה עם קבוצה רוכשים מארה"ב שכבר עשתה בדיקות מול היכל הספורט לגבי בלומפילד ועם העירייה לגבי וולפסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
בידיעות ממחזרים את הידיעה על מגעים של גורמים בהנהלה עם קבוצה רוכשים מארה"ב שכבר עשתה בדיקות מול היכל הספורט לגבי בלומפילד ועם העירייה לגבי וולפסון

מישהו יכול לצלם או להעתיק את הכתבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
דורון בר, ספורט 2

הפועל ת"א ממשיכה בהכנות לקראת משחק החוץ בשבת באצטדיון 'וסרמיל' נגד הפועל ב"ש. ההצגה נגד מכבי חיפה פתחה את התיאבון לאוהדים שאמורים לנהור לדרום כדי לדחוף את השחקנים בקרב נוסף על הכרטיס לאירופה.
מספר שחקנים וותיקים בקבוצה נזכרו היום איך מכבי ת"א לא נלחמה כביכול מול מכבי חיפה בעונת הדאבל (2010), "אנחנו הפועל, נשחק בוסרמיל כדי לנצח את באר שבע עבור המועדון והאוהדים. גם בעונה שעברה עצרנו בבלומפילד את מכבי חיפה בתיקו 2:2 שעזר אז למכבי ת"א. אמר שחקן בקבוצה.
המאמן רן בן שמעון לא נח על זרי הדפנה, וממשיך לקיים שיחות אישיות עם שחקניו כדי לשמור על מתח גבוה. כזכור, בשני המפגשים הקודמים בין שתי הקבוצות, הפועל ב"ש יצאה עם ידה על העליונה (0:2, 1:3). לפי האימונים ההרכב שהביס את מכבי חיפה אמור להיות ללא שינויים.
בעוד היריבה העירונית מצליחה, שחקן בהפועל ת"א שלח עקיצה למכבי: "ראיתי את המשחק אתמול בבלומפילד, עם כל הכבוד להם, אנחנו משחקים את הכדורגל הכי יפה ומלהיב בארץ".

לצד המטרה להשיג את הכרטיס לאירופה, במועדון עדיין שוברים את הראש לגבי הגרעון. במועדון מעדיפים למכור את גילי ורמוט למכבי חיפה, שאמורה לשלם על כרטיסו 300 אלף יורו. האדומים גם יחסכו את משכורתו הגבוהה – 400 אלף יורו בעונה. גורם חיצוני אמור לסייע במימון רכישתו של באסרט עבדורחימי, שעלותו מוערכת ב-375 אלף יורו.

לא נוטה להאמין לידיעות באתר הזה, אבל אם יש אחוז אחד של סיכוי שהפסקה האחרונה קרובה ללהיות נכונה, זה הדבר הכי מביך ועצוב שקראתי אי פעם על הפועל
אני מנסה להאמין שאין לנו בהנהלה אנשים עד-כדי כך מטומטמים. לא הולך לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
לפי ספורט5, דני בונדר יפרוש מכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 12:04 
Eros Ramazzotti כתב:
ציטוט:
דורון בר, ספורט 2

הפועל ת"א ממשיכה בהכנות לקראת משחק החוץ בשבת באצטדיון 'וסרמיל' נגד הפועל ב"ש. ההצגה נגד מכבי חיפה פתחה את התיאבון לאוהדים שאמורים לנהור לדרום כדי לדחוף את השחקנים בקרב נוסף על הכרטיס לאירופה.
מספר שחקנים וותיקים בקבוצה נזכרו היום איך מכבי ת"א לא נלחמה כביכול מול מכבי חיפה בעונת הדאבל (2010), "אנחנו הפועל, נשחק בוסרמיל כדי לנצח את באר שבע עבור המועדון והאוהדים. גם בעונה שעברה עצרנו בבלומפילד את מכבי חיפה בתיקו 2:2 שעזר אז למכבי ת"א. אמר שחקן בקבוצה.
המאמן רן בן שמעון לא נח על זרי הדפנה, וממשיך לקיים שיחות אישיות עם שחקניו כדי לשמור על מתח גבוה. כזכור, בשני המפגשים הקודמים בין שתי הקבוצות, הפועל ב"ש יצאה עם ידה על העליונה (0:2, 1:3). לפי האימונים ההרכב שהביס את מכבי חיפה אמור להיות ללא שינויים.
בעוד היריבה העירונית מצליחה, שחקן בהפועל ת"א שלח עקיצה למכבי: "ראיתי את המשחק אתמול בבלומפילד, עם כל הכבוד להם, אנחנו משחקים את הכדורגל הכי יפה ומלהיב בארץ".

לצד המטרה להשיג את הכרטיס לאירופה, במועדון עדיין שוברים את הראש לגבי הגרעון. במועדון מעדיפים למכור את גילי ורמוט למכבי חיפה, שאמורה לשלם על כרטיסו 300 אלף יורו. האדומים גם יחסכו את משכורתו הגבוהה – 400 אלף יורו בעונה. גורם חיצוני אמור לסייע במימון רכישתו של באסרט עבדורחימי, שעלותו מוערכת ב-375 אלף יורו.

לא נוטה להאמין לידיעות באתר הזה, אבל אם יש אחוז אחד של סיכוי שהפסקה האחרונה קרובה ללהיות נכונה, זה הדבר הכי מביך ועצוב שקראתי אי פעם על הפועל

הבנתי שהשכר של ורמוט הוא בערף 400K נטו. ולא ברוטו כך שההשוואה אינה מדויקת. ברור שגם חישוב השכר ברוטו לא מצדיק מכירתו.
ובודאי שבמקרה שרכישתו של עבדורחימי שווה בערך לערך מכירתו של ורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
שקט שיהיה פה. העיקר שלא נהרוס לאיש החזק במועדון(למה? כובע) את קשריו המתפתחים עם קצב.
אז מה אם מוכרים במחיר מבצע חסר תקדים קשר התקפי ברמה מעל הליגה. שחקן שחתום אצלנו לכמה שנים. העיקר שנעשה(יעשה) את הכסף מעבדורחימי. לא חשוב שבנתיים הוא משחק כמו הכלב שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
ציטוט:
דורון בר, ספורט 2

זה לא נובע מטמטום. את אותו מממן חיצוני לא מעניין מי ישחק בפועל. האכילו אותו שהוא יוכל למכור את בסארט בהרבה כסף, אז אותו הוא רוצה לקנות. כל השאר לא מעניין אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
אם זה מריח כמו מ.ס אשדוד אז כנראה שזה מ.ס אשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 12:19 
Balichi כתב:
dino כתב:
עומרי קנדה כתב:
כל אלה שמדברים על 2000 מנויים חיים בסרט,לעולם לא תקרה נפילה כזאת מ9000 ל2000.
מינימום 6,000 מנויים בכל מצב עם נטייה למעלה.

זה אין מצב שיהיו 6000 במצב של סגל בינוני ומטה. זה לא רק סגל, זה גם כוונות ושאיפות שמחזירות אותנו לתחילת ה90'. יהיו 4500 מנויים גג.

למען האמת זה לא נשמע כזה רע לחזור ל4500 מנויים
נמאס כל שבוע ליראות את כל האפסים מגיעים לבלומפילד כל משחק בית כיאילו הם שנים על גבי שנים בבלומפילד וצועקים נווווו ויששששש
ובוז במחצית
שהיינו באזור של ה4000 מנויים לא זכור לי שצעקו בוז..
אוהדי הפועל נולדו לסבול ומי שיגיד אחרת כניראה שלא יודע מה זה הפועל אוהדי הפועל מאז ומתמיד סבלו זה שמאז הדאבל הגיעו טרמפיסטים שנהיו אוהדים ולא יודעים שהפועל זה רק התקפי לב אז הם שורקים בוז..

הלוואי ונחזור לתקופה שאנחנו מגיעים 5000 אוהדים מאוחדים מעודדים כל המשחק תאמין לי שהעידוד והדחיפה תהיה פי כמה וכמה יותר מעכשיו..

אלוהים ישמור
למי אכפת אם הקבוצה מצליחה או נכשלת.העיקר שיהיו אוהדים שמעודדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
התחלנו את העונה עם רביעיה התקפית שכוללת ורמוט, שכטר, דמארי, וטב"ח.
נתחיל שנה הבאה עם התקפה שכוללת את טועמה ורן יצחק.
ספרו לי עוד למה כל עניין רמון וחבריו זה פאניקה.
גילי ישאר וזה יראה כרכש הכי גדול של הפועל, או לחילופין ימכר כי הגענו כבר לשם, גילי הוא נכס כלכלי ולא ספורטאי בעיני מנהלנו.
בפעם הטריליארד: רמון יעזוב רק עוד כמה שנים שבדרך נסטמרטט ונגיע לשפלים חדשים משנה לשנה, והגרעון רק ילך ויגדל ויגדל ויגדל.
זה לא יבוא מהקהל, האוהדים בכיס שלו, זה יבוא מכך שרמון ירגיש שכבר אין דרך לשרוד, כל דרך שהיא.
לנו נותר לסבול בשקט ולחכות שיבוא מישהו שיעשה אצלנו חריש עמוק, אבל אמיתי, למעלה עד למטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

בגיל 27 בלבד: בונדר צפוי להודיע על פרישה
פרסום ראשון. מגן נבחרת ישראל לשעבר סובל מפציעה קשה בברך וסיפר: "יש מחשבות. לא יודע אם יש טעם לעבור שוב את תהליך השיקום"

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 66516.html

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
איזה פניית פארסה
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2734689&m=1
ציטוט:
רן בן שמעון עשוי להישאר בהפועל תל אביב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 336 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: