תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רב"ש
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 22:32 
unknown כתב:
דה רוסי כתב:
העונה הזו היא מבחן קריטי לרב"ש יותר משהיא מבחן להפועל והוא יודע את זה.
אם הוא ייכשל השנה ואחרי הכשלון אצל ההם הוא יצטרך להגלות את עצמו עוד פעם לקפריסין ולהרבה יותר זמן.
אחרי 24 שעות אני עדיין לא יודע מה אפשר לעשות, להחליף שחקנים כבר אי אפשר אז צריך לקוות שיותר גרוע מזה לא נראה..

סליחה על ההשוואה הרחוקה שנות אור, אבל גם פרגוסון ביונייטד התחיל את הקריירה ברגל שמאל והיה על סף פיטורים. מזל של המועדון שהחליטו להיות מספיק סבלניים והם הרוויחו מזה בגדול 25 שנה קדימה.

עכשיו למציאות שלנו- למאמן מותר לבנות בבניית קבוצה, במיוחד שהוא בונה אותה מ0. לא קל לפגוע בכל השחקנים שאתה צריך לבנות כמעט הרכב שלם מחדש. לא קל לבנות קבוצה שיש ממך ציפיות לאליפות למרות שזו קבוצה חסרת תשתית.
הטעות שלנו כבר שני קיצים זה שאנחנו משום מה שואפים לבנות קבוצה לאליפות למרות שאין לנו טיפת בסיס של קבוצה שמסוגלת להתמודד על האליפות. הנוער חלש, הסגל זוועה, אין שיטת משחק, אין תוכנית אימונים מסודרת. אבל אנחנו מאמינים שאם ננחית איזה שכטר וורמוט ניהיה מסוגלים לרוץ לאליפות עם הרכב של שחקנים בינוניים מסביב.

ולגבי רב"ש, תפסיקו להלחיץ אותו. זה לא שיש מאמנים גדולים בשוק שמחכים להפועל. וגם ככה אנחנו כבר משלמים משכורות ל2 מאמנים שיושבים בבית.
תתחילו להוריד ציפיות. תתחילו להבין שרק שקט סביב המערכת יכול להועיל. רק ככה יהיה לנו הרבה יותר טוב. והגם הטוב הזה לא בטוח שיגיע עד סוף השנה.
תלמדו מהטעויות של ההם מעבר לכביש שכל פעם מחדש הגיעו עם ציפיות, הלחיצו את המערכת, החליפו מאמנים ושחקנים וכלום לא עבד. עד שבא מיליונר קנדי שהיה עקשן וחוץ מתמריץ המזומנים, החליט שהוא רוצה לבנות קבוצה בצורה נכונה.

בקיצור, סבלנות. ושוב להנמיך ציפיות.
למי שאין סבלנות, עדיף שישב בבית ולא יזיק לקבוצה.

טוב אחי, אז אתה תודיע לי מתי אני יכול לחזור לבלומפילד. פחחח
מת על האוהדים ששולחים אוהדים אחרים לשבת בבית כי הם אוהדים טובים יותר בעיני עצמם כמובן.
אם רב"ש לא יכול להתמודד עם לחץ הוא יכול לבדוק במדור "דרושים" לגבי עבודות שאין בהן לחץ (רמז, אין עבודות כאלה).

מה שאמרתי בסה"כ זה שלכולם במערכת ברור שאסור להיראות ככה ובמקרה של רב"ש כשלון בקבוצה גדולה שניה שלו יכול לסמל סוף של קריירה.
אף אחד לא רוצה שזה יקרה כי כשלון שלו=כשלון שלנו.
נתראה בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שאי העפלה לאירופה העונה תהיה סטירת לחי למועדון, להנהלה, למאמן וכמובן לקהל. זה יהיה חתיכת כישלון שאני לא בטוח שיתנו לרן להמשיך אחריו והוא יתוייג כמאמן של "קבוצות קטנות" למשך הרבה מאד זמן.

אבל!

בל נשכח שעוד לא התחילה הליגה! יש לרן עוד שבועיים עד סכנין ובלי לראות את לוח המשחקים אני מניח מניסיון שבחודש הראשון (ספטמבר) לא יהיו יותר מדי משחקי ליגה בגלל הנבחרת והחגים. אז למעשה העניין מתחיל באוקטובר שזה עוד יותר מחודש וחצי! די והותר זמן לעשות חיזוק נקודתי של שחקן או שניים (וכבר עובדים על זה) ושיפור המצב הקיים לרבות כושר משחק, תיאום, שיטת משחק וכו'.

אז אולי נגד סכנין עדיין לא נראה את הפועל בגדולתה אבל אני אתחיל להיות מודאג רק אם לא אראה כל שיפור בעוד חודשיים-שלושה.
עד אז - יש למאמן ולשחקנים כולם גב ותמיכה. לפחות ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 22:51 
redrony כתב:
19 כתב:

אתה עושה מדברים כמו שיטת משחק ולימוד הרבה יותר ממה שהם.
שחקנים בגילאי בוגרים כבר כמעט ולא מלמדים כלום, אפשר להציב אותם כשהקשרים או המגנים מקבלים עמדת מוצא של 5 מטר קדימה או אחורה, זה לא באמת משנה משהו.
אחוזים עצומים מכמה שהקבוצה טובה, זה איכות השחקנים. משם אפשר קצת לשפר וללטש, אבל אם השחקנים של היריב טובים משלך משמעותית, זה כבר לא כל כך חשוב מה תעשה. הם טובים ממך.

ברור, אני עושה מזה יותר ממה שזה. בשביל בברצלונה בנו שיטת משחק שהמציאה את הכדורגל מחדש וכל הכדורגל הספרדי אחרי זה אימץ אותה. לא מבין למה הם עשו את זה, הרי היה להם את אינייסטה, צ'אבי ומסי. או שאולי תטען שזו בעצם בכלל לא שיטה. סתם שמו את כל השחקנים האלה במגרש ובגלל שהם כל כך מוכשרים הם החליטו לשחק בצורה הספציפית הזו.
לא מבין למה מאמנים יושבים עם דף ונייר ורשומים באמצע משחק דקות בשביל להראות אחרי זה בוידאו. הרי שחקנים בוגרים אי אפשר ללמד שום דבר חדש.
עשה לי טובה. אני לא יודע מה מידת ההבנה שלך בכדורגל, אבל אתה נשמע בערך כמו שלמה שרף או ברקוביץ שהיו לוקחים אליפות עם חיפה בטלפון.

לא מבטל כמובן את החשיבות של איכות השחקנים, אבל איכות זה לא רק מה שיש ברגליים אלא גם מה שיש בראש. רמת אינטליגנציה נמוכה כמו של הפועל בעונה הקודמת לא ראיתי כבר הרבה זמן. השחקנים האלה צריכים יד מכוונת ואם יש מישהו שאני סומך עליו בנושא הזה, זה רב"ש. אולי אני טועה, אבל כרגע אין משהו יותר טוב.

כדורגל משחקים עם הרגליים לא עם הראש.
כל העולם רוצה לשחק כמו ברצלונה, אבל כדי ללחוץ כמו ברצלונה צריך כושר גופני מטורף, כדי להניע כדור צריך שבכל מסירה הכדור יידבק לכל שחקן לרגל וכל מסירה תהיה מתוזמנת, מדוייקת וצריך לשם כך טכניקה מושלמת.
זה בטח לא משהו שמלמדים שחקנים בגילאי 20-30. כל מאמן שרוצה שהשחקנים שלו ילחצו כל הזמן ויחטפו את הכדור , אבל לשם כך צריך כלים מתאימים, אין מה ללמד שחקנים שמתאמנים בערך מגיל 10 לפחות 4 פעמים בשבוע, אוכלים ונושמים כדורגל מה זה משחק לחץ. אפשר לדבר על טעויות ולנסות לתקן ומאמן כדורגל בהחלט נחוץ לכל קבוצה, מצד שני, לא צריך לעשות מזה יותר מידי. מה שכן אפשר לשפר זה את הכושר הגופני, סיבולת ואת אורח החיים של השחקנים.
צ'רלי אני חושב שכולם יתנו את התמיכה בהתחלה (כמובן שעד גבול מסויים), אבל אם להיות ריאלים זה נראה מדאיג מאוד ומשהו שלא זמן יכול לתקן, אלא בשחקנים נוספים שלדעתי לא יגיעו+ תלות בכושר של גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 23:44 
שחר,
אתה טועה ומטעה בעניין השפעת המאמן.
ואם כבר אז בכדורגל הישראלי שלא משופע בשחקנים טובים עבודת המאמן
חשובה וקריטית הרבה יותר...
לומר משפט שכדורגל משחקים עם הרגל ולא עם הראש??!!
וכדורסל משחקים עם היד ולא עם הראש?
וטניס?? עם המחבט ולא עם הראש??
לא מתאים גבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 23:45 
שחר,
אתה טועה ומטעה בעניין השפעת המאמן.
ואם כבר אז בכדורגל הישראלי שלא משופע בשחקנים טובים עבודת המאמן
חשובה וקריטית הרבה יותר...
לומר משפט שכדורגל משחקים עם הרגל ולא עם הראש??!!
וכדורסל משחקים עם היד ולא עם הראש?
וטניס?? עם המחבט ולא עם הראש??
לא מתאים גבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 23:55 
חוץ מזה שגם נוגחים בכדורגל אז באמת משתמשים עם הראש, לא מבין מה לא מתאים כל כך?
אם 2 שחקנים ירוצו לכדור טועה,אחד מהם יהיה חכם והשני טיפש, אבל הטיפש יהיה מהיר יותר, אז הוא ישיג את הכדור. כנ"ל לגבי עוצמת בעיטה.
ברור שזה הסבר שיטחי, אבל בניגוד לענפים כמו כדורסל, פוטבול ובייסבול, משחק הכדורגל הוא הרבה יותר פשוט ותלוי ביכולת אינדבדואלית של שחקנים הרבה יותר מאשר בכל מיני מערכים סטייל מנג'ר. מה עוד שממילא המשחק בשנים האחרונות הפך להרבה יותר דינמי, המרחקים בין השחקנים במגרש הצטמצמו וכל שחקן נדרש לעשות גם הגנה וגם התקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 23:57 
שחר כתב:
redrony כתב:
19 כתב:

שחקנים בגילאי בוגרים כבר כמעט ולא מלמדים כלום, אפשר להציב אותם כשהקשרים או המגנים מקבלים עמדת מוצא של 5 מטר קדימה או אחורה, זה לא באמת משנה משהו.
אחוזים עצומים מכמה שהקבוצה טובה, זה איכות השחקנים. משם אפשר קצת לשפר וללטש, אבל אם השחקנים של היריב טובים משלך משמעותית, זה כבר לא כל כך חשוב מה תעשה. הם טובים ממך.

ברור, אני עושה מזה יותר ממה שזה. בשביל בברצלונה בנו שיטת משחק שהמציאה את הכדורגל מחדש וכל הכדורגל הספרדי אחרי זה אימץ אותה. לא מבין למה הם עשו את זה, הרי היה להם את אינייסטה, צ'אבי ומסי. או שאולי תטען שזו בעצם בכלל לא שיטה. סתם שמו את כל השחקנים האלה במגרש ובגלל שהם כל כך מוכשרים הם החליטו לשחק בצורה הספציפית הזו.
לא מבין למה מאמנים יושבים עם דף ונייר ורשומים באמצע משחק דקות בשביל להראות אחרי זה בוידאו. הרי שחקנים בוגרים אי אפשר ללמד שום דבר חדש.
עשה לי טובה. אני לא יודע מה מידת ההבנה שלך בכדורגל, אבל אתה נשמע בערך כמו שלמה שרף או ברקוביץ שהיו לוקחים אליפות עם חיפה בטלפון.

לא מבטל כמובן את החשיבות של איכות השחקנים, אבל איכות זה לא רק מה שיש ברגליים אלא גם מה שיש בראש. רמת אינטליגנציה נמוכה כמו של הפועל בעונה הקודמת לא ראיתי כבר הרבה זמן. השחקנים האלה צריכים יד מכוונת ואם יש מישהו שאני סומך עליו בנושא הזה, זה רב"ש. אולי אני טועה, אבל כרגע אין משהו יותר טוב.

כל העולם רוצה לשחק כמו ברצלונה, אבל כדי ללחוץ כמו ברצלונה צריך כושר גופני מטורף, כדי להניע כדור צריך שבכל מסירה הכדור יידבק לכל שחקן לרגל וכל מסירה תהיה מתוזמנת, מדוייקת וצריך לשם כך טכניקה מושלמת.
זה בטח לא משהו שמלמדים שחקנים בגילאי 20-30. כל מאמן שרוצה שהשחקנים שלו ילחצו כל הזמן ויחטפו את הכדור , אבל לשם כך צריך כלים מתאימים, אין מה ללמד שחקנים שמתאמנים בערך מגיל 10 לפחות 4 פעמים בשבוע, אוכלים ונושמים כדורגל מה זה משחק לחץ. אפשר לדבר על טעויות ולנסות לתקן ומאמן כדורגל בהחלט נחוץ לכל קבוצה, מצד שני, לא צריך לעשות מזה יותר מידי. מה שכן אפשר לשפר זה את הכושר הגופני, סיבולת ואת אורח החיים של השחקנים.
צ'רלי אני חושב שכולם יתנו את התמיכה בהתחלה (כמובן שעד גבול מסויים), אבל אם להיות ריאלים זה נראה מדאיג מאוד ומשהו שלא זמן יכול לתקן, אלא בשחקנים נוספים שלדעתי לא יגיעו+ תלות בכושר של גילי.

כל מה שאמרת נכון ועדיין לא קשור למה שאני אמרתי. בשביל לעשות לחץ, בנוסף לכל מה שאמרת צריך לדעת לעשות לחץ ומאמן שדוגל בשיטה הזו. ושמעתי אותך פעם אומר את זה, ששחקנים שמגיל 10 משחקים כדורגל מבינים את המשחק. זה הבולשיט הכי גדול בטח בכל מה שקשור לכדורגל בארץ שחוץ מהנחיתות הפיזית לוקה גם באינטליגנציה שלו.
כדורגל משחקים עם הרגליים ועם הראש והפועל של העונה הקודמת היא הוכחה מצוינת לזה. הסגל בטח לא היה שווה את הביצועים על המגרש ולא התוצאות. לא חסרות דוגמאות על סגלים מצוינים שנכשלו מכל מיני סיבות.
ולגבי מה שכתבת לצ'רלי, אני טוען שהזמן כן יתקן. אבל זמן זה לא העונה הזו, כי המטרה של העונה הזו היא לא אליפות, לפחות לא כרגע. אני הראשון שטוען שמועדון כמו הפועל צריך להתמודד על האליפות כל שנה, אבל כרגע אין לו את הכלים.
הפועל של 2009, אחרי שנה של מאבקי ירידה, התחילה את העונה עם 5 נצחונות מתוך 14 משחקים (נצחון שני במחזור 7, משחקים קטסטרופלים נגד הכח, נתניה, אשדוד, סכנין בחוץ. תיקו נגד ק"ש בבית ועוד שאר ירקות) והצליחה להתמודד על האליפות כי נתנו לה שקט, הקבוצה התחברה לאט וגם אז הכדורגל היה רחוק מלהיות מושלם. אבל נבנה בסיס שהוספת עליו 4 שחקנים עונה לאחר מכן ואותה כולנו זוכרים.
זה פחות או יותר צריך להיות המודל בעונה הזו, אפילו שלדעתי היא תהיה קשה יותר ואני בספק אם מישהי תחכה להפועל עד מחזור 14 כמו בעונה ההיא, אבל אז היה שקט.
אני לא טוען לשנייה שהסגל מושלם וכנראה גם נפלו עם שחקן או שניים, אבל אם אתה מסכם את הסיכוי של הקבוצה להצליח ב"תלוי בכושר של גילי", אתה באמת לא מבין מה דרוש להצלחה של קבוצת כדורגל, כי אני מתחייב לך שגם אם גילי יהיה בכושר של עונת הדאבל, אבל הקבוצה לא תתחבר ושאר השחקנים לא יהיו מספיק טובים, זה לא יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 00:07 
שחר כתב:
אם 2 שחקנים ירוצו לכדור טועה,אחד מהם יהיה חכם והשני טיפש, אבל הטיפש יהיה מהיר יותר, אז הוא ישיג את הכדור. כנ"ל לגבי עוצמת בעיטה.
ברור שזה הסבר שיטחי, אבל בניגוד לענפים כמו כדורסל, פוטבול ובייסבול, משחק הכדורגל הוא הרבה יותר פשוט ותלוי ביכולת אינדבדואלית של שחקנים הרבה יותר מאשר בכל מיני מערכים סטייל מנג'ר. מה עוד שממילא המשחק בשנים האחרונות הפך להרבה יותר דינמי, המרחקים בין השחקנים במגרש הצטמצמו וכל שחקן נדרש לעשות גם הגנה וגם התקפה.

זה אכן שטחי ...
זה הרבה מעבר לזה וקצת חורה לי שדווקא אתה
רואה ככה את המשחק הזה.
הייתי מפתח את הנושא הלאה אך היריעה קצרה מלהכיל.
בגדול המשחק מורכב הרבה יותר ממה שאתה מתאר.
מה שכן הדימוי של המשחק בארץ משליך לאנשים לגבי המורכבות של המשחק
ולכן אני יכול להבין מאיפה אתה בא , זו דעת קהל רווחת בארצנו ולזה אני באמת לא אכנס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 00:20 
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
19 כתב:

כל מה שאמרת נכון ועדיין לא קשור למה שאני אמרתי. בשביל לעשות לחץ, בנוסף לכל מה שאמרת צריך לדעת לעשות לחץ ומאמן שדוגל בשיטה הזו. ושמעתי אותך פעם אומר את זה, ששחקנים שמגיל 10 משחקים כדורגל מבינים את המשחק. זה הבולשיט הכי גדול בטח בכל מה שקשור לכדורגל בארץ שחוץ מהנחיתות הפיזית לוקה גם באינטליגנציה שלו.
כדורגל משחקים עם הרגליים ועם הראש והפועל של העונה הקודמת היא הוכחה מצוינת לזה. הסגל בטח לא היה שווה את הביצועים על המגרש ולא התוצאות. לא חסרות דוגמאות על סגלים מצוינים שנכשלו מכל מיני סיבות.
ולגבי מה שכתבת לצ'רלי, אני טוען שהזמן כן יתקן. אבל זמן זה לא העונה הזו, כי המטרה של העונה הזו היא לא אליפות, לפחות לא כרגע. אני הראשון שטוען שמועדון כמו הפועל צריך להתמודד על האליפות כל שנה, אבל כרגע אין לו את הכלים.
הפועל של 2009, אחרי שנה של מאבקי ירידה, התחילה את העונה עם 5 נצחונות מתוך 14 משחקים (נצחון שני במחזור 7, משחקים קטסטרופלים נגד הכח, נתניה, אשדוד, סכנין בחוץ. תיקו נגד ק"ש בבית ועוד שאר ירקות) והצליחה להתמודד על האליפות כי נתנו לה שקט, הקבוצה התחברה לאט וגם אז הכדורגל היה רחוק מלהיות מושלם. אבל נבנה בסיס שהוספת עליו 4 שחקנים עונה לאחר מכן ואותה כולנו זוכרים.
זה פחות או יותר צריך להיות המודל בעונה הזו, אפילו שלדעתי היא תהיה קשה יותר ואני בספק אם מישהי תחכה להפועל עד מחזור 14 כמו בעונה ההיא, אבל אז היה שקט.
אני לא טוען לשנייה שהסגל מושלם וכנראה גם נפלו עם שחקן או שניים, אבל אם אתה מסכם את הסיכוי של הקבוצה להצליח ב"תלוי בכושר של גילי", אתה באמת לא מבין מה דרוש להצלחה של קבוצת כדורגל, כי אני מתחייב לך שגם אם גילי יהיה בכושר של עונת הדאבל, אבל הקבוצה לא תתחבר ושאר השחקנים לא יהיו מספיק טובים, זה לא יעזור.

תראה, אפשר להתווכח ולהתדיין ולהגיד זו דעתי, אני חושב וכו' ולהציג עובדות, השערות או תיאוריות...
אבל כשמישהו כותב "זה בולשיט אחד גדול" (מעניין בכמה אימוני כדורגל של מחלקות ילדים עד נוער היית בארץ בשנים האחרונות)
למישהו שמידיעה אישית עוסק ביום יום שלו בכדורגל יותר ממך "אני לא יודע מה מידת ההבנה שלך בכדורגל, אבל אתה נשמע בערך כמו שלמה שרף או ברקוביץ שהיו לוקחים אליפות עם חיפה בטלפון."
או "אתה לא מבין מה דרוש להצלחה של קבוצת כדורגל" , ולמה אתה כן מבין? כי אתה הוגה תורת המשחק?

אז באמת שכל הדיון איתך מיותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 00:21 
bruno conti כתב:
שחר כתב:

זה אכן שטחי ...
זה הרבה מעבר לזה וקצת חורה לי שדווקא אתה
רואה ככה את המשחק הזה.
הייתי מפתח את הנושא הלאה אך היריעה קצרה מלהכיל.
בגדול המשחק מורכב הרבה יותר ממה שאתה מתאר.
מה שכן הדימוי של המשחק בארץ משליך לאנשים לגבי המורכבות של המשחק
ולכן אני יכול להבין מאיפה אתה בא , זו דעת קהל רווחת בארצנו ולזה אני באמת לא אכנס...

סבבה, אז נאלץ להסכים על זה שאנחנו לא מסכימים. לא קרה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
אז אם מאמן לא ממש משפיע, אז למה שאליהו עופר לא יקח אליפות עם מקקי? למה צריך לשלם למאמן הרבה כסף אם אפשר לקחת אחד יותר זול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רב"ש
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 00:33 
ברור שמאמן משפיע, בבחירת שחקנים (בעיקר!!) בגישה, בפן המנטלי,פסיכולוגיה , משמעת, חילופים וכו׳ אבל לא צריך לעשות ממנו הרבה ייתר ממה שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 00:34 
dino כתב:
אז אם מאמן לא ממש משפיע, אז למה שאליהו עופר לא יקח אליפות עם מקקי? למה צריך לשלם למאמן הרבה כסף אם אפשר לקחת אחד יותר זול?

שאלה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 01:05 
שחר כתב:
אני כמובן נותן זמן קרדיט והכל, אבל כגודל הציפיה גודל האכזבה.

אתה לא יכול להגיד
1. אני כמובן נותן זמן קרדיט והכל
2. כגודל הציפיה וגודל האכזבה.

ואם כן,
לפחות תכתוב מלא מלל בין 2 החלקים של המשפט, שיראה כאילו שכחת שכתבת את זה בהתחלה מרוב עצבים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רב
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ברור שמאמן משפיע, בבחירת שחקנים (בעיקר!!) בגישה, בפן המנטלי,פסיכולוגיה , משמעת, חילופים וכו׳ אבל לא צריך לעשות ממנו הרבה ייתר ממה שהוא.

בחו"ל הרבה פעמים המאמנים כמעט לא בוחרים שחקנים. לדוגמא באיטליה.
אז מה החשיבות של המאמן שם? הרי בשביל משמעת, חילופים ופסיכולוגיה לא צריך לשלם למאמן מיליונים בעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 08:19 
שחר כתב:

תראה, אפשר להתווכח ולהתדיין ולהגיד זו דעתי, אני חושב וכו' ולהציג עובדות, השערות או תיאוריות...
אבל כשמישהו כותב "זה בולשיט אחד גדול" (מעניין בכמה אימוני כדורגל של מחלקות ילדים עד נוער היית בארץ בשנים האחרונות)
למישהו שמידיעה אישית עוסק ביום יום שלו בכדורגל יותר ממך "אני לא יודע מה מידת ההבנה שלך בכדורגל, אבל אתה נשמע בערך כמו שלמה שרף או ברקוביץ שהיו לוקחים אליפות עם חיפה בטלפון."
או "אתה לא מבין מה דרוש להצלחה של קבוצת כדורגל" , ולמה אתה כן מבין? כי אתה הוגה תורת המשחק?

אז באמת שכל הדיון איתך מיותר..

ואו, נראה לי שניפצת את המשמעות של פורום אוהדים. אתה רוצה שמעל כל הודעה שלי אני אכתוב "לדעתי" כמו שכותבים בס"ד? תדמיין שככה אני עושה. מוזר, כי לא נראה לי שאתה עושה את זה. לא מבין איך אימונים של מחלקות נוער קשורים לאינטלגנצית המשחק הבלתי קיימת ובלתי נראית בכדורגל הישראלי שבו יש בעייה יסודית בקבלת החלטות.
אבל לא משנה, האמת שמלכתחילה להכנס איתך לשיחות מקצועיות זה אכן מיותר, עדיף לדבר איתך על שחקנים בכדורגל העולמי, בזה אתה חזק, אני יודע, ולי אין מושג, מודה.
ו"מידיעה אישית"? יש לך מושג בכלל מי אני? חקרת? תמשיך להתעסק בלזרוק כל פעם שאין כזה תפקיד 50/50, אדון "מציג עובדות, השערות או תיאוריות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 10:05 
dino כתב:

+ למה מנצ'סטר נראית ככה אחרי פרגוסון => מויס עם אותו הסגל (בחיזוק משמעותי של זאהה ויונזאי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: