red-toro כתב:
Officer Barbrady כתב:
red-toro כתב:
ארסנל הפתיעה אותי לרעה והתבררה כקבוצה קטנה. קבוצה גדולה משחקת את הכדורגל שלה תמיד, כי היא לא לא מסתכלת על קבוצות מלמטה
להזכירך, זה בידיוק מה שאלופת אירופה עשתה בשנה שעברה. רק שאותה השופטים לא זיינו, והיא המשיכה וזכתה בגביע.
מזכיר לי את הצ'לסי-ברצלונה ב-2005 בסמפורד ברידג'.
לגבי השופטים, עניתי לך.
לגבי אינטר, מה אתה משווה? קבוצה איטלקית שעושה בונקר, לא משנה את המשחק שלה. היא פשוט קבוצה איטלקית וזה בדי.אן.איי שלהם.
ארסנל בחיים לא תשחק ככה נגד קבוצה אנגלית, אז למה נגד ברצלונה כן? הרי כולם אומרים כאן שברצלונה לא כזו טובה, היא פשוט לא משחקת נגד אנגליות, אז אני מצפה מקבוצה אנגלית, שתשחק בלי רגשי נחיתות.
ארסנל שיחקה ללא רגשי נחיתות באמירויות וראינו מה היא שווה. אף אחד לא מתווכח שברצלונה יותר טובה ממנה, אבל ארסנל קבוצה מעולה, במיוחד התקפית, שיכולה לתת מענה לכל קבוצה.
הם באו לשמור על תוצאה. כשאתה מגיע לקאמפ נואו, נגד ברצלונה, שכובשת 3 שערים למשחק בממוצע, אתה בא לשחק בונקר. וזאת זכותה המלאה של ארסנל. הם דווקא שיחקו אחלה בונקר במחצית הראשונה. קיבלו גול, נתנו גול. משם זה רק להמשיך ולשמור על השער, אף אחד לא ציפה מהשופט לתת צהוב שני לשחקן שלא שמע שריקה שנבלעה בין 100 אלף תיירים.
ולדעתי
ארסנל קבוצה טובה יותר ממנצ'סטר , פשוט עדיין יש לה תסביכי נחיתות והרבה צעירים בסגל. אולי ששניק צריך ללמד אותם איך אפשר להיות צעיר עם ביטחון.
רק במחצית הראשונה היו 5 מצבים לגול של בארסה ,פנדל שלא נשרק 3 פעמיים אדום לבלם הצרפתי(1 בפנדל שלא נשרק 1 בפנדל שכן נשרק ו1 על וויה)
תמשיך לחשוב על האדום של וואן פרסי כאילו זה מה ששינה .
בקשר לארסנל אין מקום להתלהבות יתרה ,אני שונא מוות את מנצ'סטר אבל להשוות אותה לארסנל זה בדיחה זה כמו הניסיונות הפתטיות של אוהדי מכבי להשתוות אלינו