Fez כתב:
KID A כתב:
1. אלא אם כן דגני יתברר כעילוי ויקנה אותנו אוליגרך, אין סיכוי שנשלם עליו חצי מיליון יורו. זה כמו לא לשים אופצית רכישה בכלל,
וחבל שלא ניצלנו יותר את העובדה ששחר תקוע איתו, בנאדו לא רוצה אותו,
ואחרי שהוא קיבל הצעה מהפועל אין סיכוי שהוא היה מסכים להאריך את החוזה וללכת להשאלה בסכנין.
הטראומה הזאת מלהביא כל שחקן שלא שייך לנו במאה אחוז היא מוגזמת... מה היה עדיף? לשלם על דגני אפילו 200 אלף דולר בשביל רכישה ולקחת סיכון מיותר?
להשאיל אותו לשנתיים זה יופי של דיל בשבילנו גם בלי שום אופציית רכישה (ואם יש אופציית רכישה זה עוד יותר טוב, אבל לא כזה קריטי). אם אתה רוכש אותו אתה מחתים אותו על חוזה ל3-4 שנים שבסופו גם ככה אם הוא טוב הוא יעזוב לאירופה בחינם (לא זכורים לי הרבה מגנים ישראלים שיצאו לאירופה שלא בתום חוזה), אם הוא לא משהו כנראה לא יחודש החוזה ותפסיד את הכסף, ואם הוא גרוע תצטרך לשחרר אותו לפני ולשלם לו פיצויים.
זה לא שמחר אנחנו מוכרים אותו לאירופה במיליונים. יש עמדות שבסדר גמור להביא אליהן שחקן בהשאלה כל עוד חוזה ההשאלה הוא סביר.
זכותך לחשוב כך, אני חושב אחרת. כן, אם המאמן רוצה אותו הוא לא חושב שזה סיכון מיותר,
ושווה לשלם 200 אלף דולר בשביל שחקן שרואה את העתיד שלו בהפועל, ולא לקוות שהוא יצליח רק כדי שיחזור לחיפה שחקן טוב יותר.
זה לא העניין של כמה נרוויח ממנו כשיצא לאירופה, ואין לי בעיה לתת לחיפה 50% מהמכירה הבאה שלו,
אבל אני לא חושב שהפועל תל אביב צריכה להשאיל שחקנים, בטח שלא מהליגה הישראלית.