תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל - מחזור 10 - יתר משחקי המחזור
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 22:48 
אבוקסיס : אני חושב שעשינו חילופים התקפיים.

הכדורגל הישראלי - בדיחה אחת גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אחרי עוד מבט על האדום, לא מבין איך אתם לא רואים שזה אדום ברור.
אפילו בזמן התפיסה בחולצה הוא נמצא כבר לפני 2 השחקנים האחרונים, אז הוא כן היה אחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אוגוסטוס היל כתב:
אלירן עטר מפחיד.

רק לחשוב על עטר וקולאוטי מול וואליד ופצ'אלקה. בחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אלירן עטר מפחיד.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אוגוסטוס היל כתב:
אלירן עטר מפחיד.

?

נערך לאחרונה על ידי ofri בתאריך 31 אוקטובר 2011, 22:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 22:49 
גביזון כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אלירן עטר מפחיד.

תמונה

ענק !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מקום ראשון עד עשירי - הפרש של 5 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אלירן עטר מפחיד.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 22:50 
L. Suarez כתב:
איזה חמוד איינוגבה.
להביא !!! (לא ראיתי את המשחק...)

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 22:50 
נראה לי שתכף נימני איווניר ואבוקסיס מורידים חולצות והולכים מכות על הפלזמה של בוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 22:51 
הגלמוד מלוד כתב:
אפילו בזמן התפיסה בחולצה הוא נמצא כבר לפני 2 השחקנים האחרונים, אז הוא כן היה אחרון.

התקשורת החליטה שזה לא אדום ובזה נגמר הסיפור.
בדיוק כמו עם הפנדל ההוא מול בית"ר. גם אחרי שבא מנהל מקצועי מאופ"א ואמר שהיה פנדל זה לא שכנע אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 22:51 
zink כתב:
האיש מפוג'יקום אמר "גרייט סקסס" לאיינוגבה.

:) הביא לו טלוויזיה עם "רמונט קונטרול"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
הערוץ הראשון בדיחה אחת גדולה. כל פעם שאני רואה את האייליינר של בוני אני נזכר בזה. שלא לדבר על צוות הליצנים בעמדת השידור.

בינוניות ומטה :ROSE:

נערך לאחרונה על ידי ירדן בתאריך 31 אוקטובר 2011, 22:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 22:52 
אוגוסטוס היל כתב:
אלירן עטר מפחיד.

אלירן שלושער נגדנו כמובן עטר חירב לחלאות התקפה אחרי התקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אלירן עטר מפחיד.

אלירן שלושער נגדנו כמובן עטר חירב לחלאות התקפה אחרי התקפה.

:LOL2:
צחקתי בקול :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:

מזל שאין קיזוז, זה היה מיישר את הליגה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
כיפה אדומה כתב:

מזל שאין קיזוז, זה היה מיישר את הליגה.

זה יכל להיות הפלייאוף המטורף בהיסטוריית הספורט העולמי :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:01 
אוגוסטוס היל כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

בדיוק כמו עם הפנדל ההוא מול בית"ר. גם אחרי שבא מנהל מקצועי מאופ"א ואמר שהיה פנדל זה לא שכנע אותם

בוא נעשה הפרדה. המנהל המקצועי של אופ"א אמר שגם לא היה פנדל על שכטר נגד חיפה ב-2010.
הפנדל נגד בית"ר לא היה. נכון שהיתה שם איזו בעיטה, אבל זה לא פנדל, לא שורקים על דברים כאלה.
האדום לחובת מכבי היום, זה 100% אדום בלי ויכוח. כל הפילפולים של אחרון, לא אחרון, לא רלוונטים. אנשים בכלל לא מבינים מה זה "אחרון" (בלי קשר שהמילה הזו לא מופיעה בשום מקום). במקרה היום הוא מנע מהשחקן להגיע לאחד על אחד מול השוער ואת זה, אף אחד מחסרי המושג לא מציין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
איזה בזבוז של שעה וחצי

ממש לא בזבוז
מי שישב וראה את המשחק, יכול לדעת שאין מה לפחד מהליצנים בצהוב.
ומי שישב וראה משחקים של מכבי מתחילת העונה, ידע את זה כבר.

אגב, מה זה אומר על מכבי שהם לא מסוגלים לשמור על המקום הראשון יותר ממחזור אחד?

וממי יש לפחד, מהתותחים באדום? מה יגיד מי שישב וראה את המשחק שלנו באשדוד?
סה"כ מכבי במשחק בינוני, אבל עד ההרחקה היו סבירים, עם 4-5 מצבים של 100% גול.

שהם לא יפחדו מאיתנו, ושאנחנו לא נפחד מהם. אני קונה את זה פי מאה מאשר הפאניקה האובססיבית ממכבי שרצה פה בפורום.
מכבי במשחק בינוני כבר כל השנה. לא היה להם משחק אחד ראוי בליגה. לפחות ה7 מתוך ה10 שראיתי.
4-5 מצבים של מאה אחוז? טוב שלא נסחפת.

ודבר אחרון, אם בני יהודה כאלה חלשים ועדיין היו טובים יותר גם כשמכבי היו ב11 שחקנים, למה אתם כל כך בטוחים שאנחנו לא מסוגלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

בוא נעשה הפרדה. המנהל המקצועי של אופ"א אמר שגם לא היה פנדל על שכטר נגד חיפה ב-2010.
הפנדל נגד בית"ר לא היה. נכון שהיתה שם איזו בעיטה, אבל זה לא פנדל, לא שורקים על דברים כאלה.
האדום לחובת מכבי היום, זה 100% אדום בלי ויכוח. כל הפילפולים של אחרון, לא אחרון, לא רלוונטים. אנשים בכלל לא מבינים מה זה "אחרון" (בלי קשר שהמילה הזו לא מופיעה בשום מקום). במקרה היום הוא מנע מהשחקן להגיע לאחד על אחד מול השוער ואת זה, אף אחד מחסרי המושג לא מציין.

על מה אתה מדבר? ההוא מאופ"א דיבר על הפנדל בגביע עם השריקה ה"מפוקפקת" של חכמון, שזכה ללינץ' מכל עבר.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:08 
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
איזה בזבוז של שעה וחצי

ממש לא בזבוז
מי שישב וראה את המשחק, יכול לדעת שאין מה לפחד מהליצנים בצהוב.
ומי שישב וראה משחקים של מכבי מתחילת העונה, ידע את זה כבר.

אגב, מה זה אומר על מכבי שהם לא מסוגלים לשמור על המקום הראשון יותר ממחזור אחד?

וממי יש לפחד, מהתותחים באדום? מה יגיד מי שישב וראה את המשחק שלנו באשדוד?
סה"כ מכבי במשחק בינוני, אבל עד ההרחקה היו סבירים, עם 4-5 מצבים של 100% גול.

שהם לא יפחדו מאיתנו, ושאנחנו לא נפחד מהם. אני קונה את זה פי מאה מאשר הפאניקה האובססיבית ממכבי שרצה פה בפורום.
מכבי במשחק בינוני כבר כל השנה. לא היה להם משחק אחד ראוי בליגה. לפחות ה7 מתוך ה10 שראיתי.
4-5 מצבים של מאה אחוז? טוב שלא נסחפת.

ודבר אחרון, אם בני יהודה כאלה חלשים ועדיין היו טובים יותר גם כשמכבי היו ב11 שחקנים, למה אתם כל כך בטוחים שאנחנו לא מסוגלים?

בני יהודה ממש לא היו יותר טובים ממכבי שהם היו ב-11 שחקנים ולמכבי דווקא כן היו 4-5 מצבים מצויינים, אבל לא משנה.
ומה זה פאניקה? אני לא יודע מי בפאניקה ומי מפחד. מכבי השנה קבוצה שיכולה לקחת אליפות, מה שהם לא היו בשנים קודמות.
לא יודע כמה משחקים של מכבי ראית, אני לא ראיתי כמעט בכלל. אני רואה את הפועל ומתייחס להפועל. להפועל היו 3 וחצי משחקים ראויים בליגה ומשחק וחצי ראויים באירופה. זה הדבר היחידי שגורם לי להיות "בפאניקה" (או יותר נכון מדאיג אותי). הדבר היחיד שמעניין אותי במכבי היא צבירת הנקודות שלהם וכל זה למרות שאני לא מאמין שהפועל, אם ימשיכו ככה, יתקרבו לאליפות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד, אני מסכים איתך שהפאניקה קצת מוגזמת, אבל היא באה ממקום של נאחס/צניעות, אז לא באמת צריך להתייחס לזה ברצינות גדולה.

אולי עדיף להתרכז בעצמו, כי מכבי גם כשהם בינוניים, יותר טובים מאיתנו באופן כללי. אנחנו אומנם בנתיים מפרקים קבוצות תחתית, אבל עוד לא התמודדנו עם שום איום רציני, ואם אלה שכן התמודדנו (נתניה, אשדוד שכרגע חזקים, בני יהודה) נכשלנו ובגדול. כולם אמרו כמה גדולה ביתר בתחילת העונה, שהוצאנו ממנה ניצחון, והיום רואים איזה קבוצת תחתית היא.

מה שאני אומר, בוא נדבר אחרי סכנין, ובעיקר חיפה. ואחר נעשה את השוואות כמה גדולים אנחנו ביחס לשאר הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:11 
mbracha כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

על מה אתה מדבר? ההוא מאופ"א דיבר על הפנדל בגביע עם השריקה ה"מפוקפקת" של חכמון, שזכה ללינץ' מכל עבר.

כן, הבנתי. אחרי המקרה של שכטר נגד חיפה (לא זוכר מי עשה את הפאול) במחזור 4 ב-2010 שגם היה פנדל 100%, בא גם מבקר כזה של אופ"א ואמר שלא היה פנדל. אז אמר.
השריקה של חכמון היתה סופר מפוקפקת ואם היא היתה נגד הפועל, אנשים פה היו הופכים את הפורום. הכדור כבר לא היה באיזור ואם אתה מדבר איתי על החוק היבש של פאול ברחבה, אז צריכים להישרק כל משחק 13 פנדלים על כל התפיסות במצבים נייחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאני יכול להבדיל בין נאחס וציניות לפאניקה אמיתית. יש פה אנשים שבאמת ובתמים חושבים שמכבי 4 רמות מעלינו.
רוני, ראיתי הרבה משחקים של מכבי, וכמובן את כל המשחקים של הפועל. באמת ובתמים אי אפשר להצביע על אף אחד מהקבוצות כעליונה, אך כמובן ששתיהן, יחד עם חיפה, שלישיה שממנה תצא אלופה.
עונה ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:15 
YardenDe כתב:
אדום נחמד, אני מסכים איתך שהפאניקה קצת מוגזמת, אבל היא באה ממקום של נאחס/צניעות, אז לא באמת צריך להתייחס לזה ברצינות גדולה.

אולי עדיף להתרכז בעצמו, כי מכבי גם כשהם בינוניים, יותר טובים מאיתנו באופן כללי. אנחנו אומנם בנתיים מפרקים קבוצות תחתית, אבל עוד לא התמודדנו עם שום איום רציני, ואם אלה שכן התמודדנו (נתניה, אשדוד שכרגע חזקים, בני יהודה) נכשלנו ובגדול. כולם אמרו כמה גדולה ביתר בתחילת העונה, שהוצאנו ממנה ניצחון, והיום רואים איזה קבוצת תחתית היא.

מה שאני אומר, בוא נדבר אחרי סכנין, ובעיקר חיפה. ואחר נעשה את השוואות כמה גדולים אנחנו ביחס לשאר הליגה.

אל תעשה השוואות, תסתכל איך אתה משחק כדורגל. זה לא סכנין וחיפה, זה החמישה משחקים הקרובים שיש לך את סכנין חוץ, דרבי, חיפה וק"ש חוץ (עם רמה"ש באמצע). הלוואי שאני טועה, אבל אני לא רואה איך הפועל עוברים את זה בצורה נורמלית. אם אכן יצליחו ואני מדבר על צבירת נקודות בקצב של קבוצה שמתמודדת על אליפות, דומיננטיות (או לפחות לנסות) מוך הקבוצות שאיתם אתה נאבק על האליפות. אם קשטן ימשיך לעלות בהרכב שהוא פתח נגד ראשון ויעשה לחץ בשטח המגרש של היריב גם במשחקים האלה, אז יש על מה לדבר, אתה יודע מה, אפילו אם ניקח פחות נקודות. אם הוא יעלה שוב עם אבוטבול, ויחכה לקבוצות בחצי המגרש של הפועל כמו נגד איינדהובן, אז מתישהו העסק הזה לא יחזיק מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
איווניר מוכיח את עצמו חמור כל פעם מחדש http://one.co.il/Article/189605.html

חוץ ממוריניו, אני לא זוכר מאמן ליצן שככה מתעצבן ויוצא על השופטים. כמו ילד בגן.

איווניר: בני יהודה היתה צריכה לקבל שמונה אדומים
למאמן מכבי היו טענות לשיפוט לאחר ה-0:0 מול בני יהודה: "לא היה אדום לפונצ'ץ, הגיע לנו פנדל". על העייפות: "מיכה ודהן נפלו מהרגליים בסיום"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
YardenDe כתב:

אל תעשה השוואות, תסתכל איך אתה משחק כדורגל. זה לא סכנין וחיפה, זה החמישה משחקים הקרובים שיש לך את סכנין חוץ, דרבי, חיפה וק"ש חוץ (עם רמה"ש באמצע). הלוואי שאני טועה, אבל אני לא רואה איך הפועל עוברים את זה בצורה נורמלית. אם אכן יצליחו ואני מדבר על צבירת נקודות בקצב של קבוצה שמתמודדת על אליפות, דומיננטיות (או לפחות לנסות) מוך הקבוצות שאיתם אתה נאבק על האליפות. אם קשטן ימשיך לעלות בהרכב שהוא פתח נגד ראשון ויעשה לחץ בשטח המגרש של היריב גם במשחקים האלה, אז יש על מה לדבר, אתה יודע מה, אפילו אם ניקח פחות נקודות. אם הוא יעלה שוב עם אבוטבול, ויחכה לקבוצות בחצי המגרש של הפועל כמו נגד איינדהובן, אז מתישהו העסק הזה לא יחזיק מים.

שאמרתי נדבר אחרי סכנין, התכוונתי לאותו דבר. הפועל בנתיים לא עברה שום מכשול גדול שהוצב לפניה. סכנין זה האחד הבא. אם נעבור אותו כמו שצריך, אז יהיה אפשר לקבל קצת אופטימיות על המשחקים הקרובים. אם לא, אז אני מסכים איתך שאנחנו נצא משם בשן ועין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:20 
אדום נחמד כתב:
אני חושב שאני יכול להבדיל בין נאחס וציניות לפאניקה אמיתית. יש פה אנשים שבאמת ובתמים חושבים שמכבי 4 רמות מעלינו.
רוני, ראיתי הרבה משחקים של מכבי, וכמובן את כל המשחקים של הפועל. באמת ובתמים אי אפשר להצביע על אף אחד מהקבוצות כעליונה, אך כמובן ששתיהן, יחד עם חיפה, שלישיה שממנה תצא אלופה.
עונה ארוכה.

מסכים. כרגע, כולם בינוניות. אני חושב שמכבי היו טובים קצת יותר ונעצרו.
אם אני מסתכל על כל קבוצה בנפרד, מכבי, עוד לא יודע איך לאכול אותם. יש שם יותר מדי צעירים וזה הימור גדול מדי לקבוצה שרוצה אליפות, אבל זה גם יכול להתחבר ואז החסרון הזה יהפוך ליתרון.
מכבי חיפה, מבחינצי המועמדת הבכירה. מבחינת איכות ועומק הם הכי טובים והכי חשוב, המסורת שלהם בנקודה הזוץ הם יודעים לעשות אליפויות.
לגבי הפועל, אני לא יודע מה יקרהֿ אבל אני כן יודע שאם מה שראינו עד עכשיו יימשך, תמצא את עצמך בסביבות המחזור ה-20, אולי קצת יותר מסתכל על המקום הראשון במשקפת. צא מהאשליה של המקום הראשון. זה שילוב של הכשרון שיש בקבוצה, השם "הפועל ת"א", ולוח משחק מאוד נוח. אם המאמן ימשיך בגישה הזו, הפועל ייצאו מהמאבק הזה מהר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
לחיפה יש סגל עמוק, אבל זה היתרון היחיד. הפותחים והמחליפים שלהם לא מוכשרים משלנו, וגם הם משחקים קצת בלי שיטה (או בלי מאמן).
מכבי משחקים רע מתחילת העונה גם בליגה. לא יודע על סמך מה החלטת שהם שיחקו טוב בהתחלה, הרגע הודית שלא ראית אף משחק שלהם. המשחקים ה"טובים" שלהם היו כשהם כבשו מוקדם והיריבה נשברה (ממש כמו אצלנו).
ולשקר הכי גדול- לוח משחקים נח. באמת? מסוג הטענות שיעלו תיכף בטור דעה בואן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:28 
אדום נחמד כתב:
לחיפה יש סגל עמוק, אבל זה היתרון היחיד. הפותחים והמחליפים שלהם לא מוכשרים משלנו, וגם הם משחקים קצת בלי שיטה (או בלי מאמן).
מכבי משחקים רע מתחילת העונה גם בליגה. לא יודע על סמך מה החלטת שהם שיחקו טוב בהתחלה, הרגע הודית שלא ראית אף משחק שלהם. המשחקים ה"טובים" שלהם היו כשהם כבשו מוקדם והיריבה נשברה (ממש כמו אצלנו).
ולשקר הכי גדול- לוח משחקים נח. באמת? מסוג הטענות שיעלו תיכף בטור דעה בואן

יש לנו עדין את חיפה, מכבי, ק"ש, סכנין
נדבר עוד חודש וחצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: