שחר כתב:
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
תודה שהחזרת את שנות ה 90
לא רציתם את קשטן קיבלתם את סיני.
נכון שטביב הוא שמחליט, אבל אנחנו צריכים לקחת אחריות על החלק שלנו בטוויסט הזה, ונראה שאתה ושכמותך בדעותיהם פשוט מסרבים לקחת אחריות ולא מודעים לחלקם בנושא .
והמנגינה נמשכת.
טביב אומר שהוא העיף את קשטן בגלל שהוא נכשל, קשטן מאשים את טביב שהתערב לו מקצועית ורק אתה ממשיך להאשים "אותנו".
אם תעקוב אחרי ההודעות שלי תראה שאני לא תמכתי בפיטורים שלו. גם אני צריך לקחת אחריות?
על איזה אחריות אתה מדבר? מה אתה רוצה מהקהל המסכן שלנו שביחס לקבוצות אחרות מתנהג למופת? מי מינה את קשטן למאמן? הקהל? מי סופר בכלל את הקהל הזה?
אתה לא שם לב שאתה הולך כנגד הקיר עם עיניים עצומות בלי להסתכל לצדדים ולראות את המציאות?
שחר ידידי היקר,
כמו שכתבתי לסימרוטיץ(ידידי משכבר הימים) יש דברים שהם בשליטתנו ויש דברים שלא.
הקהל לא קיבל את קשטן מלכתחילה( גם כי הוא קשטן, אך בעיקר בגלל שטביב הביא אותו!) וזו עובדה.
הטענה שלי היא שבכוחו של הקהל ( במיוחד שלנו) לשנות מומנטומים ואנרגיות תוך כדי משחק וגם סביב הקבוצה בכלל.
השנה הקהל באנטי ( בגלל טביב) וכל מאמן שיבוא הסיכוי שלו להצליח שואף לאפס,יש מטרה להעיף את טביב והמטרה מקדשת את האמצעים...
אני טוען שאם הקהל היה מתעסק יותר בכדורגל ופחות בטביב יכול להיות שהמצב היה שונה עכשיו.
כן, טביב הוא שפיטר את קשטן אבל לקהל יש חלק בכך.
כעיקרון אני מצדד במחאות אך לא תוך כדי משחק , יש בכך טעם לפגם לדעתי.
מבין לגמרי את כל מי שלא רוצה את טביב בקבוצה וגם אצלי הוא מזמן פרסונה נון גרטה, אך יש דרך לעשות את הדברים , צריך היה לדעת להפריד בין קשטן והשחקנים לבין טביב ואת זה לא ידענו לעשות , עכשיו אנחנו אוכלים את מה שבישלנו בדמות משה סיני .
והרי זה לא באמת משנה מי יבוא, הרי על כל השמות שהועלו כאן יצאו מתנגדים כאילו הם אחרי 20 שנות אימון באנגליה. העונה הזאת נגמרה עוד לפני שהחלה, ועד שטביב לא יילך לא באמת יכול להיות טוב במועדון, אבל צריך להבין שזו גם החלטה שלנו! זה כמו לרקוד עם השטן .ואני אומר ומדבר ברבים כי אני אוהב וכואב את מצב הקבוצה כמו כולם גם אם אני לא תמיד מסכים עם הדרך או עם הרוב.
שחר, אני רואה את המציאות טוב מאד ומכל הכיוונים שלה.
על טביב אין לי שליטה, בין הקהל אני יכול ליצור דיון על מנת למצוא פתרונות, תסכים איתי שכרגע אנחנו בדרך לאבדון, כקהל קודם כל.