תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמו מאה ימי החסד
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 04:53 
שחר כתב:
GATE7 כתב:
קלדרון כתב:
מושתלי טביבי הולמים במלוא הכח.
בכל זאת - בשבילם זו מלחמה על הקופה.

סיבה מס 1 לכשלון המחאה והפילוג בקהל - אנשים כמוך שכל מי שלא מסכים איתם הם מושתלים. לך תחפש יא אפס אחד.

ואת זה אומר מי שכותב חודשיים בפורום הודעות פרו טביביות בלבד.
מציע לך לנסות את מזלך בטובקבים של וואן.

לא פרו טביביות אלה אנטי קונספירטורים הזויים. אני חושב שזו הנהלה מטומטמת אבל אני לא חושב שהם מנסים לפרק את המועדון.
זה בגדול כל מה שאני אומר בחודשיים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
שחר כתב:
GATE7 כתב:
קלדרון כתב:

סיבה מס 1 לכשלון המחאה והפילוג בקהל - אנשים כמוך שכל מי שלא מסכים איתם הם מושתלים. לך תחפש יא אפס אחד.

לא פרו טביביות אלה אנטי קונספירטורים הזויים. אני חושב שזו הנהלה מטומטמת אבל אני לא חושב שהם מנסים לפרק את המועדון.

ואם נזרום איתך, ונקבל את ההנחה שלך שהם הורסים את המועדון עד היסוד אבל לא בכוונה - זאת ההנהלה ואלה הבעלים שאתה רוצה בהפועל?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 12:02 
teknoboy כתב:
GATE7 כתב:
שחר כתב:
GATE7 כתב:
קלדרון כתב:

ואם נזרום איתך, ונקבל את ההנחה שלך שהם הורסים את המועדון עד היסוד אבל לא בכוונה - זאת ההנהלה ואלה הבעלים שאתה רוצה בהפועל?

זה החודשיים הראשונים שלהם וצריך לתת להם צ'אנס.

בחיאת, אני יכול לענות במקומו. אין מה לנסות להתדיין עם האנשים האלה. צריך לעבוד על דעת קהל הרוב, כל תומכי טביב הם או אנשים מקורבים או כאלה שמגיעים למשחק אבל לא מתעדכנים באובססיביות על בסיס יומי כמו משתמשי הפורום ורוב יושבי שער 5. אני מדבר עם מנויים שלא מבינים בכלל מה יש לי נגד טביב, למרות כל השנה וחצי האחרונות. אתה מזכיר להם את ינואר שעבר, מספר להם על התנהלות מול שחקנים שהם בכלל לא מודעים לזה, כי הם רק מגיעים למשחק וזהו. אין להם מושג כמה כסף הוצאנו והכנסנו בשנה האחרונה. אוהדים לייט (ואני לא בא אליהם בטענות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA

אי אפשר "להתלונן" על זה שאנשים לא יודעים מה המציאות. עם אלה שהם מגוייסים באמת אין על מה לדבר, אבל רוב הקהל פשוט לא יודע מה קורה.
מי שכן, צריך לקחת על עצמו להסביר, להסביר שוב ולהסביר בפעם ה- 451, אם צריך.
עתיד המועדון תלוי בהצלחת המאבק מול הפולש, והמאבק תלוי בכך שאוהדים שלא מעורבים בדרך כלל יידעו מה האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
NARKOTIKA

אי אפשר "להתלונן" על זה שאנשים לא יודעים מה המציאות. עם אלה שהם מגוייסים באמת אין על מה לדבר, אבל רוב הקהל פשוט לא יודע מה קורה.
עתיד המועדון תלוי בהצלחת המאבק מול הפולש, והמאבק תלוי בכך שאוהדים שלא מעורבים בדרך כלל יידעו מה האמת.

להסביר? למה בכלל?
אפשר לרשום יא שתול יא הומו.

זו הדרך לנהל דיון, פורום שדים שנת 2011.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
בחיאת, אני יכול לענות במקומו. אין מה לנסות להתדיין עם האנשים האלה. צריך לעבוד על דעת קהל הרוב, כל תומכי טביב הם או אנשים מקורבים או כאלה שמגיעים למשחק אבל לא מתעדכנים באובססיביות על בסיס יומי כמו משתמשי הפורום ורוב יושבי שער 5. אני מדבר עם מנויים שלא מבינים בכלל מה יש לי נגד טביב, למרות כל השנה וחצי האחרונות. אתה מזכיר להם את ינואר שעבר, מספר להם על התנהלות מול שחקנים שהם בכלל לא מודעים לזה, כי הם רק מגיעים למשחק וזהו. אין להם מושג כמה כסף הוצאנו והכנסנו בשנה האחרונה. אוהדים לייט (ואני לא בא אליהם בטענות)

הקהל הרחב? תוציא את הראש מהתחת. אני הראשון שיגיד לך שהפרוויס שורט הזה הוא שתול. וטביב צריך ללכת. ושאר האג'נדות הפופולריות בימים אלו בפורום.
אבל מה? דעת הקהל הרחב?? הפורום הזה הוא פסיק וחצי מהקהל הרחב ודרכו אתה לא תשיג כלום אבל את זה כבר הבנת.
GATE7 הוא דעת הקהל הרחב. אותו קהל רחב, שחצי ממני שרק בוז לשער 5 בגלל ההסתה שטביב יוצר נגדו. זה אוהד שהגיע מבחוץ ונשמע לו מופרך כל עניין הקונספירציות.
אז נכון, הוא תמים (נורא), אבל יש דרך לעשות דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 12:21 
האדס כתב:
אמיר ונונו כתב:
NARKOTIKA

להסביר? למה בכלל?

למשתמשי הפורום אין מה להסביר.
כל משתמש בפורום עוקב אחרי הפועל בצורה יותר הדוקה מאשר 80 אחוז מהקהל. אני מדבר על אלה שמתעדכנים פחות.

אתה ממשיך וממשיך עם הדמוגוגיה הזאת, למרות שנפתחו פה עשרות אשכולות עם אין סוף תוכן למה טביב רע להפועל, כמה הוא מזיק ואיזה פעולות הוא עשה. זה מגוחך להמשיך ולערום דפים על הנושא הזה.
עברנו על בשרנו את הבריחה שלו בינואר לארה"ב
את הרצון שלו להעביר אותנו מבלומפילד לרמת גן
את הביזיון מול אבוקסיס, מול שי , מול זהבי ובונדר, מול טועמה ולאלא. האיש הקירח שהוא הביא למועדון איים על אוהדים, דורון אוסידון לא הפסיק לשקר לנו בחלון ההעברות כולה כמה קללות שהוא סינן לי בטלפון למרות שהוא התקשר ותמיד שמרתי איתו על שפה נאותה. ביקורת נטו.
ומעל הכל, חוסר השקיפות הכלכלית.
הפועל הוציאה פחות משהכניסה במכירת שחקנים,
איפה הכסף מליגת האלופות, מזכויות השידור, הכל מסריח.
תבוא לחודורוב ותדבר עם שחקנים במועדון, התקשורת עם אנשי ההנהלה היא גועל נפש והרבה רוצים לברוח. אין לכם מושג כמה המצב רע.

ויש עוד הרבה לכתוב אני פשוט חייב ללכת. וכדי לסגור את הסיפור איתך, אין שום דבר צודק בזה שכל פעם יקום פה איזה תומך טביב הזוי וכולנו נצטרך להשקיע את הזמן בתוכן הזה. שילך אחורה, יחפש ויקרא.
טביב גם עכשיו החליט להכליל את כל שער 5 ולצאת נגד הקהל הכי נאמן בגלוי, בדיוק כמו סיני.
סתימת פיות ומה לא.

טביב החוצה
לא מחר, היום.
החוצה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:
אמיר ונונו כתב:
NARKOTIKA

להסביר? למה בכלל?

למשתמשי הפורום אין מה להסביר.
כל משתמש בפורום עוקב אחרי הפועל בצורה יותר הדוקה מאשר 80 אחוז מהקהל. אני מדבר על אלה שמתעדכנים פחות.

אתה ממשיך וממשיך עם הדמוגוגיה הזאת, למרות שנפתחו פה עשרות אשכולות עם אין סוף תוכן למה טביב רע להפועל, כמה הוא מזיק ואיזה פעולות הוא עשה. זה מגוחך להמשיך ולערום דפים על הנושא הזה.
עברנו על בשרנו את הבריחה שלו בינואר לארה"ב
את הרצון שלו להעביר אותנו מבלומפילד לרמת גן
את הביזיון מול אבוקסיס, מול שי , מול זהבי ובונדר, מול טועמה ולאלא. האיש הקירח שהוא הביא למועדון איים על אוהדים, דורון אוסידון לא הפסיק לשקר לנו בחלון ההעברות כולה כמה קללות שהוא סינן לי בטלפון למרות שהוא התקשר ותמיד שמרתי איתו על שפה נאותה. ביקורת נטו.
ומעל הכל, חוסר השקיפות הכלכלית.
הפועל הוציאה פחות משהכניסה במכירת שחקנים,
איפה הכסף מליגת האלופות, מזכויות השידור, הכל מסריח.
תבוא לחודורוב ותדבר עם שחקנים במועדון, התקשורת עם אנשי ההנהלה היא גועל נפש והרבה רוצים לברוח. אין לכם מושג כמה המצב רע.

ויש עוד הרבה לכתוב אני פשוט חייב ללכת. וכדי לסגור את הסיפור איתך, אין שום דבר צודק בזה שכל פעם יקום פה איזה תומך טביב הזוי וכולנו נצטרך להשקיע את הזמן בתוכן הזה. שילך אחורה, יחפש ויקרא.
טביב גם עכשיו החליט להכליל את כל שער 5 ולצאת נגד הקהל הכי נאמן בגלוי, בדיוק כמו סיני.
סתימת פיות ומה לא.

טביב החוצה
לא מחר, היום.
החוצה!

GREAT MIND...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 13:14 
נמנעתי עד עכשיו מלהצטרף לויכוח שהתנהל כאן בשבועות האחרונים (שברורו איכזב אותי בחוסר העיניניות שלו ובקללות ובעלבונות שהיו בו), העונש והתנהלות ההנהלה הורידו אותי מהגדר.

א. אין ספק שהאוהדים הפעילים ובראשם האולטראס ושער 5 ספגו מכה כפולה:
* מההנהלה שהבינה את פוטנציאל המחאה שלהם נגדה,
* ממרבית קהל אוהדי הפועל שבא למשחקים, ומושפע מהאוירה העוינת שהצליחה התקשורת ליצור נגד הפועל.
אבל זאת מכה שלא רק שער 5 חטף, זאת מכה שכולנו חטפנו, גם אלה שבשערים אחרים. אבל הם לא רואים את זה כך.

ב. כמי שהשנה נדד לשער 8 מטעמי אילוץ, אני שומע את האוהדים מסביבי שלא מבינים מה רוצים מההנהלה. למה שער 5 יוצא באופן כל כך נחרץ נגד ההנהלה. כלומר - יש כאן כשל בהסברה. אותה הסברה שעברה היטב בשנה שעברה במספר לא מועט של רגעים בהם האוהדים הקיאו את 2 הבעלים, השנה זה לא עובר.

ג. המאבק נגד שירת שירי שואה ונאצים במשחקנו, שאני תומך בו בלב מלא, נוצל באופן הציני ביותר עי טביב ואנשיו כדי לדרוס מחאה שעלולה להזיק לו, הן תדמיתית והן לסכל מאמצים עיסקיים "על גבול הלא לגיטימיים" שהפועל במרכזה. טביב התלבש על המאבק הציבורי בנושא זה, ותיעל אותו לנקודת השיא של תחילת השבוע. היה כאן מהלך מתוכנן, צפוי מראש, שהתחיל מיד עם ההעמדה לדין מהמחק עם חיפה, המשיך במסע התעמולה בפולין, המשיך במארב המתוכנן בזה שהושיבו את שער 4-5 בשער של מכבי מתוך ידיעה ברורה שמשם ייצא רק רע. וניצול מידי של ההד השלילי נגד האוהדים. למרות שלכאורה הוא כבעלים נפגע.

ד. תחושת חמיצות אצל מרבית האוהדים, שאינם בפורום/פיסבוק , שבאים למשחקים או קוראים את הכתבות בעיתונים והתחילה להיות מתורגמת לשאלות שבמרכזן ביקורת נגד ההנהלה, הופנמה היטב אצל טביב והוא חיפש מוטיב שיכול להוציאו מזה ולתת לו את השקט והפסיביות הרגילה של אוהדי קבוצות שהוא רוצה.

מה עושים עכשיו זאת השאלה שרבים שואלים?

א. לא מזיקים להפועל ! לא מחרימים משחקים, מעודדים ככל שניתן כל אחד לפי יכולתו הבנתו ורצונו.

ב. מניחים לגל העכור לשקוע ע"י זה שלא מחריפים את המצב - לא שרים שירי שואה גם אם זה ממש מדגדג לאנשים. לא עושים פרובוקציות נגד ההולנדים. מתנהגים למופת גם אם לא יתנו להכניס תופים או כרזות וכו. חובה לחזור וליצור סינרגיה בין כל השערים לשער 5 . למנוע את האנטגוניזם שנוצר.

ג. מגדירים היטב לעצמנו , מה מפריע לנו טביב כבעלים. מגדירים רף שמסביבו יוכלו להתאחד מרבית האוהדים גם אלה שלא בפורום וגם כאלה שלא מעורים בחיי היום יום.
עם זה יוצאים למסע הסברה נרחב בקרב יושבי היציעים והתקשורת שמטרתו להבהיר מה החששות מטביב , מה מפריע בהתנהלותו. היציעים והציבור לא מבינים "מה רע בהנהלה" תתמודדו עם העובדה הזאת עי הסברה מתאימה תיצרו את הרקע להמשך המאבק.

בשלב הראשון חייבים להלחם על דעת הקהל שלנו, לחזור לאחדות ולחזור ללכידות.

הטיעון המרכזי שמעט מאד מאוהדי הקבוצה, המפוזרים בכל השערים, לא יוכל להתנגד לו ושלדעתי יכול ללכד את כולם הוא :
חוסר השקיפות אצל בעלים שמחייו לא אהד הפועל, הצורפותו לבעלות נעשתה במהלך מפוקפק, וכמהלך עיסקי טהור, והחשש של חלק מאיתנו שירוקן את קופת המועדון ירוקן אותו מכל נכסיו ואז יזרוק אותנו בדיוק כפי שזרק את כ"ס.
להביא למצב שהוא יהיה חייב להגיב על שאלות במגרש שהכי פחות נוח לו - ההתנהלות הכספית, המניעים, ועיסקאות שחלקן נתפס אצל רובנו כתמוהות ועם חשד למניעים זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 13:50 
אני מקווה שההסברה תעזור, אבל נראה שאלה שלא ממש מזיז להם מה קורה בהנהלה ימשיכו באדישות,מיקום בטבלה כמה הפסדים והם כבר יתהפכו, ככה זה בארץ ישרואל, אין פה באמת תרבות ספורט וקהילה סביב מועדון כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
טביב הביתה פיפי ולישון(הפיפי והלישון זה חינם בהעברה חופשית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 17:22 
teknoboy כתב:
GATE7 כתב:
שחר כתב:
GATE7 כתב:
קלדרון כתב:

נכון לעכשיו זו לא ההנהלה שאני רוצה ברור שלא.
מצחיק כל הסיפור הזה כי אני נכנסתי לפורום שאני עצבני על קשטן וכל ההתנהלות של הפועל (רק עיוור הרי לא יראה את זה) אפילו היו לי פה תגובות בהתחלה שאמרתי שכל מי שמסתכל על המקום הראשון שהינו בו וחושב שזה ישאר ככה חי בסרט ואין ספק שבצורה כזו נגיע למטה מהר מאוד.
אבל... פיתאום התחלתי לראות כל מיני דיונים הזויים של אנשים שלא חושבים מהמוח, כל מיני האשמות שהוציאו מסרטי מתח בדיוניים - למשל שטביב הגיע מבית"ר בשביל לפרק את הקבוצה, שטביב גונב כסף מהמועדון
שקשטן לוקח מזה חלקים שאוסידון הגיע מהגיהנום בשביל לחסל את כולנו.
לא יודע, גישת החיים שלי זה לא ללכת בעיניים עצומות עם כל מי שאני מסכים איתו על דבר או שתיים. הגבתי לאנשים האלה שהם טועים לדעתי או שיביאו הוכחות יותר נורמליות מ"זה ברור" ומה קיבלתי? שתול של טביב P:
אז בסדר זה רק הוכיח את הנקודה שאותם אנשים חיים בקונספירציות משונות שלא קשורות למציאות, אני לא לוקח את זה יותר מידי ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
אולטראס הפועל :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
GATE7 כתב:
קלדרון כתב:

ואני כותב בפורום קצת יותר מGATE7 וכמעט כמוך וכמו קלדרון. האם לי כן מותר לכתוב זאת.

לא חדש ששניכם מנסים לעשות רצח אופי למי שלא מסכים עם דעתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
אולטראס הפועל עלולים רק לגרום נזק לקבוצה. עשו טובה ועזבו את הרוב השפוי בשקט עם המחאות שלכם. למה אתם לא יוצאים נחרצות כנגד שירי השואה למיניהם וכנגד כתובות הנאצה? אתם קוראים לעצמכם אוהדי הפועל??? בושה שככה אתם מתנהגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
nirx כתב:
אולטראס הפועל עלולים רק לגרום נזק לקבוצה. עשו טובה ועזבו את הרוב השפוי בשקט עם המחאות שלכם. למה אתם לא יוצאים נחרצות כנגד שירי השואה למיניהם וכנגד כתובות הנאצה? אתם קוראים לעצמכם אוהדי הפועל??? בושה שככה אתם מתנהגים.

סע מפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:38 
nirx כתב:

גם אני חשבתי כמוך עד לא מזמן, אבל הבנתי ש-3 ילדים מטומטמים בני 17-18 לא יכולים להעיד על כל האולטראס (ואני מסכים שהאולטראס היה צריך להוציא הודעת גינוי/להכחיש כל קשר לכתובות הללו), עשרות אנשים שצועקים "שואה למכבי" לא יכולים להעיד על כל שער 5. צריכים להילחם בזה נקודתית וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
ותהיו בטוחים שלא יהיו שירי שואה בזמן הקרוב,
שם על זה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:42 
HEADSHOT כתב:
שם על זה כסף.

זה די מעניין את הביצה. הרי משחק לפני הדרבי (או בדרבי עצמו) כן יהיו. ואחרי הדרבי כולם יודעים איזה משחק יש.
אח"כ אל תבכו למה נראה את חיפה מהבית.
מזל שבדרבי יהיו לכל היותר 1500 אדומים. אני מקווה שהרוב יצעקו בוז ויעלימו לגמרי את השירה המגעילה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
HEADSHOT כתב:
שם על זה כסף.

זה די מעניין את הביצה. הרי משחק לפני הדרבי (או בדרבי עצמו) כן יהיו. ואחרי הדרבי כולם יודעים איזה משחק יש.
מזל שבדרבי יהיו לכל היותר 1500 אדומים. אני מקווה שהרוב יצעקו בוז ויעלימו לגמרי את השירה המגעילה הזאת.

יש לך עוד חודש עדהדרבי,
מה יש לך לדבר עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:51 
HEADSHOT כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
HEADSHOT כתב:
שם על זה כסף.

יש לך עוד חודש עדהדרבי,
מה יש לך לדבר עליו?

יש 2 משחקי בית עד הדרבי. אחד מהם יהיה ברמת-גן והשני בבלומפילד (או שלא הבנתי נכון).
יושבי שער 4-5 לא יורשו להיכנס לשני המשחקים האלה, ככה שאת כל ה"עצבים" הם יוציאו בדרבי (כמובן ש"עצבים" = "שואה"). יעבור הדרבי, נגיע לבית הדין ונקבל משחק בלי קהל נגד חיפה. קאפיש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
HEADSHOT כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
HEADSHOT כתב:
שם על זה כסף.

יש לך עוד חודש עדהדרבי,
מה יש לך לדבר עליו?

יש 2 משחקי בית עד הדרבי. אחד מהם יהיה ברמת-גן והשני בבלומפילד (או שלא הבנתי נכון).
יושבי שער 4-5 לא יורשו להיכנס לשני המשחקים האלה, ככה שאת כל ה"עצבים" הם יוציאו בדרבי (כמובן ש"עצבים" = "שואה"). יעבור הדרבי, נגיע לבית הדין ונקבל משחק בלי קהל נגד חיפה. קאפיש?

שוב,
לדעתי, אפילו בדרבי עם כל הצער לא יהיו שירי שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:55 
צער העולם
תיכף נשב שבעה על זה שלא יהיו שירי שואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:56 
HEADSHOT כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
HEADSHOT כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
HEADSHOT כתב:
שם על זה כסף.

יש לך עוד חודש עדהדרבי,
מה יש לך לדבר עליו?

שוב,

מקווה מאוד שאתה צודק.
אלה ימים שהקהל צריך להתאחד (זה אומר בלי פרובוקציות מיותרות, לא שירי שואה, רק עידוד להפועל כמו בימים הטובים) כדי להעיף את טביב. אח"כ יהיה זמן לטפל בכל החרא שצף השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזה באמת יצער הרבה אנשים כשלא יהיה להם על מה לצאת נגד שער 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:57 
HEADSHOT כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
HEADSHOT כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
HEADSHOT כתב:
שם על זה כסף.

יש לך עוד חודש עדהדרבי,
מה יש לך לדבר עליו?

שוב,
לדעתי, אפילו בדרבי עם כל הצער לא יהיו שירי שואה .

i rest my case

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
HEADSHOT כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
HEADSHOT כתב:
שם על זה כסף.

יש לך עוד חודש עדהדרבי,
מה יש לך לדבר עליו?

שוב,

בקטע הזה זה נכון, צריך להפסיק עם הדבר הזה לא בגלל הפחד מענישה, אלא בגלל שפשוט צריכים להפסיק עם זה, זה מפריע וזה פוגע ודי.
זה יעשה רק טוב, ובדיוק כמו שאתה בעד זה וחושב שצריך להפסיק, גם האולטראס צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 19:15 
אדום אופטימי כתב:
שחר כתב:
GATE7 כתב:
קלדרון כתב:

ואני כותב בפורום קצת יותר מGATE7 וכמעט כמוך וכמו קלדרון. האם לי כן מותר לכתוב זאת.

טוב שצוטטת את ההודעה הזו, כי היא בהחלט מוכיחה שלך ולו יש הרבה מהמשותף.
למיטב ידיעתי מי שכינה אפס משתמש באשכול הזה שאתה מצטט וירד לרמה אישית הוא דווקא מר גייט. אם זה לא היה ברור, אני שלחתי את האדון לנסות לטקבק בוואן ולא בפורום, כי פה זה לא עובד.
לא מזיז לי שהוא ממשיך לדברר את טביב כאן, בינתיים האפקט לא משהו.
אתה יכול להמשיך לפזר אנרגיות חיוביות בפורום כמו שאתה כ"כ אוהב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
אני חושב שזה באמת יצער הרבה אנשים כשלא יהיה להם על מה לצאת נגד שער 5.

מזה אני בטוח שיש כאן מלא אנשים שמחפשים בנרות איפה שער 5 טועה, הרי זאת הבעיה שלהם שער 5,
לא המעשים שעושים בודדים ממנו ומזיקים להפועל? מה פתאום, הכי טוב ללא שער 5.
מי שלא ל5 אלי.

צר לי אתה לפעמים כותב שטויות ברמות היסטריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אדום אופטימי כתב:
שחר כתב:
GATE7 כתב:
קלדרון כתב:

טוב שצוטטת את ההודעה הזו, כי היא בהחלט מוכיחה שלך ולו יש הרבה מהמשותף.
למיטב ידיעתי מי שכינה אפס משתמש באשכול הזה שאתה מצטט וירד לרמה אישית הוא דווקא מר גייט. אם זה לא היה ברור, אני שלחתי את האדון לנסות לטקבק בוואן ולא בפורום, כי פה זה לא עובד.
לא מזיז לי שהוא ממשיך לדברר את טביב כאן, בינתיים האפקט לא משהו.
אתה יכול להמשיך לפזר אנרגיות חיוביות בפורום כמו שאתה כ"כ אוהב..

אתה תמכת במה שכתב קלדרון בהקשר של מושתלי טביב . כך הבנתי את הודעתך.
אם אתה מסתייג מאמירתו של קלדרון לגבי GAT7 שאותו איני מכיר , הרי שאני מתנצל ומודה שלא הבנתי את כוונתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: