תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 19:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אבוקסיס מאמן
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 09:31 
זה נשמע לי כאילו ניצן לא יחזור לאמן בשנה הקרובה, ואולי אף מעבר.
ככה שהיה חשוב למנות מאמן, וזה לגיטימי שנתנו לניצן איזה טייטל מקצועי כדי שלא יראה כאילו הפועל זרקו אותו.

אבל למה את הקוף הזה, למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
אוי נו ירדן, כמה צביעות, אם גוטמן היה זה שנמצא עכשיו במצב של ניצן גם אז היית אומר שצריך להביא את רב"ש? או שפתאום גוטמן כמנהל מקצועי זה סבבה?
בשורה התחתונה, ניצן עוד לא נכשל בהפועל, ולכן זה היה נוראי לדעתי אם היו "תופסים טרמפ" על המחלה שלו כדי לפטר אותו, מה גם שאני לא בטוח שרב"ש יותר טוב מאבוקסיס, אבוקסיס בבני יהודה עבד תחת תנאים קשים, כשמצד אחד התקציב נמוך (אאל"ט יותר מבק"ש), ומצד שני יש אוהדים שמשוועים לתואר, רב"ש עבד עם קבוצה שאפילו לא היו בה אוהדים בשביל להלחיץ, ולקח אליפות באחת העונות היותר גרועות שהיו לכדורגל הישראלי (כמובן כל זה בלי להוריד מהגדולה של רב"ש כמאמן....).

dino כתב:
בתכלס על מה שירזי יהיה אחראי בתפקידו החדש?
מי קובע את ההרכב, שיטת המשחק ואת תפריט האימון?

ודבר נוסף, היות וזכרוני אינו כתמול שלשום(אני כבר בא בימים, מה לעשות), באיזו שיטה בני יהודה שיחקה עם אבוקסיס כמאמן?

שירזי אחראי בעצם על הבאת השחקנים (שאת זה הוא כבר עשה), ומין מנגנון ביקורת על אבבוקסיס, לפחות לפי הבנתי את התפקיד.
את הההרכב, ותפריט האימון בבירור קובע אבוקסיס, לגבי השיטת משחק - בעיקרון זה אמור להיות ניצן, אבל נראה לי שבהעדר שיטה קיימת, זה יהיה גם אבוקסיס.

ובני יהודה אם זכרוני אינו מטעני שיחקה כך:
-----איינוגבה------
אדרי-מורי-כהן--עזוז
איבסקיביצ'יוס-אבו זייד
ראלי--גלבאן--מרינקוביץ'
------אנדלובו-----

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 09:46 
kobster כתב:
לא קראתי את הכתבה אבל אם באמת נוצרה סיטואציה של סיכום עם רב"ש על חוזה ארוך טווח, והקבוצה שלו ידעה והסכימה לשחרר אותו, אז האופציה שנבחרה היא טעות גדולה מאוד מבחינה מקצועית ופספוס שאני מקווה שלא נצטער עליו.

מה שכתוב בידיעות זה שהיו עם בן שמעון מגעים עקיפים והגעה שלו היתה כרוכה בחוזה לטווח ארוך. לדעתי לא היה איתו משהו קונקרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
IdanTheLittle כתב:
שחר כתב:
שימו לב שקופמן היה מחוץ לאייטם. מוזר ולא אופייני.

אגב, היום ראיתי שעורך התוכנית הוא אבי ברזילי, מכביסט שרוף. בזמן המחאה יצא לי לשבת איתו לקפה והוא תמך בטביב וטען שהמחאה היא על רקע גזעני.

מוזר לאור המונולוג שהוא נתן רק 5 שעות קודם ברדיו.
או שהוא הבין שהוא טעה, או שמישהו כבר רמז לו שיתבעו לו את הצורה.

לדעתי כבר יש תביעה

אם אין תביעה שירזי והפועל פראיירים. יתברר בעתיד הכל וכמה ה"עיתנואים" ו"אלו שמחווים דעה" היו זבלים.
שרף (החבר הכי טוב של טביב,כולל עסקית) ואוחנה (שונא הפועל בכל רמח איבריו) אני מבין
ברקו המתלהם אכזב.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
מקצועית יוסי עדיף מניצן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
כן, ההתבטאות שלי היא שמבישה. על זה נאמר- פחחחח. במדינה נורמלית לא היו הרבה אוהדים שלא מסכימים איתי, כולם היו מקיאים את החלאה ובכלל לא היו נותנים לו לחזור מבית"ר אלינו. אבל אנחנו חיים בישראל.

חברות בעמותת ביתר יותר חמור מחזרתו אז אז להפועל. אבל ניחא.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אוי נו ירדן, כמה צביעות, אם גוטמן היה זה שנמצא עכשיו במצב של ניצן גם אז היית אומר שצריך להביא את רב"ש? או שפתאום גוטמן כמנהל מקצועי זה סבבה?
בשורה התחתונה, ניצן עוד לא נכשל בהפועל, ולכן זה היה נוראי לדעתי אם היו "תופסים טרמפ" על המחלה שלו כדי לפטר אותו, מה גם שאני לא בטוח שרב"ש יותר טוב מאבוקסיס, אבוקסיס בבני יהודה עבד תחת תנאים קשים, כשמצד אחד התקציב נמוך (אאל"ט יותר מבק"ש), ומצד שני יש אוהדים שמשוועים לתואר, רב"ש עבד עם קבוצה שאפילו לא היו בה אוהדים בשביל להלחיץ, ולקח אליפות באחת העונות היותר גרועות שהיו לכדורגל הישראלי (כמובן כל זה בלי להוריד מהגדולה של רב"ש כמאמן....).

כן, אם גוטמן היה במצב בריאותי בו הוא נמצא לא נמצא, ורוצים למנות איזה "מאמן" מתחתיו/ מעליו, ונוצרת סיטואציה שיש 3 מאמנים בלי סטטוס ברור מי זה מי, הייתי מעדיף שיביאו מאמן אחד (אין לי איזה פטיש עם רב"ש, זה לא משנה לי מי כל עוד הוא מאמן טוב) מסודר. ניצן לא מאמן. ולדעתי ניצן לא צריך להיות פה. אני לא חושב שתופסים טרמפ על המחלה שלו. אבל זה מגוחך לחשוב שבגלל הסיטואציה שהוא לא קיבל צ'אנס אמתי בהפועל (זה שקר לדעתי). צריך להביא לו מחליף שיחמם לו את הכיסא עד שיחזור.

מהסיבה הפשוטה שהסברתי מקודם - זה מתכון לכישלון - ניהולי - חברתי - מקצועי, כשבסוף העונה הזאת נסתכל על עצמו ונגיד "מה לעזאזל קרה כאן?".

הלוואי ואתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
joshsoos כתב:
כן, ההתבטאות שלי היא שמבישה. על זה נאמר- פחחחח. במדינה נורמלית לא היו הרבה אוהדים שלא מסכימים איתי, כולם היו מקיאים את החלאה ובכלל לא היו נותנים לו לחזור מבית"ר אלינו. אבל אנחנו חיים בישראל.

יאללה יאללה חפרתם עם החברות בעמותת בית"ר.
בטח פנו אליו כדי שיתרום קצת כסף בשביל לעזור למועדון בקשיים, והוא הסכים כמובן, כי מה זה 1080 ש"ח בשבילו, וגם יצא לו שם כזה "ממלכתי", של אחד שתורם גם להפועל וגם לבית"ר, רגע לפני שמתחיל את התפקיד ה"ממלכתי" של עוזר מאמן הנבחרת.
אני לא מתרגש מהדברים האלה.
לצורך העניין, יוסי בניון תרם 5 פעמים 1080 ש"ח לבית"ר.
מישהו היה מתנגד לראות אותו בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 10:52 
פאביו כתב:
bruno conti כתב:
IdanTheLittle כתב:
שחר כתב:
שימו לב שקופמן היה מחוץ לאייטם. מוזר ולא אופייני.

אגב, היום ראיתי שעורך התוכנית הוא אבי ברזילי, מכביסט שרוף. בזמן המחאה יצא לי לשבת איתו לקפה והוא תמך בטביב וטען שהמחאה היא על רקע גזעני.

מוזר לאור המונולוג שהוא נתן רק 5 שעות קודם ברדיו.
או שהוא הבין שהוא טעה, או שמישהו כבר רמז לו שיתבעו לו את הצורה.

לדעתי כבר יש תביעה

אם אין תביעה שירזי והפועל פראיירים. יתברר בעתיד הכל וכמה ה"עיתנואים" ו"אלו שמחווים דעה" היו זבלים.
שרף (החבר הכי טוב של טביב,כולל עסקית) ואוחנה (שונא הפועל בכל רמח איבריו) אני מבין
ברקו המתלהם אכזב.

דברים זהים למה שאמר קופמן פורסמו היום בידיעות אחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 11:05 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29935.html

למה יורדים לפסים האלה?
אז הוא תרם לבית"ר.. ביג דיל.
הוא לא סמל ולא קרוב לזה,כרגע הוא המאמן שלנו ונקווה שתהיה לו קדנציה מוצלחת.
פה זה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
פאביו כתב:
joshsoos כתב:

בטח פנו אליו כדי שיתרום קצת כסף בשביל לעזור למועדון בקשיים, והוא הסכים כמובן, כי מה זה 1080 ש"ח בשבילו, וגם יצא לו שם כזה "ממלכתי", של אחד שתורם גם להפועל וגם לבית"ר, רגע לפני שמתחיל את התפקיד ה"ממלכתי" של עוזר מאמן הנבחרת.

אנשים עדיין מסתכלים על אנשים בתור סמלים ויש להם ציפיות מהם. מה שמדהים שאחרי ששמעון גרשון עבר לבית"ר הייתי מצפה שירד להם האסימון. הדיון לגבי אבוקסיס צריך להיות מקצועי נטו, אני חושב שהוא ראוי לתפקיד, ימים יגידו
נ.ב.
אחרי שסיני העיף את אבוקסיס מהפועל, אני לא חושב שזה ממש אשמת אבוקסיס שהוא הגיע לבית"ר. וחברות בעמותה של בית"ר זה די צפוי מצד עוזר מאמן הנבחרת
אבוקסיס הוא לא אישיות מדהימה כבן אדם אבל לפחות הוא מבין בכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 13:28 
מהלך מבורך . פתרון מקצועי שהזמן יקבע האם יוכיח את עצמו . מוצא אנושי מכובד עבור שירזי.
בהצלחה לשניהם. כל אחד במשימתו המיוחדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 14:07 
יוסי מקבל עכשיו 2 משכורות לא?
בטח הרשה לעצמו לסגור במחיר נמוך בהפועל..
מסקרן אותי החוזה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 14:09 
Dushi כתב:
מסקרן אותי החוזה שלו

המשכורת שלו בנבחרת יורדת משמעותית , עכשיו הוא ירוויח בנבחרת לפי שעה(100 שקל לשעה).
ובהפועל אין לו חוזה עדיין, כרגע החוזה הזמני שלו הוא 10 אלף שקל לשבועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
גרמנרי כתב:
Dushi כתב:
מסקרן אותי החוזה שלו

המשכורת שלו בנבחרת יורדת משמעותית , עכשיו הוא ירוויח בנבחרת לפי שעה(100 שקל לשעה).
ובהפועל אין לו חוזה עדיין, כרגע החוזה הזמני שלו הוא 10 אלף שקל לשבועיים.

אבל בחדשות הספורט היה כתוב שהוא לא מקבל שכר בכלל בנבחרת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אבוקסיס מאמן
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 14:36 
אחד אדום כתב:
EISEN כתב:
פאביו כתב:
joshsoos כתב:

אנשים עדיין מסתכלים על אנשים בתור סמלים ויש להם ציפיות מהם. מה שמדהים שאחרי ששמעון גרשון עבר לבית"ר הייתי מצפה שירד להם האסימון. הדיון לגבי אבוקסיס צריך להיות מקצועי נטו, אני חושב שהוא ראוי לתפקיד, ימים יגידו
נ.ב.
אחרי שסיני העיף את אבוקסיס מהפועל, אני לא חושב שזה ממש אשמת אבוקסיס שהוא הגיע לבית"ר. וחברות בעמותה של בית"ר זה די צפוי מצד עוזר מאמן הנבחרת
אבוקסיס הוא לא אישיות מדהימה כבן אדם אבל לפחות הוא מבין בכדורגל

לגמרי, הדיון הילדותי הייתי מצפה מילדים, מאנשים מבוגרים קצת פחות, אפילו מידה של טמטום לא מבוטל מתלווה לטיעונים נגד אבוקסיס בגלל מבנה האישיות שלו ובית׳ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
לבקשת הקהל: אבוקסיס יבטל חברותו בעמותת בית"ר
עוזר מאמן הנבחרת העביר אימון בהפועל: "מתפללים להחלמתו של ניצן", דיבר על הקאמבק: "נרגש, זה מועדון שקרוב לליבי", ושמע בקשה מיוחדת מהאוהדים

http://www.one.co.il/Article/206234.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 16:32 
שורה תחתונה - מבחינה מקצועית האיש ראוי לאמן את הפועל. עשה תקופה מדהימה צמוד לגוטמן והוא יורשו הטבעי.
כמו וילאנובה בבארסה, להבדיל אלפי הבדלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 17:12 
יוסי אבוקסיס לא סמל בהפועל ולא מתקרב להיות סמל בהפועל.
אני לא מצפה שהמאמן של הפועל יהיה סמל אצלנו, אבל מצד שני, אני לא מצפה שיתרום ליריבות שלי או יהיה חבר\שותף באחת מהן.
אולי יש אנשים שלא רוצים לייחס לזה חשיבות כדי לא ליצור בלאגן התחלתי איך שהוא מגיע ומעדיפים להעלים עין כדי ליצור שקט.
אני נמנה על החלק האחר של האנשים, אותם אנשים שלא יכולים לראות שהמאמן של הקבוצה שלהם הוא חלק מהטינופת הזאת שנקראת אוהדי בית'ר ירושלים ומייצגת את ההפך המוחלט מכל מה שהקהל שלנו מתגאה.
העלו פה לדוגמא את בניון, גם אם מסי היה תורם כסף לבית'ר והיה מגיע להפועל, הוא עדיין היה מקלל ממני בקשה שהייתה עוברת לקללות אחרי זמן מסויים, אם הוא היה ממשיך לשחק בהפועל תוך כדי החזקת מניה בבית'ר.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 18:58 
viewtopic.php?f=4&t=84659

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 19:09 
סתם צביעות בתכלס, הוא תרם ל 2 המועדונים כדי לשמור אצלו אופציות פתוחות.
במידה והיה הולך לאמן אצל הבבונים אז הוא היה מבטל את החברות בהפועל.

בשורה התחתונה שוב, נאחל לו רק הצלחה בהפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
לא אהבתיח את אבוקסיס אף פעם.
עבורי הוא אחד מסמלי הצביעות הבולטים בכל התנהלותו.

לא רציתי שיאמן בהפועל כשהיה מועמד של טביב.
לא רציתי שיחזור גם במצב הנוכחי.

אם זאת צריך לנהל קבוצה , ותוך כדי תהליך הניהול עושים טעויות (כמו לדוגמא כל תהליך הרכש העונה) ולכן, במצב שאליו ניקלעה הנהלת הקבוצה היא נהגה בתבונה כאשר מינתה את אבוקסיס.

בהצלחה להפועל . :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: