Oleg Neduda כתב:
JustZiv כתב:
אתם כנראה לא מבינים איך עובד העניין של סעיף השחרור ויורים ססמאות.
קבוצה כמובן האינטרס שלה היא לקבוע סעיף שחרור גבוה בשביל לשמור על השחקן או כמובן לקוות שמישהו יקנה בסכום הגבוה ואז לעשות רווח, השחקן מצידו כשבא למו״מ אומר: אם אתה מעריכים אותי בשווי של 10 מ׳ דולר תנו לי משכורת כמו שחקן באותו השווי.
הכל עניין של מו״מ ובסוף מתגמשים באמצע.
הכי קל לבוא ולשים על דגני סעיף של מיליון דולר, אבל דגני (או בתכלס זה הסוכן שמנהל את המו״מ) יבקש משכורת של שחקן ששווה מיליון דולר.
אי אפשר להתנפל על ההנהלה בכל דבר. נתנו לו סעיף נמוך כנראה בשביל לשכנע אותו לחתום ל-5 שנים. יכלו לתת לו סעיף גדול יותר ואולי משכורת אבל אז זה היה נסגר לשנתיים חוזה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מתנצל, אבל זה קשקוש מוחלט. לעלי מוחמד היה סעיף שחרור של 2.5 מיליון דולר ואני מתבטיח לך שהוא לא קיבל בנתניה שכר של "שחקן ששווה שניים וחצי מליון דולר". זה הרי לא עובד ככה.
אוראל דגני קיבל חוזה מצויין ונראה לי בלתי סביר שסעיף שחרור כפול ואפילו ויתור על סעיף שחרור היה דיל ברייקר מבחינתו. הבן אדם קיבל חוזה יפה מאוד ל-5 שנים כשנק לגיל 30. במקרה הזה סעיף שחרור של 400 אלף דולר הוא נמוך ומיותר.
שוב זה עניין של מו״מ, זה שהסוכן שלו לא היה אכפת לו מהסעיף זה עניין אחר.
עלי מוחמד לא בא עם יתרון למו״מ מול נתניה (שחקן צעיר, לא הוכיח עדיין שום דבר, אין ביקוש) ואז קל יותר להתנהל מולו
לעומת דגני שבא בפוזיציה של קפטן, בלם בכיר בארץ, ״מבוקש״ וכל מיני כאלה אז לו יש את היתרון במו״מ.
מה שהסברתי בהתחלה זה בגדול איך העסק עובד וזה לא מניחוש אלא משיחות שיצא לי לעבור עם אנשים בעסק, תמיד אפשר למצוא חריגים אבל צריך לדעת לנתח אותם.
Sent from my iPhone using Tapatalk