יובל כתב:
קודם כל, כבר אמרתי שלא מעניין אותי אם לובין אשם או לא בעניין של קנדה, לא טענתי זאת ואני לא מגן על הטענה הזאת. ואתה ממשיך להתעלם מזה ולהכניס לי מילים וטיעונים למקלדת. אכפת לי רק מהשקרים על קנדה. אבל בסדר, אתה מוזמן להמשיך לחזור על השטות הזו.
עכשיו, בנוגע להמצאות שלך.
נועם שחם כתב:
דוגמא קטנה - "קנדה לא חזר רק בגלל לובין" - סליחה, זה אותו קנדה שכל מאמן של הפועל בארבע השנים האחרונות השאיר על הספסל 80% מהמשחקים בגלל בעיות הימורים?
זה פשוט שקר גס, עוד לפני שמגיעים לחלק של ההימורים (מעבר לזה שזה משפט הזוי וחסר היגיון לחלוטין - אם למישהו יש בעיית הימורים שמונעת ממנו לשחק, איך הוא על הספסל בכלל? הוא יכול למכור אותנו, אבל אם אנחנו בפיגור לקראת הסיום אז אפשר להסתכן ולהכניס אותו?).
ב-08/09 הוא שיחק ב-29 משחקי ליגה (מתוך 35), מהם פתח ב-21. מה הקשר בין המציאות ל-80% על הספסל, רק אתה יודע. אגב, גוטמן כל כך לא סמך עליו, שהוא הרשה לעצמו להשאיל את בונדר באמצע העונה.
ב-09/10 הוא שיחק ב-27 משחקים (מתוך 40), מהם פתח ב-18. מה הקשר בין המציאות ל-80% על הספסל, שוב, רק אתה אולי יודע.
ב-10/11 הוא שיחק ב-30 משחקים (מתוך 40), מהם פתח ב-25. שוב אותה שאלה, שוב רק אתה אולי יודע את התשובה אליה.
ב-11/12, אני לא יודע אם עקבת אחרי הפועל, אבל ברוב החלק השני של העונה הוא היה בכלל פצוע. תחת קשטן הוא שוב היה המגן הימני הבכיר - מתוך 20 משחקי ליגה, הוא שיחק ב-13 מהם פתח ב-10. שוב, איפה זה ואיפה 80%.
אבל יפה שאתה נזעק להגנתו של לובין, ומצד שני אין לך בעיה לצאת על קנדה (שתרם קצת יותר להפועל ואמור לקבל קצת יותר כבוד לדעתי, אבל זה מילא). כשמדובר בשמועות שאופפות את ההתנהלות של לובין כבר שנים אין לך בעיה לטמון את הראש בחול ואתה אפילו מעז לרטון על אלה שלא פועלים כך, כשמדובר בקנדה אז אין לך בעיה "לעשות 1+1". וכמובן, אין לך בעיה להשמיץ את כל מי שמבקר את לובין ("גרורה של מוני" הופכת אותי למנאץ? אני עומד מאחוריה ב-100% ומי שאין לו בעיה עם אחד מהאויבים הגדולים של הפועל צריך לבדוק את עצמו טוב טוב) ולהיעלב כשההמצאות שלך על קנדה לא עוברות חלק. חתיכת מפגן צביעות הרמת פה.
יובל, יש לך בעיות קשות בהבנת הנקרא.
א' - לא "יצאתי" על קנדה. ציינתי עובדה שכל מי שיש לו שתי עיניים ושתי אזניים יודע. זה שתמשיך לטמון את הראש בחול לא ישנה את העובדה שכל מי שקשור למועדון הזה בשנים האחרונות וקצת מצוי במה שקורה מאחרי הקלעים, יגיד לך שיש עם קנדה בעיות.
אין פה שום ענין שלי אישי עם קנדה, למרות שכך אתה מנסה להציג את זה (העיקר שאתה מתלונן שאני מכניס לך מילים לפה) ואין פה ענין של כבוד. קנדה הוא אחד השחקנים שיותר אהבתי לראות משחק אצלנו.
ב' - כמו שציינתי קודם (דבר שממנו אתה מתעלם באלגנטיות) זה שמה שכתבתי נסמך על הזכרון שלי, ומהרגע הראשון הסכמתי איתך שאולי זה לא הכי מדוייק, אבל זה כן משקף את הלך הרוח. אי אפשר לומר שקנדה קיבל יותר מדי אמון בהפועל בשנים האחרונות. הרי הייתה תקופה ארוכה שבונדר הועדף על פניו ושחוטבא הועדף על פניו, והיון לא מעט סיפורים על בעיות שהתעוררו איתו.
מי שיקרא את ההודעה שלך עלול לחשוב שקנדה זה איזה מישהו שטפלו עליו עלילות שווא כדי לסלק אותו מהפועל, וזה בפירוש לא נכון.
ג' - שים לב שגם לפי הסטטיסטיקה שלך, ברור שקנדה היה רחוק מהליות איזה באנקר (למרות שניסית להציג אותה פה בצורה מגמתית מאד): 2008 2009 - פתח ב-21 מתוך 35, זה אומר
שביותר משליש מהמשחקים הוא לא היה שחקן הרכב, וזה בתקופה שהוא עוד היה לכאורה במצב טוב; 2009-2010, הוא פתח
בפחות מ-50% מהמשחקים; 10/11 - פתח ב-18 מתוך 35, זה אומר שכמעט 50% מהמשחקים הוא לא עלה בהרכב (הסטטיסטיקה היא מאתר ואן וקצת שונה ממה שהבאת); 11/12 - פתח ב-16 מתוך 37. פחות מחצי.
זה שחקן שהמאמנים מאמינים בו? הרי מבחינת כשרון, הוא עולה ב-3 דרגות על בונדר וחוטבא. שחקן כזה אמור היה להיות שחקן הרכב קבוע ולהגיע גם לנבחרת. העובדה שבערך בחצי מהמשחקים בארבע השנים האלו הוא לא עלה בהרכב, רק מחזקת את הטענה שלי.
עכשיו אתה מוכן להזמין לקשקש ולטנף, אני איתך ועם הסגנון המתלהם והמכוער שלך סיימתי להתדיין.