NARKOTIKA כתב:
100%anti beitar כתב:
גם אם אני מסכים שיש הצדקה לחרם, יש ציפיות גדולות מדי מאנשים שבסך הכל רוצים לבוא לראות את הקבוצה שלהם פעם בשבועיים ולנקות את הראש, ויש בערך מיליון נושאים חשובים יותר למחות עליהם בעולם, אז אולי תנוחו קצת עם ההאשמות?
בוא, מתי בפעם האחרונה משחק של הפועל "ניקה לך את הראש"?
ובכל מקרה, מה שאתה מתאר זה בדיוק ההאשמה. מדובר באגואיזם. כולם רצים לעשות סלפי עם החברים שלהם בבלומפילד ולכתוב פוסט מרגש בפייסבוק, בלי להסתכל מטר קדימה או לצדדים.
לפחות תורידו את הראש מבושה ותסתמו.
תסלח לי, אבל התגובה הזאת שלך והתגובה הקודמת שלך הן תגובות של ילד בן 13. אתה יודע, החיים הם לא שחור ולבן, והם לא מחולקים לאנשים סמרטוטים שמגיעים למשחק ולאנשים שחושבים על טובת הכלל ולא מגיעים למשחק. יש אנשים כמוני שיש להם ילדים, וללכת למשחק זה בילוי משפחתי ואפילו מסורת. תסלח לי שאני לא מוותר על המשפחתיות שלי (וכן, יותר מזה שאני הולך לראות את הפועל אני הולך לבילוי עם הילדים שלי) בשביל לקדם את "טובת הכלל" וכל הבולשיט הזה.
יש לאנשים פה סדרי עדיפויות ואתה בטח לא תדרג אותם. חלק גדול מאוד הקהל שמגיע עם ילדים זה אנשים שלא הולכים למשחק כדי לעודד וגם לא יגיעו למחאות. הם לא היו הולכים למשחק עם חברים או לבד, אלא קודם כל בשביל הילדים. הם גם לא היו במחאות נגד אלי טביב. כל זה לא עושה אותם אוהדים פחות ממך. סדר העדיפויות שלהם שונה (ולטעמי גם יותר בריא).
אז צא מהסרט שכל מי שהולך למשחק הוא סמרטוט רק כי הוא הולך, ואתה תותח כי אתה נשאר בבית.