תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 05:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:25 
בכל זאת האדס, לומר שאנחנו הולכים על אליפות עם סגל חדש זה ממש יומרני.
תנו לי עונה טובה עם יציבות ודרך לעונה שאחריה ואני אשמח.
נמאס לי שכל שנה אני צריך להיזכר בשמות של 15 שחקנים, ולנסות לזהות אותם במגרש.
תצרו בסיס טוב לשנים הבאות ותראו שקבוצה שהתחברה תוכל להגיע רחוק וגבוה יותר מקבוצת כוכבים.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:26 
האמת, מאכזבת הכתבה הווינט על כבירי.
כבר פיתחתי ציפיות.
מצד שני, מוזר איך בן אדם עם 88 מיליון דולר מוכן להוציא בשנה אחת על קבוצת כדורגל סכומים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:28 
NARKOTIKA כתב:
כבר פיתחתי ציפיות.
מצד שני, מוזר איך בן אדם עם 88 מיליון דולר מוכן להוציא בשנה אחת על קבוצת כדורגל סכומים כאלה.

זה דיי ברור שהוא לא משחק עם כסף שלו.
אדייק - זה דיי ברור שהוא לא משחק רק עם כסף שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:29 
אנשים פה רגילים לשמוע על סכומים של מיץ' ושחר.
לא בטוח שההון של רוב בעלי קבוצות הליגה הם יותר מזה, להוציא מיץ' שחר, משפחת ברקת ואולי איזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
לגבי המערך, זה נראה כמו 4-5-1 או 4-4-2 כשלינגנה ופינטילי באמצע, בומבה ואנטל בצדדים, אלטמן כקשר/חלוץ באמצע וחלוץ שפיץ נוסף (ביטון/שהר).
בהנחה שגבאי באמת לא מועמד (טעות לדעתי) אז ההגנה תורכב משיימן,גוטליב, בלם זר ואבו עביד.
אם באמת משחררים את פלאח זה אומר שאנחנו למעשה בלי בלם מחליף על הספסל, ואם יצטרכו חילוף של אחד הבלמים אז אבו עביד יוסט למרכז ההגנה ואבו אל היג'א יעלה כמגן במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
88 מיליון דולר :LAGUH!:
יש מצב שמישהו הריץ דאחקה על צנציפר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
NARKOTIKA כתב:
כבר פיתחתי ציפיות.

לפי החישובים שאנשים עשו, אנחנו קבוצה עם הכנסות טבעיות (ממנויים וספונסרים) של 20-25 מיליון .
88 מיליון דולר הם בערך 340 מיליון שקל.
להביא בשנה 10-15 מיליון שקלים זה לא בשמיים מתוך 340.
ואדם עם סכומים כאלה, הכסף לא יושב אצלו ולא עושה כלום.
אם באמת נייקי יהיו הספונסר שלנו זה כנראה יכניס עוד כסף גם ממרצ'נדייס.
ונראה שמביאים שחקנים צעירים עם פוטנציאל מכירה גבוה.

כל מה שאני בא להגיד, שאני לא בטוח ב 100 אחוז שיש מישהו מאחוריו. הלוואי שכן, והלוואי שזה מישהו רציני.
בינתיים אני אוהב את העבודה שלהם מאוד.
חשיבה עסקית ולטווח ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
לפי ווואינט לא מעוניינים בגבאי. בהנחה שזה או הוא או אבו-עביד, אלה חדשות משמחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:42 
ממה שאני מבין (לא ראיתי אותו הרבה) אבו עביד הוא מגן הגנתי. הייתי מאוד רוצה שיביאו את שניהם, ובכל מקרה את גבאי.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 19 יוני 2015, 12:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
נכון לעכשיו, אם באמת שלושה הרומנים יחתמו, רק העסקאות האלו והחוזים שלהם מוערכים בקרוב ל-10 מיליון שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:46 
בדיחה על נמני אם כבר.
קצת לא מסתדר איך לאדם עם הון כזה לוקח כל כך הרבה זמן להעביר בעלות ולרכוש אחוזים בשווי מיליונים שקלים בטפטופים, ויותר מזה קצת הזוי שאדם עם הון כזה כותב בפורום :ZITO: ( חוץ מהמשתמש האמיד קובסטר שרכש לאחרונה אי בתימן ). לא נראה שמישהו באמת יקנה את זה לכן אבל מבחינתי אם מדובר בשחזור של עסקת אברמוביץ', כלומר שאדם קונה אבל משתמש באדם אחר להיות בפרונט ומדובר באדם כמו שגיא, זו חצי נחמה. הלוואי שיקנה את הכל ויפטור אותנו מסנטה קלאוס והאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
RaPPeR כתב:
מושקוביץ כתב:
NARKOTIKA כתב:
כבר פיתחתי ציפיות.

לפי החישובים שאנשים עשו, אנחנו קבוצה עם הכנסות טבעיות (ממנויים וספונסרים) של 20-25 מיליון .
88 מיליון דולר הם בערך 340 מיליון שקל.
להביא בשנה 10-15 מיליון שקלים זה לא בשמיים מתוך 340.
ואדם עם סכומים כאלה, הכסף לא יושב אצלו ולא עושה כלום.
אם באמת נייקי יהיו הספונסר שלנו זה כנראה יכניס עוד כסף גם ממרצ'נדייס.
ונראה שמביאים שחקנים צעירים עם פוטנציאל מכירה גבוה.

כל מה שאני בא להגיד, שאני לא בטוח ב 100 אחוז שיש מישהו מאחוריו. הלוואי שכן, והלוואי שזה מישהו רציני.
בינתיים אני אוהב את העבודה שלהם מאוד.
חשיבה עסקית ולטווח ארוך.

אם שמים רגע בצד את זהות המשקיע, בניהול נכון של קבוצת צמרת אפשר לשמור על איזון כלכלי עם רמה ספורטיבית גבוהה במינימום השקעה. הפועל הייתה בסיטואציה הזאת יותר מפעם אחת, ואני לא בהכרח מדבר על השנה של הצ'מפיונס אלא על כמה שנים של הכנסות יפות מאירופה, רווחים מהליגה, כמות מנויים מכובדת מאוד ומכירות שחקנים בעשרות מיליוני שקלים במצטבר. אם באותה תקופה של גאות הניהול היה גם מאהבה וגם נכון לא היינו צריכים היום להוציא מהכיס עשרות מיליונים כדי לבנות קבוצה ולהחזיר חובות, אבל חלק מאלו שניהלו בשנים האחרונות עשו זאת כדי להכניס כסף לכיסם וחלק אחר באו מאהבה אבל עשו הכל בצורה גרועה וחובבנית. הפועל צריכה מישהו שימציא אותה מחדש וזה יעלה לא מעט כסף, אבל אם זה יעשה נכון זו אמורה להיות השקעה חד-פעמית של סכומים כאלו, אח"כ זה בעיקר ניהול נכון ומדי פעם השקעות נקודתיות שנועדו לשפר את הקיים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:51 
joshsoos כתב:
בדיחה על נמני אם כבר.
קצת לא מסתדר איך לאדם עם הון כזה לוקח כל כך הרבה זמן להעביר בעלות ולרכוש אחוזים בשווי מיליונים שקלים בטפטופים

"הון כזה", בשביל בן אדם עם 300 מיליון שקל, להכנס לעסק של כדורגל שמצריך השקעה של 15 מיליון שקל ללא רווחים, זאת עסקה סופר יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:56 
NARKOTIKA כתב:
joshsoos כתב:
בדיחה על נמני אם כבר.
קצת לא מסתדר איך לאדם עם הון כזה לוקח כל כך הרבה זמן להעביר בעלות ולרכוש אחוזים בשווי מיליונים שקלים בטפטופים

"הון כזה", בשביל בן אדם עם 300 מיליון שקל, להכנס לעסק של כדורגל שמצריך השקעה של 15 מיליון שקל ללא רווחים, זאת עסקה סופר יקרה.

לא, זה לא. הוא גם לא חייב להשקיע הכל מהכיס הפרטי אלא מהעסקים שלו או כמינוף חלקי. אדם כמו נוחי דנקנר השתלט על פאקינג אי.די.בי, על מה אתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:57 
הוא השתלט על אי די בי ללא כוונת רווח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה חיים בסרט זה הרי ידוע שרוב הכסף מגיע ממני ויצמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:00 
מה זה משנה מאיזו כוונה, זו לא השאלה. השאלה היא איך אדם עם הון כזה (כלומר בהנחה סבירה עם עסקים שמגלגלים הרבה יותר ) מתקשה לקנות ישר 30 אחוז ששווים כמה מיליוני שקלים. לא קונה את זה ונשמע לי חרטא, לי ברור שיש מישהו מאחורי הקלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
מה זה משנה מאיזו כוונה, זו לא השאלה. השאלה היא איך אדם עם הון כזה (כלומר בהנחה סבירה עם עסקים שמגלגלים הרבה יותר ) מתקשה לקנות ישר 30 אחוז ששווים כמה מיליוני שקלים. לא קונה את זה ונשמע לי חרטא, לי ברור שיש מישהו מאחורי הקלעים.

אני לא חושב שהוא מתקשה לקנות 30%, אני חושב שמבנה הבעלות המורכב והבלתי נתפס שלנו, נוסף לאחריות על חובות העבר של המועדון שעדיין לא ברור מי אמור לשלם זו סיבה טובה לעשות הכל באופן זהיר. אם הוא לא היה אוהד של הקבוצה הוא בחיים לא היה נכנס לזה, וזו הסיבה שלא הגיע לפה עדיין בעלים מהסוג שיש במכבי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:14 
mbracha כתב:
joshsoos כתב:

אני לא חושב שהוא מתקשה לקנות 30%, אני חושב שמבנה הבעלות המורכב והבלתי נתפס שלנו, נוסף לאחריות על חובות העבר של המועדון שעדיין לא ברור מי אמור לשלם זו סיבה טובה לעשות הכל באופן זהיר. אם הוא לא היה אוהד של הקבוצה הוא בחיים לא היה נכנס לזה, וזו הסיבה שלא הגיע לפה עדיין בעלים מהסוג שיש במכבי.

איזה מבנה בעלות מורכב, 50% פנויים לקניה ( ואותם הוא רוכש טיפין טיפין ) והוא צריך רק אחד מהחבר'ה האחרים עם שברירי האחוזים והוא בעל רוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:24 
רואה שחורות כתב:
לפי ווואינט לא מעוניינים בגבאי. בהנחה שזה או הוא או אבו-עביד, אלה חדשות משמחות.

לא צריך להתייחס לכל ידיעה ... יש גם ידיעות שתולות בקטע אסטרטגי .
מעבר לזה שחקנים שרואים מה קורה בהפועל יתחילו לרצות להגיע אלינו
במקום לקבוצות אחרות , אפרופו גבאי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
mbracha כתב:
joshsoos כתב:

איזה מבנה בעלות מורכב, 50% פנויים לקניה ( ואותם הוא רוכש טיפין טיפין ) והוא צריך רק אחד מהחבר'ה האחרים עם שברירי האחוזים והוא בעל רוב.

מה פשוט במבנה בעלות בו 50% מהמניות נמצאות אצל נאמן מטעם אלי טביב (או מעוקלות ע"י גרושה של מוני, אני כבר לא בטוח), 30% מהמניות נמצאות אצל נאמן מטעם רמון ושות' (לא בטוח מה החלוקה הפנימית של המניות מתוך השלם בין כלל המעורבים) ו- 20% מהמניות בבעלות של עמותת אוהדים שאף אחד לא בטוח בכלל ביכולת החוקית שלה למכור את המניות האלו (נניח ומוכרים את המניות, מי מקבל את הכסף? הרי החברות בעמותה היא שנתית, יש הרבה שמכספם נרכשו המניות וכיום אינם מחזיקים בכלל בחברות בעמותה ולעומתם חברי עמותה בהווה שלא מכספם נרכשו המניות? ועל פי איזה שווי מוכרים את המניות האלו?) או ברצון שלה לעשות זאת, לחילופין. תוסיף למשוואה את כמות החובות וההתחייבויות שיש למועדון, כשלא ברור מה חל על רמון (הבנתי בין השורות בתקשורת שהוא גלגל חובות על המועדון בתמורה לכספים שהיו אמורים לצאת מכיסו הפרטי אל טביב), מה חל על טביב, מה האחריות של שאר השותפים ומי אמור לכסות התחייבויות עתידיות בגין אירועים שקרו בעבר (למשל אבוטבול או טועמה ובלת"מים נוספים).

זה פשוט בעיניך?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
אז בקדנציה שלו בהפועל חיים רמון הוביל את המועדון במצטבר ל 23 מיליון שקל חובות והלוואות, ובנוסף עוד משהו כמו 8 מיליון שקל הלוואות של בעלי המניות שהמירו אותן לשטרי הון. המנהל הכושל בהיסטוריה של המועדון, מכר את כל מי שהיה שווה משהו בקבוצה הזו ועדיין הצליח ליצור בור של 30 מיליון שקל.
אפס מאופס, שלא לדבר על היו"ר הכושל בהיסטוריה אדון אמיר לובין שקיבל פיצויים מהמועדון על תפקיד אותו עשה בהתנדבות לטענתו.
לגבי כבירי, הוא בכלל לא הולך לקנות את המניות אלא הן יעברו אליו בהתאם לסכום אותו הוא ישקיע במועדון, חלק ממנו זה כזכור ה 2.25 מיליון שרמון אמור להחזיר לקופה של הפועל בעקבות פסק הבורר.
עדיף ככה, מני אחראי לכל הסיפור מול טביב. כל בן אדם שיכול להשקיע עדיף שישקיע אותו בתקציב ולא בקניה של המניות שלא נותנות כלום. מי שמחזיק בזכויות הניהול הוא בעל הבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:40 
אלעד גבאי בגילו (27-28 ככה?) נתן יותר מעונה אחת באמת טובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:48 
mbracha כתב:
joshsoos כתב:
mbracha כתב:
joshsoos כתב:

מה פשוט במבנה בעלות בו 50% מהמניות נמצאות אצל נאמן מטעם אלי טביב (או מעוקלות ע"י גרושה של מוני, אני כבר לא בטוח), 30% מהמניות נמצאות אצל נאמן מטעם רמון ושות' (לא בטוח מה החלוקה הפנימית של המניות מתוך השלם בין כלל המעורבים) ו- 20% מהמניות בבעלות של עמותת אוהדים שאף אחד לא בטוח בכלל ביכולת החוקית שלה למכור את המניות האלו (נניח ומוכרים את המניות, מי מקבל את הכסף? הרי החברות בעמותה היא שנתית, יש הרבה שמכספם נרכשו המניות וכיום אינם מחזיקים בכלל בחברות בעמותה ולעומתם חברי עמותה בהווה שלא מכספם נרכשו המניות? ועל פי איזה שווי מוכרים את המניות האלו?) או ברצון שלה לעשות זאת, לחילופין. תוסיף למשוואה את כמות החובות וההתחייבויות שיש למועדון, כשלא ברור מה חל על רמון (הבנתי בין השורות בתקשורת שהוא גלגל חובות על המועדון בתמורה לכספים שהיו אמורים לצאת מכיסו הפרטי אל טביב), מה חל על טביב, מה האחריות של שאר השותפים ומי אמור לכסות התחייבויות עתידיות בגין אירועים שקרו בעבר (למשל אבוטבול או טועמה ובלת"מים נוספים).

זה פשוט בעיניך?!

עשית מיש מש...
ה50% הם אצל הנאמן והם פנויים לקניה, וזה מה שכבירי עושה בשלבים.
ה50% האחרים מוחזקים ע"י מספר גדול מדי של אנשים ( לא כולל מתנות בר מצווה ) והעמותה. הוא צריך לקנות מתנת בר מצווה אחת מאחד מהם והרוב בידו. לא שהוא חייב כי מה שחשוב הן זכויות הניהול והן שלו בהנחה והועדה תאשר לו ואז הפועל שלו בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:51 
מישהו יכול קצת להרחיב על הצוות המקצועי שלנו?
מאמני כושר עוזרים וכו
האם התקדמנו לאנשהו בקטע הזה? יכול להיות שהשחקנים שלנו יהיו עם כושר של 90 דקות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
ברור שיש מישהו מאחורי הקלעים:
ההתאחדות טוענת שזה טדי שגיא.כבירי מכחיש והזכיר את שמו בהכחשה (ולכן יתכן שזו הוראה מטדי שגיא עצמו).
אני חושב שלבארי יש תפקיד חשוב בהזרמת הכסף ומי שיודע את זהות הכסף זה בארי וכבירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
מישהו יכול קצת להרחיב על הצוות המקצועי שלנו?
מאמני כושר עוזרים וכו
האם התקדמנו לאנשהו בקטע הזה? יכול להיות שהשחקנים שלנו יהיו עם כושר של 90 דקות ?

כרגע יש עוזר מאמן ספרדי, עוזר מאמן ישראלי(באדיר כאמור) ומאמן כושר העונה לשם אסטבה. רציני יותר מצוות ישראלי זה בטוח(ויסלחו לי אוהבי ישראל פה, אבל זאת המציאות) השאלה אם ידגדג את הרמת אימונים של המקקיה.
הד"ר לפיזיולוגיה שהחתימו, הוא אם הבנתי נכון למחלקות הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:58 
דינו, אני חייב לציין (בשיא הרצינות האפשרית, לשם שינוי) שהשמועה אומרת שיהיו חזיות.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אלעד גבאי בגילו (27-28 ככה?) נתן יותר מעונה אחת באמת טובה?

29 בנובמבר יחגוג 30, נתן שתי עונות טובות בק"ש ואולי עוד איזה עונה-שתיים טובות בחור שאיזי שרצקי הקריץ אותו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
דינו, אני חייב לציין (בשיא הרצינות, לשם שינוי) שהשמועה אומרת שיהיו חזיות.

תראה, אני מניח שברמות האימונים המתקדמות, משתמשים בפריט הזה הרבה, ככה שהיה מראש יותר סיכוי שאסטבה וחבריו יכירו את השימוש בזה יותר מאשר מאמן ישראלי וצוותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: