תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 583 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חברי עמותת ה.אוסישקין יקבלו עדיפות בקניית כרטיס לשער 5 בדרבי
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:41 
EISEN כתב:
שאלה רצינית (כי אני באמת לא יודע). אם נגיד אני אוהד יונייטד שגר בניוקאסל ואין לי מנוי לאולד טראפורד. יש סיכוי שכשהשדים האדומים מגיעים לניוקאסל אני אוכל לשבת עם אוהדי יונייטד ביציע, או שכל הכרטיסים ילכו מראש למנויים?

למנויים, ותוך הפעלה של מערכת נקודות נאמנות כלשהי בתוכם ( אגב, לי יש מנוי לאולד טראפורד ואין לי סיכוי לקבל כרטיס, גם אם הייתי גר בדירות שמאחורי פסי הרכבת והיציע הדרומי ). לא רק ביונייטד, בכל אנגליה יש עדיפות למנויים או לחברי מועדון, בהתאם למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:41 
FUCK !!!
מה נהיה מאיתנו ???
איך הגענו למצב הזה ???
עדיין הקהל מס' 1 ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
אין שיטת חלוקה שכולם יהיו מרוצים ממנה. ככה זה כשהביקוש גובר על ההיצע.
אני מתחיל לחשוב שהשיטה ההגיונית ביותר היא לפתוח את המכירה בלאן באינטרנט לכל הכרטיסים, ומי שינצח במלחמת הריפרשים ינצח.

עכשיו הערה לגבי אלה שחושבים שאם יש להם מנוי מגיעה להם עדיפות על כאלה שאין להם (ואני מדבר בתור אחד שיש עונות שאני עושה מנוי ויש עונות שאני לא עושה מנוי) -
בואו ניקח לדוגמא את המשחק בקריית אליעזר - יכול להיות שיש אוהד הפועל שהוא סטודנט בטכניון\אוניברסיטת חיפה, והמשחק היחיד שמתאפשר לו להגיע בשנה זה המשחק בקריית אליעזר. אז גם את המשחק הזה תקחו ממנו בגלל שהוא לא עשה מנוי?
וכמובן שאפשר לתת את הדוגמא הזאת כלפי כל אצטדיון שהפועל מתארחת בו.
ככה זה, להפועל יש אוהדים בכל הארץ, ויש הרבה אוהדים שמסתדר להם להגיע רק פעם-פעמיים בשנה, למשחק חוץ שקרוב אליהם הביתה.
אבל כנראה שגם את הפעם הזאתי כדאי לקחת מהם לטובת אוהד שעשה מנוי. הרי ברור שמגיעה לו עדיפות על פניהם... הוא אשכרה עשה מנוי!!!
אז תראו פעם פעמיים שלוש בעונה משחק בטלוויזיה! מה קרה???

EISEN כתב:
אני יכול לתת לך דוגמא על עצמי, שהייתי חייל והייתי סוגר וברור שלא היה לי מנוי, אבל לדרבי הייתי משתדל לשנות יציאות כדי להגיע ובסוף מגיע. ויכולות להיות עוד מיליון דוגמאות. אבל בסופו של דבר הנקודה היא שיש הרבה הרבה אוהדי הפועל שלא מסתדר להם להגיע פעם בשבועיים לבלומפילד מסיבות כאלה או אחרות, אבל הם אוהדי הפועל לא פחות מאלו שכן עשו מנוי.

בשיטה ש-2000 כרטיסים מוגרלים ל-8000 מנויים, הסיכוי של כל מנוי להשיג כרטיס הוא 25%. אם מעבירים 1500 כרטיסים ל-1500 מנויים מסוימים, בלי סיבה מוצדקת, ואת ה-500 הנותרים מגרילים בין 8000 המנויים, הסיכוי של רוב המנויים להשיג כרטיס הוא 6.25%. ברור שהשיטה הראשונה יותר הוגנת.
ובעל מנוי צריך לקבל עדיפות על כאלה שלא כי הוא אוהד מסור יותר. וככל שאוהד יותר מסור הוא יעשה הכל כדי להשיג יציאות לכמה שיותר משחקים ולא רק לדרבי, והוא לא יישאר לגור במרכז כדי להגיע לכל משחק או יגור בפריפריה אבל יגיע לכל משחק בכל זאת. אני לא דורש מאף אחד להגיע לכמה שיותר משחקים, כמובן זכותו של כל אחד להחליט לכמה משחקים הוא הולך וכמה לא, אבל מי שמגיע ליותר צריך לקבל עדיפות, כל השאר לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
teknoboy כתב:
מנהלי העמותה התגאו לא פעם בכך שיש חברי עמותה שאינם אוהדי הפועל בכדורגל

מתי ואיפה הם בדיוק "התגאו" בזה? ובאיזה הקשר?

אם היית קורא שני עמודים אחורה, אני זוכר לפחות סיפור אחד של יונתן לרנר, שנורא התרגש ממשפחה של אוהדי בית"ר שעשו חברות בעמותה.
כמו כן, כדי שלא תצטרך לדפדף אחורה, נזכיר גם אוהד הפועל כפר סבא ואוהד מכבי קביליו יפו שהם חברי עמותה (אני בטוח שלגביהם תוכל להיזכר לבד).

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך 15 נובמבר 2011, 11:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:44 
לירון האדום כתב:
ערן כתב:
לירון, תוריד מה-1000 כמה מאות לספסרים ומקורבים להנהלה, תוריד עוד 250 לבנק דיסקונט. כמה נשאר?

ערן אתה טועה, יש 2,000 כרטיסים מתוכם 1,000 לחברי העמותה.
נשארו עוד 1,000 שכנראה הם הולכים למקורבים וכו'.
עדיף ש1000 כרטיסים יגיעו לחברי העמותה ולא לספסרים !
אני יכול להעיד על עצמי שאני חבר עמותה ואין לי מנוי לכדורסל, כדורסל לא הכי מעניין אותי, אבל הפועל כן ולכן אני חבר עמותה.
השיתוף פעולה הזה הוא מבורך !

ברור שבעיניך הוא מבורך, אתה חבר עמותה. אם לא היית, אני מרשה לעצמי להניח שהיית מתלונן ( ואיכשהו מכניס את שער 2... ).

הטיעון עצמו הוא גניבת דעת אחת גדולה, הכרטיסים לספסרים לא קשורים לשום הקצאה שהיא. כל מי שכותב אותו הוא לא ילד קטן שנולד אתמול ולא מכיר מה קורה וזה לא מכבד אותו לכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:46 
ערן כתב:
הפועל כתב:
teknoboy כתב:

אם היית קורא שני עמודים אחורה, אני זוכר לפחות סיפור אחד של יונתן לרנר, שנורא התרגש ממשפחה של אוהדי בית"ר שעשו חברות בעמותה.
כמו כן, כדי שלא תצטרך לדפדף אחורה, נזכיר גם אוהד הפועל כפר סבא ואוהד מכבי קביליו יפו שהם חברי עמותה (אני בטוח שלגביהם תוכל להיזכר לבד).

ומה הבעיה בכך?
מדוע שאוהד בית"ר או כפ"ס יקנה כרטיס לדרבי? זה עד כדי כך מעניין אותו?
ואם הוא לא יקנה, אז הכרטיס יישאר לשאר האוהדים.
ערן אני מתפלא עלייך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ערן כתב:
לירון, תוריד מה-1000 כמה מאות לספסרים ומקורבים להנהלה, תוריד עוד 250 לבנק דיסקונט. כמה נשאר?

אני יכול להעיד על עצמי שאני חבר עמותה ואין לי מנוי לכדורסל, כדורסל לא הכי מעניין אותי, אבל הפועל כן ולכן אני חבר עמותה.

הנה דוגמה מצוינת לעיוות שנוצר, אתה לא שונה בשום דבר מאף מנוי למעט העובדה שאתה קנית ב-300 שקל את הזכות שלך לקנות כרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ערן כתב:
הפועל כתב:
teknoboy כתב:

ומה הבעיה בכך?
ערן אני מתפלא עלייך.

ואם הוא כן יקנה, וייתן לחבר שלו שאוהד מ*בי?
מה, נולדת אתמול?
(וזאת עוד הבעיה הקטנה יותר במהלך הזה)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ערן כתב:
הפועל כתב:
teknoboy כתב:

ומה הבעיה בכך?
ערן אני מתפלא עלייך.

למה שלא יספסר? הרי קנייה של כרטיס לדרבי במחיר הנקוב ומכירתו בשוק מכסה בקלות את עלות החברות בעמותה, ואם הוא לא אוהד הפועל למה שיהיה לו אכפת מאוהד הפועל שישלם מחיר מופקע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:49 
joshsoos כתב:
לירון האדום כתב:
ערן כתב:

ברור שבעיניך הוא מבורך, אתה חבר עמותה. אם לא היית, אני מרשה לעצמי להניח שהיית מתלונן ( ואיכשהו מכניס את שער 2... ).

הטיעון עצמו הוא גניבת דעת אחת גדולה, הכרטיסים לספסרים לא קשורים לשום הקצאה שהיא. כל מי שכותב אותו הוא לא ילד קטן שנולד אתמול ולא מכיר מה קורה וזה לא מכבד אותו לכן.

קדם כל תסביר לי מה הקשר לשער 2?
שנית, יש לך דרך טובה יותר למכירת כרטיסים לדרבי?
הגרלת הF5 יותר טובה? אני יכול להעיד על עצמי שאני הולך לכל המשחקים של הפועל בית וחוץ, אין פה עניין שלי מי אוהד יותר או לא, אבל מדוע אני ועוד אחרים שהולכים לכל בית וחוץ לא יכולו ללכת לדרבי, בעוד ילד אחר פשוט הצליח בזכות הF5 לקנות כרטיס? האם יש כאן צדק?
זה לא שיש יותר חברי עמותה מהקצאת הכרטיסים(כמו במקרה של הצגת מנוי בכדורגל), יתרה מכך מניסיון העבר היו אנשים שקנו כרטיסים ואחרי זה חיפשו מנוי ולא הפוך.
ועוד דבר לסיום- מבחינתי המכירה הכי טובה היא ביום שישי בבוקר בקופות בבלומפילד, כך מי שבאמת חשוב לו להגיע למשחק יבוא ויעמוד בתור שעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
EISEN כתב:
[

כי ככה זה. למנויים שהתחייבו על עונה שלמה יש עדיפות על פני כל אחד אחר. זה עובד ככה בכל מקום נורמלי, לא מדובר בהמצאה של הנהלת הפועל ת"א. וזה לא עושה אותם יותר אוהדי הפועל, די כבר להיכנס לדמגוגיה הזו בכל פעם, לא נמאס?

אני באמת לא חושב שזה דמגוגיה. אני אסביר לך שוב את המצב, ותגיד לי מה אתה חושב.
יש אוהדי הפועל בכל הארץ. מתוכם יש הרבה שלא יכולים להגיע פעם בשבועיים לבלומפילד, אבל מאוד היו רוצים ללכת למשחק של הפועל כשהיא באה למשחק חוץ שקרוב אליהם הביתה. זה נראה לך פייר לקחת מהם גם את הפעם-פעמיים היחידות האלה בשנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
joshsoos כתב:
לירון האדום כתב:
ערן כתב:

קדם כל תסביר לי מה הקשר לשער 2?
שנית, יש לך דרך טובה יותר למכירת כרטיסים לדרבי?
הגרלת הF5 יותר טובה? אני יכול להעיד על עצמי שאני הולך לכל המשחקים של הפועל בית וחוץ, אין פה עניין שלי מי אוהד יותר או לא, אבל מדוע אני ועוד אחרים שהולכים לכל בית וחוץ לא יכולו ללכת לדרבי, בעוד ילד אחר פשוט הצליח בזכות הF5 לקנות כרטיס? האם יש כאן צדק?
זה לא שיש יותר חברי עמותה מהקצאת הכרטיסים(כמו במקרה של הצגת מנוי בכדורגל), יתרה מכך מניסיון העבר היו אנשים שקנו כרטיסים ואחרי זה חיפשו מנוי ולא הפוך.
ועוד דבר לסיום- מבחינתי המכירה הכי טובה היא ביום שישי בבוקר בקופות בבלומפילד, כך מי שבאמת חשוב לו להגיע למשחק יבוא ויעמוד בתור שעות.

זה שהדרכים הרגילות כיום הן לא נוחות לא אומר שאפשר להפוך לגמרי את המכירה. יש מדד אחד בלבד למכירת כרטיסים לכדורגל והוא עדיפות למנויים. מלבד זה שום דבר לא תקף. לא הפועל אוסישקין ולא הפועל ת"א בטניס שולחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
יובל ההצגה שלך לא נכונה.
במצב נתון מתוך ה 8000 מנויים כאשר "רק" 1600 כרטיסים מוצעים למכירה והם לשער 4-5 "רק" 3000 אוהדים ירצו/יוכלו להגיע למשחק.
להפועל אוסישקין יש 1300 חברי עמותה, בסבירות גבוה לא יותר ממחצית ירצו לבוא למשחק. לכן אנחנו מדברים נגיד על 500 אוהדים.
מתוך 1600 הכרטיסים (אחי דיסקונט מקורבים וכו') ילכו עוד 100 לספסרים, ולכן לקהל הרחב יהיה רק 1500 כרטיסים.
כלומר או שמתוך 3000 יזכו 1500 אנשים (מדובר על 50%) או שמתוך ה2500 יזכו 1000 (מדובר על 40%), כלומר אין הבדל יותר מידי גדול
אלא אם אתה 1 מה500 אז יש לך 100% להיות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:52 
ערן כתב:
אגב, אני מצליח לחשוב על לפחות חבר עמותה אחד שאוהד הפועל כפר סבא בכדורגל,

נכון. ולכן אין שום סיכוי שאקנה כרטיס לדרבי ואקח מקום של אוהד הפועל תל אביב שהמשחק הזה חשוב לו.
יתרה מזאת: אם יש אוהד הפועל, שקורא פה, ואינו חבר עמותה, אני אשמח שיקנה כרטיס לדרבי על חשבון הזכות שיש לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
joshsoos כתב:
EISEN כתב:
[

כי ככה זה. למנויים שהתחייבו על עונה שלמה יש עדיפות על פני כל אחד אחר. זה עובד ככה בכל מקום נורמלי, לא מדובר בהמצאה של הנהלת הפועל ת"א. וזה לא עושה אותם יותר אוהדי הפועל, די כבר להיכנס לדמגוגיה הזו בכל פעם, לא נמאס?

יש אוהדי הפועל בכל הארץ. מתוכם יש הרבה שלא יכולים להגיע פעם בשבועיים לבלומפילד, אבל מאוד היו רוצים ללכת למשחק של הפועל כשהיא באה למשחק חוץ שקרוב אליהם הביתה. זה נראה לך פייר לקחת מהם גם את הפעם-פעמיים היחידות האלה בשנה?

נראה לי הוגן לתת את הפעם הזאת לאוהד שהגיע ל-30 המשחקים האחרים באותה עונה (כולל נסיעה כל שבועיים לסכנין, קריית שמונה ובאר שבע), מאשר לאוהד שלא היה לא מספיק חשוב להגיע לאותם משחקים במהלך העונה. ככה זה עובד בכל מקום נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
הפועל כתב:
teknoboy כתב:

אין לי מושג אם זה נכון, ואין לי מושג אם אמר זאת בגאווה, אבל ספרתי בכך פעם אחת שחבר אחד בהנהלה אמר זאת. המרחק בין זה לבין "מנהלי העמותה" ש"לא פעם" אמרו זאת ו"התגאו" רחוק מאד.
שלא לדבר על כך שברור לכולם ש95% ומעלה מחברי העמותה הם אוהדי הפועל כדורגל, ושאין ספק שיש לא מעט מנויי כדורגל שהם לא באמת אוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
התקשרתי לאוסישקין, והם אמרו שיש מצב גדול מאוד שלא יצא לפועל. הם גם אמרו שהם מודעים לביקורות על המהלך ויכול להיות שזה ירד מהפרק. כמו שאני מכיר את אוסישקין, הם יקשיבו לאוהדים, ולדעתי זה בככל לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
EISEN כתב:
אין שיטת חלוקה שכולם יהיו מרוצים ממנה. ככה זה כשהביקוש גובר על ההיצע.
אני מתחיל לחשוב שהשיטה ההגיונית ביותר היא לפתוח את המכירה בלאן באינטרנט לכל הכרטיסים, ומי שינצח במלחמת הריפרשים ינצח.

עכשיו הערה לגבי אלה שחושבים שאם יש להם מנוי מגיעה להם עדיפות על כאלה שאין להם (ואני מדבר בתור אחד שיש עונות שאני עושה מנוי ויש עונות שאני לא עושה מנוי) -
בואו ניקח לדוגמא את המשחק בקריית אליעזר - יכול להיות שיש אוהד הפועל שהוא סטודנט בטכניון\אוניברסיטת חיפה, והמשחק היחיד שמתאפשר לו להגיע בשנה זה המשחק בקריית אליעזר. אז גם את המשחק הזה תקחו ממנו בגלל שהוא לא עשה מנוי?
וכמובן שאפשר לתת את הדוגמא הזאת כלפי כל אצטדיון שהפועל מתארחת בו.
ככה זה, להפועל יש אוהדים בכל הארץ, ויש הרבה אוהדים שמסתדר להם להגיע רק פעם-פעמיים בשנה, למשחק חוץ שקרוב אליהם הביתה.
אבל כנראה שגם את הפעם הזאתי כדאי לקחת מהם לטובת אוהד שעשה מנוי. הרי ברור שמגיעה לו עדיפות על פניהם... הוא אשכרה עשה מנוי!!!
אז תראו פעם פעמיים שלוש בעונה משחק בטלוויזיה! מה קרה???

EISEN כתב:
אני יכול לתת לך דוגמא על עצמי, שהייתי חייל והייתי סוגר וברור שלא היה לי מנוי, אבל לדרבי הייתי משתדל לשנות יציאות כדי להגיע ובסוף מגיע. ויכולות להיות עוד מיליון דוגמאות. אבל בסופו של דבר הנקודה היא שיש הרבה הרבה אוהדי הפועל שלא מסתדר להם להגיע פעם בשבועיים לבלומפילד מסיבות כאלה או אחרות, אבל הם אוהדי הפועל לא פחות מאלו שכן עשו מנוי.

בשיטה ש-2000 כרטיסים מוגרלים ל-8000 מנויים, הסיכוי של כל מנוי להשיג כרטיס הוא 25%. אם מעבירים 1500 כרטיסים ל-1500 מנויים מסוימים, בלי סיבה מוצדקת, ואת ה-500 הנותרים מגרילים בין 8000 המנויים, הסיכוי של רוב המנויים להשיג כרטיס הוא 6.25%. ברור שהשיטה הראשונה יותר הוגנת.
ובעל מנוי צריך לקבל עדיפות על כאלה שלא כי הוא אוהד מסור יותר. וככל שאוהד יותר מסור הוא יעשה הכל כדי להשיג יציאות לכמה שיותר משחקים ולא רק לדרבי, והוא לא יישאר לגור במרכז כדי להגיע לכל משחק או יגור בפריפריה אבל יגיע לכל משחק בכל זאת. אני לא דורש מאף אחד להגיע לכמה שיותר משחקים, כמובן זכותו של כל אחד להחליט לכמה משחקים הוא הולך וכמה לא, אבל מי שמגיע ליותר צריך לקבל עדיפות, כל השאר לא רלוונטי.

שים לב שאני לא אמרתי ששיטת החלוקה לחברי עמותה היא נכונה. יש הרבה אוהדי הפועל שלא מעניין אותם הכדורסל והם לא עושים חברות בעמותה, וזה כמובן לגיטימי לגמרי, והם לא צריכים להיפגע מכך.
אבל לבוא ולהגיד שאם אתה עשית מנוי אז צריכה להיות לך עדיפות על אוהד הפועל כדורגל מסור שמ-1001 סיבות לא עשה מנוי, זה גם עיוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
יובל ההצגה שלך לא נכונה.
במצב נתון מתוך ה 8000 מנויים כאשר "רק" 1600 כרטיסים מוצעים למכירה והם לשער 4-5 "רק" 3000 אוהדים ירצו/יוכלו להגיע למשחק.
להפועל אוסישקין יש 1300 חברי עמותה, בסבירות גבוה לא יותר ממחצית ירצו לבוא למשחק. לכן אנחנו מדברים נגיד על 500 אוהדים.
מתוך 1600 הכרטיסים (אחי דיסקונט מקורבים וכו') ילכו עוד 100 לספסרים, ולכן לקהל הרחב יהיה רק 1500 כרטיסים.
כלומר או שמתוך 3000 יזכו 1500 אנשים (מדובר על 50%) או שמתוך ה2500 יזכו 1000 (מדובר על 40%), כלומר אין הבדל יותר מידי גדול
אלא אם אתה 1 מה500 אז יש לך 100% להיות במשחק.

המצאת פה מספרים מגוחכים, אני לא חושב שיש עוד אדם אחד בעולם שיחשוב על מספרים כאלה. 3000 אוהדים ירצו לבוא לדרבי, ועוד הדרבי הראשון מזה 8 שנים ששתי הקבוצות רצות לאליפות? 500 חברי עמותה ירצו לבוא לדרבי? ברצינות, מה נסגר איתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:58 
יובל כתב:
לירון האדום כתב:
ערן כתב:
הפועל כתב:
teknoboy כתב:

ומה הבעיה בכך?
ערן אני מתפלא עלייך.

למה שלא יספסר? הרי קנייה של כרטיס לדרבי במחיר הנקוב ומכירתו בשוק מכסה בקלות את עלות החברות בעמותה, ואם הוא לא אוהד הפועל למה שיהיה לו אכפת מאוהד הפועל שישלם מחיר מופקע?

כי לא נראה לי שמי שתורם 300 שח בשנה, הוא אדם חרא שמחפש דרך לספסר כרטיסים.
לא צריך לחשוב רע על כל דבר, הריי לא משנה מה תמיד אפשר למצוא את הצד השלילי שבסיפור הזה...
אותי רק מעניין כמה דברים- האם כל אלו שנגד הרעיון הזה הם אינם חברי עמותה?
ושוב לדעתי מתוך 1600 חברי העמותה אולי רק מחצית מהם(אפילו פחות) הם אוהדים שיקנו כרטיסים לדרבי.
אני מכיר רבים שהם חברי עמותה ולא ילכו לדרבי חוץ.
אבל כרגיל תחפשו את השלילי בכל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 11:59 
YardenDe כתב:
התקשרתי לאוסישקין, והם אמרו שיש מצב גדול מאוד שלא יצא לפועל. הם גם אמרו שהם מודעים לביקורות על המהלך ויכול להיות שזה ירד מהפרק. כמו שאני מכיר את אוסישקין, הם יקשיבו לאוהדים, ולדעתי זה בככל לא יקרה.

חבל מאד !
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
לירון האדום כתב:
ערן כתב:

הנה דוגמה מצוינת לעיוות שנוצר, אתה לא שונה בשום דבר מאף מנוי למעט העובדה שאתה קנית ב-300 שקל את הזכות שלך לקנות כרטיס.

אתה מעוות את המציאות,הוא שילם 300 שקל בגלל אהבת הפועל,כמוני וכמו רבים.
מי שיעשה חברות בגלל רצונו לקנות כרטיס לדרבי הוא זה שקנה זכות לקנות כרטיס ב300 שקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
YardenDe כתב:

חבל מאד !

נכון מאוד. חבל מאוד שיש עוד כמה מקומות שפויים שפועלים בצורה דמוקרטית והולכים עפ"י דעת הרוב השפויה וההוגנת (וזאת מבלי לערוך סקרים בנושא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 12:05 
EISEN כתב:
joshsoos כתב:
EISEN כתב:
[

אתה לא צריך להסביר לי, היא ברורה. אני עצמי 'אוהד חוץ' במשחקי בית כל חיי ומי כמוני יודע עד כמה קשה בישראל לעשות מנוי לקבוצה כמו הפועל כשאתה לא גר במרכז או בעל רכב, כך שליבי עם אותם אנשים. בכך זה נגמר אבל.
אדם שקנה מנוי, התחייב בכך לעונה שלמה ושילם למועדון מראש, הפך להיות לקוח מועדף לאותה עונה. כלקוח מועדף אמורות להיות למועדון סיבות לתעדף אותו ככל שניתן, לגמול לו על הנאמנות ולגרום לו להישאר לקוח שכזה. בניגוד לארגונים אחרים, בכדורגל הדרכים מצומצמות ובישראל בכלל, ואצלנו מדובר רק במקדמה לרכישת כרטיסים למשחקי חוץ והגביעים השונים. אם נשארים כרטיסים לאחר מכן, תפדל. לכשניכנס בשעה טובה לעידן הדיגיטלי לאחר שיפוץ בלומפילד, אני מקווה שמתישהו תוכנס גם מערכת שמתעדפת מנויים עפ"י הנאמנות שלהם למשחקי חוץ, כפי שהסברתי לך בתשובה על אנגליה. בשורה התחתונה העדיפות צריכה להיות תמיד למי שמגיע כמה שיותר. ואגב אנגליה, פתרון לבעיה שהצגת היא הקמת מועדוני אוהדים מקומיים בפריפריה שיקבלו הקצאה מסויימת למשחקי בית וחוץ ( לא משהו גדול, מספר קטן ) תוך תשלום סמלי של הבחרים בו להפועל עבור החברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 12:06 
רואה שחורות כתב:
לירון האדום כתב:
YardenDe כתב:

חבל מאד !

נכון מאוד. חבל מאוד שיש עוד כמה מקומות שפויים שפועלים בצורה דמוקרטית והולכים עפ"י דעת הרוב השפויה וההוגנת (וזאת מבלי לערוך סקרים בנושא).

ציניות? דעת הרוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
YardenDe כתב:

חבל מאד !

באמת חבל, ככה אנשים לא יכולו לפתוח פה על העמותה ה"בזויה" והאוהדים ה"חארות" שיש בכדורסל, וכ900 כרטיסים ימכרו בצורת הF5, שחלק מהם יגיעו למכביסטים.
אבל אל תפריעו לעצמכם, עמותת אוסשקין זו ההנהלה הכי טובה שראיתי מימיי בקבוצת ספורט, גם היא לא נקייה מטעויות מידי פעם, אבל יודעת להתייחס ולטפל בהם.
נדפק לכם השכל, יש פה כמה יציאות של אנשים שלא מביישות את הלה פמיליה והזונה, שלא לדבר על תאוריות הקוספירציה המפגרות.
כן רבותיי, הפועל תל אביב כדורסל שעסוקה יום ולילה בדברים מהותיים ומשחקת במסגרת אירופית בנוסף למקומית נתעסקת בקקי.
טפי.
גילוי נאות, אני לא אגיע לדרבי.

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 15 נובמבר 2011, 12:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
לא צריך לחשוב רע על כל דבר, הריי לא משנה מה תמיד אפשר למצוא את הצד השלילי שבסיפור הזה...
ושוב לדעתי מתוך 1600 חברי העמותה אולי רק מחצית מהם(אפילו פחות) הם אוהדים שיקנו כרטיסים לדרבי.

אותך מעניין מה הסיכוי שלך להשיג כרטיס לדרבי. בגלל זה גם היית בעד מסירת שער 8 למכבי, רק כדי שבדרבי חוץ נקבל יותר כרטיסים.
סביר להניח שמי שנפגע מהעוולה הזאת יותר סביר שיתנגד לה, אבל יש פה הרבה חברי עמותה שגם התנגדו לכך, אולי אפילו רוב.
תחפשו את הדבר השלילי בכל דבר זה המשפט הכי דמגוגי שאפשר להוציא מהפה או המקלדת. אפשר להגיד את זה על כל דבר, על ההנהלה, על טביב, על הרכש, על מחירי המנויים, על המחאה החברתית, על השואה (טוב על השואה לא כי האדמין מכניס על זה לפריזר). אין שום ערך לטיעון הזה חוץ מדה-לגיטימציה של טיעוני הצד השני. כשמכרו למנויים בלבד בלי קדימות לא מוצדקת של מנויים מסוימים לא חיפשתי את השלילי כי לא היה בכך שום דבר שלילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 12:12 
joshsoos כתב:
EISEN כתב:
joshsoos כתב:
EISEN כתב:
[

אתה לא צריך להסביר לי, היא ברורה. אני עצמי 'אוהד חוץ' במשחקי בית כל חיי ומי כמוני יודע עד כמה קשה בישראל לעשות מנוי לקבוצה כמו הפועל כשאתה לא גר במרכז או בעל רכב, כך שליבי עם אותם אנשים. בכך זה נגמר אבל.
אדם שקנה מנוי, התחייב בכך לעונה שלמה ושילם למועדון מראש, הפך להיות לקוח מועדף לאותה עונה. כלקוח מועדף אמורות להיות למועדון סיבות לתעדף אותו ככל שניתן, לגמול לו על הנאמנות ולגרום לו להישאר לקוח שכזה. בניגוד לארגונים אחרים, בכדורגל הדרכים מצומצמות ובישראל בכלל, ואצלנו מדובר רק במקדמה לרכישת כרטיסים למשחקי חוץ והגביעים השונים. אם נשארים כרטיסים לאחר מכן, תפדל. לכשניכנס בשעה טובה לעידן הדיגיטלי לאחר שיפוץ בלומפילד, אני מקווה שמתישהו תוכנס גם מערכת שמתעדפת מנויים עפ"י הנאמנות שלהם למשחקי חוץ, כפי שהסברתי לך בתשובה על אנגליה. בשורה התחתונה העדיפות צריכה להיות תמיד למי שמגיע כמה שיותר. ואגב אנגליה, פתרון לבעיה שהצגת היא הקמת מועדוני אוהדים מקומיים בפריפריה שיקבלו הקצאה מסויימת למשחקי בית וחוץ ( לא משהו גדול, מספר קטן ) תוך תשלום סמלי של הבחרים בו להפועל עבור החברות.

הבאת את הדוגמא הכי טובה. לקוח מועדף.
לקנות מנוי זה כמו לעשות כרטיס אשראי של סופר, ככה תהיה זכאי להטבות שאלה שאין להם מנוי לא זכאים.
כן, דגמא מפגרת, אבל נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
בלי להתייחס לעניין, עצוב מה שקורה פה. אני בפורום כבר כמה שנים ואני לא זוכר כזאת כמות של רפש.
כלפי אוהדי הפועל, וכלפי עמותת הכדורסל, שלא זכור לי אי פעם שקיבלה ביקורת כל כך אכזרית.

ועם להתייחס לעניין, מהלך שגוי שאני מקווה שלא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2011, 12:14 
יובל כתב:
לירון האדום כתב:

אותך מעניין מה הסיכוי שלך להשיג כרטיס לדרבי. בגלל זה גם היית בעד מסירת שער 8 למכבי, רק כדי שבדרבי חוץ נקבל יותר כרטיסים .
סביר להניח שמי שנפגע מהעוולה הזאת יותר סביר שיתנגד לה, אבל יש פה הרבה חברי עמותה שגם התנגדו לכך, אולי אפילו רוב.
תחפשו את הדבר השלילי בכל דבר זה המשפט הכי דמגוגי שאפשר להוציא מהפה או המקלדת. אפשר להגיד את זה על כל דבר, על ההנהלה, על טביב, על הרכש, על מחירי המנויים, על המחאה החברתית, על השואה (טוב על השואה לא כי האדמין מכניס על זה לפריזר). אין שום ערך לטיעון הזה חוץ מדה-לגיטימציה של טיעוני הצד השני. כשמכרו למנויים בלבד בלי קדימות לא מוצדקת של מנויים מסוימים לא חיפשתי את השלילי כי לא היה בכך שום דבר שלילי.

אה? מאיפה הבאת את השטות הזאת?
מדוע אתה משקר?
ושוב אמרתי יש דרכים יותר טובות למכירת הכרטיסים, אחד מהם זה למכור את הכרטיסים בקופות, מי שחשוב לו יגיע כמה שעות לפני.
F5 זאת ממש לא דרך למכירת כרטיסים.
הרעיון של חברי עמותה הוא טוב יותר מהרעיון של F5 ופחות טוב מהרעיון של ללכת לעמוד בקופות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 583 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: