ניר תרכיז כתב:
NARKOTIKA כתב:
ומה עם כל אוהדי הפועל שגרים בקריית שמונה?!?!!?
אני עושה עמותה, קונה מנוי, הולך כל שבועיים לבלומפילד, אפילו לטדי ולרמת השרון.
אז בגלל שהם גרים בק"ש להם מגיע כרטיס ולי לא??
מה זה הביזיון הזה?!?!?!
אם אתה חושב שמגיע לך כרטיס לדרבי בגלל שאתה חבר עמותה לפני אנשים אחרים שהולכים ליותר משחקים של הפועל ממך ואין להם חברות בעמותה, אתה הביזיון האמיתי. רוצים להפעיל מפתח לקדימות? יש הוגנים בהרבה מאשר לתת קדימות לחברי עמותה, אבל זה נוח לכם, אז אתה תופרים מסביב היגיון.
אם אתה רוצה באופן אישי, אז כמו שכתבתי, הטירוף הזה של להיות נוכח בדרבי לא כל כך עושה לי את זה. אני מוותר מראש. לי לא מגיע כלום והאמת שלאף אחד לא מגיע כלום.
יש פה עניין של אינטרס. אם הייתי יכול לבחור אז הייתי לוקח את ה2000 שמעודדים הכי הרבה ונותן להם כרטיס.
אני אקח הימור קטן, אני חושב שאני בינהם. (לא שזה קשה עם המצב של הקהל שלנו).
לא אכפת לי מי היה איפה. בגלל שיש סבירות גבוהה שמי שמגיע לכל משחק הוא לא אוהד אדיש, אני מוכן גם ל"דירוג" הזה.
במציאות אי אפשר לעשות את זה. בכלים שיש לנו היום- כן, אני חושב שזה מאוד הוגן לתת קדימות לחברי העמותה. אני רואה באלו ששמו 1000 שקל כדי להוציא את הקבוצה מטביב חלוצי הקהל. הם האנשים ששמו כסף כי כל מה שהיה אכפת להם זה טובת הקבוצה, ולא עניין אותם שזה לא יתן להם כלום, אפילו לא כניסה למשחק בגביע הטוטו.
יכול מאוד להיות שיש אנשים שאוהבים את הקבוצה לא פחות ובחרו שטובת הקבוצה היא בדיוק ההפך מהקמת עמותה. זכותם. אבל אנחנו רוצים להתעסק בהווה, וזה מה שיש.
יש קונצזנוס מאוד רחב לשיטת הניקוד. יש לקהל הזה עמותה. במקום להתבכיין, תצטרפו ותדפקו על השולחן. לא רוצים, אז תמשיכו לבכות.