האדס כתב:
אמיר ונונו כתב:
NARKOTIKA
אי אפשר "להתלונן" על זה שאנשים לא יודעים מה המציאות. עם אלה שהם מגוייסים באמת אין על מה לדבר, אבל רוב הקהל פשוט לא יודע מה קורה.
מי שכן, צריך לקחת על עצמו להסביר, להסביר שוב ולהסביר בפעם ה- 451, אם צריך.
עתיד המועדון תלוי בהצלחת המאבק מול הפולש, והמאבק תלוי בכך שאוהדים שלא מעורבים בדרך כלל יידעו מה האמת.
להסביר? למה בכלל?
אפשר לרשום יא שתול יא הומו.
זו הדרך לנהל דיון, פורום שדים שנת 2011.
למשתמשי הפורום אין מה להסביר.
כל משתמש בפורום עוקב אחרי הפועל בצורה יותר הדוקה מאשר 80 אחוז מהקהל. אני מדבר על אלה שמתעדכנים פחות.
אתה ממשיך וממשיך עם הדמוגוגיה הזאת, למרות שנפתחו פה עשרות אשכולות עם אין סוף תוכן למה טביב רע להפועל, כמה הוא מזיק ואיזה פעולות הוא עשה. זה מגוחך להמשיך ולערום דפים על הנושא הזה.
עברנו על בשרנו את הבריחה שלו בינואר לארה"ב
את הרצון שלו להעביר אותנו מבלומפילד לרמת גן
את הביזיון מול אבוקסיס, מול שי , מול זהבי ובונדר, מול טועמה ולאלא. האיש הקירח שהוא הביא למועדון איים על אוהדים, דורון אוסידון לא הפסיק לשקר לנו בחלון ההעברות כולה כמה קללות שהוא סינן לי בטלפון למרות שהוא התקשר ותמיד שמרתי איתו על שפה נאותה. ביקורת נטו.
ומעל הכל, חוסר השקיפות הכלכלית.
הפועל הוציאה פחות משהכניסה במכירת שחקנים,
איפה הכסף מליגת האלופות, מזכויות השידור, הכל מסריח.
תבוא לחודורוב ותדבר עם שחקנים במועדון, התקשורת עם אנשי ההנהלה היא גועל נפש והרבה רוצים לברוח. אין לכם מושג כמה המצב רע.
ויש עוד הרבה לכתוב אני פשוט חייב ללכת. וכדי לסגור את הסיפור איתך, אין שום דבר צודק בזה שכל פעם יקום פה איזה תומך טביב הזוי וכולנו נצטרך להשקיע את הזמן בתוכן הזה. שילך אחורה, יחפש ויקרא.
טביב גם עכשיו החליט להכליל את כל שער 5 ולצאת נגד הקהל הכי נאמן בגלוי, בדיוק כמו סיני.
סתימת פיות ומה לא.
טביב החוצה
לא מחר, היום.
החוצה!