נועם שחם כתב:
Satlanel כתב:
גילי חזר להפועל בשכר עתק במונחים ישראלים כשבדיעבד מתברר כי לסכומים אילו בין השאר לא היה כיסוי והם חלק נכבד מהחובות שיש לנו היום.
בנוסף, לאחר תקופה הוא היה רחוק מאוד מלהציג את היכולת האמיתית שלו הוא נפצע לתקופה ארוכה מאוד במסגרת משחק נבחרת לא חשוב.
רק בשנה שעברה חזר לעצמו, הרבה בגלל הסבלנות והעידוד והתמיכה הרבים שקיבל מאיתנו.
, כל זה לא היה באשמתו כמובן.
אבל אי אפשר להתעלם מכך שאם הוא עוזב עכשיו כשהקבוצה במצב קשה ביותר ושעדיין מתאמצים לשלם לו משכורת גבוהה ביותר יחסית לשאר הקבוצה וחלק ניכר מהשחקנים בליגה זאת תהיה יריקה בפנים שלנו לא פחות מגרשון בזמנו, והוא יחשב מבחינתי לפחות לאחד השמות המרכזיים בנפילה הנוכחית מבלי להוריד מאשמת ההנהלה.

ברור לכם שהוא עוזב כי התחייבו בפניו דברים שאי אפשר לעמוד בהם,נכון?
הרי אי אפשר לפקפק בנאמנות ובאהבהשלו להפועל ועובדה שהוא חתום בה לכמה שנים קדימה.
עדיין,הציגו בפניו מצג שווא גם לגבי בניית הקבוצה,גם לגבי הציפיות שלה,וחוץ מזה,המשכורת שלו יושבת למועדון על העורק הראשי כמו לאפה עם כבד אווז.
ברור שמשאלת הלב היא שהוא יישאר ואין ספק שזה יישבוןר את הלב של כולנו,אבל צריכים להיות ריאלים ולהבין את המצב של המועדון,וכמו שאמרתי שנה שעברה,אם במקום וורמוט הפועל תוכל להתחזק ב3-4 שחקנים אחרים שיוכלו לגרום לכך שנישאר השנה בליגה בשקט ולא ניכנס לקרבות מיותרים,אז אמן וכך יהיה.
שנה שעברה ראינו מה יצא מזה ששמנו את כל הביצים בסל אחד (שכטר),ובנו פה קבוצה לא מאוזנת בעליל.
עם כל האהבה לורמוט,אם מבטיחים לי להישאר בליגה ולעבור את השנה המחורבנת הזאת,אז אני מוותר עליו כבר עכשיו.
להשאיר אותו בשביל האגו האישי של הקהל,בטח לא יועיל לנו בהמשך,על אחת כמה וכמה שנקבל כנראה שחקן כבוי רגשית ונפשית שמרוויח כמו חצי חדר הלבשה ביחד,דבר שיכול גם ליצור מרמור מסויים.
בכל אופן,להאשים אותו במצב הנוכחי של הפועל זה די מגוחך,ובדיוק מה שההנהלה שלנו רוצה כדי להסיט את האש ממנה,ויהיה אשר יהיה אני לא חושב שלורמוט יהיה שום חלק בכך.