רופניק כתב:
לירון האדום כתב:
רופניק כתב:
פאביו כתב:
אנשים צריכים להתנצל שהם רוצים בעלים נורמלי?
אנשים צריכים שהם לא רוצים מישהו שלא היית נותן לו לנהל חנות מכולת כבעלים של הקבוצה שלהם?
אנשים צריכים להתנצל שהם לא רוצים בעלים שהוא תכלס לא כל כך "אדום בנשמה" ?
אנשים צריכים להתנצל שמפחיד אותם בעלים שפירק כבר 2 קבוצות בחייו?
אנשים צריכים להתנצל שהם שואפים לבעלים כמו מיטש/דון שחר/איזי?
אתם עיוורים או מה?
אין לכם ראייה לאן זה הולך?
שלב אחרי שלב
מדרגה אחרי מדרגה
נו בטח...מיטש הוא צהוב בנשמה...איזי הוא בכלל לא מכביסט אלא בכלל איש הפועל ק"ש מלידה... אתם רוצים בעלים לבן עם הצהרת הון של מליארדים במס הכנסה ותו לא...
ולמי שאמר שלא היה נותן לטביב לנהל חנות מכולת - הבנאדם מליונר ב10 אצבעות,
איך אתם מרשים לעצמכם לקשקש ככה?
אני לא זוכר שמיץ' היה בחגיגות האליפות של בית"ר בטדי(תקן אותי אם אני טועה).
הבן אדם מיליונר? כמה כסף באמת יש לטביב? מה הם העסקים של טביב? מאיפה הוא צבר את הונו?
אנא ממך רופניק האר לי ותאמר לי, מדוע טביב כזה איש טוב?
טביב היה בעלים של קבוצה אחרת, זה מספיק לי להבין שהוא לא אדום מלידה. זה קריטריון שאתה הצבת לא אני. בעלים מבחינתי זה איש מקצוע, כמו מאמן, כמו שחקן. זה לא מקובל לנדוד בין קבוצות אבל מה זה באמת משנה אם הוא עשה את זה? מבחינתי זה אומר שיש לו הרבה יותר ניסיון סבלנות והבנה. אני לא מכיר את העסקים שלו אבל אם הוא מחזיק 20 שנה בכדורגל בזמן שעשירים ממנו בורחים תוך שנתיים כנראה שהוא עושה משהו נכון. אם הוא שם צק של 6 מליון שקל, והעביר להפועל שחקנים בשווי של 12 מליון שקל בזמנו, אז לי הוא הוכיח שיש לו קצת כסף בצד. מאז שהוא נכנס להפועל ועד היום הוא לא עשה דבר שיגרום לנו לפקפק ביכולת הכספית שלו. אף בעלים בכדורגל לא הביא דמארי בסכום שהוא שילם אבל בכל זאת תמשיכו לקרוא לו קמצן. כל התביעות שאתם בוכים עליהם נסגרות עם הזמן ושום דבר לא באמת מבשיל. הוא אכן לא מצטייר כאדם ישר סרגל אבל ככה מנהלים עסק. עם כל הכבוד לשירצקי הפילנטרופ הוא נוכל באותה ליגה, אבל הוא אשכנזי אז הוא בסדר.
אתה רציני? טביב לא עשה שום דבר שיגרום לך לפקפק ביכולת הכספית שלו?
אז בוא נשים דברים על דיוקם:
טביב היה בכפ"ס,הוריד אותה ליגה,פירק אותה מנכסייה ועזב אותה.
סבלנות? בהחלט יש לנו סבלנות וידע באיך לפרק קבוצה.
טביב הביא איתו שחקנים להפועל כנדוניה(הוא לא שילם עלייהם), הוא הביא 6 מיליון שח למוני הראל.
הכסף לקניית דמארי ואחרים ומשכורות זה לא כסף שלו אלא כסף שהיה כבר בקופה של הפועל !
ועדיין יש כסף בקופה של הפועל, איזה עוד רכש ענק הפועל עשתה ושילמה עליו כל כך הרבה כסף?
ואומר לך מדוע טביב קמצן- כי לתת מחירים יקרים לליגת האלופות הוא ידע טוב מאד, לשחק בר"ג בשביל אקסטרא הכנסה זה בסדר?
התביעות של השחקנים הוסרו רק לאחר שטביב הגיע איתם לפשרה ושילם(או ישלם) להם כסף !!!
אז מדוע להעכיר את האווירה עם שחקנים ששיחקו במועדון רק בשביל שאחרי חצי הוא ישלם להם מה שהם רצו?
אם לטביבי יש כל כך הרבה כסף לטענתך מדוע הוא לא משלם לשחקנים את המענקים שמגיע להם?
מדוע הוא לא ממנה מנהל להפועל ת"א?
מדוע