יובל כתב:
שחר כתב:
אתה נסחף לגמרי, רק לפני שנתיים נמכר שחקן של האיידוק (ראדסביץ) לנאפולי ושנה קודם עזב אותם מגן לאינטר והיום הוא באטלנטה , שלא לדבר על איבצ'יץ שעבר ללוקומוטיב מוסקבה עבור יותר מ4 מיליו אירו.
ועדיין הם קבוצה חלשה, שסיימה במקום הרביעי בליגה יותר חלשה מהליגה הישראלית. למען הסר ספק, לא התכוונתי שכל שחקן מהליגה הקרואטית מתאים לקבוצת תחתית בליגת העל. הכוונה שלי הייתה שאין משהו יוצא דופן בזה ששחקן הרכב מהיידוק חותם בבני סכנין.
סורי יובל, אבל אתה פשוט טועה. זה בהחלט יוצא דופן ונדיר ששחקן הרכב בהיידוק יגיע לבני סכנין, כי אם תסתכל על קרואטים צעירים שהיו בהרכב של היידוק ב-10 שנים האחרונות תראה כמה מהם נמכרו לאירופה ובאילו סכומים.
זה שכל הליגה הזאת חוץ מדינאמו זאגרב היא די בדיחה זה טוב ויפה אבל עדיין היידוק היא יצאנית כשרונות ברמה שאנחנו יכולים רק לחלום עליה.
בוא אני אפילו אעזור לך:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/hnk-h ... fault.htmlההעברות של היידוק ב2012-2013. שני שחקנים לליגה הראשונה באיטליה בסכום מצטבר של מעל 5 מיליון יורו, שחקן לאל איתיחאד ב1.6 מיליון יורו ועוד שחקן לליגה הבלגית ב-600 אלף יורו. כל זה רק בקיץ אחד.
גם שחקנים שלהם שבאים לארץ בד"כ לא בדיוק באים לבני סכנין. בוליאט הגיע לחיפה במיליון יורו וזה שחקן שממש לא החזיקו ממנו בהיידוק. מירקו כאמור הגיע להפועל כשלא ספרו אותו בכלל ועדיין רק ההשאלה שלו עלתה לנו איזה 200 אלף יורו ותוסיף לזה עוד איזו אופציית רכישה הזויה.
שחקני הרכב בהיידוק (במיוחד צעירים) לא באים כל יום לבני סכנין איך שלא תסתכל על זה.
אני מודע לכל זה, רק איך זה סותר את מה שאמרתי? היידוק היא קבוצה חלשה, אז מן הסתם יש אצלה שחקני הרכב שיכולים להתאים לסכנין. לא אמרתי שכל שחקן שלה אוטומטית מתאים לסכנין, מן הסתם קרואטיה היא יצאנית שחקנים קצת יותר גדולה מישראל, והיידוק בתור המועדון השני בגודלו במדינה ימכור שחקנים בהרבה כסף. כמו שיש להם שחקנים שהם מוכרים במאות אלפי יורו, ככה יש להם שחקנים שיכולים ללכת לסכנין, ולא מפתיע שאורמוש אחד מהם.