nirog כתב:
red-toro כתב:
טוב מאוד.
רק חבל שהוא לא אמר את זה כבר מההתחלה.
אין שום סיבה לשחרר שחקן כל כך חשוב בקבוצה, כשכרגע אין לו מחליף.
הגיע הזמן לשים סוף לכל השכונה הזאת של השחקנים, שמגיעים לעונה ומתחילים לפזול לקבוצות אחרות כבר.
ולגבי שכטר, אני בטוח שאם הוא היה מתעסק בלהחלים מהפציעה, ולא לטוס לאיטליה לחפש קבוצה עם הסוכן שלו באמצע העונה, אולי היום הוא היה מוצא את עצמו בקבוצה באירופה. הקהל שלנו כמובן לא יגיד לו כלום על זה, וימשיך ללקק לו את הביצים. אבל אני רוצה לראות שחקנים אחרים עושים את זה ושהם לא יחטפו קללות.
שכטר נתן כמויות של אושר לאוהדים
כמו שאף שחקן אחר לא נתן
זה ששחקן עושה את העבודה שלו ונלחם במגרש, זה לא אמור להיות משהו מוזר. זה שהכדורגל ושחקנים סמרטוטים גרמו לנו לתפיסת עולם מעוותת שכזאת, זה משהו אחר.
אין לי טענה לשכטר כשחקן, כשהוא שיחק הוא באמת היה רמה אחת מעל כל החלוצים בליגה. אבל שחקן נמדד לא רק על המגרש, ובמקרה הזה, הוא נכשל בגדול אצלי.
כבר באמצע העונה, כשהוא נפצע, ציפיתי לא לשמוע כותרות עליו לפחות עד שכמעט יחלים מהפציעה.
להפתעתי, נאלצתי כל יום לקרוא על טיסה אחרת ועל מסע יחצנות מרשים של הסוכן שלו. תמוהה בעיני ששחקן שכל כך חשוב לו לחזור לשחק, מוצא זמן להתחיל לארגן לעצמו את העתיד במועדון אחר.
מישהו בכלל חשב ששכטר ישחק בהפועל מאז שהוא נפצע? מישהו לקח בכלל בחשבון שזה שחקן תחת חוזה אצלנו?
אז בשביל מה יש חוזים לשחקנים, אם כל אחד שרוצה, יעזוב מתי ולאן שבא לו.
זכותה ואחריותה של הקבוצה, להשאיר איזה שחקני מפתח שהיא רוצה כל עוד הם תחת החוזה שלה.
בשביל מה לשחרר שחקנים כדי לחפש אחרי זה מחליפים בשביל להשלים את החורים שהשאירו?
אני לא יודע אם הוא באמת ישאר בסופו של דבר. אבל רק בגלל כל הזלזול הזה והמשחקים האלה, כאילו שהוא שיחק בהפועל 10 שנים והיה בתקופות הרעות שלה, צריך להשאיר אותו בקבוצה. לפחות שידע להעריך טיפה יותר את התחנת ביניים אליה הוא הגיע.