וואו מה הפסדתי פה ב24 השעות האחרונות
בכל מקרה נכון שטל בן חיים היה אמור להיות אחד הברגים המרכזיים בהתקפה שלנו אבל בגלל הנדוניה שהשאיר לנו טביב אין לנו ממש say בעניין הזה וכנראה שמר טל מוכרים אותי-כמו-עבד-למכבי-בלי-הרצון-שלי-למשפחת-לוזון-יש-את-הנשמה-שלי בן חיים הולך להיות צהוב בשנה הבאה וחוץ מלהציע אותו לכל קבוצה ברחבי אירופה אין לנו ממש מה לעשות
אבל לכל אחד יש תחליף. אם טב"ח אכן יעזוב וישאיר אחריו 425 אלף יורו + החוזה שלו שמסכמים ב4 מיליון שקל סה"כ הייתי משתמש בהם בהבאת קליבר רציני של 2 זרים-תותחים למרכז המגרש ולקישור ההתקפי שהראה הזה מסיון הוא אופציה נהדרת לפי דעתי. בכל מקרה אני לא חושב שלבנות על שחקן שעשה בסך הכל עונה אחת טובה בהפועל ר"ג בהרכב של קבוצה שמכוונת גבוה זה לא רעיון כל כך טוב ושחקן כמוהו צריך לבוא קודם כל לספסל ורק אחרי זה אם הוא מרשים להרכב
ונעבור לחיפה-הפועל: האדם שיחתום על מעברו של דמארי לחיפה דינו מוות בייסורים! אסור בשום אופן להביא עוד שחקן הרכב משמעותי ליריבה שלנו בצמרת וזה יהיה הטעות הגדולה ביותר שאפשר לעשות אחרי שכבר שחררנו את בן חיים.
עמאשה-אזולאי-ורד-דגני מישהו שם לב לדפוס פה? ורד ואזלואי לא פתחו עדיין את העונה והם מתאוששים עדיין מהפציעות שלהם שאזלואי עוד אמור לעבור ניתוח בבטן בימים הקרובים וורד כבר סובל מפציעה חורנית בשנתיים האחרונות. דגני ועמאשה גם עברו פציעות קשות העונה ואי אפשר לדעת אם הם כבר בכושר משחק. אנחנו לא צריכים אפילו שחקן אחד מהבררה החיפאית ואם אנחנו לא מרוויחים משהו ממשי ממכירת קליימן אליהם(הולך להיות מושאל עם הבטחה לשוער ראשון עוד שנה-שנתיים - וואט דה פאק?! מה זה שונה מלהיות מושאל אצלנו?!?!) אז אנחנו לא צריכים לירוק בכלל לכיוון שלהם.
עד עכשיו אהבתי מאוד את ההתנהלות של הפועל בקיץ אבל הלוזונים המזדיינים מנסים לפרק אותנו מנכסינו והפועל קצת נכנסים לפאניקה ומתחילים לעשות שטויות
המצב לא כזה נורא! אז נכון הפסדנו את אחד השחקנים החשובים ביותר במערך שלנו אבל אם בסוף חלון העברות ההרכב שלנו יראה ככה אז מצבנו טוב
עמוס
הרוש-איליץ'-קולין-מלול/דגני
גרזיצ'יץ'-תותח
זיין-ורמוט
דמארי-שכטר