רדנקו כתב:
פאביו כתב:
REDEAD איני חושב שטובת המועדון הפועל תל אביב עומד לנגד עיניו של טביב.
מה שבטוח שהאם הנוראי שלך יקרה , הוא לא יקרה השנה ולכך כיוונתי.
השנה טביב ירצה את השקט מהקהל ומהתקשורת,שיהיה לו ראש שקט להתעסק במטרותיו האמיתיות אם קיימות כאלו בעתיד.
אני לא בטוח ומשוכנע שהפירוק יגיע,כמו הפירוק של כ"ס.אבל אם הפירק יגיע הוא לא יקרה בעונה הקרובה,שלדעתי האישית תהיה מלאת רכש "נוצץ".
ד"א מוני באמת רשע,אלא אם כן סבתא שלי או אולי סבתא שלך הביאה את הסרטן הזה להפועל.
ההגיון שלך קצת עקום.
אין לו שום סיבה לרצות לקנות את הקהל.
ככל שהוא נשאר יותר בקבוצה הסכום בקופה ילך ויקטן. אם הוא יעשה "רכש נוצץ" כהגדרתך - הסכום בקופה יקטן.
הסיבה היחידה שהיתה לו להשאר הרבה זמן בקבוצה זה אם היינו משחקים בליגת האלופות, כי אז היה נכנס הרבה כסף לקופה.
אבל בשביל זה הוא היה צריך להתגבר על הקמצנות שלו ולהביא שחקנים בינואר שעבר כדי שנזכה באליפות.
כבר אז הוא הראה שהוא לא חושב לטווח ארוך ועכשיו משום מה אתה מניח שהוא כן חושב ככה. לא מבין על מה אתה מתבסס כשאתה מניח הנחות כאלה שלדעתי הן מופרכות לגמרי.
קודם כל לדעתי טביב הוא רע להפועל,ואיני מתומכיו , אך יחד עם זאת :
אחרי הדאבל הראשון אם זכרוני אינו בוגד בי הקבוצה כמעט והתפרקה,וכמעט כל השחקנים שהיו אחראיים לדאבל עזבו.
טביב שנה שעברה הוכיח "קמצנות" רבה ששידרג לכל זב חוטם את החוזה:זהבי,דאגלאס,ידין,שכטר,גילי,אניימה ועוד.
בנוסף בינואר האחרון שפך 2 מיליון יורו בעסקה "קמצנית ביותר" על אלוראי + אחוזי מכירה עתידיים על שכטר-עסקה הזויה ברמות של קמצן.
אז אם ההגיון שלי כל כך עקום מדוע טביב שפך כלכך הרבה כסף בעונה שעברה?
דבר שני,אי אפשר היום לקחת קופה של קבוצת כדורגל ולהעבירה לחשבונך האישי.
כספי הקבוצה מיועדים רק לטובת הקבוצה.
עכשיו תבוא ותטען שטביב הוא פושע והוא יגנוב,אבל גם טביב לא טיפש והוא לא יכול לגעת בקופה השמנה הזו כאשר האוהדים (וזה לא כ"ס) של הפועל והתקשורת בוחנים אותו בשבע עיניים.
לכן טביב ירצה באהדת התקשורת והאוהדים גם אם תוכיניתו הגדולה היא לשדוד את קופת המועדון.
אם טביב מתכנן להתעשר מהכדורגל זה רק מכסף שחור דרך עסקאות של מכירת שחקנים ותשלומי שוחד אישי אליו לדעתי : כלומר,למשל עסקת מלאוטן : שכטר וורמוט למשל יכניסו להפועל 3 מיליון יורו ולחשבונו של טביב אי שם בשויץ ייכנס פתאום מיליון יורו מ"מישהו" בגרמניה והכל לכאורה כמובן.