תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 יוני 2025, 14:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כבירי: ביקשנו שהדרבי ישוחק בסמי עופר
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 15:18 
קומוניסים כתב:
בירה זה התחממות ביחסים

זה "מתקרב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 15:29 
לירון האדום כתב:
Red Pride כתב:
מתבכיינים על שעה נסיעה לאיצטדיון טוב בהרבה, איפה הימים שנכנסנו לחובות כדי לטוס לשאלקה ולסן סירו
אני מקווה שכל האוהדים קקה גם לא יקנו כרטיס לדרבי חוץ, צריך להכניס דם חדש ליציעים ולהיפטר מכל הקוטרים שחושבים שמישהו חייב להם משהו

בוא נשים דברים על דיוקם, מדוע אנשים כמוני שקנו מנויים יקרים למקומות מסומנים צריכים דווקא במשחק הדרבי שזהו המשחק שאליו מחכים כל השנה, לנסוע למגרש אחר
שמרוחק שעה נסיעה במקרה הטוב וגם אז להגיע מוקדם בכדי לתפוס מקום טוב, כי הרי אין לי מקום מסומן?
האם הפועל ת"א מוכנה להחזיר את הכסף לכל אותם אוהדים שלא יגיעו למשחק? מדוע לא להחזיר להם כסף?
ההשוואה שלך למשחקי חוץ באירופה, הינה מגוחכת.
מדובר כאן על משחק בית של הפועל ולא משחק חוץ.
אוהדים קקה? מי אתה בכלל שאתה מדבר ככה על אוהדים שמידי שנה קונים מנויים בסכומים לא מבוטלים??
אשמח לראותך היום במושבה ולשבת איתך על בירה.
מה אתה אומר?

מי יקנה לכם? זה לא מעל גיל 18?

סתם סתם, נו צוחקים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
כשאני מסתכל על התמונה הגדולה אני רואה בעלים שנכנס לניהול מועדון כדורגל ללא הבנה מספיקה בתחום ובכלל ללא רקע ניהולי מתאים, כשהוא נשען על יועצים מפוקפקים ומובל לקבל שורת החלטות פזיזות (בחלקן אפילו ילדותיות) שרק מסבכות את המצב.

לצורך הענין, אם כבירי היום עוזב את המועדון, הוא משאיר מאחוריו נדוניה מפוקפקת כמעט כמו זו שירש. הפעולות שלו לא היטיבו עד היום את מצב המועדון, גם מעט הפעולות הטובות שנעשו (כמו השקעה במחלקת הנוער) לא החזיקו מעמד ושחקני נוער מובילים שוחררו (ואין כרגע בסגל אף שחקן בית), הצבעה במינהלת הליגה על הגדלה לשישה זרים, אי תשלום משכורות, ועכשיו הסיפור הזה. אז מצטער, אבל גם התמונה הגדולה נראית לא טוב.

סלח לי, אבל לקבוע שורה תחתונה תכל'סית, בצורה שטחית ומנופחת, ולנתק אותה מכל השתלשלות העניינים זה קופמניזם לשמו.
האמת היא שכולנו, וכל מומחי הכדורגל בארץ תמכו בכל או לפחות ברוב הצעדים של כבירי בקיץ שעבר.
פינטילי ו-וינטרה היו החתמות מרשימות, פינטילי היה אמור להיות על תקן אובידיו הובאן של ב"ש צעיר יותר ב-5 שנים, ו-וינטרה היה שחקן בליגה הספרדית שכולם העדיפו אותו על רואדה שחתם בסוף בבית"ר. בומבה ואנטל גם כן נראו כמו מנייה בטוחה, רייכרט הראה יכולת מצוינת עונה לפני כן, ויחד עם חבריו מהנבחרת הצעירה: יחזקאל, גוטליב, אלטמן ואבו-עביד היו אמורים להיות כוכבי העתיד. אריאל הרוש, אז כמו היום, נחשב לשוער הישראלי בין השלושה הטובים ביותר, אם לא הטוב שבהם. שיימן ו-ורטה היו המגינים הטובים בשוק, ולינגאנה היה השחקן המצטיין בליגה השנייה. הייתה שגיאה לא להחתים שחקנים נוספים לעמדת החלוץ, אבל אף אחד לא חשב שדודו ביטון יהיה כל כך חלש.
אתה בוודאי מסכים שגם אם חלק מהשחקנים הללו הם בלוף, היה אפשר להוציא מהם הרבה יותר לו גוטמן היה המאמן מתחילת העונה. מנדיונדו אגב, יחד עם עוזרו ומאמן הכושר, הונחתו על כבירי ע"י בארי בן זאב שחתם איתם טרם כניסתו של כבירי בניסיון לחקות את המודל של מכבי אשר הצליח עם פאקו שגם הוא היה אלמוני כמו מנדיונדו.
אין ספק שהמודל הזה נכשל, וכיום כחלק מהפקת הלקחים, מי שמתווה את הדרך המקצועית הוא גוטמן, בדמותו ובצלמו.
אבל החוכמה בדיעבד כיום לבקר את צעדיו של כבירי שבאותם ימים נראו מבטיחים מתמיד זו חכמה קטנה מאד, לקטול אותו על כך זו כבר רשעות לשמה של אנשים קטנים שלא מבינים את כובד האחריות שכבירי לקח על כתפיו.
כבירי רק אתמול הודה בטעויות שהוא עשה בשנה שעברה, וכעת הוא עמל על תיקון הנזקים ובניית יסודות המועדון בדרך אלטרנטיבית שכולי תקווה שתישא פרי.
לבוא ולהעביר ביקורת לא הוגנת על האיש, שהוא בסה"כ אוהד כמונו שנחלץ להצלת המועדון ולקח על עצמו את המשימה, שמשקיע לשם כך עשרות מיליונים מכספו מדי שנה, כשהמבקרים בוכים על כמה עשרות שקלים שיעלה להם בנזין לחיפה, זה אבסורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
כל החכמים בלילה שוכחים שהמעבר למושבה בת ה11000 מקומות מבלומפילד בעל ה14000 מקומות יפחית את ההכנסות ממכירת כרטיסים ב3 מיליון שקל.
במקום ללכת לשחק בנתניה כמו המחלה, קיבלנו איצטדיון הרבה יותר נוח ונגיש, אבל במצבנו הרעוע חייבים לפצות על אובדן ההכנסות, גם אם זה אומר שכמה בכיינים שממהרים למכור את המנוי שלהם יצטרכו ליסוע שעה באוטו לדרבי.

אם תחזור על זה זה לא יהפוך לאמת.
לנתניה לוקח יותר משעה להגיע ביום חול (והדרבי יהיה ביום חול) אז לחיפה זה בין שעתיים לשעתיים וחצי הלוך ושעה חזור.
אין ספק שזאת חוויה שכל אוהד שקנה מנוי למשחקי הבית של הקבוצה שלו בידיעה שהיא תשחק באצטדיון מסוים ישמח לחוות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 15:56 
כל מילה של רדרוני.
בכלל, הרעיון הזה של להחליף בעלים כל שנתיים הוכיח את עצמו בטירוף, אז כדאי להמשיך ככה.
יאללה להעיף

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
כשאני מסתכל על התמונה הגדולה אני רואה בעלים שנכנס לניהול מועדון כדורגל ללא הבנה מספיקה בתחום ובכלל ללא רקע ניהולי מתאים, כשהוא נשען על יועצים מפוקפקים ומובל לקבל שורת החלטות פזיזות (בחלקן אפילו ילדותיות) שרק מסבכות את המצב.

לצורך הענין, אם כבירי היום עוזב את המועדון, הוא משאיר מאחוריו נדוניה מפוקפקת כמעט כמו זו שירש. הפעולות שלו לא היטיבו עד היום את מצב המועדון, גם מעט הפעולות הטובות שנעשו (כמו השקעה במחלקת הנוער) לא החזיקו מעמד ושחקני נוער מובילים שוחררו (ואין כרגע בסגל אף שחקן בית), הצבעה במינהלת הליגה על הגדלה לשישה זרים, אי תשלום משכורות, ועכשיו הסיפור הזה. אז מצטער, אבל גם התמונה הגדולה נראית לא טוב.

חוץ משחקני נוער שהוא הביא(וחלקם כן נשאר במועדון, כמו למשל רוי רונן, כמו אנאס מחמיד), הוא גם השקיע בשיפוץ המתחם ולא מעט כסף. אני לא מפקח בניה, או קבלן, אבל אף אחד עוד לא אמר שהשיפוץ הזה לא יחזיק מעמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 16:08 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

זו אמירה לא הוגנת ובודאי שהיא חסרת חזון ואמונה. הבן אדם נכנס למערכת חולה והוא נמצא כרגע קצת יותר משנה. זה שהוא עשה טעויות, אין ספק. אני חוזר ואומר שאני ביקרתי אותו המון, כולל זה שכיניתי את הצורה שבה הפועל מנוהלת "חובבנית". אני עומד מאחורי הדברים שלי גם היום.
מצד שני, הבן אדם מצהיר שיש לו איזושהיא תוכנית, איזושהיא דרך להוציא את העגלה הזו מהבוץ ואפילו להביא אותה למצב שבו אנחנו כולנו היינו רוצים שהיא תהיה. אולי הוא מזיין את המח, אולי. ואולי הוא ידלבר בסוף.
להגיד שאם הוא עוזב עכשיו הוא משאיר אחריו נדוניה מפוקפקת זה לא הוגן, כי הוא לא מתכוון לעזוב עכשיו, הוא מתכוון לנסות לקיים את מה שהוא מבטיח. זה כמו שתגיד שאם אלי גוטמן עוזב עכשיו הוא מותיר אחריו קבוצה שלא הבקיעה גול ב-5 משחקים. עובדתית זה נכון, אבל יש פה תהליך מסוים שלא קרוב אפילו למיצוי (נכון, שכחתי, תהליך זו מילה מצחיקה).

אני מאוד מקווה שכבירי לומד מהטעויות שלו. כולל המשםט הראשון שכתבת, שאני מאוד מסכים איתו. אני לא יודע איזה רקע בניהול כדורגל היה לאלונה, שחר וגולדהאר וכולנו יודעים שלפחות גולדהאר ואלונה הוציאו עשרות מיליונים עד שראו תוצאות. גולדהאר ביזבז 5(?) שנים עד שהביא את קרויף ועד אז סיים כל עונה במחזור 8 ואלונה נלחמה שנתיים על הירידה. כולם טעו. יכול להיות שלהם היה את מרווח הנשימה הכלכלי לטעות, אבל עדיין, יש פה אדם שנראה לי שהכוונות שלו טובות ולאט לאט הוא גם ילמד. אני מקווה שהוא יביא את המועדון למצב שיהיה נקי לקראת כניסה של אדם אמיד עם מערכת מתפקדת

אז כמה דברים:

1. אני חושב שבפרספקטיבה של 14 חודשים אני מאד הוגן עם כבירי והביקורת שלי מוצגת באופן ענייני מאד. נדמה לי גם שאם תעקוב אחרי ההודעות שלי עד לתקופה האחרונה, ב-99% מהמקרים נתתי קרדיט לכבירי ולהנהלה הנוכחית, אבל גם לא חייבים לעצום עיניים ולטמון את הראש בחול.

2. לכבירי אין נסיון בניהול של חברות, לא רק של מועדון כדורגל. למה אתה חושב שרמי כהן במועדון? כי כבירי לא יודע לנהל. הוא אולי איש אמיד ואולי בעסקי האומנות הוא אשף, אבל בניהול ובניהול פיננסי של חברה הידע שלו מוגבל. וזו אחת הסיבות העיקריות לבעיות שהמועדון מתמודד איתן כרגע.

3. לא אלונה ולא גולדהאר לקחו סיכונים כלכליים ללא כיסוי. הם אולי לא הצליחו מהרגע הראשון, אבל בקטע הכלכלי הם לקחו אחריות מהרגע הראשון. כבירי לא מסוגל להעמיד את המשאבים שלהם והוא אמור היה להתנהל בצורה הרבה יותר מחושבת.

4. יכול להיות שהתוכניות של כבירי יצליחו ועוד שנתיים או שלוש יהיה לנו מועדון מצליח ומשוקם, אבל אם הוא ימשיך בדרך שבה הוא הולך ב-14 החודשים האחרונים, אז אני בספק מאד גדול לגבי התוצאה הסופית. ואת הספקות האלו אני מביע כאן.

שלא יהיה ספק אגב, אני ממש לא חושב שהמועדון צריך ללכת לפירוק או כל תהליך דומה, אני גם ממש לא רוצה שכבירי יעזוב כי כרגע זה הכי טוב שיש, אבל אין לי כוונה לשבת מהצד ולהגיד אמן על כל דבר, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 16:10 
כבירי מקבל כאן הערכה מ90 אחוז מהפורום והקהל, למרות מצבינו המייאש משהו, לא ברור לי ההתקפות שלך על אוהדים, כל בעל בית היה מת לקבל כזה קהל ששלוש שנים סובל מכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 16:22 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

זו אמירה לא הוגנת ובודאי שהיא חסרת חזון ואמונה. הבן אדם נכנס למערכת חולה והוא נמצא כרגע קצת יותר משנה. זה שהוא עשה טעויות, אין ספק. אני חוזר ואומר שאני ביקרתי אותו המון, כולל זה שכיניתי את הצורה שבה הפועל מנוהלת "חובבנית". אני עומד מאחורי הדברים שלי גם היום.
מצד שני, הבן אדם מצהיר שיש לו איזושהיא תוכנית, איזושהיא דרך להוציא את העגלה הזו מהבוץ ואפילו להביא אותה למצב שבו אנחנו כולנו היינו רוצים שהיא תהיה. אולי הוא מזיין את המח, אולי. ואולי הוא ידלבר בסוף.
להגיד שאם הוא עוזב עכשיו הוא משאיר אחריו נדוניה מפוקפקת זה לא הוגן, כי הוא לא מתכוון לעזוב עכשיו, הוא מתכוון לנסות לקיים את מה שהוא מבטיח. זה כמו שתגיד שאם אלי גוטמן עוזב עכשיו הוא מותיר אחריו קבוצה שלא הבקיעה גול ב-5 משחקים. עובדתית זה נכון, אבל יש פה תהליך מסוים שלא קרוב אפילו למיצוי (נכון, שכחתי, תהליך זו מילה מצחיקה).

אני מאוד מקווה שכבירי לומד מהטעויות שלו. כולל המשםט הראשון שכתבת, שאני מאוד מסכים איתו. אני לא יודע איזה רקע בניהול כדורגל היה לאלונה, שחר וגולדהאר וכולנו יודעים שלפחות גולדהאר ואלונה הוציאו עשרות מיליונים עד שראו תוצאות. גולדהאר ביזבז 5(?) שנים עד שהביא את קרויף ועד אז סיים כל עונה במחזור 8 ואלונה נלחמה שנתיים על הירידה. כולם טעו. יכול להיות שלהם היה את מרווח הנשימה הכלכלי לטעות, אבל עדיין, יש פה אדם שנראה לי שהכוונות שלו טובות ולאט לאט הוא גם ילמד. אני מקווה שהוא יביא את המועדון למצב שיהיה נקי לקראת כניסה של אדם אמיד עם מערכת מתפקדת

אז כמה דברים:

1. אני חושב שבפרספקטיבה של 14 חודשים אני מאד הוגן עם כבירי והביקורת שלי מוצגת באופן ענייני מאד. נדמה לי גם שאם תעקוב אחרי ההודעות שלי עד לתקופה האחרונה, ב-99% מהמקרים נתתי קרדיט לכבירי ולהנהלה הנוכחית, אבל גם לא חייבים לעצום עיניים ולטמון את הראש בחול.

2. לכבירי אין נסיון בניהול של חברות, לא רק של מועדון כדורגל. למה אתה חושב שרמי כהן במועדון? כי כבירי לא יודע לנהל. הוא אולי איש אמיד ואולי בעסקי האומנות הוא אשף, אבל בניהול ובניהול פיננסי של חברה הידע שלו מוגבל. וזו אחת הסיבות העיקריות לבעיות שהמועדון מתמודד איתן כרגע.

3. לא אלונה ולא גולדהאר לקחו סיכונים כלכליים ללא כיסוי. הם אולי לא הצליחו מהרגע הראשון, אבל בקטע הכלכלי הם לקחו אחריות מהרגע הראשון. כבירי לא מסוגל להעמיד את המשאבים שלהם והוא אמור היה להתנהל בצורה הרבה יותר מחושבת.

4. יכול להיות שהתוכניות של כבירי יצליחו ועוד שנתיים או שלוש יהיה לנו מועדון מצליח ומשוקם, אבל אם הוא ימשיך בדרך שבה הוא הולך ב-14 החודשים האחרונים, אז אני בספק מאד גדול לגבי התוצאה הסופית. ואת הספקות האלו אני מביע כאן.

שלא יהיה ספק אגב, אני ממש לא חושב שהמועדון צריך ללכת לפירוק או כל תהליך דומה, אני גם ממש לא רוצה שכבירי יעזוב כי כרגע זה הכי טוב שיש, אבל אין לי כוונה לשבת מהצד ולהגיד אמן על כל דבר, זה הכל.

אבל אתה לא אומר שום דבר שאני לא אומר. ההבדל היחיד הוא שאתה אומר "אם הוא הולך עכשיו הוא משאיר מועדון במצב רע". אמירה כזו אומרת שהוא כבר נכשל, ואני אומר, הוא באמצע. עשה טעויות, בכמויות, אבל הוא באמצע.
ברור שאם הוא הולך עכשיו, המועדון במצב קטסטרופה. זה גם ברור שאם הוא ימצא עכשיו גולדהאר/אלונה/שקר כלשהו אחר, אז אתה מצפה ממנו שיילך וייתן למישהו שיכול לשים כסף לבוא במקומו (ואז הוא ישאיר את המועדון במצב של חובות, אבל הביא בן אדם, שזו הצלחה).

כתבת כמה פעמים משהו ברוח של ייאוש. מהמצב, מהמועדון, מכבירי. זה לגיטימי, אבל זה ויתור. אז לך יש את היכולת והלוקסוס לוותר, לכבירי אין. ובשביל לא לוותר, הוא עושה מה שהוא חושב לנכון ומה שהוא חושב שהוא עדיין בגדר הסביר. אני בתור אוהד מאוד מתבאס על עניין הדרבי הזה (ולא רק בתור אוהד הפועל, אלא בתור אוהד כדורגל שהגינות חשובה לו), אבל במקביל אני גם יכול לתת לו איזה מרווח נשימה ולהבין שיש דברים שאני בתור אוהד צריך להתפשר עליהם, כי האלטרנטיבה הוא גרועה יותר, או בעצם לא קיימת נכון לעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 16:23 
כל מילה של שחם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 16:30 
מה לעשות רוני, 14 חודשים וההתקדמות איטית מדי. צעד קדימה שניים אחורה. תהליך ההבראה שמתחיל רק עכשיו היה צריך להתחיל לפני שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 16:34 
נועם שחם כתב:
מה לעשות רוני, 14 חודשים וההתקדמות איטית מדי. צעד קדימה שניים אחורה. תהליך ההבראה שמתחיל רק עכשיו היה צריך להתחיל לפני שנה.

לא, היו צעדים אחורה, תקווה שעכשיו יהיו צעדים קדימה. הבן אדם נכנס, בעצמך אמרת, לא היה לו מושג, עשה טעויות. ככה זה. תקווה שעכשיו הוא למד וקדימה הוא יטעה פחות ויתקן יותר.
אם הוא טיפש מוחלט, פועל ממניעים ילדותיים (רייכרט) ואדם לא מוכשר, הוא ירסק אותנו. אם אתה בכל זאת קיים בו משהו, יש סיכוי טוב שהשנה האחרונה היתה עקומת הלמידה שלו ועכשיו הוא מתחיל לתקן ולקחת אותנו קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 16:46 
קומוניסים כתב:

בבת ים?
אם הדרך החדשה היא למחוק את הזהות של הפועל אני מוותר מראש.
כבירי צריך להבין שבתור התחלה כדי לשקם את ההריסות הוא צריך להכריז על גניזת הרעיון המטופש להקים אצטדיון בבת ים

לא כלכך הבנתי מה ההבדל בין בלומפילד ביפו לאצטדיון בבת ים?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
קומוניסים כתב:

בבת ים?
כבירי צריך להבין שבתור התחלה כדי לשקם את ההריסות הוא צריך להכריז על גניזת הרעיון המטופש להקים אצטדיון בבת ים

לא כלכך הבנתי מה ההבדל בין בלומפילד ביפו לאצטדיון בבת ים?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עוד 6 דקות נסיעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
גם ככה עד שתסתיים הבנייה שניהם יהיו באחריות מחלקת הספורט של חולדאי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 18:05 
קומוניסים כתב:

בבת ים?

כבירי צריך להבין שבתור התחלה כדי לשקם את ההריסות הוא צריך להכריז על גניזת הרעיון המטופש של לתת לאוהדים להבין שהם חלק ממקבלי ההחלטות.
אם הוא היה עושה את זה מהתחלה אולי הוא לא היה מבזבז כל כך הרבה כסף.
מקווה מאוד שהעברת הדרבי לסמי עופר הוא השלב הראשון בתהליך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 19:44 
pogi כתב:
קומוניסים כתב:

בבת ים?

כבירי צריך להבין שבתור התחלה כדי לשקם את ההריסות הוא צריך להכריז על גניזת הרעיון המטופש של לתת לאוהדים להבין שהם חלק ממקבלי ההחלטות.
אם הוא היה עושה את זה מהתחלה אולי הוא לא היה מבזבז כל כך הרבה כסף.
מקווה מאוד שהעברת הדרבי לסמי עופר הוא השלב הראשון בתהליך הזה.

אתה אומר שלמעשה בזמן שמשתינים לנו בפנים עלינו לפתוח את הפה ולמלא פינו פיפי? לא, זה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 20:26 
קומוניסים כתב:

אתה אומר שלמעשה בזמן שמשתינים לנו בפנים עלינו לפתוח את הפה ולמלא פינו פיפי? לא, זה לא יקרה.

אליכם אני לא בא בטענות
אני בא בטענות למי שנותן לכם להבין שאתם אשכרה קובעים פה משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 21:25 
.

נערך לאחרונה על ידי מושקוביץ בתאריך 12 ספטמבר 2016, 21:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

.

נערך לאחרונה על ידי מושקוביץ בתאריך 12 ספטמבר 2016, 21:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 21:26 
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

.

נערך לאחרונה על ידי מושקוביץ בתאריך 12 ספטמבר 2016, 21:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

"בעלים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

דרבי בחיפה אתם רוצים. 4 מיליון שקל אתם רוצים. חרא על הפרצוף שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 21:46 
אין ספק שדרבי בחיפה יציל את הפועל

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 07:33 
עלוקות, תעזבו כבר את כבירי.
אם המליונים חשובים לו, תניחו לו.
ואם אפשר להגיע ברכבת, זה ממתיק את גלולת העלות (לאצטדיון ברמות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 09:18 
הייתי בעד מעבר המשחק, אבל אחרי פתיחת העונה ואיך שאנחנו נראים - אני חושב שיהיה לנו קשה למלא גם את המגרש בפ"ת וצריך להישאר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
Royi כתב:
הייתי בעד מעבר המשחק, אבל אחרי פתיחת העונה ואיך שאנחנו נראים - אני חושב שיהיה לנו קשה למלא גם את המגרש בפ"ת וצריך להישאר שם.

אני ארמוז לך,
מעבר הדרבי לסמי עופר לא תלוי בהצלחת הקבוצה שלך אלא דווקא בקבוצה שאתה שונא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: