תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 17:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 585 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הניסנובס
הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 00:22 
מה הסיכוי שהם עושים הכל בכוונה?
לא ייתכן שכל כך הרבה החלטות מטומטמות התקבלו בפרק זמן כל כך קצר.
יש מצב שהם מנסים להמאיס את עצמם עלינו בכל המישורים כדי שנקבל בסוף את טביב חזרה? יש מצב שטביב אומר להם לעשות את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2019, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
https://m.one.co.il/Mobile/Article/19-2 ... tml?ref=hp

בהפועל יקבלו החלטות איזה שינויים דרושים.

למה לקראת קבלת החלטות של הניסנובס אני יותר מודאג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2019, 20:10 
חבורה של שקרנים מחליאים
זה כלכך טבעי להם שאני לא בטוח שהם בכלל מבינים שהם משקרים
הייתי מרחם על כל מי שעשה מנוי העונה, אבל הכתובת היתה על הקיר.
שיווקו את המנויים כאילו בונים פה קבוצת עלית, מאז נפרדו מספורי,גוטליב דאמרי ודי בטוח שגם דגני.
מבלבלים את המוח על החוצפה של דגני ומעבירים עליו ביקורת, אבל בפועל משקרים, כי הם כן ביקשו מעאבד ודמארי לקצץ בשכר לאור היכולת.
רק אתמול אחד מהם התראיין ואמר שחייבים להגיע לפליאוף העליון כאשר יש שחקנים כמו זיקרי בהפועל, כמה חסר מושג צריך להיות כדי לומר דבר כזה ???
הרי העניין עם דמארי לא חדש (כמו דגני, שלמה, פירסמן ורפואה), הם ידעו והחליטו להסתיר את זה מהקהל.
חבורה מגעילה מנהלת את הפועל, לטביב עוד היה איזה שיק מה יש להם ???

על הרבה פחות מזה בעלים חטפו בהפועל על ימין ועל שמאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2019, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
מנסים למצוא נוסחאות איך להביא שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2019, 21:45 
dino כתב:
מנסים למצוא נוסחאות איך להביא שחקנים.

כסף + רצון = שחקנים
ניסנובים + הפועל = אולהה בינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2019, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
הקטע הזה שהם הבטיחו לדמארי את תפקיד המנכ"ל כשהוא יפרוש... הם באופן מופגן לא עושים קולות של מישהו שמתכנן לעזוב בשנים הקרובות.

Why Always Us?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2019, 22:51 
סימרוטיץ כתב:
חבורה של שקרנים מחליאים
שיווקו את המנויים כאילו בונים פה קבוצת עלית, מאז נפרדו מספורי,גוטליב דאמרי ודי בטוח שגם דגני.
מבלבלים את המוח על החוצפה של דגני ומעבירים עליו ביקורת, אבל בפועל משקרים, כי הם כן ביקשו מעאבד ודמארי לקצץ בשכר לאור היכולת.
רק אתמול אחד מהם התראיין ואמר שחייבים להגיע לפליאוף העליון כאשר יש שחקנים כמו זיקרי בהפועל, כמה חסר מושג צריך להיות כדי לומר דבר כזה ???
הרי העניין עם דמארי לא חדש (כמו דגני, שלמה, פירסמן ורפואה), הם ידעו והחליטו להסתיר את זה מהקהל.

כל מילה.

למה הקהל לא יוצא נגדם כבר?
לעודד 90 דק כן

מנותקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הניסנובס
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2019, 23:06 
סימרוטיץ כתב:
חבורה של שקרנים מחליאים

איזה שיווקו?ה7-8 אלף נמכרו למרות ההנהלה.אלו אוהדים שבכל מקרה היו קונים.
אם האדיוטים היו באמת משווקים.היינו מוכרים לפחות 12 אלף מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2019, 07:31 
לקרוא את הכתבה שיש בוואן ופשוט להקיא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2019, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
https://m.one.co.il/Mobile/Article/19-2 ... tml?ref=hp

עוד קבוצות עושות אימונים ב7:00-7:30 בבוקר? או שזה נועד כדי שעאבד ופרחאת יאחרו ואפשר יהיה לבטל להם את החוזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2019, 09:10 
אין להם כבוד לכלום, אין להם כסף.
חוץ מהקהל, אני לא רואה סיבה ששחקן יבוא אלינו אחרי המהלכים האחרונים.
ועוד פיטרו את רפואה על יחסי אנוש.
חסרי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2019, 09:16 
Shacham כתב:
הקטע הזה שהם הבטיחו לדמארי את תפקיד המנכ"ל כשהוא יפרוש... הם באופן מופגן לא עושים קולות של מישהו שמתכנן לעזוב בשנים הקרובות.

Why Always Us?
ההבטחה הזאת היא רק ניסיון להשתיק מחאה של הקהל

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2019, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:
אין להם כבוד לכלום, אין להם כסף.
חוץ מהקהל, אני לא רואה סיבה ששחקן יבוא אלינו אחרי המהלכים האחרונים.
ועוד פיטרו את רפואה על יחסי אנוש.
חסרי מושג.

יחסי אנוש :)
הם פיטרו אותו כי הוא היה פחות נחמד וקשוב אליהם ממה שהם קנו במקס סטוק(אביטן)

הם צריכים פועל בעמדה הזאת ולא אחד עם דיעות משל עצמו. זה פשוט מאוד. שום יחסי אנוש לא הפריעו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2019, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
שמישהו כבר יקח מהם את הקבוצה
מייאשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2019, 15:54 
תעופו כבר חבורה של כושלים שקרנים

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2019, 17:19 
עתיד שחור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2019, 18:37 
אולי זריקתו של דמארי תגרום להם להבין שהם לא רצוים פה יותר.
שימו את המפתחות ותגידו מול כולם
הקבוצה למכירה!
לא רוצה לשמוע אם יגיעו הצעות לא נסרב, אלא לשמוע במפורש אותם אומרים
הקבוצה למכירה נקודה

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2019, 18:44 
ניהול קבוצת כדורגל זה מקצוע. אתם רוצים להיות בעלים? תהיו בעלים. אבל תביאו בן אדם שמבין בכדורגל ויכול להתמודד עם ניהול של ארגון כזה.
חבורה של אגומניאקים כושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2019, 19:57 
לא לא, אם בא מישהו שמבטיח רק 40 מיליון שקל תקציב אסור למכור לו. אנחנו מכוונים ל100.
נמתין בסבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2019, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
קהל קצת אהבל יש לנו. מאה החלטות גרועות של הניסנובים עוברות להם חלק, עד שיש החלטה מקצועית טובה אז כועסים עליהם.
שיהיה, אם זה מה שמקרב אותם החוצה מה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2019, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:
קהל קצת אהבל יש לנו. מאה החלטות גרועות של הניסנובים עוברות להם חלק, עד שיש החלטה מקצועית טובה אז כועסים עליהם.

אם היינו בעולם שהוא רק מקצועי, דמארי היה עובר לקרוייף הרמן בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2019, 13:40 
Gaudi כתב:

הקש והגמל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2019, 13:44 
אין שום דבר טוב מקצועית בהחלטה הזאת.

לא מקצועית ולא ערכית. החלטה זבל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2019, 14:49 
ההודעה של גרינברג זה הדבר הכי מנותק מציאות שראיתי בימי, אפילו יותר מנותק ממחירי המנויים שהוא הוציא ללאומית.

גילוי דעת של זאב גרינברג, אחד מבעלי המועדון שהיה שותף מלא בהחלטה שלא לחדש את החוזה של עומר דמארי.

אני קורא את כל הביקורות שמופנות אלינו מכל עבר בעינינו של עומר דמארי, ואני חש צורך לשתף את אוהדי הקבוצה בתחושותיי. אני חייב להודות שבאופן אישי, אני מעריץ את עומר דמארי. הן כשחקן והן כאדם. הערצתי אותו תמיד. והערצתי עוד יותר כאשר סרב להצעה נדיבה מקבוצה אחרת ובחר לחזור הביתה.

אני לגמרי מסכים שעומר דמארי היה חייב לסיים את הקריירה כשחקן מקצוען בהפועל תל אביב. אני גם בהחלט מסכים ששחקן כדורגל תמיד סובל בתקופות מסוימות (במיוחד לאחר פציעות קשות) מירידה ביכולתו, מה שבד"כ לא יפריע לאותו שחקן לחזור לעצמו ולהפגין את כישוריו כבימים יפים הרבה יותר.

אני גם בהחלט מסכים שמועדון כדורגל מפואר כמו הפועל תל אביב, חייב לשמור על סמליו מכל משמר - ועומר דמארי הוא סמל. כאמור, למרות כל אלו ולאחר התלבטות קשה, תמכתי בהחלטת ההנהלה שהתקבלה פה אחד.

הפועל תל אביב חיה ונושמת. יש כאלו שסבורים שעם עוד חיזוק אחד או שניים נוכל אפילו להתמודד על תארים. תקציב השחקנים של המועדון בעונה זו הוא הגבוה ביותר שהעמדנו עד כה.

כאשר שחקן בודד משתכר כ-10% מתקציב המועדון, הוא חייב לתת תפוקה מלאה מהרגע הראשון של העונה. אין לנו דרך אחרת. לצערי הרב, ולמרות שבכל ליבי קיוויתי שעומר יעבור את מחנה האימונים בהצלחה ויחזור להיות אותו עומר מוכר וטוב שאני כל כך מתגעגע אליו, התברר שלא כך הם פני הדברים. קיבלנו אינפורמציה גם מהצוות המקצועי וגם מהצוות הרפואי שייקח עוד זמן.

כינסנו ישיבת הנהלה במיוחד לנושא זה. עלי להדגיש, ברגע זה פשוט יכולנו להודיע לעומר שהחוזה המותנה שלו אינו מחודש ולסיים את הפרשה. אלא שבחרנו להמתין עוד שבועיים. במהלכם וידאנו מעל ומעבר לכל ספק שאנחנו חייבים חלוץ. לדברי הצוות המקצועי, עומר דמארי בשלב זה לא יכול להוביל את הקבוצה לעבר הצלחה.

השקענו השנה תקציב שחקנים ענק (במונחים שלנו) וחששנו שכל זה יירד לטמיון אם לא יהיה לנו חלוץ מבקיע. גם אז לא עשינו את מה שאולי היה לנו הכי קל. ניסינו לשכנע את עומר לקבל על עצמו תפקיד ניהולי בכיר. באופן אישי הבטחתי לעומר דמארי ליווי צמוד במשך שנה ע"מ ללמד אותו לנהל. עומר בחר לנסות להמשיך את דרכו ככדורגלן. לעומר שמורה האפשרות בכל רגע נתון להודיע לנו שהוא החליט לוותר ולחזור הביתה לתפקיד ניהולי. צריך להוסיף, עומר קיבל פיצוי על עוגמת הנפש העצומה שנגרמה לו. אני לא קיבלתי, למרות שגם לי ממש לא קל. גם לי נגרמה עוגמת נפש שנובעת מהקונפליקט לפני קבלת ההחלטה הקשה: מה הייתי חושב כאוהד, למה אני חייב לחשוב כבעלים.

כאמור, כיבדנו את בקשתו, נפרדנו (אני ושרון ניסנוב מצד הפועל - ועומר) בדמעות. לכולנו היה קשה. לבוא ולומר שעומר ייצא מהמועדון בדמעות בלי לציין את תחושותינו? יכול אולי מישהו לדמיין שאני ושרון צחקנו והתחבקנו בתנועות ניצחון, "חסכנו למועדון מעל מיליון ₪" אבל לא, ישבנו בוהים בקיר בתחושה קשה לא מעט זמן גם אחרי שעומר עזב את המתחם.

אוהדים יקרים, לנו לא פחות קשה ולא פחות כואב. כולנו היינו עד אתמול אוהדים וכולנו נחזור מחר או מחרתיים ליציע כאוהדים. לבוא היום ולזרוע לנו מלח על הפצע הפתוח? האם למישהו מהאוהדים לא ברורה אהבתנו למועדון? האם למישהו מהאוהדים לא ברורה הערצתנו לעומר דמארי? האם מישהו מהאוהדים יכול לבוא ולומר שטעינו? שהוא היה מקבל החלטה אחרת לו היה ניצב במקומנו?

אני מצפה מהאוהדים לעמוד אחרי ההנהלה ברגעיה הקשים. נכון, בדרך כלל הרגעים הקשים מתורגמים לשקלים. אבל לפעמים גם לא. אני כן מצפה למפגן תמיכה היום באימון. מפגן כזה שיראה באופן מפורש את אהדתנו לעומר דמארי, אבל גם כזה שיתמוך בהנהלה על שקיבלה החלטה קשה, אך נכונה למען המועדון. כל זאת למרות הקושי העצום.

שבת שלום, זאביק.
יאללה הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2019, 15:04 
תודה זאביק ששחררת את השחקן האהוב עליי בכל חיי מהמועדון :HEART2: תודה אני מעריץ אותך :HEART2:

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2019, 15:19 
jonati כתב:
ההודעה של גרינברג זה הדבר הכי מנותק מציאות שראיתי בימי, אפילו יותר מנותק ממחירי המנויים שהוא הוציא ללאומית.

גילוי דעת של זאב גרינברג, אחד מבעלי המועדון שהיה שותף מלא בהחלטה שלא לחדש את החוזה של עומר דמארי.

אני קורא את כל הביקורות שמופנות אלינו מכל עבר בעינינו של עומר דמארי, ואני חש צורך לשתף את אוהדי הקבוצה בתחושותיי. אני חייב להודות שבאופן אישי, אני מעריץ את עומר דמארי. הן כשחקן והן כאדם. הערצתי אותו תמיד. והערצתי עוד יותר כאשר סרב להצעה נדיבה מקבוצה אחרת ובחר לחזור הביתה.

אני לגמרי מסכים שעומר דמארי היה חייב לסיים את הקריירה כשחקן מקצוען בהפועל תל אביב. אני גם בהחלט מסכים ששחקן כדורגל תמיד סובל בתקופות מסוימות (במיוחד לאחר פציעות קשות) מירידה ביכולתו, מה שבד"כ לא יפריע לאותו שחקן לחזור לעצמו ולהפגין את כישוריו כבימים יפים הרבה יותר.

אני גם בהחלט מסכים שמועדון כדורגל מפואר כמו הפועל תל אביב, חייב לשמור על סמליו מכל משמר - ועומר דמארי הוא סמל. כאמור, למרות כל אלו ולאחר התלבטות קשה, תמכתי בהחלטת ההנהלה שהתקבלה פה אחד.

הפועל תל אביב חיה ונושמת. יש כאלו שסבורים שעם עוד חיזוק אחד או שניים נוכל אפילו להתמודד על תארים. תקציב השחקנים של המועדון בעונה זו הוא הגבוה ביותר שהעמדנו עד כה. על מה לעזאזל הוא מדבר? מי חושב שעם חיזוק או שניים אנחנו מועמדים לתארים? כנראה ארבעתם, חיזוק או שניים או שלושה ויש לנו סיכוי לא להגרר למאבקי הישרדות

כאשר שחקן בודד משתכר כ-10% מתקציב המועדון, הוא חייב לתת תפוקה מלאה מהרגע הראשון של העונה. אין לנו דרך אחרת. לצערי הרב, ולמרות שבכל ליבי קיוויתי שעומר יעבור את מחנה האימונים בהצלחה ויחזור להיות אותו עומר מוכר וטוב שאני כל כך מתגעגע אליו, התברר שלא כך הם פני הדברים. קיבלנו אינפורמציה גם מהצוות המקצועי וגם מהצוות הרפואי שייקח עוד זמן.

כינסנו ישיבת הנהלה במיוחד לנושא זה. עלי להדגיש, ברגע זה פשוט יכולנו להודיע לעומר שהחוזה המותנה שלו אינו מחודש ולסיים את הפרשה. אלא שבחרנו להמתין עוד שבועיים. במהלכם וידאנו מעל ומעבר לכל ספק שאנחנו חייבים חלוץ. לדברי הצוות המקצועי, עומר דמארי בשלב זה לא יכול להוביל את הקבוצה לעבר הצלחה. איזה כדורגל בדיוק הם רואים שבו אנחנו לא צריכים חלוץ גם עם עומר? הם אפילו החתימו את החלוץ המהיר ביותר בוייאטנמית מנהלים דגולים שכמותם, וכבר בינואר הוא יבוא לשרוף את האגפים

השקענו השנה תקציב שחקנים ענק (במונחים שלנו) וחששנו שכל זה יירד לטמיון אם לא יהיה לנו חלוץ מבקיע. גם אז לא עשינו את מה שאולי היה לנו הכי קל. ניסינו לשכנע את עומר לקבל על עצמו תפקיד ניהולי בכיר. באופן אישי הבטחתי לעומר דמארי ליווי צמוד במשך שנה ע"מ ללמד אותו לנהל . עומר בחר לנסות להמשיך את דרכו ככדורגלן. לעומר שמורה האפשרות בכל רגע נתון להודיע לנו שהוא החליט לוותר ולחזור הביתה לתפקיד ניהולי. צריך להוסיף, עומר קיבל פיצוי על עוגמת הנפש העצומה שנגרמה לו. אני לא קיבלתי, למרות שגם לי ממש לא קל. גם לי נגרמה עוגמת נפש שנובעת מהקונפליקט לפני קבלת ההחלטה הקשה: מה הייתי חושב כאוהד, למה אני חייב לחשוב כבעלים. במי בדיוק הם השקיעו את התקציב הענק הזה? חסכו את המשכורת של גוטליב, של ספורי של דמארי, בקרוב יחסכו את דגני ואת עאבד נשארו רק בוזגלו וכל זרי הטוקמן + ארוחה במרכזית החדשה, מה הוא ילמד אותו לנהל? כמו מחירי המנויים בלאומית?

כאמור, כיבדנו את בקשתו, נפרדנו (אני ושרון ניסנוב מצד הפועל - ועומר) בדמעות. לכולנו היה קשה. לבוא ולומר שעומר ייצא מהמועדון בדמעות בלי לציין את תחושותינו? יכול אולי מישהו לדמיין שאני ושרון צחקנו והתחבקנו בתנועות ניצחון, "חסכנו למועדון מעל מיליון ₪" אבל לא, ישבנו בוהים בקיר בתחושה קשה לא מעט זמן גם אחרי שעומר עזב את המתחם.

אוהדים יקרים, לנו לא פחות קשה ולא פחות כואב. כולנו היינו עד אתמול אוהדים וכולנו נחזור מחר או מחרתיים ליציע כאוהדים. לבוא היום ולזרוע לנו מלח על הפצע הפתוח? האם למישהו מהאוהדים לא ברורה אהבתנו למועדון? האם למישהו מהאוהדים לא ברורה הערצתנו לעומר דמארי? האם מישהו מהאוהדים יכול לבוא ולומר שטעינו? שהוא היה מקבל החלטה אחרת לו היה ניצב במקומנו? אינשאללה תחזרו מחר ליציע כבר

אני מצפה מהאוהדים לעמוד אחרי ההנהלה ברגעיה הקשים. נכון, בדרך כלל הרגעים הקשים מתורגמים לשקלים. אבל לפעמים גם לא. אני כן מצפה למפגן תמיכה היום באימון. מפגן כזה שיראה באופן מפורש את אהדתנו לעומר דמארי, אבל גם כזה שיתמוך בהנהלה על שקיבלה החלטה קשה, אך נכונה למען המועדון . כל זאת למרות הקושי העצום. אני מודה שבעיני זו החלטה מקצועית לא רעה, אבל אין שום דבר בעומר שקשור להחלטות מקצועיות, וזו הסיבה שאנחנו אוהבים אותו, וכל שאר ההחלטות המקצועיות שלהם הן נוראיות והיינו אמורים לצאת לחודרוב כבר לפני שבוע

שבת שלום, זאביק.
יאללה הפועל
[quote="jonati"]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2019, 15:24 
באמת שהם מזכירים לי את בלאוטלי עם האמרה המפורסמת שלו "? way always me"
טעות אחרי טעות והם לא מבינים מה הבעיה
מה הקשר אהבתכם להפועל להתנהלות השערוריתית שלכם ?
אני כבר מתחיל לחשוב בכיוון שזה משהו מכוון, אולי הם סמויים של מישהו שרוצה להרוס את הקבוצה ( לא באמת), בכל צומת דרכים או קבלת החלטות גדולה כקטנה הם לוקחים בדיוק את ההחלטה ההפוכה והכי פחות טובה לקבוצה.
למה אדון גרינברג מזכיר את שכר השחקנים "הגדול בתקופתם"(תוכיח) ולא את החסכון/ההכנסות העצומות העונה ???
תוכיחו ששמתם שקל !
כל הכסף בקבוצה נובע ממינוף של המנויים והתקציבים שאתם מקבלים מהטוטו, טלוויזיה וכו...
מילא הייתם מנהלים סבירים אפילו בינויים הייתי מוכן לקבל, אבל איזה זכות יש לכם להמשיך להשתמש בכסף של אחרים ולהביא כאלו תוצאות עלובות?
ורשימת הכשלים צרה מלהכיל.
למה אתה לא אומר כלום על ההכנסות והחיסכון של ספורי,גוטליב,דמארי,גנדה ואני די בטוח שגם את דגני תגרשו ???
אתם רק מסתכלים מהחור של השקל, וגם את זה לא עושים טוב , גם הורדתם את הקבוצה לאשפתות מבחינה מקצועית וניהולית וגם תובילו אותנו לפירוק נוסף
כי מה לעשות, שהניהול הכושל שלכם עם כל העלק "שפיות" מכניס אתכם לגירעון ???
בקיצור לכו הביתה.

נ.ב: אני בטוח ב 1000 אחוז שאם לא הייתם חוששים מתגובת הקהל הייתם גם זורקים אותו עם 0 ש"ח כפיצוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2019, 19:35 
הם ממש ממש מנותקים.
לכן הם פיטרו את רפואה ומתנהלין ככה, הם באמת לא רואים את המציאות.
הם בטוחים שהם משקיעי על, שהתקציב של הפועל עצום ושהסגל מספיק לתארים.
מעולם לא היו כאן בעלים מנותקים כמוהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2019, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
אני מתחנן לרוכש
שמישהו יציל אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2019, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
נשמע שהוא סובל מסוג של פיצול אישיות. איך החצי הראשון מוביל להחלטה האומללה. אלוהים יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 585 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: