תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ה' 30/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:58 
יופי, מוני החליט להכניס אותנו לתהום משפטית שאלוהים יודע מתי תוכרע. בתי משפט יוצאים לפגרת קיץ. אח"כ כל צד יערער 100פעם ואנחנו נאכל את הזין ששניהם בישלו. תודה רבה זוג חלאות מלאי אגו. אין ספק שטובת הקבוצה לנגד עיניכם.
הטעות הזאת שמוני עשה היום תעלה לכולנו ביוקר. אין ספק שהמושג "תמות נפשי עם פלישתים" עלול להיות מיושם לכל הכיוונים כולל לכיוון שני בעלי הקבוצה.
הם החליטו להשתמש במושג הזה והקהל נמצא על הקצה של להשתמש בזה נגדם. הכל מבעבע וכשזה יתפרץ כלפיהם שלא יתפלאו למה זה קורה. הקהל אדיש ולא מספיק אגרסיבי כי הייתה תקווה שמשהו יזוז. לא לעולם חוסן מוני/טביב. כשתתחיל אינתיפאדה שלא הכרתם אל תתפלאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:59 
ג׳ימי טורק???
שמעו זה מגיע לשיאים חדשים כל יום.
וברצינות, זה מתחיל להיראות שלמוני יש הרבה חומר על טביב...
יש פה מלחמת התשה מטורפת שמתגברת מיום ליום כשהפועל היא בעצם בת ערובה.
מוני אוהד, מוני אוהב את הפועל ויודע שאם יילחם בכל הכח זה יהיה על חשבון הפועל.
אני יכול להבין ולקבל את זה שלרובנו יותר קל להתחבר רגשית למוני אך מה שקורה כאן בעצם המלחמה ביניהם הופכת לעיקר והפועל לתפל. אנשים כאן לוקחים צד ונלחמים אחד בשני על מי מהבעלים צודק אך לא מבינים שבינתיים הפועל הולכת פייפן. כמות הרפש והגועל שיעופו לאוויר במידה ומוני יחליט לחקור היא מעל ומעבר לכל דמיון! אני בדרך להשתכנע שהפיתרון הקצר לא יהיה נכון להפועל מכיוון שהכיוון היום מראה שטביב הוא לא בן אדם שיכול לעמוד בראש האגודה המפוארת הזאת.ואם מוני לא יחקור כנראה שהפועל תעבור לטביב.
עד לפני כמה ימים הייתי משוכנע שטביב עדיף על מוני. היום אני כבר לא יודע כלום האמת.
חוץ מדבר אחד, שהפועל שלנו בדרך לקריסה טוטאלית 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:04 
yatur כתב:
יופי, מוני החליט להכניס אותנו לתהום משפטית שאלוהים יודע מתי תוכרע. בתי משפט יוצאים לפגרת קיץ. אח"כ כל צד יערער 100פעם ואנחנו נאכל את הזין ששניהם בישלו. תודה רבה זוג חלאות מלאי אגו. אין ספק שטובת הקבוצה לנגד עיניכם.
הטעות הזאת שמוני עשה היום תעלה לכולנו ביוקר. אין ספק שהמושג "תמות נפשי עם פלישתים" עלול להיות מיושם לכל הכיוונים כולל לכיוון שני בעלי הקבוצה.
הם החליטו להשתמש במושג הזה והקהל נמצא על הקצה של להשתמש בזה נגדם. הכל מבעבע וכשזה יתפרץ כלפיהם שלא יתפלאו למה זה קורה. הקהל אדיש ולא מספיק אגרסיבי כי הייתה תקווה שמשהו יזוז. לא לעולם חוסן מוני/טביב. כשתתחיל אינתיפאדה שלא הכרתם אל תתפלאו.

לא חשבתי שיגיע יום שבו אייחל לכך שיהיו לנו כמה אוהדים תואמי לה פמיליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:04 
noamw כתב:
בינמן כתב:
יש פה בעיה שאנשים חושבים שיש קשר בין טביב להראל. אם אני רוצה שטביב יעוף לי מהקבוצה היום, זה כביכול אומר בהכרח שאני בעד הראל.
טביב הולך לפשוט אותנו מכל הערכים של הפועל, לאט ובזהירות. בהתנהלות שתצלק את המותג הפועל, ביחסי אנוש מתחת לכל ביקורת מול אנשי מקצוע ושחקנים, ובהליכי משא-ומתן פרנואידיים ומהולי אגו.
הוא לא כשיר להיות בעלים של קבוצת כדורגל, בטח לא של מועדון כמו הפועל. אין לי צל של ספק שכל מי שמתבטא בעדו מסונוור ומהופנט אחרי כל ספין שהוא מוציא ("התקציב יהיה X", "נביא את השחקן X", "הרחבת מתקני האימונים", "נחתים את X לצוות המקצועי") כשפועל מדובר בצ'קים בלי כיסוי. הוא עוד לא הוציא שקל מכיסו. קל לאנשים להשוות בינו לבין הראל, אבל ההשוואה היא לא נכונה, צריך פשוט להרים את הראש ולנסות לחזות חודשיים קדימה. איך יחסי האנוש המחורבנים יפוצצו יחסים עם שחקנים, עם קשטן, איך יתחלפו כמו גרביים אנשי מקצוע במועדון לפי הקפריזות, איך החלטות נמהרות ישתקו את המועדון ויביכו אותו. ההשלכות של אירועים אלו יהיו מקצועיות ויראו על הדשא בוודאות, לא תהיה הפרדה.

כל מה שכתבתי הנ"ל לא מחסיר במאומה מדעתי על הראל. שהוכיח בין רגע כמה שהפועל היא לא באמת רלוונטית עבורו כשמדובר בעסקים, ומבחינתו להחזיק את המועדון ואת האוהדים בביצים עד אשר יהיו תוצאות עם איש עסקים אחר (טביב).
המועדון הזה נמצא בפרשת דרכים, בפלונטר של חייו, והיחידים שיכול להאבק עליו - האוהדים - פשוט חלוקים לגבי כל נושא ומפוצלים בדעתם, אז תוצאות לא יהיו. לא כאלו שלאוהדים יהיה יד בהם לפחות.

אני לא בעד מוני, אני נגד טביב.
כמו שכתבתי לפני מספר ימים, עדיף לנו את מוני, כרגע, כבעלים יחיד מאשר את טביב, בדיוק מאותן הסיבות שציינת בהודעתך.
מלבד זאת, לדעתי, בנאדם עם אגו וקפריזות כמו שיש לטביב יכול מהר מאוד להרוס אותנו, הרבה מעבר למה שקורה כרגע בקבוצה.
ונקודה אחרונה היא, וגם אותה ציינתי לפני מספר ימים, לדעתי יהיה יותר קל לרכוש את הקבוצה ממוני מאשר מטביב, כשהיום הזה יגיע ואם עוד ישאר מה לרכוש.

הנקודה האחרונה שלך זה משהו שלא ציינתי בהודעה והיא קריטית. אם יבוא רוכש אמיד שמנהל עסקיו בהתאם לקוד הנהוג בשוק העסקים, ויגלה במהרה איך טביב מנהל מו"מ (באמת כמו בשוק. תחזיקו אותי, אני הולך) הוא יפרסס ויעלם לנו מהתודעה. יכול להיות שעם מוני נקבל באמת קבוצה בינונית שתמצא את עצמה באמצע הטבלה, אבל הסבירות שיהיה אפשר לרכוש את הפועל מידיו תהיה גבוהה פי כמה כי אין לו אינטרס עסקי באמת יותר בהפועל. הוא הגיש את הצעת הבמבי ע"ס 6 מיליון רק כדי לחפש רוכשים תוך שנה לכל המאוחר, למיטב ידיעתי הלא מבוססת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:06 
השופטת עדיין יכולה לא לקבל את הבקשה של מוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
אני שונא את שני הבעלים, אבל אני חושב לאור הדיכאון של החודש האחרון שהרצון של הראל לחקור את העדים
הוא אחלה דבר. שיתחילו בחקירות, שיחקור אחד את השני למוות עד שיוציאו את הקבוצה למכירה פומבית כי
יאסרו על שני הקומבינטורים האלו (ואני עדין מחשש לתביעות) לגעת בקבוצת כדורגל בארץ ל 50 שנה הקרובות.
אני רוצה לראות שאף אחד לא יקפוץ על המציאה של קבוצת כדורגל בארץ עם 40 מליון שקל בכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:07 
ומי מנע את בואו של לבייב ?
טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:08 
אוגוסטוס היל כתב:

היא כבר קיבלה אותה ,תתעורר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
[list=]
הפועל הקטן ! כתב:
מוני הראל החליט לחקור את טביב , הדיון הבא ב18/7
http://www.one.co.il/Article/182254.html

עכשיו תגידו שאני ממחנה טביב ושזה מוצדק ההתמהמות של מוני , שטביב פוגע בהכנות , מחרב את הקבוצה והורס אותה.

הלוואי שמוני יהיה בעלים ואם נפגע ממנו אל תגידו שלא ידעתם .
גם טביב לא חסר לו בהתנהלות ,אבל עובדתית מוני פוגע בקבוצה .

נערך לאחרונה על ידי הפועל הקטן ! בתאריך 30 יוני 2011, 14:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:10 
mkorman1 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אם ככה כנראה שיש דברים בגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:11 
mkorman1 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מה להתעורר? בא לי למות.
שני כולירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:13 
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

היא לא באמת יכולה למנוע חקירה כי זו עילה מצוינת לבר"ע ולבזבוז זמן נוסף
אבל לדעתי היא תגביל את החקירה ותחייב את מוני בהוצאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:14 
mkorman1 כתב:
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

היא לא באמת יכולה למנוע חקירה כי זו עילה מצוינת לבר"ע ולבזבוז זמן נוסף
אבל לדעתי היא תגביל את החקירה ותחייב את מוני בהוצאות

או שכולנו נופתע ונגלה שהחקירה היתה הכרחית מאד.
אין לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:19 
עיינתי עכשיו בהחלטה
לכל אחד מהצדדים פרק זמן של שעה לחקירה
הדיון יוקלט
18.7 שעה 0900

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:21 
כפי שכבר אמרתי אין סיכוי בעולם שמוני לא ילך לחקירה , הרי כל ה"קייס" שלו מבוסס על זה ואני שוב שואל את מיטב המשפטנים בפורום אם החקירה תעלה היבטים פלילים עד מתי העניין הזה יתארך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:23 
סימרוטיץ כתב:
כפי שכבר אמרתי אין סיכוי בעולם שמוני לא ילך לחקירה , הרי כל ה"קייס" שלו מבוסס על זה ואני שוב שואל את מיטב המשפטנים בפורום אם החקירה תעלה היבטים פלילים עד מתי העניין הזה יתארך ?

עד שעה 1100 ב-18.7
אם יעלה חשד פלילי הענין יועבר על ידי בית המשפט למשטרה
זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:25 
mkorman1 כתב:
סימרוטיץ כתב:

עד שעה 1100 ב-18.7
זה הכל

זה הסוף שלנו הפירוק בלתי נמנע !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
פה זה לא הפועל כפר סבא.
הפועל כפר סבא במצב יותר טוב (מז"ט ללובין. השתדרגת).
אנו מתקרבים למצב של הפועל 'עליה' כפר סבא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
סימרוטיץ כתב:

עד שעה 1100 ב-18.7
זה הכל

אני באמת שלא מסוגל להבין על מה החקירה ולמה שזה בכלל יגלוש לפלילים. מוני טוען שכשטביב שלח צ'ק לעו"ד שלו עם ההתניות הוא פעל שלא בתום לב ועל כך הוא רוצה להעלות את טביב לדוכן העדים. טביב יטען, וסביר להניח שזה גם קרוב לאמת, שהוא עשה הכל בתיאום ובעצת עו"ד שלו. מה מוני כבר יכול לטעון מעבר לזה? בשביל השטות הזאת הולכים לסחוב עכשיו משפט לפחות עד ספטמבר (בגלל פגרת בתי המשפט).

יותר מכל זה אני לא מבין למה אנשים בפורום בדיוק מצפים מכל החקירה הזאת, כולה חקירה של עדים, לא יודע אם יש הליך יותר בסיסי מזה במהלך משפט. הבעיה היחידה היא שפה כל יום הוא קריטי לקבוצה, ונדמה (שוב ושוב) שזה על הזין של מוני.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:33 
בית המשפט יכול לתת פסק דין גם בפגרה אם צריך. ולדעתי זו הכוונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:34 
ואגב, אם תמיר כהן חותם אצלנו, צריך לשרוף את וולפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מתי היא אמרה שהיא קיבלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:36 
mbracha כתב:
mkorman1 כתב:
סימרוטיץ כתב:

עד שעה 1100 ב-18.7
זה הכל

אני באמת שלא מסוגל להבין על מה החקירה ולמה שזה בכלל יגלוש לפלילים. מוני טוען שכשטביב שלח צ'ק לעו"ד שלו עם ההתניות הוא פעל שלא בתום לב ועל כך הוא רוצה להעלות את טביב לדוכן העדים. טביב יטען, וסביר להניח שזה גם קרוב לאמת, שהוא עשה הכל בתיאום ובעצת עו"ד שלו. מה מוני כבר יכול לטעון מעבר לזה? בשביל השטות הזאת הולכים לסחוב עכשיו משפט לפחות עד ספטמבר (בגלל פגרת בתי המשפט).

יותר מכל זה אני לא מבין למה אנשים בפורום בדיוק מצפים מכל החקירה הזאת, כולה חקירה של עדים, לא יודע אם יש הליך יותר בסיסי מזה במהלך משפט. הבעיה היחידה היא שפה כל יום הוא קריטי לקבוצה, ונדמה (שוב ושוב) שזה על הזין של מוני.

1. טביב נפגש עם נטלי הראל
2. היו שמועות על האזנות סתר לאנשי המועדון
3. וחשד לצ'ק ללא כיסוי משהו שקשור לאיתן ספיר לא בדיוק זוכר מה

ומכיוון שכל השמועות האלו הועלו על ידי קופמן סביר להניח שזה מה שהראל יחקור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:38 
שאלה לעו"ד הפורום- השאלות בחקירה חייבות להיות קשורות רק לבמבי, או שיכולים ללכת למחוזות אחרים?
השופטת יכולה לאפשר דיון בכל קומבינת המעבר של טביב מכפ"ס אלינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:46 
אוגוסטוס היל כתב:
שאלה לעו"ד הפורום- השאלות בחקירה חייבות להיות קשורות רק לבמבי, או שיכולים ללכת למחוזות אחרים?

כעיקרון השאלות צריכות להיות רלוונטיות אך ורק לסכסוך עצמו, אך לעיתים רבות עוה"ד סוטים קצת למחוזות אחרים (לעיתים, בניסיון להציג את המצהיר כאדם לא אמין, כטיפוס שלילי ולעיתים כדי להשתמש במידע להליכים אחרים. יש כל מיני סיבות) ..
יש שופטים יותר ליברליים בעניין הזה ויש פחות. השופטת המדוברת לא תיתן לדיון לסטות לכיוונים אחרים בייחוד כאשר כל צד הוגבל בזמן לחקירה נגדית- שעה לכל צד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

למיטב ידיעתי ובהתחשב בכך שהיא הגבילה אותם בזמן, סביר שזה לא יקרה (ואני לא עו"ד). חוץ מזה, מוני יכול לסבך את עצמו בנושא הזה הרבה יותר משהוא יכול לסבך את טביב.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
סגור לי ת'פינה בהעיר-
ניר ענבר, המנכ"ל החדש של הפועל עשית תואר מאסטרס בפיפ"א. ספר על זה קצת
זה כמו לימודי מנהל עסקים ומשפטים, ניהול בינלאומי וייעוץ משפטי בתחום הספורט. הייתה כיתה תחרותית.
כמה עולה התענוג הזה?
זה מסובסד ע"י פיפ"א לכן זה הרבה פחות מבתי ספר למנהל עסקים. אם בהרווארד זה יעלה 400 אלף שם זה 85 אלף.
מה המודל לחיקוי שלך?
יש הרבה. סט. פאולי מבחינת קשרי קהילה, ארסנל מבחינת הכנסות מכרטיסים,
אבל המודל זה אולאס מליון שמגשר על פערים אדירים בתקציב עם בנייה חכמה של המערכת.
אם עוד עשר שנים אהיה בהפועל היא תראה אחרת. המרוויח העיקרי זה האוהדים,
כי אני הולך להקשיב להם ולעשות הכל כדי שיהיו מרוצים.
הם השותף הכי יקר לי.
קשה להאמין שתוכל לפעול לפי האג'נדה שלך.
אני מביא משהו מיוחד, ומי שמביא אותי יודע שאני עובד לטווח הארוך.
אני בעמדה בכירה ורוצה לשנות הרבה, אבל צריך ללמוד את המערכת.
מה עם התנתקות ממשרד הכרטיסים לאן ומכירת כרטיסים עצמאית?
זה משהו שאני חייב ללמוד. אני ניזון מהפורומים של האוהדים, יש שם דיונים רציניים ואינטיליגנטיים.
אתה המנכ"ל הכי צעיר בכדורגל, עוד לא בן 32 חלק התפקיד שלך יהיה מו"מים?
אני חושב שכן . גם גיוס ספונסרים, מחלקת נוער, קהילה, סדר ארגוני ובעיות משפטיות.
קשה לתאר אותך מתמודד מול דמאיו ועמוס לוזון.
אני בחור צעיר ונחמד אבל בטח שלא פראייר.
שמעתי שאהדת את מכבי חיפה.
אל תסבך אותי עכשיו. תן לי להתחיל בטוב, תמיד היתה לי סמפטיה גדולה להפועל ת"א.

דני בונדר באותה פינה-
ידה ידה ידה.....
אומרים שאתה מלכלך על המועדון מאז שעזבת.
לתקשורת מאוד אופנתי בחודשיים האחרונים להכנס בהפועל, אז גם שמראיינים אותך ואתה אומר משהו, עושים מזה משהו אחר.
הפועל זה בית בשבילי יותר מכל מי שנמצא במועדון, מההנהלה ועד אחרון השחקנים.
כל מה שאמרתי אשנראה כביכול נגד, זה כדי שאנשים יבינו כמה המצב חמור ויתעוררו לפני שיהיה מאוחר.
זה בא ממקום של איכפתיות, אני יודע שההתקדמות שלי היא בזכות הפועל.
ממה האוהדים נפגעים? הם אומרים דברים הרבה יותר חמורים.
הייתה אגב, כותרת בושה בONE. שאלו אותי מה אני חושב על זה שאני כבר לא בהפועל,
אז אמרתי 'המשכתי הלאה ואומר תודה שאני במקום חדש'. אז מה עשו?
'אני מודה לאלוהים על כל רגע שאני לא בהפועל'.
אתה יודע איך זה, לפעמים יוצאות שטויות בגוגל טרנסלייט.
כן, אבל אני נפגע מזה. לך תכחיש אחר כך.

ואחרי זה כל מיני דיבורים לא חשובים.

ניר ענבר נשמע מצויין, אבל אני לא יודע כמה הוא יכול להשפיע באמת בבלאגן שהולך עכשיו.
דני :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:51 
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:
mkorman1 כתב:
סימרוטיץ כתב:

עד שעה 1100 ב-18.7
זה הכל

אף אחד מהדברים הללו לא רלוונטי לבמבי.
אם הראל חושב שאלי טביב עבר עבירות פליליות שיתכבד ויגיש תלונה במשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:53 
בני12 כתב:
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:
mkorman1 כתב:
סימרוטיץ כתב:

עד שעה 1100 ב-18.7
זה הכל

אף אחד מהדברים הללו לא רלוונטי לבמבי.
אם הראל חושב שאלי טביב עבר עבירות פליליות שיתכבד ויגיש תלונה במשטרה.

אפשר הסבר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:58 
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:
למה מגיע לשרצקי?
אולי כי זה כתוב בחוזה שהנהלת הפועל הגאונה חתמה עליו?

תגידו, מה עובר עליכם?

אם אתה חולם שהבעיה של הפועל היא ההצגה שלה בתקשורת, כדאי ש תחזיר מהר את הסרט לבלוקבאסטר , הבעיה שלה הרבה יותר גדולה ואני לא מבין מה עוד צריך כדי שאנשים יפנימו את זה.

אין, אני חולה על המשפט הזה. גדול.

ובחוזה הגאוני שהפועל חתמה עליו כתוב 20 אחוז מכירה עתידית. לא אמרו שהפועל מחויבת לקחת על שכטר 2 וחצי מליון יורו.
אולי הבעיה היא בחוזה הגאוני ששרצקי חתם עליו, ובו הוא לא מציין סכום כסף ספציפי אותו הוא רוצה (פרט לחצי מליון במידה ושכטר לא נמכר?).
בכל עסקה שנעשת, בכל ענף שהוא, כל צד רוצה למקסם בצורה חוקית את הצד שלו. הכל שאלה של איך מציגים את זה.
אני לא חסיד של טביב, והוא נבלה סרוחה שפירק אמפריה בשעה וחצי, אבל הפעם אני לא מוצא בעיה במה שעשה.

אם לדוגמא מישהו נותן לך סחורה במליון דולר ואתם מסכמים שלאחר מכירת
הסחורה אתם מתחלקים ברווח.

מכרת את הסחורה ב מליון ומאתיים אלף דולר, אבל אתה מספר למי שנתן
לך את הסחורה שהיא נמכרה במליון ומאה אלף בלבד.

אתה בטוח שבסך הכל מיקסמת רווחים

אני חושב שאתה סתם גנב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: