תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 08:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 560 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל ראשון 12/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:
ולפי ONE כנראה שברונו יוקפא...
ציטוט:
עוד בנושא שחקני הרכש. בהפועל שוקלים לוותר על צירופו של בלם זר, אולם מבהירים כי אם אכן בסופו של דבר יוחתם בלם זר עד מחר (סיום מועד העברות לליגה האירופית) ונוסא איגייבור ישאר מי שיוקפא יהיה הקשר הברזילאי ברונו קוטיניו, עקב הגעה למכסת חמשת הזרים

ספין של אופריע

לפי ספורט 5 אין שום אפשרות לשחרר את קאוטיניו כי בחוזה שלו לא הוכנס סעיף שחרור ולכן אם נרצה לשחרר אותו זה יעלה לנו הרבה מאוד..

ציטוט:
על פי סוכנו של קוטיניו, אין להפועל שום סעיף יציאה מהחוזה שכבר נחתם. לכן, במידה והפועל תרצה לוותר על השחקן היא תצטרך לשלם פיצוי כספי גדול, ועל פי גורמים בקבוצה מהלך כזה לא נראה שיאושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:04 
EZMAN כתב:
לירן כהן כתב:
ולפי ONE כנראה שברונו יוקפא...
ציטוט:
עוד בנושא שחקני הרכש. בהפועל שוקלים לוותר על צירופו של בלם זר, אולם מבהירים כי אם אכן בסופו של דבר יוחתם בלם זר עד מחר (סיום מועד העברות לליגה האירופית) ונוסא איגייבור ישאר מי שיוקפא יהיה הקשר הברזילאי ברונו קוטיניו, עקב הגעה למכסת חמשת הזרים

ספין של אופריע

לפי ספורט 5 אין שום אפשרות לשחרר את קאוטיניו כי בחוזה שלו לא הוכנס סעיף שחרור ולכן אם נרצה לשחרר אותו זה יעלה לנו הרבה מאוד..

ציטוט:
על פי סוכנו של קוטיניו, אין להפועל שום סעיף יציאה מהחוזה שכבר נחתם. לכן, במידה והפועל תרצה לוותר על השחקן היא תצטרך לשלם פיצוי כספי גדול, ועל פי גורמים בקבוצה מהלך כזה לא נראה שיאושר.

כי ספורט 5 זה האורים והתומים של עיתונות הספורט בארץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
מחתימים זר על חוזה של 250 אלף יורו ואז המאמן מוותר עליו.
ביחד איתו הייתי זורק את המאמן ויפה שעה אחת קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:09 
לא חושב שברונו ישוחרר.. גם אם נבנה על נוסא בעמדת הקשר ההתקפי זה יהיה על הפנים,הוא לא מספיק יצירתי להכניס כדור לגול לחלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
האדס צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:13 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
כמו שזה נראה כרגע הכל תלוי בידין. מעצבן, אבל זה מה שיש.
אם ידין מתיישר - לא צריך את דג'מבה. אפשר לשמור מקום של זר ולהביא בלם זרתותח אחרי שנעבור את דודג'ה, עם יותר זמן למחשבה ויותר כסף - שיצטרף לפנסטיל, ברונו, נוסא, ואדל.
אם ידין לא מתיישר - חובה להחתים את דג'מבה (אחרת אין קישור אחורי) ואז צריך לחתוך את פנסטיל, עם כל הצער שבדבר (ויש הרבה).
האלטרנטיבה היא כמובן למכור את נוסא. האמת? למה לא בעצם? הפועל כבר הביאה מחליף, ויש לה עוד 2 שחקנים במרכז הקישור (אבוטבול וגורדנה) וידין שיאלץ להיכנע אם אין ברצונו לחמם בישבנו את היציע עד ספטמבר הבא. זה אומר 4 שחקנים - אנחנו באמת צריכים חמישה שחקנים על שתי משבצות?!

ברור.
אם צריך לשחרר זר, אז בוא נשחרר את הזר הכי טוב שלך, כי יש עוד שחקנים במשבצת שלו (גם בעמדת המגן הימני יש שחקנים. השאלה אילו שחקנים. בדיוק כמו אצל נוסא) ונתאבד בכל הכוח על שחקן בן 32, שלא שיחק שנתיים וגם כששיחק היה מוגבל בהרבה דברים.
מה עשיתם מפנסטיל?
אם אפשר להשאיר את נוסא, אז קודם זה ואח"כ כל היתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:15 
villa crespo כתב:
אם ידין מתיישר - לא צריך את דג'מבה. אפשר לשמור מקום של זר ולהביא בלם זרתותח אחרי שנעבור את דודג'ה, עם יותר זמן למחשבה ויותר כסף - שיצטרף לפנסטיל, ברונו, נוסא, ואדל.
אם ידין לא מתיישר - חובה להחתים את דג'מבה (אחרת אין קישור אחורי) ואז צריך לחתוך את פנסטיל, עם כל הצער שבדבר (ויש הרבה).
האלטרנטיבה היא כמובן למכור את נוסא. האמת? למה לא בעצם? הפועל כבר הביאה מחליף, ויש לה עוד 2 שחקנים במרכז הקישור (אבוטבול וגורדנה) וידין שיאלץ להיכנע אם אין ברצונו לחמם בישבנו את היציע עד ספטמבר הבא. זה אומר 4 שחקנים - אנחנו באמת צריכים חמישה שחקנים על שתי משבצות?!

ברור.
אם צריך לשחרר זר, אז בוא נשחרר את הזר הכי טוב שלך, כי יש עוד שחקנים במשבצת שלו (גם בעמדת המגן הימני יש שחקנים. השאלה אילו שחקנים. בדיוק כמו אצל נוסא) ונתאבד בכל הכוח על שחקן בן 32, שלא שיחק שנתיים וגם כששיחק היה מוגבל בהרבה דברים.
מה עשיתם מפנסטיל?

מה הקשר לפנסטיל ? כל העניין זה חוטבא !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:21 
סימרוטיץ כתב:
villa crespo כתב:

ברור.
מה עשיתם מפנסטיל?

כל מילה, סבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
בוסטרו צודק לגבי פנטסיל. הפכו אותו פה לאיזה מגן מושלם, אבל הוא היה עושה לא מעט שטויות, והתרומה ההתקפית שלו לא הייתה כזאת משמעותית. מצד שני, חוטבא הוא לא מגן לליגת העל, אז אנחנו חייבים מגן ימני בכל מקרה. ולא בונדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
בונדר
תבנה על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
הקפאה/ויתור על אחד הזרים כרגע היא בתנאי שמחתימים בלם זר עד מחר. מה שבחיים לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:25 
עומרי קנדה כתב:
מחתימים זר על חוזה של 250 אלף יורו ואז המאמן מוותר עליו.
ביחד איתו הייתי זורק את המאמן ויפה שעה אחת קודם.

מה אתה רוצה מניצן שירזי?
אומרים לו ביולי שאין כסף, ושיסתדר בלי נוסא, למרות שהוא רוצה אותו.
אח"כ מקבלים הגרלה ואומרים לו שאולי אפשר להשאיר את נוסא. אז מה אתה רוצה? שהוא יגיד "טוב, כבר הבאתי שחקן, בעיה שלי"?
יש לו שני שחקנים שתוקעים את כל המערכת והכל מתנהל בין הסוכנים שלהם להנהלה.
יש לו את עומרי קנדה, שכולנו כמעט היינו רוצים לראות אותו בהרכב, אבל הוא המאמן הגבר היחיד שהבין שאין דבר כזה שיהיה לו שחקן טוב בסגל, אבל שפעם בשבועיים הוא לא יכול לתת לו לשחק, בגלל דברים שלא קשורים לכדורגל. זה עדיף בהרבה על מה שעשו קודמיו, שלא יכלו להחליט את ההחלטה היחידה שיש, הרכב פותח או הביתה, ועלו לנו ביוקר בכמה משחקים קריטיים (אני מתכוון למשחקים בהם עומרי לא שיחק).
אז נכון שאם היה מאמן מנוסה וגדול יותר, אז אולי היה לו יותר סמכויות ויותר כח ללחוץ על ההנהלה, אבל הוא לא אשם שהוא לא כזה.
אני בינתיים מבסוט עליו, בעיקר על זה שהבין כמה נוסא חשוב לקבוצה.

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 12 אוגוסט 2012, 14:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
בוסטרו צודק לגבי פנטסיל. הפכו אותו פה לאיזה מגן מושלם, אבל הוא היה עושה לא מעט שטויות, והתרומה ההתקפית שלו לא הייתה כזאת משמעותית. מצד שני, חוטבא הוא לא מגן לליגת העל, אז אנחנו חייבים מגן ימני בכל מקרה. ולא בונדר.

יש לך הצעה יותר טובה? (לא זר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אם לא מחתימים בלם עד מחר אני מתאבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:27 
מדהים כמה שרמי גרשון אחד פותר לך פה את כל הבעיות :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
רק אותי מדאיג היחס כלפי השחקן (ברונו)?
הבחור אמור לשחק אצלנו השנה, וככה מתחילים איתו? מחפשים דרכים להפטר ממנו, להקפיא אותו. איך אפשר לצפות ממנו למחויבות למועדון כשזהו היחס?
למה הכל מגעיל ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:29 
ירדן כתב:
הקפאה/ויתור על אחד הזרים כרגע היא בתנאי שמחתימים בלם זר עד מחר. מה שבחיים לא יקרה.

הקפאה זה אומר שתשלם לו שכר מלא עד סוף העונה, לא עשית בזה כלום מלבד לתקוע את התקציב עוד יותר כי בכל מקרה אין לך כסף בצד לשחקן נוסף. שחרור זה בהנחה שהשחקן יסכים להתפשר על שכר חלקי של כמה חודשים ולא יבקש את מלוא הכסף המגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:30 
סימרוטיץ כתב:
villa crespo כתב:

ברור.
מה עשיתם מפנסטיל?

אני מסכים איתכם לחלוטין שחוטבא לא יכול להיות המגן הפותח שלנו, אבל גם באדיר וחיימוביץ לא יכולים להיות צמד הבלמים.
עכשיו, הפער בין בלם טוב (למשל, צמד בלמי חיפה) לחיימוביץ, הוא הרבה יותר גדול מהפער בין חוטבא לפנסטי.
עם כל האהבה לפנסטיל (ובעיקר לשיר שלו), מדובר על שחקן בן 32 שלא שיחק שנתיים. וגם כשהיה בהפועל (ושלא יהיה ספק, אולי האחראי העיקרי להישארות שלנו) הגדולה שדלו הייתה שהוא הצליח כל הזמן לדחוף קדימה קבוצה שלא עברה את החצי עד שהגיע. אבל לא היו לו דברים מדהימים חוץ מזה. האהבה, ההישארות, הנוסטלגיה והשיר קצת בלבלו אתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:31 
טוב אחת מאלו לדעתי יהיו :

1.נוסא נשאר,פנטסיל וג'מבה חותמים , בלם ישראלי מוחתם.
2.נוסא נשאר,פנטסיל חותם,ידין נשאר,מביאים בלם זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הגלמוד מלוד כתב:
מדהים כמה שרמי גרשון אחד פותר לך פה את כל הבעיות :cry:

א. מי אמר שהוא רוצה לחזור
ב. מי אמר שרוצים לשחרר אותו
ג. מאיפה תביא כסף כדי לשחרר אותו מהקבוצה שלו
ד. מאיפה תביא כסף למשכורת שלו
ה. דודו דהאן
ו. ועוד ועוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אם לא מחתימים בלם עד מחר אני מתאבד

לא להחתים בלם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
בעלים אחר,אותה התנהלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:33 
אתם עוד יוצאים מנקודת הנחה שאם יוותרו על אחד הזרים ובמקום זה יביאו בלם , אז הוא בטח הולך להיות בינגו
קחו בחשבון שגם עם הבלם הזר אפשר בכיף ליפול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:34 
פאביו 27 כתב:
בעלים אחר,אותה התנהלות.

ההנהלה רחוקה שמים וארץ ממקצוענות אבל לפחות אצלה אשכרה מחתימים שחקנים
וזה עוד מבלי להכנס איתם למשא ומתן במשך שבועות על כל פיפס בחוזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:40 
בואו נעשה את זה פשוט , את מי אתם מעדיפים בהרכב ?
שושן או חוטבא
חיימוביץ או חוטבא
באדיר או חוטבא

אם בכולם בחרתם לא חוטבא אז כנראה צריך את ג'וני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
פאביו 27 כתב:
בעלים אחר,אותה התנהלות.

ההנהלה רחוקה שמים וארץ ממקצוענות אבל לפחות אצלה אשכרה מחתימים שחקנים
וזה עוד מבלי להכנס איתם למשא ומתן במשך שבועות על כל פיפס בחוזה

לצורך הויכוח, גם טביב אשכרה החתים שחקנים
אורמוש נוסא שולר.

להחתים זה לא חוכמה. כל טמבל עם עט יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
אם פנסטיל לא יחתום בהפועל אפשר להכריז רישמית ששירזי חייב לעוף הביתה.
למועדון כמו הפועל במצבו אין פריבלגיה לבזבז כסף על זרים ולהתחרט אחרי יומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:46 
בו נראה איך היום הזה יסתיים........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
אני מנסה להבין מאין הגיעה האקסיומה הזו שחייבים בלם זר. עד שהגיע פאהס ב-2007 לא היה בלם זר בהפועל בעידן החדש (זה שאחרי ההסתדרות אז אל תזכירו לי את לאונרדו...). פאהס היה שחקן טוב אז התחילה שושלת של בלמים זרים: פאהס-דוס סנטוס-טופוזאקוב-דוגלס-פצ'אלקה-פרנסמן-שולר.
אבל יש חוק איפשהו שמחייב אותנו להתחזק דווקא בבלם זר? מישהו מבטיח שאותו בלם זר שיגיע לא יהיה כמו דומיו במכבי ת"א או במכבי חיפה שעלו מיליונים ולא עשו הרבה (מלבד טישיירה ולכן אני מצר שהוא לא הגיע בסוף)? כולנו חושבים על בלם סטייל דוגלס אבל שישאלו את שחר, מיץ' ושניידר כמה כסף הם שרפו על בלמים דמיקולו שעלו הון תועפות.

אז יבואו ויבקרו אותי עכשיו על הרעיון והבחירה, אבל אם אני חיים רמון, אני נוסע עכשיו למשרדי "איתורן" ואומר לאיזי שבמקום לריב עם מכבי ועם השחקן - שימכור לי את טיבי. הרי השחקן וק"ש יתחילו עוד מעט בבוררות, לא בטוח שמכבי תחכה לו. טיבי לא רוצה לשחק בק"ש, אין לו פרצוף לזה, בטח שלא אצל אחד כמו איזי ואני בספק אם איזי וק"ש רוצים אותו עדיין. סעיף היציאה עומד על 350 אלף דולר שזה בערך 280 אלף יורו. מדברים פה על זר שבדי שלא זוכר מתי הוא גמר 90 ד"ק ומוכנים לשלם לו 350 אלף יורו. שיקחו את התקציב הזה וישלמו לשרצקי ויביאו את טיבי ונגמר הסיפור. אני מניח שיש פה כאלה שיציעו שלא לשלם לאיזי דבר, רק שיקח את ידין והחוזה שלו, סעיף היציאה המעודכן של ידין מהשבועות האחרונים לא שונה בהרבה מזה של טיבי. טרייד אמנם עם קבוצת צמרת אבל לא עם יריבה כמו מכבי חיפה או מכבי ת"א.
שתי ציפורים במכה אחת.

אבל במקום זה מציעים לוותר על קשר אחורי או מגן ימני או קשר קדמי בשביל בלם זר שאלהים יודע איך הוא, כיצד יתאקלם וכו', כשרוב הסיכויים שהוא לא יהיה דוגלס מס' 2, אלא שולר מס' 2. ואז גם נהיה ללא בלם טוב וגם נהיה חסרים בקישור האחורי/קדמי או באגף ימין של ההגנה. סוף מעשה במחשבה תחילה.

נערך לאחרונה על ידי Charlie בתאריך 12 אוגוסט 2012, 14:56, נערך 7 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 14:48 
עומרי קנדה כתב:
אם פנסטיל לא יחתום בהפועל אפשר להכריז רישמית ששירזי חייב לעוף הביתה.
למועדון כמו הפועל במצבו אין פריבלגיה לבזבז כסף על זרים ולהתחרט אחרי יומיים.

נכון, אבל הוא לא החתים את פנסטיל עדיין, אז מה הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 560 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: