Pumpkin כתב:
אדום אופטימי כתב:
כתבתי קודם ואכתוב פעם נוספת.
המחירים מאוד מאוד הוגנים. במיוחד עם הם כוללים את עמלת ההפצה.
אם המחירים הנ"ל יהיו גם לקהל הרחב אזי על אחת כמה וכמה.
ואם החירים הנ"ל בתוספת 10% יהיו גם עבור כרטיסים בדידים אז שבעתיים.
עד המשפט האחרון הסכמתי איתך. אני בהחלט אתמוך בהחלטת הנהלה למכור כרטיסים בודדים למשחק נגד אתלטיקו מדריד (היה ויישארו כאלה) במחיר של 150 ש"ח ומעלה, מאחר ושתי הקבוצות האחרות שיגיעו לבלומפילד הן הרבה פחות אטרקטיביות. מי שאוהד הפועל ויבוא לשלושת המשחקים קיבל מחיר סופר הוגן, כל שאר הטרמפיסטים שישלמו מחיר רגיל ("רגיל" כי בשום מדינה נורמלית באירופה לא מוכרים כרטיס למשחק ברמה הזו בפחות מ-150 ש"ח).
יקירי,
מותר לנו לא להסכים.
יש כאלה שלא יכולים להתחייב על שלושה משחקים. כניראה שגם אני ( במהלך השבת אבדוק את התאריכים ואבדוק התנגשויות עם העבודה- בימי חמישי כשיש לי עבודה היא לפני הכל. גם לפני המשפחה ), ואז אדע אם אני יכול לרכוש מנוי או לא.
אז אם אתה חושב שהפועל צריכה לגבות ממני 150 ש"ח למשחק או שאני טרמפיסט אז סבבה. נישאר חלוקים בדעתינו.
הגישה של לקנות בידיעה מראש שלא אוכל להגיע למשחק ולהתעסק עם מכירת ניקובים , לא מתאימה לי.
ד"א יש גם פה ושם חיילים וסטודנטים, ובכלל אוהדי הפועל שאינם יכולים להתחייב על שלושת המשחקים כי הם מחוייבים לצבא, ללימודים, ולעוד דברים ואני לא בטוח שהם טרמפיסטים.
מה שקורה לדעתי הוא שיש אנשים שנילחמים באיזה שהוא סוג של "עמוק" בתופעת הטרמפיסטים כאילו שהיא כל כך מזיקה.
מקווה שבהנהלה יושבים אנשים שחושבים אחרת ממך ומבינים שלפחות - 50% מאוהדי הפועל היו בשלב כזה או אחר של חייהם טרמפיסטים.