redrony כתב:
דמארי לא שינה כלום. הוא לא באמת רוצה להישאר. להגיד רוצה להישאר תמורת העלאה בשכר שהקבוצה לא מסוגלת לקנות ארוחת צהריים לשחקנים זה לא באמת לרצות להישאר.
מצד שני, מה חשבת שיקרה שברקוביץ' יגיע? הבן אדם ליצן, אין בו גרם מחשבה ותכנון. הוא פולט שטויות בקצב, אין לו מושג באמת איך לנהל ואיך לאמן.
"אני לא יודע אם אתם יודעים, הסיבה היחידה שבאתי להפועל זה כי נמאס לי לדבר", כל מיני שטויות והכרזות של מתבגר בן 16 וזה תוך כדי שהוא לא יוצא למחנה אימון בחו"ל ואחת הסיבות היא שהוא מחויב לקייטנה שלו ויש לו עוד הסברים: " מעדיף להוציא את הכסף על עוד שחקן במקום טיולים באירופה". אשכרה ליצן חסר מושג. עזבו את העניין המקצועי (הרי לא סתם נוסעים לחו"ל לעשות מחנה אימון - יש מספיק סיבות שמתקפות את העניין הזה), תחשבו מה שחקן שאמור להגיע להפועל חושב שהוא שומע שאין מחנה אימון בחו"ל. מה גילי ורמוט חושב.
יושב במסיבת עיתונאים ונותן "גיבוי" לאסי דומב גם אם הוא יפסיד 0:4 3 משחקים רצוף. אתם מבינים, הוא יפסיד. אני מניח שבנצחונות זה יילך יותר לכיוון של ברקוביץ.
הבן אדם בדיחה בדיוק כמו האנשים שמינו אותו ושמנהלים את הקבוצה כאילו זה הצעצוע הפרטי שלהם ואלוהים יודע מה האינטרסים האמיתיים שלהם. דבר אחד בטוח, האינטרס הראשי שלהם זו לא ההצלחה המקצועית של הקבוצה.
לפני חודש - חודשיים (*) דמארי טרח לאמר חד משמעית שלא ישאר ואין על מה לדבר.
אז בכל זאת משהו הישתנה.
(*) בתוך 24 שעות מהתגובה הראשונה בפורום שיש הגיון ואף סבירות שישאר.