ג'ורג' ורור: "שאלי טביב ירצה למכור ולא לבזבז זמן"
ציטוט:
בהפועל ת"א ממשיכים לחפש קונה לקבוצה וכרגע נראה שלא מוצאים אחד כזה. בינתיים ההכנות לעונה הבאה תקועות ומי יודע איפה תהיה הקבוצה עת פתיחת ליגת העל 2012/13. איש העסקים ג'ורג' ורור, שלטענתו הציע לבעלי האדומים, אלי טביב, מזוודה ובה 18 מיליון ש"ח, עלה לשידור ודיבר על המשא ומתן שעד כה היה חשאי. "אנחנו במשא ומתן כבר כחודש. אבל אני קלטתי שהבן אדם בא לדוג. הצעתי 18 מיליון ואלי יודע את זה. אחרי כל הכותרות בבוקר, אמר לי טביב שיש לו מישהו שמציע מחיר גבוה יותר. אנחנו מנסים ליצור איתו ועם עורך הדין שלו קשר, אבל הם לא עונים לנו ולא חוזרים אלינו. טביב מספר סיפור שכרגע הוא מצא מישהו בחו"ל. עם ההיכרות שלי את אלי, זה לא נראה לי".
"כרגע יש לו הצעה אמיתית מאוד ביד", המשיך ורור. "יש לי כסף, טביב גם ראה והוא יודע. נשאר שהוא יעשה את הצעד. רק שירצה למכור ולא יבזבז לנו את הזמן. בואו נראה מה מידת הרצינות שלו". ורור טען כי גם איציק לוזון היה מעורב בשיחות, והסביר: "ניסינו להיפגש עם עורך דין יורם זמיר. נראה לי שאלי טביב משתמש רק בהצעה שלי כדי להראות לאנשים בחו"ל שהוא לא מסכים אליה. הוא טוען שיש לו הצעה של 25 מיליון? שימכור למי שמציע לו".
אלי טביב נתן לי אישור ביום שישי, שביום שבת הוא מגיע ואנחנו נעלה את זה על מסמך חתום", טען ורור. "אלי טביב ברח ולא הגיע, ויותר מזה אני לא רוצה להגיד כדי לא לגרום לטביב עוד בעיות. אלי טביב ברח עכשיו, הוא בטח ימכור את כל השחקנים, יעשה סכום מסוים וידרוש יותר. אני עשיתי את שלי". עורך דינו של טביב, יורם זמיר, שלטענתו נכח בפגישה בעת השידור, מסר במהלכו כי אם ורור רציני, הוא מוזמן להפקיד כסף כבר מחר בבוקר ולהציע לרכוש את המועדון.
זה מהתוכנית ב102