תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 222 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת"א?
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 16:01 
לא תתפוס אותי כתב:
אם יש לך מישהו יותר טוב - תביא. אני לא מכיר יותר מידי כאלה (ותחסכו ממני את השטות הזאת על ניר ענבר). לטעמי כל ההשמצות האלה לא מבוססות ולא עומד מאחוריהן בסיס עובדתי אמיתי.

אגב, מה שרוב האוהדים רוצים מצוות הניהול זה תוצאות, לא מקצועיות.

תשמע, יש הרגשת סיאוב מכל המערכת...תאומים, מוני,ליובין, רמון...אנחנו כל הזמן נשארים במקום עם אותם אנשים והמחדלים חוזרים על עצמם ואפילו מתרבים.
מכיוון שאת רמון אי אפשר להחליף, אז כן יש שאיפה למודל חדש, לניהול שונה, למישהו שלא יהיה "משלנו" אלא שיעשה חיץ גדול וינתק את הניהול מהרחוב, למרות שהודות למודל הגאוני שרקמו בהפועל הדריקטריון ימשיך להיות מנוהל ע"י מאה אנשים שכל אחד מהם יכול להיות מצוטט כל יום בתקשורת בשם "גורם בהפועל" ובכלל לעשות מה שבא לו.
אני לא יודע אם יש אנשים כאלה בתחום הספורט, אבל לא יכול להיות שאין בכל ישראל מנהל יותר טוב מלובין (זה בעצם "המשקיעים לא עומדים בתור" החדש??)...

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 19 מאי 2013, 16:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אם יש לך מישהו יותר טוב - תביא. אני לא מכיר יותר מידי כאלה (ותחסכו ממני את השטות הזאת על ניר ענבר). לטעמי כל ההשמצות האלה לא מבוססות ולא עומד מאחוריהן בסיס עובדתי אמיתי.

אני חושב שלאוהדים מן השורה יש יותר כלים לשפוט התנהלות ותוצאות של בעל תפקיד במועדון מאשר להביא הצעות לבעל תפקיד ניהולי.
ושוב, היה אותו חוסר שביעות רצון גם כשהתוצאות על המגרש היו טובות בהרבה, כשאוהדים חשבו שמחוץ למגרש הן לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 16:12 
teknoboy כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

וכשאין תוצאות מה אתה מצפה שהאוהדים יעשו? ישחטו כבשים בחודורוב בתקווה שזה יעזור? מחפשים מה לקוי ואיפה אפשר לשפר.

אולי מה שלקוי זה סבלנות האוהדים, או יותר מידי דעות על כל דבר אפשרי במועדון?

שוב, אני לא אומר שהכל ורוד וברור שהיה אפשר לעשות דברים אחרת, אך מצד שני לא צריך להכנס להסטריה. אני לא יודע על איזה מנהל זרתותח שבא להציל אותנו וכדי למצוא אחד כזה צריך לחפש. לא יודע אם זו הנקודה בה צריך חיים רמון להשקיע את מירב המאמצים שלו בעת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
גם אני חושב שיותר דחוף להחליף את חיים רמון מאשר את לובין.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
:WHOME:
בנתיים הטיעון היחידי ששמעתי מ"תומכי" לובין זה : "אפשר להביע ביקורת אבל יש גם דרך" ו-"הגזמתם עם כמות הרפש".
דווקא כיף לראות שחלק מהמשתמשים הכי אינטליגנטים בפורום לא מצליחים להביא טיעון אחד ענייני מדוע אמיר לובין צריך להמשיך כמנכ"ל הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 16:42 
אני לא תומך לובין, אני פשוט מנסה להבין מה בדיוק אתם רוצים ממנו. בנתיים שמו עליו את כל הרע אבל מעט מאוד מהטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
שמתי עליו רע?
רק אמרתי שבעייני הוא נכשל כמנהל בקנדציה הקודמת שלו, הוא לא הרשים בניהול בקדנציה הנוכחית שלו (יש הסכמה פה אחד פה בפורום לפחות על כך שההנהלה לא תפקדה בשנה הראשונה שלה), ואשמח לדעת עוד אינפורמציה על הבן אדם.
אני מבין שיש לי את התדמית של הבן אדם הרע שמחפש לזרוק רפש, אבל באמת ובתמים הייתי מעוניין לדעת מדוע האיש הזה ממשיך לנהל את הפועל ת"א ? הוא הוכיח שהוא ראוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
אם תרשו לי להעלות באוב שדים מן העבר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3723674,00.html
ציטוט:
את האצבע המאשימה מפנים בעיקר לכיוונו של היו"ר אמיר לובין, שלטענת מקורבים למועדון לא מתפקד כראוי. "בשנים שעברו, עד השלב הזה של העונה השחקנים כבר היו סגורים וחתומים", אמר ל-ynet גורם המקורב לבעלים לשעבר, סמי סגול. "אז ניהלו את הפועל שני מקצוענים כמו אריה הרשקוביץ ושחר בן עמי, שידעו לנהל את הקבוצה כמו שצריך".

"היום מי שאמור לעשות את העבודה זה אמיר לובין", המשיך אותו מקורב, "שלא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת. אין לו ניסיון ולכן הוא האשם העיקרי בכך שאנו נמצאים בסכנה גדולה לקראת העונה הקרובה. שחקנים כמו לוז, אבוטבול, באדיר ואנטבי יכולים מחר לחתום בכל קבוצה אחרת, הם שחקנים חופשיים לכל דבר והקבוצה בדרך לחזור על אותן טעויות שעשתה בעבר עם שחקנים שחשבו שממתינים להם אבל ברחו כמו סלים טועמה למכבי פתח תקווה. התופעה הזו יכולה לחזור על עצמה".

וקצת יותר רלוונטי, אבל בצד שונה של חוסר התפקוד של המנכ"ל האהוב:
[url] http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 12&lang=HE
[/url]
ציטוט:
5 משחקים ללא ניצחון, מאמן ראשי מפוטר והתקרבות משמעותית לפלייאוף התחתון. אין ספק שהפועל תל אביב נמצאת במשבר קשה מאוד, העמוק ביותר שלה בשנים האחרונות. מאמן חדש עדיין לא מונה, ומוטי איוניר ופרדי דוד הם המועמדים המובילים, אך למנכ"ל הקבוצה, כך נראה, יש זמן לעיסוקים נוספים.

דווקא היום (ראשון) הוציא משרד יחסי ציבור, כי לובין הולך לנהל קמפיין בחירות למען מועמד למועצת העיר אשדוד. יש לציין כי בידיעה נכתב שלובין משמש כמנכ"ל האדומים. "עו"ד אופיר לסרי משלים בימים אלה את הקמת מטה הבחירות שלו למועצת העיר אשדוד שיערכו בחודש אוקטובר 2013. איש הפרסום ומנכ"ל קבוצת הכדורגל של הפועל ת"א, אמיר לובין, מונה למנהל הקמפיין", כך נכתב בהודעה.

נכון, אין ניגוד עניינים בין התפקידים ובכדורגל הישראלי כנראה שהכל אפשרי, אבל מן הסתם קשה לדמיין את איתמר צ'יזיק, מנכ"ל מכבי חיפה, מריץ לפתע מועמדים למועצת העיר בנצרת עילית, גם אם מדובר בפעולה התנדבותית ללא תמורה, כפי שטוען לובין. מנכ"ל האדומים נמצא העונה יחסית מתחת לרדאר וכל הכאוס שקורה בקבוצה מוטל בעיקר על הצוות המקצועי ועל ראש קבוצת הניהול, חיים רמון. ואילו, מי שאמון על הסדר, הארגון והתנהלות המועדון, לא לוקח אחריות למצב העגום.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
קשה לי להאמין שזה נכון. סתם עיתונאים שזורעים רעל על אמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 17:25 
האדס כתב:
שמתי עליו רע?
רק אמרתי שבעייני הוא נכשל כמנהל בקנדציה הקודמת שלו, הוא לא הרשים בניהול בקדנציה הנוכחית שלו (יש הסכמה פה אחד פה בפורום לפחות על כך שההנהלה לא תפקדה בשנה הראשונה שלה), ואשמח לדעת עוד אינפורמציה על הבן אדם.
אני מבין שיש לי את התדמית של הבן אדם הרע שמחפש לזרוק רפש, אבל באמת ובתמים הייתי מעוניין לדעת מדוע האיש הזה ממשיך לנהל את הפועל ת"א ? הוא הוכיח שהוא ראוי?

אז אני חושב שאין הוכחה חד משמעית לכאן או לכאן. האם בפגרה בה אנו צפויים להחליף כ-12 שחקני סגל כדאי להחליף מנכ"ל שעם כל הביקורץ עליו סה"כ תפקד בצורה סבירה פיות או יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 17:30 
העניין הוא לא רק למנות אדם מחוץ למערכת, איש ניהול שיוכל למלא את התפקיד בצורה טובה יותר, אלא גם
לתת לו סמכויות רחבות וגיבוי שצריך ופה בעל המאה (רמון ?) צריך לתת את הדעת מה לא עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
האדס כתב:
שמתי עליו רע?

אז אני חושב שאין הוכחה חד משמעית לכאן או לכאן. האם בפגרה בה אנו צפויים להחליף כ-12 שחקני סגל כדאי להחליף מנכ"ל שעם כל הביקורץ עליו סה"כ תפקד בצורה סבירה פיות או יותר?

עם זה אני מסכים, אף פעם אין זמן טוב לפעולה כזו, אבל אני חושב שהוא חלק מהאשמים לכך שאנחנו צריכים להחליף היום 12 שחקנים.
כי מנכ"ל חזק היה סוגר את הברז לכל הבלאגן שהלך פה בינואר ולא קידם את הקבוצה. ולא, זה לא נקרא להתערב בהחלטות מקצועיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 17:50 
אני הייתי מחליף אותו בשרה מוזס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
האדס כתב:
שמתי עליו רע?

דווקא בתקופה כזאת, כשאתה מביא מאמן ברמה גבוהה כנראה אחרי שנתיים של פחי אשפה ומנסה לבנות קבוצה מחדש, זה בדיוק הזמן המושלם לניקוי אורוות. אני מסתכל עלינו ולא יכול שלא להשוות לנבלות בצד השני של הכביש, במשך שנים הם ניסו לקנות כל מה שזז (בכל עמדה על המגרש ומחוץ לו) עד שהבינו השנה שמה שהם באמת צריכים זה לזרוק את כל הטינופת הניהולית שהצטברה שם עם השנים. הפלא ופלא - בעונה שבה הם זרקו את כולם הם גם זכו באליפות. לובין זו דוגמה לכל מה שרע בניהול של המועדון הזה, וזה שיש עוד כמה אנשי מקצוע גרועים לידו לא הופכת אותו לטוב יותר בעיני.

יאללה, הביתה, ויפה שעה אחת קודם.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 18:59 
את מי מכבי זרקו השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 20:50 
GATE7 כתב:
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
בוודאי שלא - בחיפה הכל מתקתק. אז אתה מסכים איתי שאם הקבוצה היתה מצליחה לאף אחד לא היה אכפת מה אמיר לובין עושה או לא עושה?

לא מבין את הנקודה שלך. לובין כבר היה בקדנציה בהפועל שקשה להגיד שהיתה מוצלחת במיוחד בכל הקשור לניהול, בדרך הוא היה חלק מהברדק הגדול בכפר סבא ועל העונה מיותר לדבר.
זה לא שאתמול הפסדנו בדרבי אז החליטו להפנות אצבע מאשימה ללובין בגלל ההפסד.

שחר, יכול להיות שלובין לא מאד מצליח ואחראי לחלק מהבעיות. מכאן ועד להשתלחויות שרצות פה, יש מרחק גדול.

יותר מזה - אני רחוק מלהיות משוכנע שדווקא לובין הוא האחרא לבעיות של המועדון השנה. אי אפשר להתעלם מהצורה בה הוחלפה שדירת הניהול במועדון אד הוק, מן הבעיות המקצועיות, מהחלטות של הצוות המקצועי וגם מן העובדה שמועדון שכמעט התפרק בקיץ, סיים את העונה במקום השלישי ובלי דרמות מיותרות. אז אולי בכל זאת עשו גם כמה דברים טובים העונה (גם אם הסך הכל מאכזב ולא מספק).

מעבר לכך, יש גם גבול לרמה שאנחנו כאוהדים צריכים או יכולים להתעסק בהחלטות מיקרו ניהוליות. עוד מעט נרצה להכתיב למנהל באיזה סוג נייר טואלט לשים בשירותים.

בכל מקרה, הביקורת לגיטימית, גם לי יש הרבה טענות לדרך שבה נוהל המועדון השנה, אבל מכאן ועד צליבה ונאצות, יש מרחק גדול.

צליבה ונאצות? עברתי כמעט על כל הדיון הזה ואין לי מושג על מה אתה מדבר.
אמיר לובין הוא מנכ"ל? ההנהלה נכשלה? או שיתחיל לעבוד כמו שצריך או שיעוף הביתה, יש אנשים יותר סבלנים ויש אנשים שבצדק לא. ולא משנה כמה אתה וכל החברים תתבאסו מזה ככה זה צריך להיות. אם הוא היה עושה את העבודה שלו כמו שצריך אף אחד לא היה אומר מילה רעה על לובין והוא אפילו היה מקבל שבחים. זה מאוד פשוט מה שקורה פה וכמה אנשים מנסים לעשות את זה מסובך.
אף אחד לא נכנס לסוג הנייר טואלט או אפילו קרוב לכך - מדובר על מנכ"ל.

[*] א. כנראה שלא עברת מספיק טוב.

ב. למה שאני אתבאס מזה? אני אשמח אם יגיע למועדון מנהל טוב יותר, אני פשוט לא חובב גדול של לינצ'ים, מצטער.

אגב, שאני אבין, אתה חושב שאני חבר של לובין או משהו כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 20:59 
אגב, דוגמה מעולה לנזק של אשכולות מהסוג הזה, אפשר למצוא כמה הודעות מעלי, אצל האיש שמביא את שחר בן עמי (!!!) כדוגמא למישהו שיודע לנהל או ראוי לנהל את הפועל :bang:.

כמו כן, רפרפתי באשכול קצת עבור מי שלא מצא נאצות והנה חלק מהביטויים בהם נתקלתי: "נראה כמו מפגר", "מבזה את המועדון", "גרורה", "שכיר חרב עלוקה", "אפס מאופס מתמנה בקומבינה", "נבלה". להמשיך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אגב, דוגמה מעולה לנזק של אשכולות מהסוג הזה, אפשר למצוא כמה הודעות מעלי, אצל האיש שמביא את שחר בן עמי (!!!) כדוגמא למישהו שיודע לנהל או ראוי לנהל את הפועל :bang:.

כמו כן, רפרפתי באשכול קצת עבור מי שלא מצא נאצות והנה חלק מהביטויים בהם נתקלתי: "נראה כמו מפגר", "מבזה את המועדון", "גרורה", "שכיר חרב עלוקה", "אפס מאופס מתמנה בקומבינה", "נבלה". להמשיך?

חוץ מהביטוי נבלה אין פה שום דבר נורא, אולי נראה כמו מפגר, אבל זה לא מבזה אותו אלא קהילה אחרת בעולם. וכן תמשיך בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 22:31 
אני רק אציין שאמיר לובין הוא לא הפרסונה שבוחרת מאמן בהפועל ת"א, מי שבוחר בסופו של דבר זה חיים רמון ולכן הוא בטח לא אשם בהחלפת 3 צוותי אימון.
שוב, אפשר להאשים אותו בדברים אחרים וכנראה שיש גם דברים נכונים (למה אין מחלקת שיווק בהפועל לדוגמא), חבל שבסופו של דבר כל הביקורות פה הן תוצאה של שמועות כאלה ואחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 06:00 
האדס כתב:
נועם שחם כתב:

חוץ מהביטוי נבלה אין פה שום דבר נורא, אולי נראה כמו מפגר, אבל זה לא מבזה אותו אלא קהילה אחרת בעולם. וכן תמשיך בבקשה.

ברור. שום דבר פה לא נורא. בסך הכל עוד מקרה סטנדרטי של צליבה פומבית וציד מכשפות בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 06:05 
סמל אישי של המשתמש
כל דבר אצלך זה ציד מכשפות, לא תתייחס לעיקר שזה שאמיר לובין כשל כמנהל בשתי קדנציות שונות.
ודיי להיות כזה יפה נפש, מה בכוח אתה רוצה שאני אעבור על אשכולות בפורום בהם אתה השתתפת בציד דומה? דיי כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
כל דבר אצלך זה ציד מכשפות, לא תתייחס לעיקר שזה שאמיר לובין כשל כמנהל בשתי קדנציות שונות.
ודיי להיות כזה יפה נפש, מה בכוח אתה רוצה שאני אעבור על אשכולות בפורום בהם אתה השתתפת בציד דומה? דיי כבר.

לא צריך לעבור על שום אשכול, הדבר היחיד שלא לגיטימי באשכול הזה הוא הטינופים על קנדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 07:21 
מה כבר ביקשנו , שיהיה מנהל ראוי בעל קנה מידה לגיטימי להפועל לאחר שהמנהל הנוכחי נכשל בניהול הקבוצה, האם זו בקשה עד כדי כך הזויה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 09:31 
האדס כתב:

האדס, כמו שכתבתי כבר קודם - אין לי בעיה עם ביקורת על לובין ועם הדרישה לשנות את מערכת הניהול. אין לי גם בעיה כשנכנסים באופן אישי בבנאדם, כשזה מבוסס על החלטות שידוע שהוא קיבל או על דברים שהוא אחראי להם באופן אישי.

יש לי בעיה בזה שמתמקדים בבנאדם ומבקשים לייחס לו את כל הבעיות, או הופכים אותו לשורש כל הרע - כשהתחושה היא שאין פה משהו מבוסס על מעשה שלו באופן אישי, אלא נובע בעיקר מכך כי לטוב ולרע הוא מנכ"ל המועדון.

גם השם של האשכול הוא משהו שמכוון אישית. אם הכותרת שלו הייתה החלפה/שדרוג צוות הניהול בקבוצה, לא הייתה לי בעיה עם זה.

אני בכלל, חושב שהבעיה אצלנו היא לא פרסונאלית, אלא הבעיה היא במבנה ובהיררכיה, בחלוקות הסמכויות, ובתנאים המקדמיים שיכשילו כל צוות ניהול. יש ספק גדול בעיני אם הבעיה היא לובין או פונקציה כזו או אחרת במערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 09:35 
יובל כתב:
האדס כתב:

לא צריך לעבור על שום אשכול, הדבר היחיד שלא לגיטימי באשכול הזה הוא הטינופים על קנדה.

אני מבין שאתה מאד מעורה ויודע מה קורה בענין קנדה. למה שלא תשתף אותנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל כתב:
האדס כתב:

אני מבין שאתה מאד מעורה ויודע מה קורה בענין קנדה. למה שלא תשתף אותנו?

אני לא מעורה בשום דבר. אם כולם הזדעקו פה מהפצת שמועות שמעידות על כך שלובין מנהל גרוע, לי מותר להזדעק מהפצת שמועות שמעידות על כך שקנדה עדיין מסובך בבעיית הימורים (חוץ מזה שהמצאת עוד כל מיני דברים שהם בסתירה למציאות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 15:34 
בקיצור, אתה לא יודע כלום, אתה רק עסוק בלזיין את המוח ולהכנס בכל מי שדעתו לא מוצאת חן בעיניך.

תכף גם תטען שאני זה שהמציא את הטענות לגבי הבעיות של קנדה. תאמין לי שהייתי שמח מאד אם הוא היה משחק בקבוצה ושמקצועית אני מעדיף אותו על כל המגנים האחרים ששיחקו בתפקיד. ההבדל ביני לבינך זה שאני מבין שאי אפשר לייחס ללובין את סיפור קנדה, כשלכל המאמנים וכל ההנהלות עד היום היו איתו בעיות דומות ושהבעיות עם קנדה כבר מזמן לא בגדר שמועה.

בעקבות ההערה שלך, ומאחר שהסתמכתי בעיקר על הזכרון שלי, הלכתי ובדקתי את עצמי וראיתי שבשתי העונות האחרונות הוא לא שותף בקרוב למחצית מן המשחקים של הקבוצה. זה מעיד על בעיה לא?

מעבר לכך, לפחות לגבי חלק מן התקופה, לא מדובר בשמועות אלא בעובדות שאומתו ופורסמו וקנדה הודה בהן בעצמו.

דרך אגב, אני אשמח אם תגיד לי איפה טענתי שקנדה "עדין מסובך" בבעיית הימורים. אין לי מושג מה הבעיות של קנדה היום, אני רק עושה 1+1 ומבין שאם הוא יושב היום בחוץ ואף קבוצה לא רוצה אותו, זה קצת מעבר לאיזו קפריזה של לובין. אתה רוצה לומר לי שאבוקסיס או שירזי לא היו שמחים למגן ברמה שלו במגרש? אולי תן להם טיפה קרדיט שהוא לא בקבוצה כי כנראה שבאמת יש בעיה.

כן, איזה עוד דברים בדיוק "המצאתי" פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת"א?
הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 16:14 
בקיצור אתה חייב לקנות קצת מודעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל, כבר אמרתי שלא מעניין אותי אם לובין אשם או לא בעניין של קנדה, לא טענתי זאת ואני לא מגן על הטענה הזאת. ואתה ממשיך להתעלם מזה ולהכניס לי מילים וטיעונים למקלדת. אכפת לי רק מהשקרים על קנדה. אבל בסדר, אתה מוזמן להמשיך לחזור על השטות הזו.

עכשיו, בנוגע להמצאות שלך.

נועם שחם כתב:
דוגמא קטנה - "קנדה לא חזר רק בגלל לובין" - סליחה, זה אותו קנדה שכל מאמן של הפועל בארבע השנים האחרונות השאיר על הספסל 80% מהמשחקים בגלל בעיות הימורים?

זה פשוט שקר גס, עוד לפני שמגיעים לחלק של ההימורים (מעבר לזה שזה משפט הזוי וחסר היגיון לחלוטין - אם למישהו יש בעיית הימורים שמונעת ממנו לשחק, איך הוא על הספסל בכלל? הוא יכול למכור אותנו, אבל אם אנחנו בפיגור לקראת הסיום אז אפשר להסתכן ולהכניס אותו?).

ב-08/09 הוא שיחק ב-29 משחקי ליגה (מתוך 35), מהם פתח ב-21. מה הקשר בין המציאות ל-80% על הספסל, רק אתה יודע. אגב, גוטמן כל כך לא סמך עליו, שהוא הרשה לעצמו להשאיל את בונדר באמצע העונה.
ב-09/10 הוא שיחק ב-27 משחקים (מתוך 40), מהם פתח ב-18. מה הקשר בין המציאות ל-80% על הספסל, שוב, רק אתה אולי יודע.
ב-10/11 הוא שיחק ב-30 משחקים (מתוך 40), מהם פתח ב-25. שוב אותה שאלה, שוב רק אתה אולי יודע את התשובה אליה.

ב-11/12, אני לא יודע אם עקבת אחרי הפועל, אבל ברוב החלק השני של העונה הוא היה בכלל פצוע. תחת קשטן הוא שוב היה המגן הימני הבכיר - מתוך 20 משחקי ליגה, הוא שיחק ב-13 מהם פתח ב-10. שוב, איפה זה ואיפה 80%.

אבל יפה שאתה נזעק להגנתו של לובין, ומצד שני אין לך בעיה לצאת על קנדה (שתרם קצת יותר להפועל ואמור לקבל קצת יותר כבוד לדעתי, אבל זה מילא). כשמדובר בשמועות שאופפות את ההתנהלות של לובין כבר שנים אין לך בעיה לטמון את הראש בחול ואתה אפילו מעז לרטון על אלה שלא פועלים כך, כשמדובר בקנדה אז אין לך בעיה "לעשות 1+1". וכמובן, אין לך בעיה להשמיץ את כל מי שמבקר את לובין ("גרורה של מוני" הופכת אותי למנאץ? אני עומד מאחוריה ב-100% ומי שאין לו בעיה עם אחד מהאויבים הגדולים של הפועל צריך לבדוק את עצמו טוב טוב) ולהיעלב כשההמצאות שלך על קנדה לא עוברות חלק. חתיכת מפגן צביעות הרמת פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 17:34 
יובל כתב:
קודם כל, כבר אמרתי שלא מעניין אותי אם לובין אשם או לא בעניין של קנדה, לא טענתי זאת ואני לא מגן על הטענה הזאת. ואתה ממשיך להתעלם מזה ולהכניס לי מילים וטיעונים למקלדת. אכפת לי רק מהשקרים על קנדה. אבל בסדר, אתה מוזמן להמשיך לחזור על השטות הזו.

עכשיו, בנוגע להמצאות שלך.

נועם שחם כתב:
דוגמא קטנה - "קנדה לא חזר רק בגלל לובין" - סליחה, זה אותו קנדה שכל מאמן של הפועל בארבע השנים האחרונות השאיר על הספסל 80% מהמשחקים בגלל בעיות הימורים?

זה פשוט שקר גס, עוד לפני שמגיעים לחלק של ההימורים (מעבר לזה שזה משפט הזוי וחסר היגיון לחלוטין - אם למישהו יש בעיית הימורים שמונעת ממנו לשחק, איך הוא על הספסל בכלל? הוא יכול למכור אותנו, אבל אם אנחנו בפיגור לקראת הסיום אז אפשר להסתכן ולהכניס אותו?).

ב-08/09 הוא שיחק ב-29 משחקי ליגה (מתוך 35), מהם פתח ב-21. מה הקשר בין המציאות ל-80% על הספסל, רק אתה יודע. אגב, גוטמן כל כך לא סמך עליו, שהוא הרשה לעצמו להשאיל את בונדר באמצע העונה.
ב-09/10 הוא שיחק ב-27 משחקים (מתוך 40), מהם פתח ב-18. מה הקשר בין המציאות ל-80% על הספסל, שוב, רק אתה אולי יודע.
ב-10/11 הוא שיחק ב-30 משחקים (מתוך 40), מהם פתח ב-25. שוב אותה שאלה, שוב רק אתה אולי יודע את התשובה אליה.

ב-11/12, אני לא יודע אם עקבת אחרי הפועל, אבל ברוב החלק השני של העונה הוא היה בכלל פצוע. תחת קשטן הוא שוב היה המגן הימני הבכיר - מתוך 20 משחקי ליגה, הוא שיחק ב-13 מהם פתח ב-10. שוב, איפה זה ואיפה 80%.

אבל יפה שאתה נזעק להגנתו של לובין, ומצד שני אין לך בעיה לצאת על קנדה (שתרם קצת יותר להפועל ואמור לקבל קצת יותר כבוד לדעתי, אבל זה מילא). כשמדובר בשמועות שאופפות את ההתנהלות של לובין כבר שנים אין לך בעיה לטמון את הראש בחול ואתה אפילו מעז לרטון על אלה שלא פועלים כך, כשמדובר בקנדה אז אין לך בעיה "לעשות 1+1". וכמובן, אין לך בעיה להשמיץ את כל מי שמבקר את לובין ("גרורה של מוני" הופכת אותי למנאץ? אני עומד מאחוריה ב-100% ומי שאין לו בעיה עם אחד מהאויבים הגדולים של הפועל צריך לבדוק את עצמו טוב טוב) ולהיעלב כשההמצאות שלך על קנדה לא עוברות חלק. חתיכת מפגן צביעות הרמת פה.

יובל, יש לך בעיות קשות בהבנת הנקרא.

א' - לא "יצאתי" על קנדה. ציינתי עובדה שכל מי שיש לו שתי עיניים ושתי אזניים יודע. זה שתמשיך לטמון את הראש בחול לא ישנה את העובדה שכל מי שקשור למועדון הזה בשנים האחרונות וקצת מצוי במה שקורה מאחרי הקלעים, יגיד לך שיש עם קנדה בעיות.

אין פה שום ענין שלי אישי עם קנדה, למרות שכך אתה מנסה להציג את זה (העיקר שאתה מתלונן שאני מכניס לך מילים לפה) ואין פה ענין של כבוד. קנדה הוא אחד השחקנים שיותר אהבתי לראות משחק אצלנו.

ב' - כמו שציינתי קודם (דבר שממנו אתה מתעלם באלגנטיות) זה שמה שכתבתי נסמך על הזכרון שלי, ומהרגע הראשון הסכמתי איתך שאולי זה לא הכי מדוייק, אבל זה כן משקף את הלך הרוח. אי אפשר לומר שקנדה קיבל יותר מדי אמון בהפועל בשנים האחרונות. הרי הייתה תקופה ארוכה שבונדר הועדף על פניו ושחוטבא הועדף על פניו, והיון לא מעט סיפורים על בעיות שהתעוררו איתו.

מי שיקרא את ההודעה שלך עלול לחשוב שקנדה זה איזה מישהו שטפלו עליו עלילות שווא כדי לסלק אותו מהפועל, וזה בפירוש לא נכון.

ג' - שים לב שגם לפי הסטטיסטיקה שלך, ברור שקנדה היה רחוק מהליות איזה באנקר (למרות שניסית להציג אותה פה בצורה מגמתית מאד): 2008 2009 - פתח ב-21 מתוך 35, זה אומר שביותר משליש מהמשחקים הוא לא היה שחקן הרכב, וזה בתקופה שהוא עוד היה לכאורה במצב טוב; 2009-2010, הוא פתח בפחות מ-50% מהמשחקים; 10/11 - פתח ב-18 מתוך 35, זה אומר שכמעט 50% מהמשחקים הוא לא עלה בהרכב (הסטטיסטיקה היא מאתר ואן וקצת שונה ממה שהבאת); 11/12 - פתח ב-16 מתוך 37. פחות מחצי.

זה שחקן שהמאמנים מאמינים בו? הרי מבחינת כשרון, הוא עולה ב-3 דרגות על בונדר וחוטבא. שחקן כזה אמור היה להיות שחקן הרכב קבוע ולהגיע גם לנבחרת. העובדה שבערך בחצי מהמשחקים בארבע השנים האלו הוא לא עלה בהרכב, רק מחזקת את הטענה שלי.

עכשיו אתה מוכן להזמין לקשקש ולטנף, אני איתך ועם הסגנון המתלהם והמכוער שלך סיימתי להתדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 222 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: