Fez כתב:
מושקוביץ כתב:
חזוקה, עם כל הכבוד, אם אתה רוצה להסביר לי דברים אל תשלח לי הודעות פרטיות. אני מספיק חזק ומספיק מאמין בדברים שאני חושב בשביל להתמודד איתם פה בפורום ליד כולם.
גם כאן אני לא מבין את ההתנהלות שלך. לא פעם קרה שאנשים לא הסכימו איתי, ופנו אלי בפרטי או אפילו במדיומים אחרים כדי לנהל דיון חופשי יותר. כל עוד לא מדובר באיומים אלא בדיון ענייני, בעיני זה דבר חיובי ובטח לא סיבה לשיימינג כמו שאתה מנסה לעשות כאן.
כנראה שמאוד חשובה לך הפרובוקציה הפומבית, ואת זה באמת קשה להשיג בדיון פרטי.
פז, אני לא יכול להצליח איתך, הא ? אתה לוקח את הדברים האלה לכיוונים שלא חשבתי עליהם בכלל.
לא יודע אם יש בזה תועלת אבל אני אנסה להסביר.
אני מנהל פה בפורום דיונים עם משתמשים. חלקם מעניינים יותר, חלקם פחות, חלקם בכלל לא.
אף אחד פה לא חייב לי כלום וההיפך.
אם משתמש פתאום חותך את הדיון ושולח לי הודעות כדי להמשיך את הדיון בפרטיות וכדי שאחרים לא יראו את ההודעות, לתפיסתי זה אומר אחד מהשניים:
1. או שהוא לא רוצה לפגוע בי וחושב שאני לא אוכל להתמודד עם מה שיש לו להגיד לי בפורום פתוח.
2. או שהוא בעצמו מפחד להמשיך להתדיין איתי ליד כולם.
במקרה הזה עם חזוקה אבל גם במקרים אחרים, אני לעולם לא אשים את עצמי בנקודה שאני בכלל יכול להניח על אף אחד אחר שהוא מפחד להתדיין איתי בפומבי, כי אין לי מושג לגבי אחרים, אני יודע רק על עצמי. וגם במקרה הזה העדפתי להתייחס רק לעצמי ולהסביר לו שאני יכול בהחלט להמשיך את הדיון איתו גם אם זה לא באחד על אחד.
אני באמת מקווה שזה עושה שכל והגיוני כי זאת האמת. אתה משתמש שאני אוהב ואני דיי "מחזיק" ממך ולא הייתי רוצה שתקבל את הרושם הלא נכון.