תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הערב: מוציאים את כל הארסנל מול הטוענים לעצמאות
הודעהפורסם: 09 מרץ 2011, 16:55 
כשתגיב לגופו של עניין ולא לגופו של אדם נתייחס אליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2011, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
dekellevy כתב:
לא יודע איפה לפרסם, אבל כתבה אדירה בספורט 5:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 95852.html
:ROSE:

כל מילה. :BOW:
(אה ודקל לוי אתה שחקן האקסבול מרגש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2011, 20:53 
"השופטים בארץ גרועים"
"להביא לפה שופטים מאירופה"

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
שופט בושה, שהרס את המשחק. השופטים בארץ בדיוק ברמה של השופטים באירופה, והם הדבר היחיד שדומה לאירופה בכדורגל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2011, 09:45 
אגב השיפוט וההתייחסות, שוב מוכח שהתקשורת האנגלית הכי בכיינית בעולם כשזה נוגע למקרים שבהם הם מקופחים.

כותרות ענק על ואן פרסי, אבל שום התייחסות לשאר האירועים במשחק.
אני בכלל לא מדבר על השער החוקי של מסי באמירויות שנפסל לא בצדק במצב של 1-0 לברצלונה לקראת סוף המחצית הראשונה, שעבר ככה בשקט כאילו כלום לא קרה.

דודרניו - כדורגל לא עובד ככה, זאת לא מתמטיקה שאם תשלוט כך וכך בכדור + התקפה טובה אז תבקיע הרבה יותר. יש דבר שנקרא החוליה המקשרת, מישהו שמוציא לפועל, שחקן שיתן את הדריבל מהמרכז שדה להתקפה ויתן את הפס הקטלני שישאיר את החלוץ לבד מול השוער. אז לא שארגנטינה היתה נראית כמו ישראל אם צ'אבי היה משחק שם במקום מסי, אבל היא בוודאות היתה פחות טובה ממה שהיא עכשיו (וגם עכשיו ההשוואה שעשית בין ארגנטינה לספרד היא בדיחה).

רק תחשוב על המצב ההפוך - מסי בנבחרת ספרד, ותגלה שהחזקת הכדור של ספרד כנראה היתה דומה, אבל את המונדיאל היא היתה לוקחת עם 4-0 בכל משחק ולא עם 1-0 בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2011, 21:39 
סימרוטיץ כתב:
Officer Barbrady כתב:
red-toro כתב:
Officer Barbrady כתב:
red-toro כתב:
ארסנל הפתיעה אותי לרעה והתבררה כקבוצה קטנה. קבוצה גדולה משחקת את הכדורגל שלה תמיד, כי היא לא לא מסתכלת על קבוצות מלמטה

להזכירך, זה בידיוק מה שאלופת אירופה עשתה בשנה שעברה. רק שאותה השופטים לא זיינו, והיא המשיכה וזכתה בגביע.
מזכיר לי את הצ'לסי-ברצלונה ב-2005 בסמפורד ברידג'.

לגבי השופטים, עניתי לך.
לגבי אינטר, מה אתה משווה? קבוצה איטלקית שעושה בונקר, לא משנה את המשחק שלה. היא פשוט קבוצה איטלקית וזה בדי.אן.איי שלהם.
ארסנל בחיים לא תשחק ככה נגד קבוצה אנגלית, אז למה נגד ברצלונה כן? הרי כולם אומרים כאן שברצלונה לא כזו טובה, היא פשוט לא משחקת נגד אנגליות, אז אני מצפה מקבוצה אנגלית, שתשחק בלי רגשי נחיתות.

ארסנל שיחקה ללא רגשי נחיתות באמירויות וראינו מה היא שווה. אף אחד לא מתווכח שברצלונה יותר טובה ממנה, אבל ארסנל קבוצה מעולה, במיוחד התקפית, שיכולה לתת מענה לכל קבוצה.
הם באו לשמור על תוצאה. כשאתה מגיע לקאמפ נואו, נגד ברצלונה, שכובשת 3 שערים למשחק בממוצע, אתה בא לשחק בונקר. וזאת זכותה המלאה של ארסנל. הם דווקא שיחקו אחלה בונקר במחצית הראשונה. קיבלו גול, נתנו גול. משם זה רק להמשיך ולשמור על השער, אף אחד לא ציפה מהשופט לתת צהוב שני לשחקן שלא שמע שריקה שנבלעה בין 100 אלף תיירים.
ולדעתי ארסנל קבוצה טובה יותר ממנצ'סטר , פשוט עדיין יש לה תסביכי נחיתות והרבה צעירים בסגל. אולי ששניק צריך ללמד אותם איך אפשר להיות צעיר עם ביטחון.

רק במחצית הראשונה היו 5 מצבים לגול של בארסה ,פנדל שלא נשרק 3 פעמיים אדום לבלם הצרפתי(1 בפנדל שלא נשרק 1 בפנדל שכן נשרק ו1 על וויה)
תמשיך לחשוב על האדום של וואן פרסי כאילו זה מה ששינה .
בקשר לארסנל אין מקום להתלהבות יתרה ,אני שונא מוות את מנצ'סטר אבל להשוות אותה לארסנל זה בדיחה זה כמו הניסיונות הפתטיות של אוהדי מכבי להשתוות אלינו

ציטוט:
5 מצבים ב45 דקות לברצלונה בבית? נשמע די טוב. וארסנל יותר טובה ממנצ'סטר, זה ממש לא בדיחה להשוות בניהם, אפילו בליגה מנצ'סטר מובילים ב-3 אבל לארסנל משחק חסר.
מנצ'סטר העונה פשוט מחרידה. אם ארסנל לא היו לוזרים, הם היו מובילים עליהם בפער לא קטן.

:LOL2: :LOL2:
הם פחות טובים מיונייטד ב,אז אתה משווה אותם ליונייטד א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2011, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
אופיסר :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2011, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

אתה מסכן. אני מבין שאתה רוצה לשכב איתי, אבל לחפש אותי בכל הודעה זה מוגזם. העובדה שאתה דלוק עליי לא אומרת שאתה צריך להיות ווירדו.
וכן, אני עדיין בטוח שארסנל יותר טובה ממנצ'סטר, גם אם אלמוניה נתן מתנה לשמן.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2011, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
האדס כתב:

אתה מסכן. אני מבין שאתה רוצה לשכב איתי, אבל לחפש אותי בכל הודעה זה מוגזם. העובדה שאתה דלוק עליי לא אומרת שאתה צריך להיות ווירדו.
וכן, אני עדיין בטוח שארסנל יותר טובה ממנצ'סטר, גם אם אלמוניה נתן מתנה לשמן.

כל הכבוד שהצלחת סוף סוף לשלב דעה עניינית ביחד עם הלא עניינית שלך. ולכן אני אגיב על התגובה המקצועית שלך:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: