תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 21:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול מידע הפועל (יוני - יולי)
הודעהפורסם: 20 יולי 2014, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
המשחק בחמישי ישודר בספורט 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 01:35 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום - שי ארצי
- מגעים להשאלת אנדריי פילאבסקי ממכבי חיפה
- ברקוביץ' העביר מסר לשחקנים לפיו יגיעו בקרוב בלם, מגן וחלוץ
- החלוץ דודו ביטון הוזכר כמועמד
- הקשר הברזיאלי באיאנו יגיע להתרשמות אחרי הגומלין מול אסטנה
- כמה פסקאות על דמארי שלא מחדשות כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 07:53 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 2 - מתי בן חיים
סלים טועמה פותח את פיו וזועם: "כל שנותי בהפועל נגמרו בחצי דקה"
לאחר שנזרק משורות האדומים, יורה השחקן לכל עבר: ברקוביץ'? "נתנו לו את המפתחות, שיעשה מה שבא לו". דמארי? "הוא היה כמו חצי קבוצה". אירופה? "עדיף שיתרכזו בשיקום"

"כל השנים שלי בהפועל ת"א נגמרו בחצי דקת שיחה עם אדון אייל ברקוביץ'. פשוט לא האמנתי שכך אסיים את הקריירה שלי במועדון. הייתי בטוח שכן יכבדו אותי, וכן ישאירו אותי, דווקא בימים הקשים שהמועדון עובר".

כך אומר ל"מעריב-השבוע" הקשר סלים טועמה, שאולץ לעזוב את הפועל ת"א אחרי 286 משחקים באדום שבהם כבש 44 שערים והיה שותף לאליפות אחת ולחמש זכיות בגביע.

בתחילת השיחה טועמה עוד נשמע נינוח ונשמר לא לפגוע באלה שכן פגעו בו, אבל ככל שהשיחה מתארכת הוא מדבר בדיוק באותו קצב שהוא מכדרר: "אני לא רוצה להגיד שאני סמל של הפועל ת"א. זה נשמע לא טוב, אבל אני כן מזוהה עם הקבוצה הזו. ועוד איך מזוהה איתה. גם כשלא שיחקתי בהפועל והייתי רחוק ממנה, בטורקיה, בלגיה או יוון, עדיין המשיכו אוהדי הקבוצות היריבות לקלל אותי ביציע ולשיר עלי שירים.

"בכל מקום נורמלי הייתה הנהלת הקבוצה דואגת קצת לכבד שחקן שנתן לה כל כך הרבה שנים. הבעלים היו צריכים ללכת למי שמנהל את הקבוצה ולהגיד לו: 'זה איש של המועדון. זה איש שלנו. תנסה להיעזר בו'. אבל אף אחד לא עשה את זה. נתנו את המפתחות לאדון ברקוביץ' שיעשה מה שבא לו, שיחליט מה שנראה לו".

אולי ויתרו עליך בגלל הבעיות הכלכליות?

"אתה יודע מה? בגלל כל הבעיות הכלכליות היו צריכים להשאיר אותי לפני כולם. אני לא אחד שמרוויח כל כך הרבה כסף. לא לקחתי הביתה סכומים גדולים. אני אחד שהמועדון הזה חשוב לו".

איך הודיעו לך שאתה משוחרר?

"הודיעו? אתה קורא לזה הודיעו? אם לא היה לחץ של אוהדים, גם לא היו מדברים איתי בכלל. אחרי הלחץ שהם הפעילו הזמינו אותי לשיחה וברקוביץ' אמר לי 'אתה לא ממשיך איתנו'. ככה, חצי דקה וזהו. אני הרבה יותר ממאוכזב. בהרבה קבוצות כדורגל יודעים לכבד שחקנים. הבעיה בהפועל היא שכל פעם מביאים מישהו חדש, נותנים לו את המפתחות ואומרים לו תעשה מה שאתה רוצה".

איך הגבת אחרי ההפסד 3-0 בקזחסטן?

"לא האמנתי שזה קורה. מאז שאני זוכר את עצמי, זאת הפעם הראשונה שהפועל ת"א מפסידה 3-0 בשלב הראשון שהיא נכנסת למשחקים. הייתי בהלם".

הם יכולים לצאת מזה?

"לא חושב שאפשר לחזור מ-3-0. בטח לא עכשיו, אחרי הכנה כל כך גרועה. הם לא נסעו למחנה אימון, לא קיימו משחקים ואין הוקוס פוקוס. שני משחקים נגד נבחרת הנוער והפועל עכו הם לא הכנה אידיאלית".

ואם הגומלין היה נערך בבלומפילד?

"אולי זה היה נותן קצת דחיפה, אולי היו מצליחים לעשות משהו, אבל 3-0 זה קשה. הקבוצה מקזחסטן בכושר, נמצאת באמצע העונה שלה, ופה יש קבוצה בלי חלוץ בכלל. אתה יודע מה? יכול להיות שזה טוב בשביל הפועל ת"א. הם לא במצב של לשחק באירופה".

למה אין חלוץ? הביאו את שובל גוזלן.

"ראיתי את גוזלן. צעיר מוכשר מאוד, אבל עדיין לא עומר דמארי. אי אפשר לצפות ממנו שיהיה דמארי. הוא צריך עוד להתבשל בשביל להצליח. יהיה לו קשה. לא רואה אותו נכנס לנעליים של עומר. מה שהוא עשה בשנה שעברה בשביל הפועל, לא יכול לעשות אף חלוץ אחר. בזכותו הם הגיעו בכלל לפלייאוף העליון. בזכותו הם באירופה".

ואיך זה ייראה בלעדיו?

"דמארי זה חצי קבוצה. יחד איתו היא אולי תגיע לפלייאוף העליון, תבין לבד איך זה ייראה בלעדיו. המצב לא טוב. אם לא יבוא מישהו וייקח עליו את הקבוצה הזו, היא תמשיך להידרדר. לא מביאים שחקנים, רק משחררים, ועם שחקנים חסרי ניסיון במועדון ענק כזה כמו הפועל ת"א, זה בעייתי".

גם כשאתה עלית מהנוער עם עמרי אפק ופיני בלילי הייתה קבוצה צעירה, ובכל זאת זכיתם באליפות.

"ההבדל הוא שאז היה שילוב של צעירים מהנוער עם מבוגרים מנוסים. היום אין. חוץ משי אבוטבול וגילי ורמוט, אין אף בעל ניסיון אחראי בקבוצה. צריך לשקם אותה. לדאוג שהמועדון הזה לא יתרסק. לחשוב על העתיד של המועדון זה הרבה יותר חשוב מאשר להגיע בעונה הבאה לפלייאוף העליון. כדי לשקם מתחילים מלמטה, ובגלל זה אני אומר לך שאולי עדיף להם לעוף באירופה ולהתרכז בשיקום".

דיברת עם מישהו בהנהלה על זה?

"הנהלה? אני לא מדבר עם אף אחד".

שחקנים?

"עם שחקנים אני בקשר טוב, אבל לא יצא לי לדבר איתם. אני בטוח שהם מאוכזבים מאיך שהם נראים ומהמשחק בקזחסטן. כולם רואים שהקבוצה חלשים וברור מה כולם מרגישים".

טועמה כבר לא ילד. מלבד האדומים בתל אביב, היו קשר בן ה-35 שתי קדנציות גם במכבי פ"ת. באירופה הוא שיחק בקייסריספור הטורקית, לאריסה היוונית וסטנדרד ליאז', שעמה היה שותף לשתי אליפויות ולזכייה בסופר קאפ הבלגי. בעונה הבאה, לראשונה בחייו, הוא ישחק בליגה הלאומית, לאחר שסיכם את תנאיו בהפועל בני לוד.

"ברור שהמטרה היא עלייה לליגת העל", מבהיר טועמה, "בשביל זה באתי. יש לנו סגל טוב, אבל אנחנו יודעים שזה לא יהיה קל. אחמד סבע איתנו, מחמוד עבאס איתנו, הבלם מור שושן איתנו, משה בן לולו איתנו וגם מוחמד אזברגה חוזר אחרי חצי עונת השאלה. מקווה שנתחבר כמו שצריך. יש לנו שחקנים שצריכים להיכנס לכושר וקשה להם בשלב הזה של האימונים. גם אני צריך להיכנס לכושר. אני מאוד מקווה שנגיע לליגה מוכנים. אנחנו מחפשים עוד בלם וחלוץ".

זו הייתה החלטה נכונה מבחינתך לרדת ליגה?

"ההחלטה הכי נכונה שיכולתי לקבל. יכולתי לשחק בליגת העל, אבל לא רציתי לדשדש בקבוצות תחתית ולהגיד 'אני משחק בליגת העל'. רציתי לשחק בקבוצת צמרת, ורציתי ליהנות. לוד זה אתגר עצום. לוד זה מקום עם שאיפות, וזה מה שרציתי. משהו מאתגר. המעבר הוא בעייתי. לבוא מאחד המועדונים הגדולים ביותר בארץ, עם קהל ענק, ולשחק בכל מיני מגרשים מול קהל מועט, זה בטח יהיה בעייתי".

טועמה הוסיף: "האמת? היה לי הרבה יותר קשה מבחינה אישית אם הייתי נשאר לשחק בקבוצה אחרת בליגת העל. אני יודע שפה ישמרו עלי יותר, אני יודע שכל הקבוצות יגיעו מוכנות הרבה יותר למשחקים נגדנו, וכולם יבואו עם מוטיבציה גדולה מולנו. אבל לא נורא, זה בסדר. אנחנו לא נהיה שאננים באף משחק ונעשה את הכל בשביל להצליח. שמות זה לא אומר כלום בכדורגל. נצטרך לתת מעצמנו, ואנחנו מתכוונים לעשות את זה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
רק אותי מטריד הסיפור עם הקפטן ? זה לא תורם לאוירה בחדר ההלבשה ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 10:02 
בהפועל ת"א זועמים על בן שמעון, גרזיץ' נשאר
האדומים מאשימים את מאמנם לשעבר: "הוא משגע את דני עמוס וגרזיץ'". ברקוביץ' שוחח עם הקשר והוחלט שהוא נשאר במועדון. עומר דמארי הגיע לאימון

הפועל תל אביב ממשיכה בהכנותיה לקראת העונה הקרובה, אך כעת היא מתמודדת עם בעיה חיצונית, שלא קשורה לקבוצה. בוולפסון זועמים על מאמנם אשתקד, רן בן שמעון. גורמים בהפועל ת"א אמרו: "רן משגע את בריאן גרזיץ' וגם את דני עמוס בצורה שיטתית. נמאס מההתנהגות הזו".

כזכור, בן שמעון עדיין מחכה לפיצוי הכספי בסך חצי מיליון שקלים שמגיע לו מהפועל ת"א בגין הפיטורים שלו, ואצל האדומים לא חסכו ביקורת כלפי מי שרק בשנה שעברה היה מאמן הקבוצה.

בנושא אחר, החלוץ עומר דמארי, שעדיין לא נסגרה סוגיית המעבר שלו לאוסטריה וינה האוסטרית, הגיע היום כרגיל לאימון הפועל ת"א.
בנוסף, הוחלט שהקשר בריאן גרזיץ' יישאר במועדון, זאת למרות שהקשר היה כבר בדרך החוצה מן הקבוצה והיה אמור לעבור למכבי פ"ת של רן בן שמעון.

המנג'ר אייל ברקוביץ' החליט שהקשר יישאר בהפועל ת"א. ברקוביץ' שוחח עמו ובריאן טען שהוא לא חשב בכלל לעזוב את הקבוצה.

http://www.one.co.il/Article/236789.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 12:07 
הפועל תל אביב: חשש שחג'ג' יודיע על עזיבת המועדון

חג'ג' צפה בסרטון בו אוהדים שיכורים קראו קריאות גנאי נגדו, ומשפחתו לוחצת עליו לעזוב את הקבוצה. אוהדים נגד האולטראס: "עושים נזק למועדון"

במקביל לחוסר השקט המקצועי שקיים בהפועל תל אביב מאז ההפסד לאסטנה במוקדמות הליגה האירופית, ישנו מתח רב בהנהלת האדומים שחוששת שעידו חג'ג' יעזוב את המועדון בגלל הפגנת האוהדים שהתקיימה מתחת לביתו ביום חמישי. חשוב לציין כי חג'ג' לא שהה בביתו באותו אירוע, אך לאחר שצפה אמש על הסרטון ממצלמות האבטחה בביתו הוא הזדעזע לגלות כי בכניסה לבניין המגורים שבו מתגורר התאספה חבורת שיכורים, מארגון האולטרס של אוהדי הקבוצה, שקראו קריאות גנאי נגדו. בהפועל תל אביב אמנם מנסים להשתיק את הסיפור, אך מאחורי הקלעים ישנה דרמה של ממש. משפחתו של חג'ג' לוחצת עליו לעזוב את הכדורגל וסיכויים גבוהים שזה יחזור ארצה ויודיע על עזיבת הפועל תל אביב. המשמעות של מהלך כזה הוא שהפועל תל אביב תישאר עם תקציב זעום של 18 מיליון שקל לעונה הקרובה ותיאלץ למכור את גילי ורמוט וישראל זגורי, בנוסף לדמארי, וללא אפשרות להביא רכש נוסף. ישנם גורמים נוספים במועדון שהעריכו כי אם האיום התממש אז הפועל תל אביב תהיה אפילו בסכנת פירוק.

אמש הבינו מספר אוהדים ותיקים של הפועל תל אביב כי הנהלת הקבוצה לא סתם מאיימת, אלא מודאגת מאוד מאפשרות אמתית שחג'ג' אכן יעזוב את המועדון. עשרות סמסים נשלחו לחג'ג' על ידי אוהדים שביקשו ממנו לא להתייחס לארגון האולטראס האחראי על ההפגנה תחת ביתו ובבקשה שלא יעזוב את הקבוצה. "אחרי שהצליחו להבריח בשנים האחרונות את כל האנשים שהיו מוכנים להשקיע בהפועל הם בסופו של דבר יביאו לפירוק הקבוצה ולמצב שנרד ליגה", אמר אחד האוהדים המקורבים ביותר להנהלת המועדון. "זו חבורה שמייצגת את עצמה בלבד ורק עושה נזק למועדון. הגיע הזמן שהרוב השקט בהפועל יגיד את דברו ויוקיע את החבורה הזו שחוץ מנזק והברחת אנשים טובים הם לא עושים כלום למען המועדון". חג'ג' עצמו, השוהה עדיין מחוץ לארץ, לא הגיב באופן רשמי לאפשרות שיעזוב, אך בהפועל תל אביב דרוכים מאוד וחוששים כי עם חזרתו ארצה הוא עשוי להודיע שאת מה שאיש במועדון לא רוצה לשמוע. הודעה שכזו תגרור גל עזיבה מקרב השחקנים ומהנהלת הקבוצה.

מלבד זאת, בקבוצה ממתינים לראות אם עומר דמארי יסגור סופית באוסטריה וינה. אף על פי שכל התנאים בין המועדונים סוכמו וישנה הסכמה מצד החלוץ לעבור, עדיין אין סיכום בינו לבין אוסטריה וינה. דמארי דורש 400 אלף יורו בשנתיים הראשונות ובשנתיים הנוספות 290 אלף יורו, ו-וינה מכונה לשלם כ-350 אלף יורו לארבע עונות. הבעיה היא כרגע מבחינת המיסוי באוסטריה ולכן עדיין אין הסכם סופי בין הקבוצה לשחקן. נראה כי היום הזה יהיה הקריטי ביותר בעסקה זו. אי הסכמה היום ואוסטריה ככל הנראה תרד מהאופציה להחתים את החלוץ חרף כל המאמצים והעובדה שכבר מרבית התנאים סוכמו. עם זאת, כל הגורמים מעריכים כי דמארי יסגור את תנאיו שם.

לגבי שאר הסגל כרגע, בהפועל תל אביב טוענים כי מלבד דמארי אף שחקן לא יעזוב, כולל בריאן חרסיסיץ', ששמו נקשר למכבי פתח תקווה בימים האחרונים. בהפועל כועסים מאוד על רן בן שמעון ועל הניסיונות שלו להעביר לפתח תקווה את חרסיסיץ ודני עמוס: "הוא משגע גם את בריאן וגם את דני עמוס בצורה שיטתית. נמאס מההתנהגות הזו", אמרו במועדון. יתרה מכך, בהפועל טוענים כי בשיחה בין חרסיסיץ למנהל המקצועי איל ברקוביץ השחקן כלל לא הביע רצון לעזוב את המועדון.

בהפועל תל אביב עושים מאמצים למצוא תחליף ראוי לעזיבה המסתמנת של דמארי. שמם של דודו ביטון ושל תומר סוויסה עלה בקבוצה, אך בשלב זה מדובר בגישושים בלבד אצל שני השחקנים. בבד ובד בהפועל תל אביב גם בוחנים זר בעמדת החלוץ, אך עד שדמארי לא יימכר סופית הפועל לא תיכנס למשא ומתן רציני עם אף מועמד. בנוסף, בתחילת שבוע הבא אמור לנחות קשר ברזילאי למבחנים ואם ירשים יחתום בקבוצה.

http://sports.walla.co.il/?w=/157/2767647

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 12:21 
ציטוט:
הפועל תל אביב: חשש שחג'ג' יודיע על עזיבת המועדון

http://sports.walla.co.il/?w=%2F3825%2F2767647

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 13:19 
הודעה רשמית של חג'ג': "החלטתי לעזוב את ניהול הפועל ת"א. מבטיח להמשיך לתרום למועדון, לתמוך, לאהוב ולהגיע למשחקים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
http://sport2.thepost.co.il/content/104448

בעקבות האירועים האחרונים: עידו חג'ג' הודיע כי הוא עוזב את הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
מתוך כתבת השקר על עידו חג'ג' בוואלה:

דמארי הודיע להפועל תל אביב שייצא עם הקבוצה למשחק הגומלין נגד אסטנה בקפריסין. כרגע בסביבת החלוץ אומרים כי כל עוד אין התקדמות במשא ומתן בינו לבין האוסטרים הוא ישחק עם הפועל תל אביב בגומלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:26 
הודעת ה"מועדון" בפייסבוק:
ציטוט:
המועדון מביע צער על עזיבתו של עידו חג'ג' ומודה לו מאוד על כך שתרם מכספו, זמנו ומרצו למען הפועל תל אביב. אנו מקווים שעידו ימשיך לתרום גם בעתיד. קבוצה קטנה אלימה ובריונית, ממשיכה לפגוע במועדון זאת לאחר שרק בשנתיים האחרונות גרמה לנזק של שני מיליון שקל כתוצאה מהתפרעויות, זאת בנוסף לפגיעה בתדמיתו של המועדון.
בשל פעילויות אלו לא הצלחנו להביא רוכש למועדון והסיכויים למצוא כזה הולכים ופוחתים. צר לנו כי הקבוצה הקטנה ואלימה הזו, פוגעת בשיטתיות במועדון ובעשרות אלפי האוהדים של הפועל ת"א.
להפועל ת"א אין בעלים עשירים כמו למכבי ת"א, מכבי חיפה, הפועל ב"ש וק"ש שהזרימו לקבוצות עשרות מיליוני שקלים. אולם עם כל הקושי ,הפועל התמודדה איתן והצליחה לסיים במקומות השלישי והרביעי ולהגיע לאירופה.
הבעלים לא קיבלו אימפריה אלא קבוצה מרוסקת, עם מחלקת נוער מרוסקת שנבנתה מחדש כולל מתחם אימונים מהמפוארים בארץ. כעת, עזיבתו של עידו מהווה זעזוע קשה ויוצרת בעיות קשות בקבוצה שלא ברור כרגע כיצד נתמודד איתן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול מידע הפועל (יוני - יולי)
הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
הודעה מביכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:34 
גם באתר הבית:
http://www.one.co.il/Article/236799.html
ציטוט:
מכה קשה להפועל תל אביב. האיש החזק של האדומים, עידו חג'ג', עזב את המועדון, כך נודע לראשונה ל-ONE.

לאחר התלבטויות ארוכות, שיחות עם חיים רמון, מני ויצמן ואייל ברקוביץ' וחברו הטוב אסי דומב, איש העסקים עידו חג'ג' החליט לעזוב את המועדון ומי שמקורב לעידו יודע שבחודש האחרון הוא כבר השלים עם הסיטואציה החדשה ולפיה הוא כבר לא חלק מהבעלים ולא שותף לניהול האדומים.

האולטראס פגע ויפגע בהפועל, אבל כאן מדובר במי שחיפש לעשות לעצמו שם.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:55 
מכבי פ"ת: אנחנו לא מבינים מה עומר דמארי רוצה
עומר דמארי. בפ"ת לא מבינים מה הוא רוצה
מאת גידי ליפקין 21/07/2014 16:13

במכבי פתח תקווה כועסים על ההתנהלות של עומר דמארי. לאחר שיחות רבות הסכימה אוסטריה וינה להעמיד את שכרו של החלוץ על 750 אלף יורו נטו בשנתיים הראשונות, אך כעת דמארי הודיע שהוא לא מוכן לעבור אם הסכום לא יעמוד על 800 אלף יורו לשנתיים.

במכבי פ"ת לא מבינים מה מנסה עומר דמארי להשיג ולעשות, אחרי שדחה את הצעות הפועל ב"ש, מכבי ת"א, ואוסטריה וינה עשויה להודיע על ירידה מדמארי עוד היום (שני) כי נמאס לה מכל הסחבת הזו.

בינתיים, דמארי התאמן היום עם הפועל ת"א ורשום על הטיסה מחר לקפריסין לקראת הגומלין בליגה האירופית מול אסטאנה הקזחית. אם דמארי ישחק באירופה הוא לא יוכל לאחר מכאן לשחק בקבוצה שתשחק באירופה והדבר יכול לפגוע במעבר שלו.

במכבי פ"ת דורשים שדמארי לא ישחק עם האדומים שבכל מקרה אין להם סיכויים לעבור שלב באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
כתבת "אוי אוי אוי" מטעם רמון והנהלת הפועל, אחת מתוך רבות שנראה פה בקרוב.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 72924.html

ציטוט:
"רמון מרוסק נפשית וכלכלית. חג'ג' ראה את הפחד של ילדיו"
העזיבה הדרמטית של עידו חג'ג' הציבה עול כבד על כתפיו של יו"ר קבוצת הניהול, שיצטרך כעת לגייס מיליוני שקלים למועדון. וגם: הרגע שבו הבין הבעלים הפורש כי אין לו ברירה אלא לנטוש את הפועל ת"א

האם העזיבה של עידו חג'ג' תצית שרשרת אירועים שתביא להתפרקות הטוטאלית של הפועל תל אביב? אחרי העזיבה של חג'ג' במועדון חוששים שגם חיים רמון ירים ידיים. "רמון מרוסק אישית, נפשית וכלכלית", אמר גורם בכיר במועדון לאתר ערוץ הספורט.

דרמה בהפועל ת"א: עידו חג'ג' עוזב, אייל ברקוביץ' בדרך החוצה?
הפועל תל אביב בהלם: "לא ברור לנו איך נתמודד עם הזעזוע הזה"
מאז שאלי טביב מכר את המועדון, הפועל שקועה במצב כלכלי לא פשוט. חג'ג' משך ספונסרים, אנשים וחסויות וגם שם אשתקד ערבויות בעצמו. "הפעלנו מכבש לחצים על עידו בסוף השבוע האחרון, אך הוא שמע למצבה הנפשי של אשתו והבין את הפחד שחוו ילדיו מול הברבריות של הקומץ. הוא הודיע באופן סופי על עזיבה, אין כאן משחק של 'תחזיקו אותי'. זה סופי ומוחלט. נגמר העידן הקצר של עידו חג'ג' בהפועל תל אביב".

הפועל נמצאת בבעיה קשה לקראת פתיחת העונה - בעיקר בגלל נושא הערבויות. בעונה האחרונה העמיד חג'ג' ערבויות אישיות בסך של 5 מיליון שקלים וקיבל אותם בחזרה. כעת חג'ג' לא ישים ערבויות לעונה הקרובה, שמוערכות בכ-2-2.5 מיליון שקלים. כעת זה ייפול על כתפיו של חיים רמון, שיצטרך לשים אותן בעצמו או למצוא מי שיעשה זאת. רמון כבר הצהיר בעבר כי לא ישים ערבויות אישיות אחרי שהפקיד בזמנו קרוב לשלושה מיליון שקלים. רמון לא הסכים להגיב לדברים.

מבחינת חג'ג', הטראומה של משפחתו הייתה קשה ביותר. בזמן שהוא שהה בחו"ל בחמישי האחרון, פרצו מספר אוהדים מהאולטראס את הדלת של בניין, אליו רק בעלי קוד יכולים להיכנס בדרך כלל. הם עלו במעלית והגיעו לדירתו, דפקו על הדלתות בעוצמה בשעה מאוחרת וניסו להיכנס פנימה. ילדיו של עידו חג'ג' התעוררו ונכנסו לפאניקה והיסטריה. אשתו עזבה מיידית את הבניין ויצאה עם הילדים מהבית למשך סוף השבוע. עדי ראיה אמרו כי חלק מהאוהדים היו שתויים והחזיקו בקבוקי אלכוהול ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 16:34 
ONE:
http://www.one.co.il/Article/236807.html
ציטוט:
ברקוביץ' נשאר, צפוי להיות האיש החזק בהפועל
פרסום ראשון: למרות עזיבת חג'ג', המנהל המקצועי החליט להישאר ולהוביל את המועדון קדימה: "לא בורח". התקציב ירד, מצב ורמוט לא ברור, גרזיץ' ישוחרר

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4547607,00.html

בעקבות עזיבת חג'ג': ורמוט בדרך למכבי ת"א
הקפטן החדש של האדומים, שסירב בעבר לחצות את הכביש, עשוי בכל זאת לעבור לצהובים בעקבות המצוקה התקציבית. מעמדו של איל ברקוביץ' התערער וייתכן כי יסיים את תפקידו עוד לפני פתיחת העונה. היום שאחרי חג'ג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 18:40 
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2767802&m=1

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
ורמוט בפייסבוק

ציטוט:
אני מבין שישנם פרסומים ושמועות על כך שאני רוצה לעזוב את המועדון ולעבור למכבי. אז לאכזבתם של כל מיני גורמים אינטרסנטים המצב ממש לא כזה. יש לי חוזה בקבוצה ואשמח להישאר כל עוד ירצו בי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
ONE - גידי ליפקין
ברקוביץ' יקבל סמכויות, שיחה עם מכבי על ורמוט
רמון יעביר למנג'ר את סמכויות הניהול בהפועל ת"א, שיחה בין מקורבים למועדונים על הקשר. ללא חג'ג' התקציב יעמוד על 20 מ' ש"ח, וינה ירדה מדמארי

חיים רמון אמור להודיע מחר בבוקר (שלישי) על העברת סמכויות הניהול בהפועל תל-אביב לידיו של מנג'ר הקבוצה, אייל ברקוביץ'.

הפועל ת"א החדשה תצטרך להסתפק בתקציב של כ-20 מיליון שקלים בלבד, כולל הכל. למעשה, הפועל הפכה מקבוצה שסימנה את הצמרת כמטרה, לכזו שתצטרך להיאבק בחלק התחתון של הליגה.

הפועל ת"א מצאה את עצמה בלי עידו חג'ג', בלי חיים רמון ובלי מני ויצמן, ותעבור כעת מהפכה גדולה, כשברקוביץ' יצטרך לשחרר 3-4 שחקנים כדי להתיישר עם התקציב. בריאן גרזיץ' שוחרר כבר היום, כאשר הפועל משלמת לו פיצוי של משכורת וחצי, כ-45 אלף דולר, והקבוצה תחסוך עלות נוספת של כ-1.15 מיליון שקלים.

בנוסף לכך ובכל תרחיש, עומר דמארי לא ימשיך בהפועל, אך גם לא ילבש את מדיה של אוסטריה וינה. האוסטרים ירדו מהחלוץ, לאחר שזה לא קיבל את התנאים שהוצעו לו, והחליטו להמשיך הלאה. דמארי יידרש למצוא לעצמו קבוצה אחרת, ואולי בכל זאת יגיע למכבי ת"א או לאלונה ברקת והפועל ב"ש. נכון לעכשיו, דמארי עדיין ממתין להצעות נוספות מאירופה.

מלבד דמארי, בהפועל מדברים על כך שלא תהיה ברירה ובקבוצה יצטרכו להיפרד גם מגילי ורמוט, שרק לאחרונה חתם על חוזה חדש כדי להשאיר אותו בקבוצה, לפיו אמור היה לקבל כ-250 אלף דולר לעונה.

בקיץ החולף מכבי ת"א רצתה מאוד להחתים את ורמוט, כאשר את המהלך הוביל המנהל המקצועי, ג'ורדי קרויף. אפשר לספר שכבר היום נערכה שיחה ראשונית בין גורם קרוב להפועל לגורם הקרוב למכבי ת"א. אם הפועל לא תבוא בדרישות לא הגיוניות, ורמוט יחצה את הכביש.

הצהובים מכירים היטב את המצב הכלכלי של הפועל. האדומים יטוסו מחר אחר-הצהריים לקפריסין, ויגיעו למלון אותו תעזוב מכבי ת"א לאחר המשחק שלה מול סנטה קולומה. היה מי שאמר שקרויף יוכל לסגור כבר מחר את העניין עם ורמוט, שיעלה על המטוס חזרה עם מכבי.

אך גם זה לא יספיק. הפועל תצטרך לשחרר עוד שחקנים, כשהאפשרויות יכולות להיות הבלם אוראל דגני או השוער דני עמוס, כאשר המאמן אסי דומב היה זה שהציע אותו למכבי פ"ת באמצעות סוכן שחקנים, ולא בעקבות פנייה של האקס רן בן שמעון, אותו האשימו בהפועל.

היו"ר אמור ליובין צפוי להישאר בתפקידו כדי לעזור לברקוביץ', שלמעשה לאחר שהצליח לקצץ 20 מיליון שקל בתקציב הפועל, יצטרך כעת להוריד עוד שמונה מיליון שקלים, ולהפוך לאיש החזק. שחקני הפועל נמצאים במצב רוח ירוד ביותר, זאת לנוכח מצב אי-הוודאות שיש כרגע במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 05:03 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 06:42 
ידיעות:
תקציב יירד ל 18 מיליון שח ויתבסס על הכנסות מכרטיסים, טוטו, התאחדות.
מגעים עם *כבי להעברת ורמוט
דמארי אמור לעבור לאוסטריה וינה בימים הקרובים.
גרזיציץ עבר למכבי פת.
לא אמור להגיע רכש משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 07:43 
הפועל בפייסבוק

ציטוט:
אמש קיבלה משפחתו של סמ"ר טל יפרח את הבשורה הקשה ביותר על נפילת בנם, חייל גולני בקרב בעזה. יפרח, בן 21 בנפלו, היה אוהד מושבע של הפועל ת"א בכדורגל ובכדורסל, שהגיע לכל משחקי הקבוצה. דודו, משה, ביקש למסור לכל האוהדים שמבקשים ללוות את טל בדרכו /האחרונה כי ההלוויה תיערך הבוקר בשעה 11:00 בחלקה הצבאית בבית העלמין בראשון לציון. יהי זכרו ברוך

במבצע צוק איתן נפלו סמ"ר איתן ברק (20), וסמל גלעד יעקובי (21), שאהדו גם כן את הפועל ת"א. יהי זכרם ברוך.

אנו משתתפים בצערם העמוק של המשפחות והחברים, ובצער כל המשפחות השכולות ממבצע צוק איתן ומאחלים החלמה מהירה לפצועים.

תמונה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=//2767937

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
בוואן מדווחים על התקדמות בנושא העברתו של גילי לבית שאן.
http://www.one.co.il/Article/236838.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 11:50 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אתר הארץ: ‏עידו חג'ג' הלך? חיים רמון חזר? תעירו אותנו כשיש רוכש להפועל תל אביב
http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... -1.2384025

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
הדיל של הקיץ. הפועל לחיפה: ורמוט עבור שני "מנודים" וכסף
חוסר הוודאות הכלכלי באדום גרם לאייל ברקוביץ' להבין כי אין ברירה אלא לוותר על הכוכב הגדול שלו. הפועל צפויה לבקש מהירוקים את פלאח, עזריאל ואזולאי ועל הדרך לדאוג שוורמוט לא יגיע למכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 14:38 
http://one.co.il/Article/236838.html
ציטוט:

מכבי להפועל: 2 שחקנים וחצי מ' יורו עבור ורמוט
למרות ההצעה של הצהובים, בהפועל מעדיפים שוורמוט יעבור לחיפה והציעו לירוקים דיל דומה (שני "מנודים" וחצי מ' יורו) בתקווה שהוא לא יחצה את הכביש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 14:57 
ציטוט:
ברקוביץ' לדמארי: "אין טעם שתטוס לקפריסין"
חלוץ הפועל ת"א לא ישחק במשחק הגומלין מול אסטנה (3:0) בליגה האירופית, לאחר שהמנג'ר המקצועי הודיע לשחקן כי הכוונה היא למכור אותו. הכיוון של דמארי: קבוצה בהולנד או הפועל ב"ש

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4548196,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: