סימרוטיץ כתב:
האדס כתב:
סימרוטיץ כתב:
האדס כתב:
מה בינוני בגילי ורמוט?
מה בינוני בגרזיציץ'?
מה בינוני בזגורי?
מה בינוני בדמארי?
מה בינוני בשכטר?
מה בינוני בעמוס?
מה בינוני בשני הבלמים החדשים שאף אחד עוד לא ראה דקה שלהם?
מה שבינוני זה השאריות מהעונה שעברה: סלים, שי וגורדנה.
מה רצית שיהיה לך 11 מעולים ו-7 מחליפים טובים? אתה לא בנוי תקציבית לכך.
ודווקא השנה נראה שהפועל בונה 11 טובים ומחליפים בינונים, מה שהיה בעונת הדאבל ובזאת שלפניה.
אני מדבר על מי שאני מכיר לא על מי שאני לא מכיר , אם אני חותך את זה למערכים אז זה נראה כך
עמוס = בינוני
הגנה הרוש - איליץ -קולין - דגני = הגנה בינונית גם אם הבלמים יהיו מצטיינים
קישור גרזיץ - ? = אי אפשר להעריך
התקפה ורמוט זגורי שכטר דמארי = כמעט טוב מאוד (זגורי עוד צריך להוכיח את עצמו בינתיים מבחינתי הוא בינוני)
אתה מדבר על מי שאתה מכיר, ולא על מי שאתה לא מכיר ואתה רושם על הזרים שלא ראיתי ועל גרזיציץ' אתה רושם "אי אפשר להעריך", איך אפשר בכלל לערוך איתך דיון?
ואיך אתה אומר על גילי, איתי ודמארי שהם כמעט טוב מאוד? כל קבוצה בארץ ובדגש על מכבי וחיפה היו מחתימות את שלושתם מחר בבוקר.
מה זה איך ???? אתה לא מבין שמערכת נמדדת לפי חוזק החוליה החלשה שלה ?
בהגנה יש את הרוש ודגני, מה זה אם לא בינוני ?
בקישור יש את גרזיץ מי לידו אתה יודע ? כרגע אי אפשר להעריך כי 50% חסר
בהתקפה יש שלושה קליברים והשחקנים הכי האוהבים עלי בקבוצה, אז מה ? עדיין חסר מרכיב בחוליה כדי להפוך אותה למצוינת.
אני מבין טוב מאוד, אני פשוט לא מסכים איתך שהקבוצה היא חלשה.
אני מסכים איתך שהרוש שחקן בינוני, אני לא יודע לגבי דגני אבל גם פה אני נוטה להסכים איתך.
אבל אחרי שלקחתי אליפות עם דני בונדר/עומרי קנדה אז אני ממש לא נותן את הקרדיט לעמדה הזו, שהיא לא תקים ותפיל את הפועל ת"א.
במציאות הכלכלית צריך לעשות וויתורים וגם להבין את השוק, איזה עוד מגנים יש לך? המגן היחידי שהיא קלף בטוח השנה זה אלעד גבאי, שלפי מה שהבנתי אף אחד לא רצה לשלם לו את מה שהוא ביקש (או לחילופין הבינו שזה יבוא על חשבון משהו אחר).
בקישור יש את גרזיציץ', אני יודע, ואתה אמרת שהוא בינוני, או לכל היותר אתה לא יודע להעריך, אבל אני יודע להעריך ולומר שהוא שחקן מעולה בעמדה שלו, וכן זה תלוי מי יבוא לידו, אבל איך אתה כבר קובע שזה יהיה שחקן בינוני עוד לפני שהגיע?
בהתקפה יש 4 שחקנים טובים מאוד, ונכון היה מעולה אם היה עוד מחליף, אבל אתה אמרת בעצמך כרגע צריך קשר ליד בריאן, אז בוא נביא קשר אמצע טוב, ואת המחליפים נבנה לאט לאט, כי ככה בונים 11 טובים, ולא סגל רחב ובינוני כמו שאתה מתאר שנבנה פה.
בכל מקרה אני בטוח שחסר לנו הרבה בשביל להיות קבוצת צמרת, אבל ההרבה הזה הוא לאו דווקא ברכש, אלא בהתנהלות של הקבוצה ובצורה שהיא תתחבר או לא, הפועל צריכה זמן והליגה הזו ארוכה, אבל וזה אבל גדול עם התחרות הקיימת מול מכבי וחיפה, אי אפשר יהיה למצמץ הרבה ועדיין להישאר בתחרות לאורך זמן.