תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לפי אתר ערוץ הספורט רימון הלם נזרק לביתו של טביב
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:02 
אגיד לך שזה לא אוהד הפועל זרק את הרימון ! (אם יוכח אחרת, אז נדבר)
שנית- לא אמרתי שטביב הסית את הקהל עם עניין הכיתוב בשער 11.
הוא מפלג בצורה אחרת, לא נותן להכניס שלטים בגנות ההנהלה, אמור שאנחנו גזענים, סוגר את שער 5 !(למרות שהם שילמו כבר על המשחק)
אתה מדבר על יכולת מקצועית מי ישמע הפועל מובילה את הליגה ב10 נקודות !
השחקנים שלנו מרמומרים כי הם לא מקבלים כסף שמגיע להם, לא מכבדים חוזים בהפועל, זאת התנהלות תקינה?
שאין מנהל להפועל ת"א זה תקין?
שאי אפשר להכניס שלטים בגנות ההנהלה זה תקין?
שיש הפגנה מול הבית של טביבי והצ'יוואה שלו פונה לעיתונאים ואומר להם שההפגנה תיהיה מול הבית שלו על מנת לחבר בהפגנה זה תקין?
שטביב משקר זה תקין?
ושוב שתבין- המחאה היא על ההתנהלות של אלי טביב מכל המשתמע לכך !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:02 
אוגוסטוס היל כתב:
רוני, אני מסכים אתך לגמרי בגישה הכללית, אבל נקודתית כאן טביב חצה גבול מבחינתי. אני חושב שטקטית הוא שגה, מבחינתו, אבל לגופו של עניין העובדה שהאוהדים מחכים לו בפינה (והם לגמרי מחכים), לא פותרת אותו מנורמות התנהגות בסיסיות

אתה יודע כמה פעמים מוני ( לחוד וביחד עם השותף הקודם ) חצה את הקווים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
חבל שזה לא היה רימון יד.

רימון הלם זה גם רימון יד

אתה בטח מתכוון לרימון רסס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:04 
אוגוסטוס היל כתב:
רוני, אני מסכים אתך לגמרי בגישה הכללית, אבל נקודתית כאן טביב חצה גבול מבחינתי. אני חושב שטקטית הוא שגה, מבחינתו, אבל לגופו של עניין העובדה שהאוהדים מחכים לו בפינה (והם לגמרי מחכים), לא פותרת אותו מנורמות התנהגות בסיסיות

חצה איפה, בזה שהוא האשים את אוהדי הפועל? אם זו כוונתך, אני לא יודע אם פה הוא חצה את הגבול (בדגש על פה), אבל ברור שהאשמה חסרת ביסוס היא לא ראויה וחמורה מאוד.
קודם כל, יכול להיות שהוא יודע משהו שאנחנו לא. בהנחה שלא, זה לא בסדר, אבל אתה יודע מה יקבע בסוף. נכון? האמת.
אם זה אכן אוהד הפועל, האשמה חסרת הביסוס שלו לא תעניין אף אחד וביננו, בצדק. האדם מרגיש רדוף. לא שאני מקרבן אותו, אבל אני גם מנסה לראות את המצב מנקודת המבט שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:07 
לירון האדום כתב:
אגיד לך שזה לא אוהד הפועל זרק את הרימון ! (אם יוכח אחרת, אז נדבר)
שנית- לא אמרתי שטביב הסית את הקהל עם עניין הכיתוב בשער 11.
הוא מפלג בצורה אחרת, לא נותן להכניס שלטים בגנות ההנהלה, אמור שאנחנו גזענים, סוגר את שער 5 !(למרות שהם שילמו כבר על המשחק)
אתה מדבר על יכולת מקצועית מי ישמע הפועל מובילה את הליגה ב10 נקודות !
השחקנים שלנו מרמומרים כי הם לא מקבלים כסף שמגיע להם, לא מכבדים חוזים בהפועל, זאת התנהלות תקינה?
שאין מנהל להפועל ת"א זה תקין?
שאי אפשר להכניס שלטים בגנות ההנהלה זה תקין?
שיש הפגנה מול הבית של טביבי והצ'יוואה שלו פונה לעיתונאים ואומר להם שההפגנה תיהיה מול הבית שלו על מנת לחבר בהפגנה זה תקין?
שטביב משקר זה תקין?
ושוב שתבין- המחאה היא על ההתנהלות של אלי טביב מכל המשתמע לכך !

על סמך מה אתה אומר לי שזה לא אוהד הפועל, הרגשה? אמונה בצדקת הדרך של אוהדי הפועל? על סמך זה שכיפה אדומה כתב פה ש"חבל שזה לא היה רימון יד"?
הוא לא מפלג את הקהל בזה שהוא לא נותן להכניס שלטים (אולי אתה לא יודע מה זה מפלג). אני לא מכיר אוהד שתומך בסתימת פיות. הוא לא אמר שאנחנו גזענים, הוא יצא בצדק נגד קריאות השואה.
וזה שאתה כותב פה צ'יואווה, רק מראה מי האנשים שמנחים אותך. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
אם זה כן אוהד הפועל שזרק, זה יכול להיות קטליזטור ללחץ של דנה להפסיק עם ענין הפועל.
זה רע לתדמית האוהדים, לא בטוח שזה רע לקבוצה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:09 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

חצה איפה, בזה שהוא האשים את אוהדי הפועל? אם זו כוונתך, אני לא יודע אם פה הוא חצה את הגבול (בדגש על פה), אבל ברור שהאשמה חסרת ביסוס היא לא ראויה וחמורה מאוד.
קודם כל, יכול להיות שהוא יודע משהו שאנחנו לא. בהנחה שלא, זה לא בסדר, אבל אתה יודע מה יקבע בסוף. נכון? האמת.
אם זה אכן אוהד הפועל, האשמה חסרת הביסוס שלו לא תעניין אף אחד וביננו, בצדק. האדם מרגיש רדוף. לא שאני מקרבן אותו, אבל אני גם מנסה לראות את המצב מנקודת המבט שלו.

כן. מבחינתי לקחת ארוע כזה ותוך 10 דקות למנף אותו כנגד חלק בקהל שנמצא במאבק מולו זה בלתי נסבל.
וג'וסוס, זה שמוני עשה דברים לא פחות חמורים רלוונטי לדיון הכללי אבל נקודתית זה לא משנה.
אני מאוד מקווה שיתגלה שמדובר על אוהדי בית"ר או וואטאבר. אם זה אוהדים שלנו באמת שההתנהלות שלו תשכח לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
אוהדי בית"ר זה לא מופרך בכלל.
פלילים נראה לי פחות סביר כי למרות שהוא נחש לא קטן הוא זהיר, אוהדי הפועל נשמע מופרך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:11 
רדרוני, נכון, לא הכל שחור ולבן. לכן גם אף אחד לא צריך להביא לך הוכחות לתוכניות של טביב, כדי שתראה שמשהו כאן מסריח.
ואני שונא את מוני הראל פי מיליון מאת טביב וגם הוא נוכל מסריח שניהל את הפועל בדיוק באותה צורה ומי שטוען אחרת, יש לו זיכרון קצר. גם הוא הסתכסך עם אנשים שיקרים למועדון, גם הוא השתיק אוהדים וגם הוא זמם על הכסף שבקופה.
מה שכן, על החלק האחרון אתה, בתור אוהד הפועל, צריך לשאול שאלות ולא לטמון את הראש בחול.
איך יכול להיות שבקופה של הפועל יש עשרות מיליוני שקלים מליגת האלופות ובנוסף כסף שנכנס מחיסול מלאי של חצי סגל (ביברס, אניימה, דה-סילבה, ורמוט, זהבי ושכטר) ועוד משכורות גבוהות שירדו והתחליפים הם רובם ככולם שחקנים משוחררים ושחקן אחד שרק אידיוט לא מבין את הקומבינה.
עכשיו, מצידי שיביאו עוד אלף דמארים בקומבינה ושיביאו רק שחקנים חופשיים, אבל קודם כל שאותם שחקנים חופשיים באמת ישדרגו את הקבוצה ולא יחלישו אותה ועדיין זה לא אומר שאני לא אשאל לאן הולך כל הכסף?
לא יודע מה איתך, אבל כשצריכים להיות בקופה עשרות מיליוני שקלים ובונים לי קבוצה בשקל וחצי, אז זה מדליק אצלי נורת אזהרה ואני חושד שמישהו בא לגנוב לי את הקבוצה.

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 27 דצמבר 2011, 16:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
פלילים נראה לי פחות סביר כי למרות שהוא נחש לא קטן הוא זהיר, אוהדי הפועל נשמע מופרך מאוד.

פלילים פחות סביר?
יש איזה בחור נחמד מאוד תמים,שרבים איתו על טוטו תמוז....הרבה כסף מעורב שם.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

פאביו כתב:
אנשים צריכים להתנצל שהם רוצים בעלים נורמלי?
אנשים צריכים שהם לא רוצים מישהו שלא היית נותן לו לנהל חנות מכולת כבעלים של הקבוצה שלהם?
אנשים צריכים להתנצל שהם לא רוצים בעלים שהוא תכלס לא כל כך "אדום בנשמה" ?
אנשים צריכים להתנצל שמפחיד אותם בעלים שפירק כבר 2 קבוצות בחייו?
אנשים צריכים להתנצל שהם שואפים לבעלים כמו מיטש/דון שחר/איזי?

אתם עיוורים או מה?
אין לכם ראייה לאן זה הולך?
שלב אחרי שלב
מדרגה אחרי מדרגה

נו בטח...מיטש הוא צהוב בנשמה...איזי הוא בכלל לא מכביסט אלא בכלל איש הפועל ק"ש מלידה... אתם רוצים בעלים לבן עם הצהרת הון של מליארדים במס הכנסה ותו לא...
ולמי שאמר שלא היה נותן לטביב לנהל חנות מכולת - הבנאדם מליונר ב10 אצבעות,
איך אתם מרשים לעצמכם לקשקש ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
אולי אלה אוהדי הפועל, אולי לא.
מה שבטוח, בתקשורת, כבר הורשענו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:14 
רופניק כתב:
פאביו כתב:
אנשים צריכים שהם לא רוצים מישהו שלא היית נותן לו לנהל חנות מכולת כבעלים של הקבוצה שלהם?

אתם עיוורים או מה?
שלב אחרי שלב
מדרגה אחרי מדרגה

נו בטח...מיטש הוא צהוב בנשמה...איזי הוא בכלל לא מכביסט אלא בכלל איש הפועל ק"ש מלידה... אתם רוצים בעלים לבן עם הצהרת הון של מליארדים במס הכנסה ותו לא...

אני לא זוכר שמיץ' היה בחגיגות האליפות של בית"ר בטדי(תקן אותי אם אני טועה).
הבן אדם מיליונר? כמה כסף באמת יש לטביב? מה הם העסקים של טביב? מאיפה הוא צבר את הונו?
אנא ממך רופניק האר לי ותאמר לי, מדוע טביב כזה איש טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:14 
בניגוד לאנשים אחרים כאן באמת שלא הייתי שולל שום אפשרות למרות שהתחושה הפנימית אומרת שכנראה זה קשור בצורה כזו או אחרת לכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
רופניק כתב:
פאביו כתב:

אתם עיוורים או מה?
שלב אחרי שלב
מדרגה אחרי מדרגה

ב-10 אצבעות שלוקחות מפה לוקחות משם....איש עסקים ממולח
נרגעתי.
תודה אוהד יקר.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
RedFox כתב:

פלילים פחות סביר?

http://www.haaretz.co.il/sport/1.1373988

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:17 
חבל על הרימון הלם.
וכמה לא מפתיע שטביב ישר מפנה אצבע מאשימה לאוחזי הדגל "מייצגים את הפועל ולא את ישראל".

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

villa crespo כתב:
רדרוני, נכון, לא הכל שחור ולבן. לכן גם אף אחד לא צריך להביא לך הוכחות לתוכניות של טביב, כדי שתראה שמשהו כאן מסריח.
ואני שונא את מוני הראל פי מיליון מאת טביב וגם הוא נוכל מסריח שניהל את הפועל בדיוק באותה צורה ומי שטוען אחרת, יש לו זיכרון קצר. גם הוא הסתכסך עם אנשים שיקרים למועדון, גם הוא השתיק אוהדים וגם הוא זמם על הכסף שבקופה.
מה שכן, על החלק האחרון אתה, בתור אוהד הפועל, צריך לשאול שאלות ולא לטמון את הראש בחול.
איך יכול להיות שבקופה של הפועל יש עשרות מיליוני שקלים מליגת האלופות ובנוסף כסף שנכנס מחיסול מלאי של חצי סגל (ביברס, אניימה, דה-סילבה, ורמוט, זהבי ושכטר) ועוד משכורות גבוהות שירדו והתחליפים הם רובם ככולם שחקנים משוחררים ושחקן אחד שרק אידיוט לא מבין את הקומבינה.
עכשיו, מצידי שיביאו עוד אלף דמארים בקומבינה ושיביאו רק שחקנים חופשיים, אבל קודם כל שאותם שחקנים חופשיים באמת ישדרגו את הקבוצה ולא יחלישו אותה ועדיין זה לא אומר שאני לא אשאל לאן הולך כל הכסף?
לא יודע מה איתך, אבל כשצריכים להיות בקופה עשרות מיליוני שקלים ובונים לי קבוצה בשקל וחצי, אז זה מדליק אצלי נורת אזהרה ואני חושד שמישהו בא לגנוב לי את הקבוצה.

לדעתי הסיבה היא פשוטה. טביב חושש שהוא ייצטרך מתישהו לשים כסף מהכיס ולכן הוא שומר הרבה אקסטרות שיבטיחו אותו שנה-שנתיים קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

למה לא זרקו רימונים לחצר של מוני ? ושל קודמיו ?
כדורגל או פשע, ברור שאינו מתאים כבעלים להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:19 
חלק מהתגובות כאן לא מביישות פורומים אחרים שאנחנו נוהגים לצחוק עליהם
יותר גרוע מזה
חלק מהתגובות כאן הן אפילו מפלילות ולכל הפחות בבחינת על ראש הגנב בוער הכובע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
פאביו כתב:
RedFox כתב:

פלילים פחות סביר?

נניח וג.י אחראי לזריקת הרימון, מה יוצא לו מזה? הוא בצד של טוטו ומעוניין לשחרר אותו בינואר? למה? לא עדיף לו להיות בצד של טביב שרוצה כמה שיותר כסף על טוטו וככה הוא ירוויח יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:21 
אתה לא יכול לדעת באמת מה העניין בין ג.י לאלי טביבי...
ואולי פרוספר שאמר שבדר"כ מי שלא עונה לטלפונים זה אחד שחייב כסף, יודע על מה הוא מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
פאביו כתב:
פאביו כתב:
RedFox כתב:

פלילים פחות סביר?

נניח וג.י אחראי לזריקת הרימון, מה יוצא לו מזה? הוא בצד של טוטו ומעוניין לשחרר אותו בינואר? למה? לא עדיף לו להיות בצד של טביב שרוצה כמה שיותר כסף על טוטו וככה הוא ירוויח יותר?

אולי,לכאורה כמובן , טביב לא רוצה לשחרר את תמוז בינואר לקבוצה ברוסיה שהציעה מילוני יורו ?
ייתכן?
אולי מישהו אחר קצת מאוכזב מזה?
קצת כועס? לחוץ על הכסף ?
אולי אפילו להפתענו מסתכל על טובת הפועל תל אביב ולא רוצה שתמוז יילך מפה בינואר ....אבל מישהו אחר כן רוצה?
לכאורה..כמובן
אין לי שום מושג

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אתה לא יכול לדעת באמת מה העניין בין ג.י לאלי טביבי...
ואולי פרוספר שאמר שבדר"כ מי שלא עונה לטלפונים זה אחד שחייב כסף, יודע על מה הוא מדבר?

בטוח שפרוספר יודע על מה הוא מדבר, אין לי ספק שאלי טביב ממש לא טלית שכולה תכלת, אבל הוא בנאדם מאוד זהיר שלא מתעסק עם עולם תחתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:24 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כן. מבחינתי לקחת ארוע כזה ותוך 10 דקות למנף אותו כנגד חלק בקהל שנמצא במאבק מולו זה בלתי נסבל.
וג'וסוס, זה שמוני עשה דברים לא פחות חמורים רלוונטי לדיון הכללי אבל נקודתית זה לא משנה.
אני מאוד מקווה שיתגלה שמדובר על אוהדי בית"ר או וואטאבר. אם זה אוהדים שלנו באמת שההתנהלות שלו תשכח לחלוטין

טביב עשה דברים הרבה יותר בלתי נסבלים, כל ההתנהלות שלו היא כזו. ברור גם לך שאם יתברר שזה לא אוהד שלנו, הוא יוציא איזו הודעה מתנצלת וממילא רוב האוהדים יבינו מאיפה זה הגיע כביכול ולא יקחו את זה קשה, אחרי הכל זרקו לבן אדם רימון על הבית. זו עדיין תירשם כטעות לחובתו, אבל לא כזו שרוב האוהדים יראו חציית קווים. ושוב, תאומים ומוני עשו דברים גרועים לא פחות ואף יותר, ובשיא ההתפרקות ב2004/5 למשל הגיעו בקושי קצת יותר מ-100 איש להפגנה מול המשרדים של סגול. זה האולטראס נגד טביב ובקרב הזה הרימון לא עושה רושם כרגע שיעזור לאולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:26 
לירון האדום כתב:
רופניק כתב:
פאביו כתב:

אתם עיוורים או מה?
שלב אחרי שלב
מדרגה אחרי מדרגה

הבן אדם מיליונר? כמה כסף באמת יש לטביב? מה הם העסקים של טביב? מאיפה הוא צבר את הונו?

טביב היה בעלים של קבוצה אחרת, זה מספיק לי להבין שהוא לא אדום מלידה. זה קריטריון שאתה הצבת לא אני. בעלים מבחינתי זה איש מקצוע, כמו מאמן, כמו שחקן. זה לא מקובל לנדוד בין קבוצות אבל מה זה באמת משנה אם הוא עשה את זה? מבחינתי זה אומר שיש לו הרבה יותר ניסיון סבלנות והבנה. אני לא מכיר את העסקים שלו אבל אם הוא מחזיק 20 שנה בכדורגל בזמן שעשירים ממנו בורחים תוך שנתיים כנראה שהוא עושה משהו נכון. אם הוא שם צק של 6 מליון שקל, והעביר להפועל שחקנים בשווי של 12 מליון שקל בזמנו, אז לי הוא הוכיח שיש לו קצת כסף בצד. מאז שהוא נכנס להפועל ועד היום הוא לא עשה דבר שיגרום לנו לפקפק ביכולת הכספית שלו. אף בעלים בכדורגל לא הביא דמארי בסכום שהוא שילם אבל בכל זאת תמשיכו לקרוא לו קמצן. כל התביעות שאתם בוכים עליהם נסגרות עם הזמן ושום דבר לא באמת מבשיל. הוא אכן לא מצטייר כאדם ישר סרגל אבל ככה מנהלים עסק. עם כל הכבוד לשירצקי הפילנטרופ הוא נוכל באותה ליגה, אבל הוא אשכנזי אז הוא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
RedFox כתב:
פאביו כתב:
פאביו כתב:
RedFox כתב:

פלילים פחות סביר?

אולי,לכאורה כמובן , טביב לא רוצה לשחרר את תמוז בינואר לקבוצה ברוסיה שהציעה מילוני יורו ?
ייתכן?
אולי מישהו אחר קצת מאוכזב מזה?
קצת כועס? לחוץ על הכסף ?
אולי אפילו להפתענו מסתכל על טובת הפועל תל אביב ולא רוצה שתמוז יילך מפה בינואר ....אבל מישהו אחר כן רוצה?
לכאורה..כמובן
אין לי שום מושג

אם לכאורה מה שאתה אומר פה לכאורה נכון אז לכאורה זה צריך לשנות את התפישה הכללית של אוהדי הפועל שטביב הוא נגד הקבוצה אלא אם לכאורה אתה אומר בעצם שלכאורה טביב חושב שטוטו יעזור לו לזכות באליפות וההפעלה לשלב הבתים שלכאורה תכניס לו כ-60 מיליון מרשרשים לכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
REDFOX
טביב הצהיר שאף שחקן לא הולך מפה בינואר!
אולי זה הרגיז מישהו ?

אז בגלל שלא ישחרר שחקנים הוא ממש נהיה אוהד הפועל,אה?
מעולם לא טענתי שטביב לא רוצה שהפועל תצליח,רק דרך הניהול שלו מעוררת בי חשד,חשד גדול.

מניעיו לא טהורים , מהיכן כספו לא ברור לאף אחד.
וההיסטוריה שלו בפירוק קבוצות מפחידה אותי מאוד,חובת ההוכחה עליו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:36 
רופניק כתב:
לירון האדום כתב:
רופניק כתב:
פאביו כתב:

אתם עיוורים או מה?
שלב אחרי שלב
מדרגה אחרי מדרגה

טביב היה בעלים של קבוצה אחרת, זה מספיק לי להבין שהוא לא אדום מלידה. זה קריטריון שאתה הצבת לא אני. בעלים מבחינתי זה איש מקצוע, כמו מאמן, כמו שחקן. זה לא מקובל לנדוד בין קבוצות אבל מה זה באמת משנה אם הוא עשה את זה? מבחינתי זה אומר שיש לו הרבה יותר ניסיון סבלנות והבנה. אני לא מכיר את העסקים שלו אבל אם הוא מחזיק 20 שנה בכדורגל בזמן שעשירים ממנו בורחים תוך שנתיים כנראה שהוא עושה משהו נכון. אם הוא שם צק של 6 מליון שקל, והעביר להפועל שחקנים בשווי של 12 מליון שקל בזמנו, אז לי הוא הוכיח שיש לו קצת כסף בצד. מאז שהוא נכנס להפועל ועד היום הוא לא עשה דבר שיגרום לנו לפקפק ביכולת הכספית שלו. אף בעלים בכדורגל לא הביא דמארי בסכום שהוא שילם אבל בכל זאת תמשיכו לקרוא לו קמצן. כל התביעות שאתם בוכים עליהם נסגרות עם הזמן ושום דבר לא באמת מבשיל. הוא אכן לא מצטייר כאדם ישר סרגל אבל ככה מנהלים עסק. עם כל הכבוד לשירצקי הפילנטרופ הוא נוכל באותה ליגה, אבל הוא אשכנזי אז הוא בסדר.

אתה רציני? טביב לא עשה שום דבר שיגרום לך לפקפק ביכולת הכספית שלו?
אז בוא נשים דברים על דיוקם:
טביב היה בכפ"ס,הוריד אותה ליגה,פירק אותה מנכסייה ועזב אותה.
סבלנות? בהחלט יש לנו סבלנות וידע באיך לפרק קבוצה.
טביב הביא איתו שחקנים להפועל כנדוניה(הוא לא שילם עלייהם), הוא הביא 6 מיליון שח למוני הראל.
הכסף לקניית דמארי ואחרים ומשכורות זה לא כסף שלו אלא כסף שהיה כבר בקופה של הפועל !
ועדיין יש כסף בקופה של הפועל, איזה עוד רכש ענק הפועל עשתה ושילמה עליו כל כך הרבה כסף?
ואומר לך מדוע טביב קמצן- כי לתת מחירים יקרים לליגת האלופות הוא ידע טוב מאד, לשחק בר"ג בשביל אקסטרא הכנסה זה בסדר?
התביעות של השחקנים הוסרו רק לאחר שטביב הגיע איתם לפשרה ושילם(או ישלם) להם כסף !!!
אז מדוע להעכיר את האווירה עם שחקנים ששיחקו במועדון רק בשביל שאחרי חצי הוא ישלם להם מה שהם רצו?
אם לטביבי יש כל כך הרבה כסף לטענתך מדוע הוא לא משלם לשחקנים את המענקים שמגיע להם?
מדוע הוא לא ממנה מנהל להפועל ת"א?
מדוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:38 
איש מאתנו (אני מקווה) לא ידוע מי זרק את הרימון.
אם זורק הרימון לא משתייך לקהל שלנו זו תהיה הזמדנות מעולה להוריד את רמת השנאה שמסתובבת כאן ביחס לבעלים. מבלי להוריד מילימטר אחד מהביקורת על אלי טביב, כן למחוק כל מיני ביטויים אלימים/חוליגנים שהתרבו בפורום במסגרת המאבק באלי טביב.
ויפה שעה אחת קודם (נקווה שלא שעה מאוחרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: