yoavbp כתב:
רועי כתב:
yoavbp כתב:
רועי כתב:
בעיניי שתי השאלות המהותיות (והתקדימיות) הן מה יעלה בגורל התביעות מקא"ס,
ומי ינצח - רצון הנושים שלא להוריד 9 נקודות, או תקנון ההתאחדות
תקנון ההתאחדות בקלות..הסוגיה נדונה כבר פעמיים בבית המשפט המחוזי הן בעניין הפועל ר"ג והן בענין הפועל פ"ת - ונדחתה.
אז למה הבקשה לא נדחתה על הסף ? מאיזו סיבה עו"ד פינס יגיד שבמקרה שונה לעומת הפועל פ"ת ?
האם גם אז הייתה הירתמות של כלל הנושים נניח ?
אין כרגע בקשה ספציפית שתלויה ועומדת בעניין זה בפני בית המשפט ולכן לא ניתן שהבקשה נדחתה על הסף -היא פשוט לא נדונה בצורה מסודרת וספציפית, היה דיון אגבי - לא יותר.
עו"ד פינס שאני מעריך מאד מאד מאד ציין כי המקרה שונה הואיל ובעניין הפועל פ"ת ניתן כבר צו פירוק וכרגע מדובר על צו הקפאת הליכים- להערכתי ההבדל לא גדול מה גם שלעניות דעתי ומהיכרותי עם הנתונים, הסיכויים להסדר נושים בנסיבות העניין קלושים.
אגב גם לנתניה הורידו נקודות שהיא הייתה בהקפאת הליכים.
יואב תקן אותי אם אני טועה אבל העו"ד של כבירי טען שלנושים יש אינטרס שהקבוצה תימכר בליגת העל כדי להכניס יותר כסף(שילך אליהם) ולכן צו מניעה זמני להורדת הנקודות עשוי לזרז הסדר נושים ומכירה, שזה גם הדבר הנכון בהנחה שלמועדון אין מספיק כסף כדי להחזיק את עצמו יותר מחודשיים-שלושה ולכן הפירוק ממש מעבר לפינה ואז כבר אין משמעות לנקודות(זה להבנתי מה שבר ניר טען).
פה גם לדעתי נעוץ ההבדל בין ההליך הנוכחי לזה של נתניה, נתניה הלכה להקפאה אחרי שהכל כבר הוכרע.