תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 219 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:06 
el dudernio כתב:
מוריס ז'אנו כתב:
el dudernio כתב:
כן.

אני מודע לזה.
אתה מודע לזה שאתה קבוצה שלפני שניה התפרקה והדבר הכי חשוב היה לא להפסיד היום? אתם מצפים כאילו כל משחק נבוא ונשרוף את הדשא וניתן רבעיות על חשבון הפליאוף התחתון.

אז תתעוררו לא יהיה. אני לא יודע עם נישאר או לא. אני יודע שאנחנו קבוצת תחתית שצריכה לקושש נקודות איפה שרק ניתן כדי להישאר בליגה.
אז אחרי משחק חוץ נגד יריבה שצריכה את הנקודות לא פחות מאיתנו בגלל אותה סיבה בדיוק. שבו אתה שולט יותר בכדור ומאיים יותר על השער אני לא מצליח להבין את הגועל נםש שרץ בפורום.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

איומים על השער?

כן.

אתה איימת על השער 12 פעמים 3 למסגרת.
כפר סבא 9 פעמים 2 למסגרת.

עכשיו תמשיכו לשחק בנדמה לי ולשלוח את כל הקבוצה לספסל כי צריכים לתת לברשצקי דקות משחק...

באמא שלי אתם לא מחוברים למציאות.

תקשיב אני מהיותר סבלניים פה וגם אם התיקו הזה הוא לא כזה נורא
ויש עוד זמן(מועט)לתקן זה לא העניין.
הוא לא בנוי לסיטואציה הזאת אין לו את הנסיון ולא את הפרסונה לעמוד
בראש הצוות המקצועי של המועדון הזה בכלל ובסיטואציה הנוכחית בפרט.
רואים את זה על המגרש רואים את זה בחילופים הוא פשוט לא מתאים
לסיטואציה הלחוצה והקשה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל נגד כפ
הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
עומרי קנדה כתב:
el dudernio כתב:
צר לי שאני בניגוד אליכם אני לא אוהד אמיתי שמקלל כל דבר שקשור להפועל בשביל לצאת " מגניב" בפורום.

לא צריך לקלל, רק לראות שמנחם קורצקי לא מתאים לסיטואציה ואין לנו פריבלגיה לבחון את זה עוד כמה שבועות.

אז תפסיק לקלל ולשלוח כל אחד שלא מתאים לך הבייתה.

תעבור על הדעות שלך הפורום ותבין שאתה כנראה טועה יותר מקורצקי. ושלא תבין שזה אישי נגדך גם כנראה שאני טועה יותר מקורצקי.

בכל סיטואציה אחרת הייתי מסכים איתך, אני בעד סבלנות וחשיבה ארוכת טווח, למעשה אני לא סובל חוסר סובלנות וחוסר יכולת להבין שטעויות זה חלק מתהליך נכון ובריא.
בסיטואציה הנוכחית שבה הפועל תל אביב צריכה להשיג 22-24 נקודות עד סוף העונה אנחנו צריכים מאמן שיביא תוצאות מיידיות, אחד כזה שיודע מה זה קבוצת תחתית שנלחמת על חייה ולא פחות חשוב מזה אחד שיודע מה זה לנצח במאבק כזה.
קורצקי אולי מאמן סבבה ללאומית ומאמן ששווה לתת לו הזדמנות בעונה רגילה בליגת העל אבל הסיטואציה הנוכחית לא נכונה לנו ולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
el dudernio כתב:
מוריס ז'אנו כתב:
el dudernio כתב:
כן.

אני מודע לזה.
אתה מודע לזה שאתה קבוצה שלפני שניה התפרקה והדבר הכי חשוב היה לא להפסיד היום? אתם מצפים כאילו כל משחק נבוא ונשרוף את הדשא וניתן רבעיות על חשבון הפליאוף התחתון.

אז תתעוררו לא יהיה. אני לא יודע עם נישאר או לא. אני יודע שאנחנו קבוצת תחתית שצריכה לקושש נקודות איפה שרק ניתן כדי להישאר בליגה.
אז אחרי משחק חוץ נגד יריבה שצריכה את הנקודות לא פחות מאיתנו בגלל אותה סיבה בדיוק. שבו אתה שולט יותר בכדור ומאיים יותר על השער אני לא מצליח להבין את הגועל נםש שרץ בפורום.

איומים על השער?

כן.

עכשיו תמשיכו לשחק בנדמה לי ולשלוח את כל הקבוצה לספסל כי צריכים לתת לברשצקי דקות משחק...

תקשיב אני מהיותר סבלניים פה וגם אם התיקו הזה הוא לא כזה נורא
ויש עוד זמן(מועט)לתקן זה לא העניין.
הוא לא בנוי לסיטואציה הזאת אין לו את הנסיון ולא את הפרסונה לעמוד
בראש הצוות המקצועי של המועדון הזה בכלל ובסיטואציה הנוכחית בפרט.
רואים את זה על המגרש רואים את זה בחילופים הוא פשוט לא מתאים
לסיטואציה הלחוצה והקשה הזאת.

אוקיי
אז לפטר מאמן שנצטרך לשלם לו משכורת
ולהביא מאמן שנשלם לו משכורת
שידרוש לפטר את העוזר שנשלם לו משכורת
ולהביא עוד עוזר מאמן שנשלם לו משכורת
מוכר לי
אולי די?

נערך לאחרונה על ידי אל באנדי בתאריך 05 פברואר 2017, 23:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
סמל אישי של המשתמש
לקורצקי אין את הנסיון בקרבות תחתית?
מה זה רואים את זה בחילופים? איזה חילוף היית עושה (הא נכון ברשצקי...) והאם זה שהוא לא הכניס את ברשצקי אומר שהוא חסר מושג? נו באמת.
ומה זה רואים על המגרש.
הקבוצה מאיימת יותר על השער מהיריב. מחזיקה יותר בכדור מהיריב. מה אתם רוצים? שיתמסרו לרוחב ויאבדו כדורים למתפרצות? אז משחקים כדורים ארוכים קדימה. זה לא בהכרח רע.

בשורה התחתונה כמו שאתה כתבת התיקו הזה הוא לא נורא ולכן אין טעם למבול אשכלות הקורצקי שנפל על הפורום.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 05 פברואר 2017, 23:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:10 
el dudernio כתב:
מוריס ז'אנו כתב:
el dudernio כתב:
כן.

אני מודע לזה.

איומים על השער?

כן.

אנחנו לא מחוברים למציאות...
שלושה משחקים מול קבוצות תחתית
שער אחד, גם הוא במצב נייח, גם הוא הודות לאיינוגבה
מצב וחצי אמיתי להבקעה מול 2 קבוצות שמולך נגד הירידה
אפס סדר במשחק, אפס יסודות מינימליים של קבוצת כדורגל, אף שחקן לא יודע מה לעשות ולאן ללכת
אנחנו לא מגניבים שמקללים, אנחנו בניגוד אליך עם עיניים פקוחות ומבינים שאין כלום ואין כיוון לכלום
עכשיו תמשיך להביא לי סטטיסטיקה עם איזה 2 בעיטות מסכנות שלא סיכנו את השער ולספר כמה קרובים היינו להבקיע

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל נגד כפ"ס משחק עונה 2
הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:10 
אל דוד
מה היה התפקיד של בנבנישתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:12 
מנגה טוב מצ׳וביקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אל דוד
מה היה התפקיד של בנבנישתי?

שחקן קו. עשה את זה יפה. חילץ כדורים יצא מהר קדימה סחט עבירות.

עומרי קנדה כתב:

בכל סיטואציה אחרת הייתי מסכים איתך, אני בעד סבלנות וחשיבה ארוכת טווח, למעשה אני לא סובל חוסר סובלנות וחוסר יכולת להבין שטעויות זה חלק מתהליך נכון ובריא.
בסיטואציה הנוכחית שבה הפועל תל אביב צריכה להשיג 22-24 נקודות עד סוף העונה אנחנו צריכים מאמן שיביא תוצאות מיידיות, אחד כזה שיודע מה זה קבוצת תחתית שנלחמת על חייה ולא פחות חשוב מזה אחד שיודע מה זה לנצח במאבק כזה.
קורצקי אולי מאמן סבבה ללאומית ומאמן ששווה לתת לו הזדמנות בעונה רגילה בליגת העל אבל הסיטואציה הנוכחית לא נכונה לנו ולו.

כן הא... אתה חייב מאמן שיביא לך 24 נקודות מה 30 שנשארו עד סוף השנה... אתה מחובר למציאות?

ואחרי זה אתה עוד טוען שאתה צריך מאמן שיודע מה זה קבוצת תחתית שנלחמת על חייה. כלומר אתה צריך מאמן כמו קורצקי כי זה בעצם כל מה שהוא יודע (לטוב ולרע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
el dudernio כתב:
מוריס ז'אנו כתב:
el dudernio כתב:
כן.

אני מודע לזה.

איומים על השער?

כן.

אפס סדר במשחק, אפס יסודות מינימליים של קבוצת כדורגל, אף שחקן לא יודע מה לעשות ולאן ללכת
אנחנו לא מגניבים שמקללים, אנחנו בניגוד אליך עם עיניים פקוחות ומבינים שאין כלום ואין כיוון לכלום
עכשיו תמשיך להביא לי סטטיסטיקה עם איזה 2 בעיטות מסכנות שלא סיכנו את השער ולספר כמה קרובים היינו להבקיע

כמה ספגת במשחקים האלו?

וכן לא תשמע אותי שהיה משחק גדול. לא תשמע אותי שקורצקי חף מטעויות ולא תשמע ממני אומר הרבה דברים נוספים. בסופו של יום אם לסכם את המשחקים האחרונים.

ניצחון על אשקלון בחוץ
תיקו נגד הפועל חיפה בבית (משחק שלפניו כל הפורום פה טען שהם בפורמה ואין לנו מה לחפש מולם).
הפסד ללוזוניה בחוץ (אולי הקבוצה הטובה בליגה).
תיקו מול כפר סבא בחוץ.

בסופו של דבר תוצאות סבירות. ממש לא סיבה להלך הרוח בפורום.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 05 פברואר 2017, 23:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
משחק מזעזע אבל צריך לזכור שכל החלק הקדמי שלנו הורכב מפה ומשם וזו האחריות של המאמן ליצור מהם קבוצה. כרגע זה לא קורה וזה גם לא נראה שהולך לקרות כי המשחק שלנו מאוד שבלוני ולא מדויק, שלא לדבר על שחקנים שנראים פשוט לא מתאימים לרמות האלו (בעיקר הירש וצ'יבויקה שמתמודד חזק על תואר השחקן הכי אדיש בהיסטוריה).
על פניו, מה שצריך לעשות זה לשחק עם ברשצקי ובנבנישתי בצדדים ועם אלטמן כשחקן חופשי מתחת לאיזיקה. אולי נצליח לגרד ככה איזה גול בטעות כי אם לא נתחיל להבקיע אנחנו יורדים ליגה בסבירות מאוד גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:20 
el dudernio כתב:
לקורצקי אין את הנסיון בקרבות תחתית?
מה זה רואים את זה בחילופים? איזה חילוף היית עושה (הא נכון ברשצקי...) והאם זה שהוא לא הכניס את ברשצקי אומר שהוא חסר מושג? נו באמת.
ומה זה רואים על המגרש.
הקבוצה מאיימת יותר על השער מהיריב. מחזיקה יותר בכדור מהיריב. מה אתם רוצים? שיתמסרו לרוחב ויאבדו כדורים למתפרצות? אז משחקים כדורים ארוכים קדימה. זה לא בהכרח רע.

בשורה התחתונה כמו שאתה כתבת התיקו הזה הוא לא נורא ולכן אין טעם למבול אשכלות הקורצקי שנפל על הפורום.

התיקו לא נורא איך שהקבוצה נראית זה איום ונורא.
אין שם כלום גבר אתה סתם מנסה לשכנע את עצמך. כל מיני סטטיסטיקות
דהויות שלא מעידות על כלום.
זה לא כדורגל ואני באמת לא מאשים אותו כי לא חושב שהוא יכול לעזור
זה גדול עליו בכמה מספרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:23 
אין מי שייתן פס לגול.
רייכרט מחרב, בנבנישתי מחפש דריבלים, אלטמן מחפש להראות איזה יופי הוא שומר על הכדור (והיחיד שבועט לשער, ייאמר לזכותו). וזהו.
אה ושחר הירש . ככ גרוע ולא תורם כלום ששוכחים ממנו.

העיקר ברשצקי לא משחק דקה.
אם לא נעלה עם קשר שמחפש להכניס כדורי עומק נגיע עד סיום הסיבוב אולי לשני מצבים.

מה שכן, גול אחד ספגנו ב4 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:27 
kobster כתב:
משחק מזעזע אבל צריך לזכור שכל החלק הקדמי שלנו הורכב מפה ומשם וזו האחריות של המאמן ליצור מהם קבוצה. כרגע זה לא קורה וזה גם לא נראה שהולך לקרות כי המשחק שלנו מאוד שבלוני ולא מדויק, שלא לדבר על שחקנים שנראים פשוט לא מתאימים לרמות האלו (בעיקר הירש וצ'יבויקה שמתמודד חזק על תואר השחקן הכי אדיש בהיסטוריה).
על פניו, מה שצריך לעשות זה לשחק עם ברשצקי ובנבנישתי בצדדים ועם אלטמן כשחקן חופשי מתחת לאיזיקה. אולי נצליח לגרד ככה איזה גול בטעות כי אם לא נתחיל להבקיע אנחנו יורדים ליגה בסבירות מאוד גבוהה.

לגבי ההעמדה זה נכון אבל יש הרבה יותר בכדורגל מאשר העמדות על המגרש
הקבוצה לא מאומנת, מרחקים ענקיים בין השחקנים, לא יחידה אחת.
זה בגדול מה שאתה קורא ״זה לא קורה ולא הולך לקרות״...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
אין מי שייתן פס לגול.
רייכרט מחרב, בנבנישתי מחפש דריבלים, אלטמן מחפש להראות איזה יופי הוא שומר על הכדור (והיחיד שבועט לשער, ייאמר לזכותו). וזהו.
אה ושחר הירש . ככ גרוע ולא תורם כלום ששוכחים ממנו.

העיקר ברשצקי לא משחק דקה.
אם לא נעלה אם קשר שמחפש להכניס כדורי עומק נגיע עד סיום הסיבוב אולי לשני מצבים.

מה שכן, גול אחד ספגנו ב4 משחקים.

ריכרט נתן שני כדורים טובים בדקה ה80.
1 לאלטמן אחד לטוטו.
איים על השער להד פעמים (והפעם לא הרג ציפורים).
הייתי שמח לראות את סיטון או ברשצקי במקום הירש אבל הלוואי שזאת תהיה הבעיה שלנו.

תפנימו שאנחנו קבוצת תחתית.

ולגבי הבלאגן בעל הבית לא שיחק היום את רוב המשחק. מי שניהל אותו והכוין את השחקנים היה רייכרט שהוא לא בדיוק השחקן החכם בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:30 
el dudernio כתב:
Red or Dead כתב:
el dudernio כתב:
מוריס ז'אנו כתב:
el dudernio כתב:
כן.

אני מודע לזה.

איומים על השער?

כן.

כמה ספגת במשחקים האלו?

וכן לא תשמע אותי שהיה משחק גדול. לא תשמע אותי שקורצקי חף מטעויות ולא תשמע ממני אומר הרבה דברים נוספים. בסופו של יום אם לסכם את המשחקים האחרונים.

ניצחון על אשקלון בחוץ
תיקו נגד הפועל חיפה בבית (משחק שלפניו כל הפורום פה טען שהם בפורמה ואין לנו מה לחפש מולם).
הפסד ללוזוניה בחוץ (אולי הקבוצה הטובה בליגה).
תיקו מול כפר סבא בחוץ.

בסופו של דבר תוצאות סבירות. ממש לא סיבה להלך הרוח בפורום.

בסופו של דבר הסיכוי שתתן גול הוא אפסי ולא משנה מול מי תשחק
אבל הכל בסדר, התוצאות סבירות ואפילו בעטנו שלוש פעמים דרדלה למסגרת!
כל הדרך לליגה הלאומית

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:33 
אין שיטה להבקיע, ועדין מוקדם לעשות סיכומים.
לא בטוח שהסיכומים יהיו טובים, אבל עם הערב רב הזה בסגל אין מה לסכם לפני שיעברו מספר משחקים ויתגבש הרכב. ומקווה שגם תתגבש שיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
כן הבעיטה של אלטמן שקדוש עצר בקצות האצבעות היתה דרדלה.

ולא יודע עם נרד או לא. אני לא מתיימר להיות נביא. אני יודע שאם נרד ונשחק כמו היום זה לא יהיה באשמתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:39 
וואו, קדוש הדף בעיטה חופשית של אלטמן! אין ספק שזו הוכחה שאין מה לדאוג, הכל בסדר, אנחנו מסוכנים וזה רק חוסר מזל מנע מאיתנו להבקיע(היום, ושבוע שעבר, ובדרבי, ומול פתח תקווה בגביע ומול אשקלון אלא אם איינוגבה מעניק לנו מתנה)
מחכה כבר לתירוץ של שבוע הבא, זה בטח יהיה משהו כמו "אם טוטו היה שוקל חצי קילו פחות הכדור לא היה פוגע לו בצמיגים ואז היינו מדברים אחרת"

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
מי אמר שאין מה לדאוג?
יש מה לדאוג אני בכלל לא בטוח שנשאר ליגה. אבל זה ממש לא בגלל קורצקי. זה בגלל שעכשיו במקום להיות עם 21 נקודות ומקום 10 אנחנו רק עם 12 ומקום אחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 00:08 
kobster כתב:

כבר ירדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 00:21 
המשחק היום היה הזדמנות אחרונה לא לרדת, מאמן שמרוצה מנקודה, שמעמיד 11 שחקנים משותקים ומדוכאים, עם זר מוזר והירש עצוב, לא מבין את המצב האבוד שלנו ממש כמו אל דוד, שרק הוא מבין הכל וכולם מטומטמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
המשחק היום היה הזדמנות אחרונה לא לרדת, מאמן שמרוצה מנקודה, שמעמיד 11 שחקנים משותקים ומדוכאים, עם זר מוזר והירש עצוב, לא מבין את המצב האבוד שלנו ממש כמו אל דוד, שרק הוא מבין הכל וכולם מטומטמים.

מה זה לא מבין?
מבחינתי ירדנו שהלכנו לפירוק.
אם נישאר ואני מאחל לנו להישאר אז זה יהיה נס.
אני פשוט לא מצליח להבין למה אתם חושבים שמשהו אחר היה קןרה עם ברשצקי היה נכנס או השד יודע מה. אנחנו קבוצה אחרי פירוק. תפנימו את זה. הסיכוי שלנו להישאר נע מאותו רגע על אזור ה 10 אחוז. אני כן חושב שאנחנו יכולים לעשות את זה אבל זה יקרה רק עם משחק מכוער וגניבת גול פה וגול שם. ממש לא עם משחק יפה שמתאים לקבוצת צמרת ואז בכל חצי הזדמנות יעקצו אותנו עם מתפרצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 00:36 
אם זאת הגישה של קורצקי שיתפטר אתמול, קבוצה בפירוק שקיבלה 11 שחקנים, ואתה משחק נגד כפר סבא שהיא קבוצה איומה, רציתי לראות שחקנים מתאבדים כמו דגני ורייכרט ולא צ׳בוקה שנפל מהריח, הירש, ואבו זייד מוגבל. כן שיעלה עם שחקנים שישחקו מכוער אבל שישחקו ויסכנו שער שהמגן של היריבה זה ליאור חצי רגל לוי. ואכן שיעשה שימוש בשלושה חילופים ויעלה את ברשקצי גם יכל לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל נגד כפ
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 00:41 
el dudernio כתב:
chimpfive כתב:

מה זה לא מבין?
מבחינתי ירדנו שהלכנו לפירוק.
אם נישאר ואני מאחל לנו להישאר אז זה יהיה נס.
אני פשוט לא מצליח להבין למה אתם חושבים שמשהו אחר היה קןרה עם ברשצקי היה נכנס או השד יודע מה. אנחנו קבוצה אחרי פירוק. תפנימו את זה. הסיכוי שלנו להישאר נע מאותו רגע על אזור ה 10 אחוז. אני כן חושב שאנחנו יכולים לעשות את זה אבל זה יקרה רק עם משחק מכוער וגניבת גול פה וגול שם. ממש לא עם משחק יפה שמתאים לקבוצת צמרת ואז בכל חצי הזדמנות יעקצו אותנו עם מתפרצת.

קצת הגזמנת עם ה10 אחוז אבל אין ספק שאם נשרוד זה לא יהיה תוך כדי משחק יפה, וגם ממש לא מעניין. מבחינתי לנצח כל משחק שנשאר 1-0 מאופסייד בדקה ה93(למרות שזה יגרום להתקפי לב לחלק מהאנשים אבל יהיה שווה את זה)

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 01:03 
אין לנו סיכוי להישאר בליגה ביכולת הזאת.
פשוט קבוצה שלא יודעת מה היא רוצה לעשות עם הכדור,אין שחקן מהקישור שיבוא לקבל כדור מידין/אבו זיד ויבנה התקפות.
בסופו של דבר ידין/אבו זיד מוסר לאחד המגנים שמוסרים לאלטמן > הולך דריבל,לפעמים מצליח לפעמים לא
ואם זה מגיע לצ'בויקה > איבוד כדור.

חייב לשחק משחק הבא ככה
ידין רייכרט
אלטמן ברשצקי בנבנישתי
אזיקאל/טוטו

זה הרע במיעוטו,צ'בויקה לא מסוגל להשתלט על כדור והירש פשוט נעלם במגרש.
בינשבנתי שחקן בלי שכל אבל הוא מהיר ולפעמים יש לו דריבל טוב,במצב שלנו זה בסדר
ברשצקי היחיד שיכול לתת פס לגול בקבוצה הזאת ושווה לנסות אותו מתחת לחלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 01:52 
סמל אישי של המשתמש
מי היה קפטן אחרי שאביחי יצא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל נגד כפ"ס משחק עונה 2
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 05:31 
ע״פ התקנון ניקוליץ׳ ושובשיץ׳ עדיין שחקנים שלנו, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 07:24 
עשה שלושה חילופים:
אבו זייד, טוטו, איזיקיאל

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
כפיר אדום כתב:
עשה שלושה חילופים:
אבו זייד, טוטו, איזיקיאל

מוזר שכולם שכחו שידין יצא דקה 20

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
אלדוד, בחיאט אחותך, הפועל לא מסוגלת להבקיע גם מול קבוצות מהליגה הלאומית. זה בכלל לא משנה מי עומד מולה. אני והחברה שלי מהעבודה יכולים להוציא מהם 0-0
הייתי אומר שבחיים לא ראיתי אנטי כדורגל כמו שרואים מהפועל, אבל אתמול ראינו עוד אחת. ההבדל הוא שכפ"ס רצו תיקו ואנחנו חייבים ניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 219 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: