אם נתעלם מהעובדה שמדובר בעזיבה נוראה של המקדש, ברמת הרעיון בזה שהפועל תשחק בבת ים יהיה איזה חן אייטיזי מרגש (מניח שאני לא האוהד היחידי שזה עבר לו בראש בקריאת הידיעה).
אבל זה אכן זה נשמע כמו ספין להוריד עלויות על בלומפילד, או סתם עוד משהו שכבירי או מישהו שם ראה שמכבי עוסקים בו ואז שוב ניסה לחקות אותם באופן קצת מביך, כדי להצטייר כמועדון רציני כמוהם (כמו צוות אימון ספרדי, לקחת שחקנים שלהם, החליפות ושאר האוויר הקצת נפוח ומגלומני שעף ברוח מקרית שלום לחודורוב בחודשיים האחרונים).
מה עוד שפרקטית אני אפילו לא מצליח לחשוב איפה אפשר לבנות בבת ים מתקן של 30 אלף מקומות עם מלון (לדעתי היא נחשבת כיום כעיר הצפופה בישראל). המקום היחיד שעולה לי זה אולי אולי באזור החולות שקרוב לאצטדיון שלהם, על גבול ראשון.
ולמי ששאל, הנה כתבה משנת 99 על העברת המפתחות מההסתדרות לעירייה (עם הזמן הטקסט התהפך משמאל לימין ולא הצלחתי לקודד את זה בחזרה, אז אם מישהו יודע איך עושים את זה...)
http://wiki.red-fans.com/archive/tam_190399/sport.htmlבגדול אם הסיפורים נכונים, אז בדיעבד הסכום שהוצע בזמנו לתאומים&סגול&אורנשטיין כדי לקנות את בלומפילד לצמיתות היה בערך כמו הסכום שאנחנו משלמים עליו מדי שנה דמי שכירות, אכן בכיה לדורות.
אבל לדעתי חולדאי מלכתחילה היה די להוט ונעול על להעביר את בלומפילד לחזקת העירייה כאצטדיון עירוני, מה גם שבמקביל בלומפילד היה דאז במצב תחזוקה די קטסטרופלי (והוא היה נראה מאוד מרגש בהתאמה), עד כדי כך שעשו לנו בעיות לפתוח שם את עונת 99/98, כך שנראה לי שההנהלה שלנו בזמנו נבהלה מכל העלויות הנלוות לכך והמשמעות של לתחזק בעצמה כזה מתקן, מה גם שלא נראה לי שהם לקחו את העניין בצורה סנטימנטלית מדי (עובדה שבהמשך אותה העונה הם העבירו דרבי בלי למצמץ לר"ג, שהיה אז הבית של מכבי).