תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 אוגוסט 2025, 23:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 343 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טביב:שכטר לא משוחרר-ישאר בהפועל תא
הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
מי שמחמיא לטביב על הציטוט הזה הוא חתיכת אידיוט כי:
א. טביב לא עושה את זה מהסיבות הנכונות ("קבוצה לאליפות" בלה בלה בלה), אלא רק בגלל אגו.
ב. תמורת עוד שני שקל הוא יעטוף אותו בסרט וישלח אותו בדואר אקספרס לגרמניה, ואז תרגישו ממש טמבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 23:00 
יום ו', תעשו טובה ותחסכו מאיתנו אשכול מידע / חדשות ספינים חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 23:03 
כמו שזה נראה-אין סיכוי ששכטר ישחק בהפועל ,בטח לא תחת בעלים כמו טביב,
וכמו שאמר סוכנו שהוא הוא יטוס לגרמניה וידרש שחרור דרך הוועדה למעמד השחקן,
שכטר ניהל משא ומתן באישור ,מוני חתם לו על השחרור,סכום המכירה הוא גבוה מאד וזה שהפועל תורמים גם לקבוצות אחרות אחוזים מסכום המכירה -זו לא בעייה של פיפ"א.
מה אגיד לכם לאלו שאמרו שטביב מונע משיקולים כספיים קרים -טועה,טביב מונע מיצר נקמנות והתחשבנות .למשל אבוקסיס היה יכול היה להיות מאמן בחצי מחיר ,אבל מתוך נקמנות שפנה להראל -טביב משלם כפול לקשטן
טביב חושב שהוא חכם גדול עם הכסף שלו ,אבל הוא טיפש גדול ואנחנו נאכל את כל הזין אם הוא ישאר איתנו.
כנראה שטביב חושב שהעבדות עדיין לא פסה מהעולם .

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
טביב, למה להפסיק שם? זהבי ושכטר קטנים עליך. מעכשיו כל מכונית שלא תתן לך זכות קדימה, תוחרם. כל רמזור שלא יראה לך ירוק, יעוכל. כל ציפור שתעיר אותך משנתך תטעם את הרובה שלך. כל ענן שיוריד עליך גשם בזמן אתה בלי מטרייה, יפוזר במקום. כל סערה שתעכב טיסה שאתה אמור להיות עליה, תלך איתך לבוררות ועד אשר יסודר העניין, כל מערך המשקעים העולמי ישותק. כל אדם ברחוב שלא ישתחווה בפניך, יקבל תביעה בבית המשפט.
מה אתה פראייר? תראה לנו שאתה גבר. בנתיים אתה נותן לעננים ולרמזורים לעשות ממך צחוק.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 23:05 
nirog כתב:
red-toro כתב:
טוב מאוד.
רק חבל שהוא לא אמר את זה כבר מההתחלה.
אין שום סיבה לשחרר שחקן כל כך חשוב בקבוצה, כשכרגע אין לו מחליף.
הגיע הזמן לשים סוף לכל השכונה הזאת של השחקנים, שמגיעים לעונה ומתחילים לפזול לקבוצות אחרות כבר.
ולגבי שכטר, אני בטוח שאם הוא היה מתעסק בלהחלים מהפציעה, ולא לטוס לאיטליה לחפש קבוצה עם הסוכן שלו באמצע העונה, אולי היום הוא היה מוצא את עצמו בקבוצה באירופה. הקהל שלנו כמובן לא יגיד לו כלום על זה, וימשיך ללקק לו את הביצים. אבל אני רוצה לראות שחקנים אחרים עושים את זה ושהם לא יחטפו קללות.

שכטר נתן כמויות של אושר לאוהדים
כמו שאף שחקן אחר לא נתן

זה ששחקן עושה את העבודה שלו ונלחם במגרש, זה לא אמור להיות משהו מוזר. זה שהכדורגל ושחקנים סמרטוטים גרמו לנו לתפיסת עולם מעוותת שכזאת, זה משהו אחר.
אין לי טענה לשכטר כשחקן, כשהוא שיחק הוא באמת היה רמה אחת מעל כל החלוצים בליגה. אבל שחקן נמדד לא רק על המגרש, ובמקרה הזה, הוא נכשל בגדול אצלי.
כבר באמצע העונה, כשהוא נפצע, ציפיתי לא לשמוע כותרות עליו לפחות עד שכמעט יחלים מהפציעה.
להפתעתי, נאלצתי כל יום לקרוא על טיסה אחרת ועל מסע יחצנות מרשים של הסוכן שלו. תמוהה בעיני ששחקן שכל כך חשוב לו לחזור לשחק, מוצא זמן להתחיל לארגן לעצמו את העתיד במועדון אחר.
מישהו בכלל חשב ששכטר ישחק בהפועל מאז שהוא נפצע? מישהו לקח בכלל בחשבון שזה שחקן תחת חוזה אצלנו?
אז בשביל מה יש חוזים לשחקנים, אם כל אחד שרוצה, יעזוב מתי ולאן שבא לו.
זכותה ואחריותה של הקבוצה, להשאיר איזה שחקני מפתח שהיא רוצה כל עוד הם תחת החוזה שלה.
בשביל מה לשחרר שחקנים כדי לחפש אחרי זה מחליפים בשביל להשלים את החורים שהשאירו?
אני לא יודע אם הוא באמת ישאר בסופו של דבר. אבל רק בגלל כל הזלזול הזה והמשחקים האלה, כאילו שהוא שיחק בהפועל 10 שנים והיה בתקופות הרעות שלה, צריך להשאיר אותו בקבוצה. לפחות שידע להעריך טיפה יותר את התחנת ביניים אליה הוא הגיע.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 23:05 
IdanTheLittle כתב:
נועם שחם כתב:
טביב הזה חתיכת קשקשן עלוב. את הנזק שהוא גורם פה בחודש, ייקח שנים לתקן.

נכון, רק שיש לו עזרה מאסיבית מהדביל השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
כבר כתבתי בעבר לא פעם את המשפט 'עם כל האהבה לשחקן X, טובתו האישית הרבה פחות חשובה עבורי מאשר טובתה של הפועל ת"א'. אבל כאן זה לא המקרה. מספיק כבר - תנו לו ללכת. שכטר נתן מאתיים אחוז עבור הפועל בכל שנייה שלו על המגרש, הוא מיצה את עצמו בליגת העל וזו ממש לא אשמתו שבעונה שעברה הוא לא היה יכול לסייע לנו כפי שציפינו. אף שחקן לא באמת נשאר במקום בו הוא לא רוצה להיות ואני מאמין שגם שכטר יעזוב אבל זה יקח עוד קצת זמן. לא מדובר כאן במקרה בו שחקן מתלבט כמו למשל המצב בעונה שעברה כאשר לורמוט ושכטר היו הצעות לא רעות אבל ליגת האלופות כישפה אותם וגרמה להם להישאר בהפועל. חבל לי ששחקן שהתחבר כל-כך נפלא למועדון סובל מהבית-זונות שיש בהנהלה. הדבר היחיד שאיכזב אותי אצל שכטר היא ההתעסקות המוגזמת שלו ביעד הבא מייד עם איך שנפצע - אפשר היה לחכות ולא לצאת לקייבו כל שני וחמישי.

כל שחקן עוזב את הפועל בטונים צורמים ומתבקש לוותר על חובות של המועדון כלפיו אחרי שחרור לחו"ל - הדוגמא המובהקת לכך היא ערן זהבי. ערן אמר דברים קשים על הפועל, יותר מידי - אבל בזה אני כל-כך מסכים איתו.
ככה אסור למועדון גדול להתנהל, פשוט חבל לי על מה שקורה בהפועל ת"א ועד מתי זה יימשך?

במקום להתחיל לבנות את הקבוצה לעונה הבאה תראו במה מתעסקים. אפילו הרכישה של מחמוד עבאס נמצאת בסימן שאלה. איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
כמו שזה נראה-אין סיכוי ששכטר ישחק בהפועל ,בטח לא תחת בעלים כמו טביב,
וכמו שאמר סוכנו שהוא הוא יטוס לגרמניה וידרש שחרור דרך הוועדה למעמד השחקן,
שכטר ניהל משא ומתן באישור ,מוני חתם לו על השחרור,סכום המכירה הוא גבוה מאד וזה שהפועל תורמים גם לקבוצות אחרות אחוזים מסכום המכירה -זו לא בעייה של פיפ"א.
מה אגיד לכם לאלו שאמרו שטביב מונע משיקולים כספיים קרים -טועה,טביב מונע מיצר נקמנות והתחשבנות .למשל אבוקסיס היה יכול היה להיות מאמן בחצי מחיר ,אבל מתוך נקמנות שפנה להראל -טביב משלם כפול לקשטן
טביב חושב שהוא חכם גדול עם הכסף שלו ,אבל הוא טיפש גדול ואנחנו נאכל את כל הזין אם הוא ישאר איתנו.
כנראה שטביב חושב שהעבדות עדיין לא פסה מהעולם .

מפחיד. לפחות בתור קמצן הוא היה לפחות משאיר כסף בקופת המועדון, אבל מי יודע לאן האגו שלו יוביל אותו ואת הפועל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
כואב הלב על שכטר.
אני לא מבין איזה שחקן ירצה לבוא לשחק בהפועל כשטביב הבעלים.
פשוט נוגש עבדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 23:12 
Officer Barbrady כתב:
טביב, למה להפסיק שם? זהבי ושכטר קטנים עליך. מעכשיו כל מכונית שלא תתן לך זכות קדימה, תוחרם. כל רמזור שלא יראה לך ירוק, יעוכל. כל ציפור שתעיר אותך משנתך תטעם את הרובה שלך. כל ענן שיוריד עליך גשם בזמן אתה בלי מטרייה, יפוזר במקום. כל סערה שתעכב טיסה שאתה אמור להיות עליה, תלך איתך לבוררות ועד אשר יסודר העניין, כל מערך המשקעים העולמי ישותק. כל אדם ברחוב שלא ישתחווה בפניך, יקבל תביעה בבית המשפט.
מה אתה פראייר? תראה לנו שאתה גבר. בנתיים אתה נותן לעננים ולרמזורים לעשות ממך צחוק.

גבר תתרכז בהפועל. תחשוב מה טוב להפועל. טביב שכונה, לא מחתים, קמצן, בריון, הכל נכון - אבל לא אוהב שמשתינים עליו והוא נקמן. אל תעשה את החשבונות של השחקנים שעוזבים. עם כל הכבוד הם עושים פחות חשבון לקבוצה כמו שאתה רואה. עם כל השנאה שלי להתנהלות של טביב הדבר היחיד שטוב לנו שנגמר הבית זונות. לתקופה הסוערת של עכשיו הוא עשה רק שתי פעולות טובות. אחד זה החתמת דרור הרס"ר קשטן ושניים נגמר הבית זונות(שכטר ורמוט זהבי בונדר סהר - שחקנים שקיבלו לא פחות מהמועדון אם לא יותר גם בחשיפה וגם בשכר וירקו לנו בפנים בראיונות בתקשורת, אולי חוץ מורמוט ששומר על פאסון ולא מלכלך). כמובן להחתים הוא לא מחתים רק מדבר. ביום שבת הוא יתחיל להבין שגם אצלנו נגמר הבית זונות של לא לעשות כלום עם הכסף שבקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
ששכטר לא יילל, יש לו חוזה לעוד שלוש שנים, הפועל לא חייבת לשחרר אותו
אין לו סעיף שחרור לחו"ל, ושחקן תחת חוזה צריך להיות משוחרר בהתאם לשיקולי המועדון
ולא לפי הקפריזות של שחקן שנתן עונה אחת ענקית ואחריה ישב על התחת שנה שלמה
אם שכטר היה נותן חרא של עונה, הסוכן שלו היה מתעקש שילמו לו את החוזה עד
השקל האחרון, זכותה של הקבוצה לדרוש שיקיים את החוזה עד ליומו האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 23:57 
מצחיק לקרוא את התגובות כאן...
חייבים להבין דבר אחד אלי טביב לא חי את המדינה הזאת
הוא חי ופועל על פי סטנדרטים אחרים שלא הורגלנו אליהם נטולי רגש
אשר מתייחסים לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.
נקודת המוצא של רוב המגיבים כאן ובכלל של אנשים שאני מדבר איתם
היא שזה לא בסדר שהוא לא נותן להם ללכת... ״מחזיק אותם בכח״ ״ עבדים״ ועוד.
כנראה שהתרגלנו למוני האוהד... ״ האבא של השחקנים ״ שלא יכול להסתכל להם בעיניים וכו...
הגיע הזמן שהפועל תנוהל כעסק כלכלי גרידא שטובת המועדון היא ערך עליון!
יש פה חוזים, יש התחייבויות, וזה שלשחקן נפתח התיאבון עדיין לא אומר שחייבים לשחרר אותו!
לחוזה יש שני צדדים וגם השחקן מחוייב אליו ולא רק האגודה.
יש הרבה סיפורים וספינים, אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח מאז שטביב בהפועל המועדון הגיע
לשיאים חסרי תקדים, כמובן שאני לא זוקף הכל לזכותו... אך עד שלא יוכח אחרת טביב בשבילי הוא האיש הנכון במקום הנכון. ולכל המתלוננים הסדרתיים , חיפה עוד לא החתימה שחקן וגם מקקי לא (חוץ מילד בן 17) יש שוק שחקנים שצריך להתנהל על פיו ולא לירות סתם באוויר, כל הידיעות שאתם קוראים באינטרנט( דמארי בחיפה?)הם ספינים שמנוהלים היטב על ידי הכוחות בשוק , מדובר בשועלים כמו שחר ולוזון שיש להם עסק אחד או שניים מצליחים.
סבלנות היא שם המשחק.
הרבה אנשים כאן יופתעו לטובה. רק סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 23:59 
"עד שלא יוכח אחרת"
:LAGUH!:

אני יכול להגיב לך על כל משפט, פשוט נמאס לי. רק משהו בקטנה: חיפה ומכבי לא החתימו עדיין שחקן. אבל מסבתר שיש להם מאמן לעונה הבאה, יש סט תלבושות, יש קרטוני חלב, ומעל הכל, לא עזבו אותם 6 שחקני הרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 00:00 
bruno conti כתב:
כנראה שהתרגלנו למוני האוהד... ״ האבא של השחקנים ״ שלא יכול להסתכל להם בעיניים וכו...
יש פה חוזים, יש התחייבויות, וזה שלשחקן נפתח התיאבון עדיין לא אומר שחייבים לשחרר אותו!
יש הרבה סיפורים וספינים, אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח מאז שטביב בהפועל המועדון הגיע
לשיאים חסרי תקדים, כמובן שאני לא זוקף הכל לזכותו... אך עד שלא יוכח אחרת טביב בשבילי הוא האיש הנכון במקום הנכון. ולכל המתלוננים הסדרתיים , חיפה עוד לא החתימה שחקן וגם מקקי לא (חוץ מילד בן 17) יש שוק שחקנים שצריך להתנהל על פיו ולא לירות סתם באוויר, כל הידיעות שאתם קוראים באינטרנט( דמארי בחיפה?)הם ספינים שמנוהלים היטב על ידי הכוחות בשוק , מדובר בשועלים כמו שחר ולוזון שיש להם עסק אחד או שניים מצליחים.
סבלנות היא שם המשחק.

בחייאת, תגיד לי איפה אתה קונה את החומר הזה
אני רוצה גם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
סבלנות היא שם המשחק.

כמה טביב משלם, כמה? אני מצטרף בכיף, רק שיעשה לי קומבינה עם משכורת חייל מדומה כמו עם שהר. נמאס לי לחיות מהמשכורת בדיחה של צה"ל, אני רוצה צ'ק מטביב.
תגיד לו שאני משתמש בכיר בפורום השדים וגם אני מוכן להפוך לרובוט שלו.

טביב יעמיד קבוצה לאליפות, רק חכו ותראו. תנו לו לעבוד.

נו, יש כישרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
bruno conti כתב:
סבלנות היא שם המשחק.

כמה טביב משלם, כמה? אני מצטרף בכיף, רק שיעשה לי קומבינה עם משכורת חייל מדומה כמו עם שהר. נמאס לי לחיות מהמשכורת בדיחה של צה"ל, אני רוצה צ'ק מטביב.
תגיד לו שאני משתמש בכיר בפורום השדים וגם אני מוכן להפוך לרובוט שלו.

טביב יעמיד קבוצה לאליפות, רק חכו ותראו. תנו לו לעבוד.

נו, יש כישרון?

משועמם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 00:22 
NARKOTIKA כתב:
"עד שלא יוכח אחרת"

אני יכול להגיב לך על כל משפט, פשוט נמאס לי. רק משהו בקטנה: חיפה ומכבי לא החתימו עדיין שחקן. אבל מסבתר שיש להם מאמן לעונה הבאה, יש סט תלבושות, יש קרטוני חלב, ומעל הכל, לא עזבו אותם 6 שחקני הרכב.

כשתיגמר הסאגה בין טביב למוני לא תשמע יותר על קרטוני חלב... , דרך אגב את מכבי עזבו גם מספר שחקנים, וגם את חיפה יעזבו בקרוב מספר שחקנים. אותנו נכון לעכשיו עזבו בן וויני. אתה חי במציאות מדומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 00:31 
bruno conti כתב:
NARKOTIKA כתב:
"עד שלא יוכח אחרת"

כשתיגמר הסאגה בין טביב למוני לא תשמע יותר על קרטוני חלב... , דרך אגב את מכבי עזבו גם מספר שחקנים, וגם את חיפה יעזבו בקרוב מספר שחקנים. אותנו נכון לעכשיו עזבו בן וויני. אתה חי במציאות מדומה

בטח שלא נשמע על קרטוני חלב... כי כבר יפחדו להדליף דברים כאלה מחשש לפיטורים מידיים.

ולגבי המודגש - :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
שאולין כתב:

מעל הכל ומעל חוזה כזה או אחר, שחקן שלא רוצה לשחק במועדון, לא צריך להחזיק אותו בכוח.
פשוט מאוד.
הבנאדם לא רוצה להיות פה,תהרוג אותו? הרי ברור שאם הוא ילך עד הסוף עם זה, בסוף בפיפ"א יחייבו את הפועל לתת עבורו תג מחיר נורמלי ולגמור את הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
שאולין כתב:

מעל הכל ומעל חוזה כזה או אחר, שחקן שלא רוצה לשחק במועדון, לא צריך להחזיק אותו בכוח.
פשוט מאוד.
הבנאדם לא רוצה להיות פה,תהרוג אותו? הרי ברור שאם הוא ילך עד הסוף עם זה, בסוף בפיפ"א יחייבו את הפועל לתת עבורו תג מחיר נורמלי ולגמור את הסיפור.

איזו סיבה יש לפיפא לקבוע להפועל את מחיר השחרור?
הבן אדם חתום ל-5 שנים, בלי סעיף שחרור, להפועל יש את הזכות לדרוש עליו סכום כמה שיותר גבוה.
הגרמנים רוצים אותו? שיסכמו על מחיר שמתאים להפועל.
נראה לך הגיוני שמחר דמארי ירצה לעזוב את פ"ת ויילך לועדה לשלום הגבר לקבל מחיר שחרור נמוך יותר כי 3 מיליון זה גבוה מדי?
זכותנו. זה מסריח, אבל כשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 01:19 
קצב טוען שיש סעיף שיחרור בחוזה אשר מופקד בבקרה
יהיה מאוד מאוד מעניין לאן הסיפור הזה הולך
דרך אגב, הגרמנים לא יכלו לתת עוד פאקינג 200 אלף יורו ולגמור את כל הפסטיבל הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 01:20 
סמל אישי של המשתמש
מה זה הקשקוש הזה?
אם החלטתם שהוא נשאר שלחו פקס לאופ"א שהקבוצה שאין לי כוח לרשום את שמה מנהלת מו"מ עם שחקן תחת חוזה.
תרימו טלפון למר שכטר, תודיעו לו שביום שלישי הקרוב הוא מתייצב בוולפסון.

אם, אם החלטתם שהוא נשאר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 01:21 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
קצב טוען שיש סעיף שיחרור בחוזה אשר מופקד בבקרה
יהיה מאוד מאוד מעניין לאן הסיפור הזה הולך
דרך אגב, הגרמנים לא יכלו לתת עוד פאקינג 200 אלף יורו ולגמור את כל הפסטיבל הזה?

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01164.html
ציטוט:
מוקדם יותר פורסם כאן לראשונה כי ורמוט הגיש באמצעות עורך דינו יוסי גאייר בקשה להליך בוררות מול הפועל בו הוא דורש שחרור מיידי לקייזרסלאוטרן הגרמנית תמורת 750 אלף יורו. כשעתיים לאחר מכן גם איתי שכטר, לו אין סעיף דומה, הצטרף לבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 01:24 
נשארו סוכנים שאנחנו מוכנים לעבוד איתם?
:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 02:04 
מגעיל לקרוא טוקבקים על הנושא הזה, איך מוציאים לו את העיניים כל המכביסטים האלה, גם אוהדי חיפה, שימותו כולם, בועת אירופה הזאת עוד תתפוצץ להם בפרצוף, לכל השכירי חרב האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 04:44 
עם כל הסימפטיה לאיתי,
יש לך חוזה,תעמוד בו.
הבעיה שקצב הבן של זונה הזה חרמן על העמלה של העסקה ויעשה הכל כדי לשגע לו את הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 04:48 
redead כתב:

חחח בסופו של דבר כל סוכן יעבוד עם כל קבוצה ולהפך,כולם רוצים כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 07:11 
yatur כתב:
Officer Barbrady כתב:

גבר תתרכז בהפועל. תחשוב מה טוב להפועל. טביב שכונה, לא מחתים, קמצן, בריון, הכל נכון - אבל לא אוהב שמשתינים עליו והוא נקמן. אל תעשה את החשבונות של השחקנים שעוזבים. עם כל הכבוד הם עושים פחות חשבון לקבוצה כמו שאתה רואה. עם כל השנאה שלי להתנהלות של טביב הדבר היחיד שטוב לנו שנגמר הבית זונות. לתקופה הסוערת של עכשיו הוא עשה רק שתי פעולות טובות. אחד זה החתמת דרור הרס"ר קשטן ושניים נגמר הבית זונות(שכטר ורמוט זהבי בונדר סהר - שחקנים שקיבלו לא פחות מהמועדון אם לא יותר גם בחשיפה וגם בשכר וירקו לנו בפנים בראיונות בתקשורת, אולי חוץ מורמוט ששומר על פאסון ולא מלכלך). כמובן להחתים הוא לא מחתים רק מדבר. ביום שבת הוא יתחיל להבין שגם אצלנו נגמר הבית זונות של לא לעשות כלום עם הכסף שבקופה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
dino כתב:
שאולין כתב:

פשוט מאוד.

איזו סיבה יש לפיפא לקבוע להפועל את מחיר השחרור?
הבן אדם חתום ל-5 שנים, בלי סעיף שחרור, להפועל יש את הזכות לדרוש עליו סכום כמה שיותר גבוה.
הגרמנים רוצים אותו? שיסכמו על מחיר שמתאים להפועל.
נראה לך הגיוני שמחר דמארי ירצה לעזוב את פ"ת ויילך לועדה לשלום הגבר לקבל מחיר שחרור נמוך יותר כי 3 מיליון זה גבוה מדי?
זכותנו. זה מסריח, אבל כשר.

לא צריך להיות כאלה רעים. הובטח לו שהוא ישוחרר, הוא לא רוצה לשחק בהפועל, המועדון מקבל עבורו סכום שיא(עוד 200 אלף יורו לכאן, עוד 500 אלף לכאן, זה לא יגדל בחיים, לא נקבל עליו יום אחד 5 מיליון וקרית שמונה ונתניה יקבלו ככה או ככה).
צריך גם להבין, שלפי איך שהסיטואציה נראת, לא ירצו לבוא לשחק אצלנו, אפילו רמי חליס.
טביב לא עונה לטלפונים, מסנן אנשים(ממש יעקוב שחר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 07:19 
נגמר הנוער כתב:
redead כתב:

חחח בסופו של דבר כל סוכן יעבוד עם כל קבוצה ולהפך,כולם רוצים כסף.

פחות או יותר כמו שדודו דאהן עובד עם הפועל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 343 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: