שער 5 הוא קרנבל כתב:
bruno conti כתב:
Oleg Neduda כתב:
לדעתי אתם חיים בסרט.
7-8 שחקני הרכב לא יגיעו בתקציב של 25 מיליון ש"ח. לדעתי גם לא בתקציב מעט גבוה יותר. אני אופתע מאוד אם ימצאו תקציב ליותר מ-5 שחקני הרכב (כלומר - שעל הנייר טובים משמעותית ממה שיש היום) בנוסף לזיקרי.
הפועל תצטרך להתפשר על חלק מהעמדות בגלל אילוצי תקציב. וכן, אני הייתי מתפשר על עמדת המגן הימני לפחות עד ינואר. יצליח עם עידן כהן או פארחת? סבבה. לא יצליח, שדגני יסחוב שם (אם אפשר עד ינואר).
מעדיף בהרבה להתפשר על עמדת המגן הימני ולחיות עם עידן כהן, פארחת ומקסימום דגני מאשר להתפשר על שני שחקני מרכז שדה חדשים, חלוץ חדש, קשר קידמי חדש ובלם נוסף ברמת ליגת על. זה לבד יעלה מיליונים שבקושי יש לנו.
אני לא חושב שאנחנו "הפנטזיונרים" שחושבים שעידן כהן טוב ממה שהוא, אלא אלה שחושבים שיהיה תקציב להביא כל כך הרבה שחקנים שישדרגו את הסגל הקיים משמעותית.
בכלל, מבחינתי זאת עונת מעבר וכבר הוכח שרכש מאסיבי מידי זה סיכון גדול מידי. מעדיף בהרבה רכש מצומצם יותר ואיכותי יותר.
תשאיר את ההתפשרויות שלך לעצמך,ביטר במצב לקחת דאבל עם תקציב באותו סדר גודל,
המחירים והסכומים יירדו בשנים הקרובות אפילו מיץ הגיע למסקנה הזאת...
יגיעו 6/7 שחקנים חדשים להרכב ואין בזה שום דבר יוצא דופן לקבוצה שעלתה ליגה ובטח בתקציב שעליו מדובר,ארבעה זרים ועוד שניים שלושה ישראלים זה מה שיגיע.
ההבדל זה שביתר נבנתה לאט לאט.
במשך כמה שנים הביאו כל פעם כמה שחקנים, חלקם הצליחו יותר ונשארו (סאבו, פריירה, שכטר, ורד, קונטה). חלקם הצליחו פחות ועזבו (לידור כהן, דני פרדה, ז'אורז'יניו, עגייב, פול אדגר). לאורך זמן הם בנו את הקבוצה. בעונה האחרונה התפלק להם כמה שחקני רכש מאוד מוצלחים (סילבסטר ווראן)+כמות הזויה של מזל והם כנראה יקחו גביע ומקום שני.
העניין זה שהם בנו את זה במשך כמה עונות.
אפשר לעשות דברים יפים עם תקציב של 25-30 מ' ש"ח, אי אפשר לקחת אליפות ואולי אפילו להיות רלוונטיים בצמרת כשכל הבניה של הסגל היא בעונה אחת.
להביא את ביטר כדוגמה למשהו מבחינת תהליך והמשכיות זה פשוט בדיחה עצובה.
טביב עובד על כולכם בעיניים.
נבנתה? מה בדיוק נבנה שם? ההצלחה של ביטר העונה מעידה על רמת הליגה ולא על ביטר.
יש שם כמה שחקנים מעל הממוצע בעמדות מפתח התקפיות,להיפך המצב בביטר רק מבהיר
כמה שחקנים כבודדים יעשו את ההבדל בליגת פח הזאת.
מוזמן לבדוק את התחלופה שיש שם כל שנה במשך השנים מבחינת ההרכב,שום דבר לא נעשה שם כחלק מתהליך מתוכנן
או חשיבה קדימה,אלא ממקום של הנחתות נטו של טביב כאשר המוטיב המרכזי הוא שליטה אגו וכסף קטן(שזה לגיטימי מבחינתו)אבל להביא אותם כדוגמה זה מביך.
התחלופה בהפועל השנה חייבת להיות גדולה יחסית מכורח המציאות של מעבר בין הליגות
וחמש שש שחקנים להרכב זה סביר בהחלט במעבר שכזה.