תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 19:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הרגל מגונה ביציע.
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 02:00 
ולא הגיוני שבן אדם יקדיש את חייו למניעת הניצול של האנשים שמכינים את הנעליים, כי באפריקה ממש הורגים המון אנשים ולהרוג אנשים > מאשר לנצל אנשים.

ככה אף אחד לא ימחה ולא יעשה כלום בקשר לשום דבר שמפריע לו אף פעם.

אני מעדיף בן אדם שעושה קצת מעשים טובים, במסגרת המגבלות של בן אדם אחד בודד, מאשר בן אדם שעושה 0 מעשים טובים כי הוא תמיד מוצא משהו יותר גרוע מהנושא שעל הפרק כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
dreamTheater כתב:
Frank Serpico כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:
כנראה לא הבנתי נכון את הביקורת כלפי מי שמפגין נגד התעללות בחיות ויש לו טלויזיה מסין. כי באמת אין קשר בין א' לב'.

סבבה
נוותר.
דרך צלחה.

חבל שוויתרת, כי גם אני למען האמת לא הבנתי.

הבאת דוגמה הפוכה בדיוק למה שניסית להציג - דוגמה לאחד שדווקא כן בוחר את המלחמות שלו.

רק בעניין הצמחונות:
לא הגיוני שאדם יקדיש את חייו למלחמה ב״תעשיית הבשר הנוראית והאיומה״ שמתעללת בחיות ומראה לך תמונות של הזוהמה שבה הן חיות, וזה בזמן שהוא הולך עם נעליים שהכינו אותם אנשים שחיים באותה הזוהמה ואותה הצפיפות.
וכשאתה מראה לו את הנקודה הזו, הוא אומר לך ״כן אבל זה..נעליים...״. ובזה הכוונה בלבחור את המלחמות שלך,
התעללות וניצול בני אדם>התעללות וניצול חיות.

לפעמים זה ממש מרתיח אותי ואנשים מסרבים להבין את זה.

"התעללות וניצול בני אדם>התעללות וניצול חיות" - זהו, שזאת דעתך האישית. דעתך לא חייבת לתפוס גם לגבי האחרים.

זכותו של אדם לפעול למען זכויות ורווחת בעלי החיים ולהיות אכפתי פחות לגבי זכויות אדם או אפילו ניצול ילדים.
יודע מה? יותר מזה - זכותו של אדם להיות מיזנתרופ גמור וחסר יחס לסבלם של בני האדם, ויחד עם זאת להיות רגיש לסבלם של בעלי חיים.
זה בדיוק העניין - כל אחד בוחר את מה שנוגע לליבו ובוחר את המלחמות שלו שמפריעות למצפונו. זה בדיוק ההיפך הגמור מ"לחפש בכל מקום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 02:11 
אגב
מה עם הפגנות ליד בית של בעלים של קבוצת כדורגל בזמן שאנשים מנוצלים בסין? ושעתיים משם יורים קסאמים על אזרחים? רוב האנשים יגידו שעם כל הכבוד לקבוצת כדורגל, אם יש לך זמן פנוי להפגין, תפגין על דברים יותר חשובים.

אפשר להגיד את זה על כל דבר, ותמיד למצוא משהו יותר חשוב ודחוף.

אם כולם יעשו קצת בשביל לשפר את החיים של הכלל, העולם יהיה מקום יותר טוב מאשר אם כולם יטיפו לאחרים שיש דברים יותר חשובים להתעסק בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 03:40 
סמל אישי של המשתמש
אני בעד לצעוק "השופט בן ארויה!"

לא איכפת לי אם הוא ייפגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
שמתי לב לדבר מרגש.
אנשים שידועים פה כגזענים ושונאי השונה לא מתביישים לרגע בזה שהם שונאים הומואים, פוחדים מהם ולא רוצים שיזכירו להם את קיומם.
מצד שני אנשים נאורים בעיניי עצמם עושים שמיניות באוויר ואפילו סותרים את עצמם כדי להצדיק את אותם דברים בדרכים שונות ומשונות וכדי להתחמק מכל הנושא (כנראה שדווקא הם מוצאים משהו לא נוח בהומואים\הומופוביה. אם הם ירצו נוכל לנסות לברר את הנושא ביחד).

בקיצור, שתהיה להם דרך צלחה.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
שמתי לב לדבר מרגש.
אנשים שידועים פה כגזענים ושונאי השונה לא מתביישים לרגע בזה שהם שונאים הומואים, פוחדים מהם ולא רוצים שיזכירו להם את קיומם.
מצד שני אנשים נאורים בעיניי עצמם עושים שמיניות באוויר ואפילו סותרים את עצמם כדי להצדיק את אותם דברים בדרכים שונות ומשונות וכדי להתחמק מכל הנושא (כנראה שדווקא הם מוצאים משהו לא נוח בהומואים\הומופוביה. אם הם ירצו נוכל לנסות לברר את הנושא ביחד).

בקיצור, שתהיה להם דרך צלחה.
:ROSE:

חשבתי שהדיון מוצה, טקנו...
אף אחד פה לא הומופוב, וחבל שאתה ממשיך לקחת את זה לכיוון כזה. בכלל אתה מטיל דופי ביושר וברמה של אנשים כי הפעם הדעה שלך שונה משלהם.

פרנק, התחלתי להסביר את עצמי, והבנתי שזה בכלל לא משנה. ויכול להיות שפספסתי פה.
אבל לענין באשכול הגבתי. אין בקריאות האלה שום פגיעה בהומואים, ואף אחד מהחברה פה לא הומופוב. אבל זה נח להפיל הומופוביה על אנשים כי היום החלטנו להפגין כנגד השימוש במילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: