תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום שישי 9/8
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 12:58 
אבא של רגב כתב:

יכול להיות, אבל הוא הרחיק גם פעם אחת לפחות טוב, ולא היה נראה בדרך כלל שהוא לוקה בחוסר חשק.
במקרה שלנו, זה פשוט נראה כמו משהו בין חוסר קואורדינציה מוחלט לחוסר חשק.

לא יודע, הוא נראה בלם בסדר גמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום שישי 9/8
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 13:14 
אבא של רגב כתב:
סימרוטיץ כתב:

חולק עלייך בענק , איזה עסק יכול להרשות לעצמו להתנהל ככה , שאחרי 4 משחקים (הליגה לא החלה עדיין !!!) מבינים שלמאמן אין סיכוי להצליח ?
במעט שאני ראיתי יש הרבה יותר כדורגל ממה שהיה כל העונה שעברה (לא שזה מדד) , הקבוצה כן נראית מאומנות וכן יש שיטה , אפשר להתווכח אם היא טובה או לא ואפשר לומר שהתפוקה צריכה להיות הרבה יותר גדולה אבל אני בהחלט רואה כיוון טוב ובריא (כן כנראה אנחנו לא מספיק טובים לאליפות וגם לא נהיה מילאן) לקבוצה הזו , אני יכול לספור כמה וכמה מהלכים טובים שהקבוצה מבצעת במגרש (ראה הגול אתמול)
כרגע הקבוצה מבחינת שחקנים היא 50% מבטיחה (דגני,שכטר,איליץ,ורמוט ודמארי) 20% (לוקאס וזגורי) לא ברורה ו 30% לא מספיק טובים (הרוש,גרזיץ,קולין) ,שינוים קלים בעמדות ופתירת בעיית אגף שמאל והקבוצה הזו תתן הרבה יותר , כמו כיוון מנוע במוסך, זה מה שהקבוצה צריכה וזה מה שרב"ש יודע לעשות , חובת ההוכחה עליו.
------בוריס
X - קולין - איליץ - דגני
סשה - גרזיץ
------ X --------
דמארי- שכטר- ורמוט

לפי מה שכתבת, אני מבין שאתה רומז שאיליץ' בלם מבטיח?
רק אני חושב שנסיון ההרחקה בגול הראשון של אריק היה נסיון ההרחקה המביך והחלבי בחמש שנים האחרונות? זה לא תיאום עם בלמים אחרים, אי אפשר להאשים את הקבוצה החדשה, המאמן, השוער או המגן השמאלי. יש לו כנראה פשוט שתי עיניים עצלות ושתי רגליים לא דומיננטיות.
הבעיה הוא שהוא הבלם הכי טוב שלנו, כי השני הוא זר לענף...

על זה אתה שופט אותו ? , זה פשוט נראה כמו טעות שקורת לכל שחקן כדורגל מתישהו בקרירה , היוצא מהכלל אינו מעיד על הכלל , וכן הוא בלם מבטיח , מאז דאגלאס אני חושב שהוא הבלם הכי טוב שנחת אצלנו , הוא מהיר חזק בעל מיקום טוב וטכניקה סבירה , עברו 4 משחקים והוא נראה כמו אחד הדברים האחרונים שצריכים להדאיג אותנו , מה לעשות לא ינחת פה פוייל בקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום שישי 9/8
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 13:23 
הוא לא כזה מהיר
הוא לא כזה חזק

אבל הטכניקה שלו הרבה יותר מסבירה בשביל בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 13:25 
אחלה בלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: