תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1916 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים מאי
הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 00:53 
אף אחד לא יכול לחתום רשמית עד שלא נסגרת רשמית העברת הבעלות. שיימן וגוטליב למשל חתמו מול הפועל על זכרון דברים. אם עניין העברת הזכויות יסתדר (והוא יסתדר) אז השחקנים שסגרו זכרון דברים יחתמו רשמית. אם אחד מהם יילך עכשיו ויחתום במקום אחר זו הפרת הסכם לכל דבר והקבוצה תתבע אותו על כך.
ואנשים שחוששים שנעלה עם הנוער בעונה הבאה - מביך... היתה פה חבורת שחקנים מביכים מכל כך הרבה בחינות. בסוף העונה חשבתי שהיחידים ששווה להשאיר בוודאות זה ספורי ושגיב יחזקאל בגלל גילם והפוטנציאל ולא טעיתי. גם פלאח ושלומי אזולאי שחקני סגל סבירים והיתה לי התלבטות לגבי ליאור לוי אבל כנראה שהמצב הפיזי הירוד שלו הכריע. מתן אוחיון למשל זה שחקן שהיו משאירים בכיף אבל הוא הכי טוב כסותם חורים. שחקן 12-13 שיכול לשחק בלם ומגן, רק שבגילו (30) הוא שחקן לא זול בכלל והפועל לא יכולה להרשות לעצמה לשלם סכום כזה לשחקן סגל. הלוואי ואבו עביד יגיע, זו תהיה החתמה ענקית של שחקן עם פוטנציאל אדיר (בעיקר כבלם, אבל אקח אותו גם כמגן פותח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 00:56 
חזוקה, עם כל הכבוד, אם אתה רוצה להסביר לי דברים אל תשלח לי הודעות פרטיות. אני מספיק חזק ומספיק מאמין בדברים שאני חושב בשביל להתמודד איתם פה בפורום ליד כולם.

נערך לאחרונה על ידי מושקוביץ בתאריך 31 מאי 2015, 01:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 00:57 
bergkamp כתב:
אף אחד לא יכול לחתום רשמית עד שלא נסגרת רשמית העברת הבעלות. שיימן וגוטליב למשל חתמו מול הפועל על זכרון דברים. אם עניין העברת הזכויות יסתדר (והוא יסתדר) אז השחקנים שסגרו זכרון דברים יחתמו רשמית. אם אחד מהם יילך עכשיו ויחתום במקום אחר זו הפרת הסכם לכל דבר והקבוצה תתבע אותו על כך.
ואנשים שחוששים שנעלה עם הנוער בעונה הבאה - מביך... היתה פה חבורת שחקנים מביכים מכל כך הרבה בחינות. בסוף העונה חשבתי שהיחידים ששווה להשאיר בוודאות זה ספורי ושגיב יחזקאל בגלל גילם והפוטנציאל ולא טעיתי. גם פלאח ושלומי אזולאי שחקני סגל סבירים והיתה לי התלבטות לגבי ליאור לוי אבל כנראה שהמצב הפיזי הירוד שלו הכריע. מתן אוחיון למשל זה שחקן שהיו משאירים בכיף אבל הוא הכי טוב כסותם חורים. שחקן 12-13 שיכול לשחק בלם ומגן, רק שבגילו (30) הוא שחקן לא זול בכלל והפועל לא יכולה להרשות לעצמה לשלם סכום כזה לשחקן סגל. הלוואי ואבו עביד יגיע, זו תהיה החתמה ענקית של שחקן עם פוטנציאל אדיר (בעיקר כבלם, אבל אקח אותו גם כמגן פותח).

מי החתים את הבלם הזר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 01:05 
מושקוביץ אתה יצור.
אדמין תחזיר אותו לקנסו בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
חזוקה, עם כל הכבוד, אם אתה רוצה להסביר לי דברים אל תשלח לי הודעות פרטיות. אני מספיק חזק ומספיק מאמין בדברים שאני חושב בשביל להתמודד איתם פה בפורום ליד כולם.

אתה חתיכת אפס שאתה מנסה להציג ססמאות בפומבי. פשוט מביך.
מה כבר כתבתי לך? שאני לא מסוגל לראות את הדרך שאתה מגיב? תעריך שפונים אליך בגובה העיניים ומדברים איתך על זה בדרך ארץ.
שוב בחרת להתנשא. אתה חתיכת מסכן שיורה לעצמו ברגל. שוב ושוב.
רק הוכחת כמה אגו יש לך בפעם המי יודע כמה.
טיפש.
מתמודד בפורום. מי יישמע. :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 01:07 
מושקוביץ כתב:
Fez כתב:
מושקוביץ, תהרוג אותי אני לא מבין את הנרטיבה שלך. כל תיאוריות ה-״עובדים עלינו בעיניים״ - לאיזו מטרה? אנשים סתם משחקים בכאילו? מה המניע הנסתר פה? מה הקונספירציה הגדולה?
ברור שיש פה אנשים שעובדים ומנסים לבנות משהו. אין לי שום ערובה שהם יצליחו, שהבעלות תעבור סופית או שבכלל משהו מהתכניות ייצא לפועל. אבל בטח שאין לי סיבה לחשוב שעובדים עלי כל הזמן.
לגבי התהיות שלך למה הזר חתם מול בן זאב והאחרים לא - הזר הוא שחקן זול ויכול להיות שהוא רלוונטי גם אם הבעלות לא תעבור (והתקציב יהיה מינימלי). לעומת זאת יש שחקנים אחרים יותר יקרים שרלוונטים כנראה רק אם הבעלות תעבור. זאת רק השערה מהיגיון נטו, אין לי שום מידע פנימי, אבל היא נשמעת לי יותר רציונלית מכל התיאוריות והקונספירציות, שכבר מתחילות להזכיר מחלת נפש.

הנרטיב שלי זה לא שעובדים עלינו בעיניים. אני פשוט לא אוהב את כל דיבורי ה-"יוצאים לדרך חדשה" האלה בלי שבפועל קרה משהו שיצדיק את זה. עדיין. הלוואי שיקרה.
אני לא מנסה להצחיק, לא מנסה להגניב, לא רוצה את הלייקים שלכם, לא רוצה לריב אתכם. אני רק אומר שלא צועקים יש לפני הגול וקצת מוזר לי שזה מוטו שנשכח כמעט לגמרי ועוד אחרי כל מה שהמועדון הזה עבר מאז שמוני לקח בחינם את הפועל.

זה דבר אחד להגחיך את ההרכבים שכותבים פה כששום דבר לא סגור (למרות שגם זה מיותר, ספקולציות זה דרכו של פורום ובטח בפגרה, אבל את זה אני יכול להבין). זה דבר אחר כל הזמן לדבר על ״קומבינה״ (מילותיך שלך) לרמוז שהכל שטויות ושקרים (״אבל הוא חתם מול כביריייייי!!!״), ולספק כל מיני סיפורים קונספירטיביים (״אוהדי הפועל זה זן מיוחד וכל מה שצריך כדי להרגיע אותם ולגרום להם לקנות מנויים זה לדבר על אוהד הפועל שבא מאהבה״). אתה כבר מזמן גלשת לתחום השני, וכן, זו נרטיבה שנהייתה די חולנית בעיני. לחלוטין משתמע מדבריך שהכל עבודה בעיניים, תקרא את ההודעות שלך.

שוב, אין לי שום ערובה שהכל יסתדר. יכול להיות שמחר הכל יתפוצץ. אבל כל הפראנויות והקונספירציות האלה גולשים לתחום בריאות הנפש.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 31 מאי 2015, 01:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מושקוביץ כתב:
Fez כתב:
מושקוביץ, תהרוג אותי אני לא מבין את הנרטיבה שלך. כל תיאוריות ה-״עובדים עלינו בעיניים״ - לאיזו מטרה? אנשים סתם משחקים בכאילו? מה המניע הנסתר פה? מה הקונספירציה הגדולה?
ברור שיש פה אנשים שעובדים ומנסים לבנות משהו. אין לי שום ערובה שהם יצליחו, שהבעלות תעבור סופית או שבכלל משהו מהתכניות ייצא לפועל. אבל בטח שאין לי סיבה לחשוב שעובדים עלי כל הזמן.
לגבי התהיות שלך למה הזר חתם מול בן זאב והאחרים לא - הזר הוא שחקן זול ויכול להיות שהוא רלוונטי גם אם הבעלות לא תעבור (והתקציב יהיה מינימלי). לעומת זאת יש שחקנים אחרים יותר יקרים שרלוונטים כנראה רק אם הבעלות תעבור. זאת רק השערה מהיגיון נטו, אין לי שום מידע פנימי, אבל היא נשמעת לי יותר רציונלית מכל התיאוריות והקונספירציות, שכבר מתחילות להזכיר מחלת נפש.

הנרטיב שלי זה לא שעובדים עלינו בעיניים. אני פשוט לא אוהב את כל דיבורי ה-"יוצאים לדרך חדשה" האלה בלי שבפועל קרה משהו שיצדיק את זה. עדיין. הלוואי שיקרה.
אני לא מנסה להצחיק, לא מנסה להגניב, לא רוצה את הלייקים שלכם, לא רוצה לריב אתכם. אני רק אומר שלא צועקים יש לפני הגול וקצת מוזר לי שזה מוטו שנשכח כמעט לגמרי ועוד אחרי כל מה שהמועדון הזה עבר מאז שמוני לקח בחינם את הפועל.

זה דבר אחד להגחיך את ההרכבים שכותבים פה כששום דבר לא סגור (למרות שגם זה מיותר, ספקולציות זה דרכו של פורום ובטח בפגרה, אבל את זה אני יכול להבין). זה דבר אחר כל הזמן לדבר על ״קומבינה״ (מילותיך שלך) לרמוז שהכל שטויות ושקרים (״אבל הוא חתם מול כביריייייי!!!״), ולספק כל מיני סיפורים קונספירטיביים (״אוהדי הפועל זה זן מיוחד וכל מה שצריך כדי להרגיע אותם ולגרום להם לקנות מנויים זה לדבר על אוהד הפועל שבא מאהבה״). אתה כבר מזמן גלשת לתחום השני, וכן, זו נרטיבה שנהייתה די חולנית בעיני. לחלוטין משתמע מדבריך שהכל עבודה בעיניים, תקרא את ההודעות שלך.

מה אתם עוד מנסים להסביר לו.
גם כשניסיתי להסביר לו בפרטי, קיבלתי תגובה בנושא כאן שהוא "מסוגל להתמודד מול כולם". זה חסר סיכוי. שימשיכו ככה. אני רק מחכה שהאדמין יעיף אותם על טיל. הראשון גם ככה כבר לא כאן פיזית נקווה שגם לא וירטואלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 01:30 
Fez כתב:
מושקוביץ כתב:
Fez כתב:

באמת שאני לא יכול לכתוב את זה יותר ברור מאיך שכבר כתבתי. לא עובדים עלי, לא משקרים לי, אף אחד לא רודף אחרי ואין שום קונספירציות. הדבר היחידי שאני קם נגדו, ואני בטוח שאם תקרא שוב את כל ההודעות שכתבתי אתה גם תבין את זה, במילותי שלי:
"הנרטיב שלי זה לא שעובדים עלינו בעיניים. אני פשוט לא אוהב את כל דיבורי ה-"יוצאים לדרך חדשה" האלה בלי שבפועל קרה משהו שיצדיק את זה. עדיין. הלוואי שיקרה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 01:33 
חזוקה כתב:
מושקוביץ כתב:

אתה חתיכת אפס שאתה מנסה להציג ססמאות בפומבי. פשוט מביך.
מה כבר כתבתי לך? שאני לא מסוגל לראות את הדרך שאתה מגיב? תעריך שפונים אליך בגובה העיניים ומדברים איתך על זה בדרך ארץ.
שוב בחרת להתנשא. אתה חתיכת מסכן שיורה לעצמו ברגל. שוב ושוב.
רק הוכחת כמה אגו יש לך בפעם המי יודע כמה.
טיפש.
מתמודד בפורום. מי יישמע. :LOL2:

לא יפה, חזוקה. בהודעה הפרטית היית הרבה יותר נחמד, עדין ומתחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 01:38 
מושקוביץ כתב:

גם כאן אני לא מבין את ההתנהלות שלך. לא פעם קרה שאנשים לא הסכימו איתי, ופנו אלי בפרטי או אפילו במדיומים אחרים כדי לנהל דיון חופשי יותר. כל עוד לא מדובר באיומים אלא בדיון ענייני, בעיני זה דבר חיובי ובטח לא סיבה לשיימינג כמו שאתה מנסה לעשות כאן.

כנראה שמאוד חשובה לך הפרובוקציה הפומבית, ואת זה באמת קשה להשיג בדיון פרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 01:47 
Fez כתב:
מושקוביץ כתב:

גם כאן אני לא מבין את ההתנהלות שלך. לא פעם קרה שאנשים לא הסכימו איתי, ופנו אלי בפרטי או אפילו במדיומים אחרים כדי לנהל דיון חופשי יותר. כל עוד לא מדובר באיומים אלא בדיון ענייני, בעיני זה דבר חיובי ובטח לא סיבה לשיימינג כמו שאתה מנסה לעשות כאן.

כנראה שמאוד חשובה לך הפרובוקציה הפומבית, ואת זה באמת קשה להשיג בדיון פרטי.

פז, אני לא יכול להצליח איתך, הא ? אתה לוקח את הדברים האלה לכיוונים שלא חשבתי עליהם בכלל.
לא יודע אם יש בזה תועלת אבל אני אנסה להסביר.
אני מנהל פה בפורום דיונים עם משתמשים. חלקם מעניינים יותר, חלקם פחות, חלקם בכלל לא.
אף אחד פה לא חייב לי כלום וההיפך.
אם משתמש פתאום חותך את הדיון ושולח לי הודעות כדי להמשיך את הדיון בפרטיות וכדי שאחרים לא יראו את ההודעות, לתפיסתי זה אומר אחד מהשניים:
1. או שהוא לא רוצה לפגוע בי וחושב שאני לא אוכל להתמודד עם מה שיש לו להגיד לי בפורום פתוח.
2. או שהוא בעצמו מפחד להמשיך להתדיין איתי ליד כולם.

במקרה הזה עם חזוקה אבל גם במקרים אחרים, אני לעולם לא אשים את עצמי בנקודה שאני בכלל יכול להניח על אף אחד אחר שהוא מפחד להתדיין איתי בפומבי, כי אין לי מושג לגבי אחרים, אני יודע רק על עצמי. וגם במקרה הזה העדפתי להתייחס רק לעצמי ולהסביר לו שאני יכול בהחלט להמשיך את הדיון איתו גם אם זה לא באחד על אחד.

אני באמת מקווה שזה עושה שכל והגיוני כי זאת האמת. אתה משתמש שאני אוהב ואני דיי "מחזיק" ממך ולא הייתי רוצה שתקבל את הרושם הלא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 02:06 
סמל אישי של המשתמש
הזעזוע שאנשים פה מביעים מזה שיש פה גולשים שדורשים עוד הוכחות כדי להתיישר עם הקו שרוב הפורום התיישר לפיו עוד מהראיון המביך של כבירי, מזכירה את התגובות של האריות של הצל לכל מי שלא מתיישר עם קו המחשבה שלהם.
אשכרה שני עמודים של בכיינות על זה שהאדמינים נותנים לאנשים עם דיעה שונה להמשיך לכתוב פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 02:16 
סמל אישי של המשתמש
כמו שכתבתי קודם, מחבב את מושקוביץ, לא מסכים בכלל עם הדברים שהוא כתב לגבי הסוגיה.

אבל שלא ישתמע מזה שאין לו זכות להשמיע את הדברים האלה כמו שחלק מהמשתמשים פה טוענים.
הרי הפורום נועד בשביל להתדיין, להתווכח וגם להעביר ביקורת שזה אחד המרכיבים הכי חשובים שלו לעניות דעתי (אני דיי בטוח שיש לפורום קרדיט כלשהו בזה ששי כנראה לא יהיה פה בעונה הבאה ושאר הבוחשים שהוזמנו לשימוע).
סתימת פיות זה מלוכלך הרבה יותר מהדברים שמושקוביץ כתב שהם סך הכל ביקורת טיפה ארסית אך בהחלט לא אחת שעוברת את גבול הטעם הטוב.

חזוקה, מניסיון אישי שלי מולך בפורום רצוי שתלמד לקחת דברים בפרופורציה ואל תהיה כל כך נחרץ ויהיר. אין שום סיבה הגיונית שהאדמין יעיף אותו על טיל אז בוא תנשום עמוק רגע ותנהג ברציונליות מתבקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 02:33 
ברור שאין סיבה להעיף את מושקוביץ או כל משתתף אחר בדיון הזה. ואני מאמין לו שהוא לא מחפש סתם פרובוקציה, למרות שלא אהבתי חלק מהרמיזות ואת השימוש במילה ״קומבינה״.

גם לי יש ספקות, ובטח שכולנו למדנו לקחת דברים בערבון מוגבל עד שהם סופיים. צריך להזהר לא לקחת את זה למקום של ״כולם מנסים לדפוק אותנו וכולם שקרנים״, שזו גישה לא בריאה וגם נבואה שמגשימה את עצמה הרבה פעמים.
עם כל הספקנות, חייבים לתת קצת קרדיט לאנשים (כל עוד הם לא הוכיחו שלא מגיע להם) אחרת אין מזה יציאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 02:48 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
כמו שכתבתי קודם, מחבב את מושקוביץ, לא מסכים בכלל עם הדברים שהוא כתב לגבי הסוגיה.

אבל שלא ישתמע מזה שאין לו זכות להשמיע את הדברים האלה כמו שחלק מהמשתמשים פה טוענים.
הרי הפורום נועד בשביל להתדיין, להתווכח וגם להעביר ביקורת שזה אחד המרכיבים הכי חשובים שלו לעניות דעתי (אני דיי בטוח שיש לפורום קרדיט כלשהו בזה ששי כנראה לא יהיה פה בעונה הבאה ושאר הבוחשים שהוזמנו לשימוע).
סתימת פיות זה מלוכלך הרבה יותר מהדברים שמושקוביץ כתב שהם סך הכל ביקורת טיפה ארסית אך בהחלט לא אחת שעוברת את גבול הטעם הטוב.

חזוקה, מניסיון אישי שלי מולך בפורום רצוי שתלמד לקחת דברים בפרופורציה ואל תהיה כל כך נחרץ ויהיר. אין שום סיבה הגיונית שהאדמין יעיף אותו על טיל אז בוא תנשום עמוק רגע ותנהג ברציונליות מתבקשת.

מושקוביץ יותר מתון למען האמת. אלפקה זה הנחש האמיתי.
ומעולם לא אמרתי שאני לא מסכים עם דעה כזו או אחרת. אני דווקא חושב או יותר נכון מבין מאיפה המילים שלו נובעות. אכלנו המון חרא ופתאום כל אחד שמגיע צריך לפתוח עליו עיניים. אבל להגיב לאחרים בזלזול זה כבר ממש לא קשור למה אתה מסכים בתוכן או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 03:03 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
חזוקה, עם כל הכבוד, אם אתה רוצה להסביר לי דברים אל תשלח לי הודעות פרטיות.

מושקוביץ כתב:

אתה לא מבין בכלל לאיפה נכנסת.
אחד שיודע.
kobster כתב:
ומגיע לחבר'ה החדשים את ימי החסד שלהם לבנות את המועדון לפי ההשקפה שלהם.

יש!
חזרה אחת הקלישאות האהובות עליי!
קובסטר, עוד ממך?
לא נמאס לך?
Fez כתב:

אני יודע ששאלת את מושקו, אבל גם אני אענה.
אני לא יודע ש"עובדים עלינו" (כבירי, הקודמים ועוד איך),
אני גם לא ידעתי שהראל, רמון והעמותה עובדים עלינו, אבל ידעתי שיש צורה לעשות דברים וכשלא עושים אותם, זה מתכון לאסון.

המינימום הוא להיזהר, לבדוק, לשאול ולחשוב,
אבל אני כבר יודע מה הסיכוי לזה פה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 03:29 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מושקוביץ כתב:
חזוקה, עם כל הכבוד, אם אתה רוצה להסביר לי דברים אל תשלח לי הודעות פרטיות.

מושקוביץ כתב:

אתה לא מבין בכלל לאיפה נכנסת.
אחד שיודע.
kobster כתב:
ומגיע לחבר'ה החדשים את ימי החסד שלהם לבנות את המועדון לפי ההשקפה שלהם.

יש!
חזרה אחת הקלישאות האהובות עליי!
קובסטר, עוד ממך?
לא נמאס לך?
Fez כתב:

אני יודע ששאלת את מושקו, אבל גם אני אענה.
אני לא יודע ש"עובדים עלינו" (כבירי, הקודמים ועוד איך),
אני גם לא ידעתי שהראל, רמון והעמותה עובדים עלינו, אבל ידעתי שיש צורה לעשות דברים וכשלא עושים אותם, זה מתכון לאסון.

המינימום הוא להיזהר, לבדוק, לשאול ולחשוב,
אבל אני כבר יודע מה הסיכוי לזה פה...

מי אתה בכלל שתעביר ביקורת על איך לנהל דברים כאילו מה כבר עשית בחיים שלך זה פשוט הורג אותי :BOW:
מילא זה היה משהו נקודתי. כל אחד ואחד פה יעיד על התגובות המתנשאות פחד שלך. ועכשיו אתה מנסה להסביר את עצמך?
חחחחחח ביום שתקנה את הפועל אולי אז תבין שיש כל כך אבל כל כך הרבה גורמים מסביב בלי סוף החל ממשפטיים ועד לתקשורתיים שלא תמיד יגרמו לך להתנהל כמו שאיזה אידיוט בפורום נייטרלי שמעולם לא התעסק בקמצוץ מהדברים האלה התעסק בהם חושב שצריך להתנהל.
זה לא אלפקה זה פקה פקה. כל דבר ביקורת. משתמשים.. שחקנים.. בעלים.. מה זה משנה.
תודה רבה אמיר כבירי אם אתה קורא כאן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 04:37 
סליחי קרוב לחתום... על פי ידיעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 04:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום אדום אדום כתב:
סליחי קרוב לחתום... על פי ידיעות.

הוא דורש 190 אלף יורו לעונה בערך מהפועל חיפה, הוא בן 31 והוא היה פח בחצי עונה האחרונה.
בקיצור, לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 05:15 
אנטל גם מועמד... הבלם שחתם אמור להיות מושאל. מתלבטים בין דובב גבאי לשלומי אזולאי, שגם דודו ביטון יתכן וישאר. השוער השני יהיה חתוכה מבני לוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 06:28 
אנטל בשמחה,סליחי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 06:38 
סמל אישי של המשתמש
סליחי היה פצוע חלק מהחצי עונה האחרונה ושהוא חזר הוא השאיר את הפועל חיפה בליגה עם 4 שערים בשני משחקים קריטיים. ולא נשכח את העונה המדהימה שהוא עשה בעכו עונה לפני סך הכל לא מדובר באיזה חלוץ גדול אבל לדעתי הוא הרבה יותר טוב מכל מה שיש לנו וזה זר מוכח שעדיף להביא במקום איזה עוד באלדה. ובהמשך לזה, אסור להשאיר שנייה את שלומי אזולאי הוא באמת לא קשור לענף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
סליחי שחקן מצוין והלוואי שיגיע.
גם ניסיון מוכח וגם עבר את שלב ההתאקלמות שהמטריד.
כמובן שלהביא חלוץ בן 31 זה מסוכן מבחינת פציעות וצריך לבדוק טוב טוב שלא מדובר באיזה חתול בשק במובן הזה,
מה שיותר מטריד אותי זה הסכומים שהוא מבקש מהפועל חיפה ולא מקבל, נשמע כמו ידיעה של מו"מ ולא מהצד שלנו.

ומילה קטנה על מושקוביץ',
כשאני פרסמתי פה לפני פחות מחצי שנה את מה שידוע לי לגבי עסקת רייכרט הוא עשה לי פה את המוות, ירד עלי, הסתלבט עלי, סחף איתו משתמשים אחרים בכל הזדמנות רק כדי להחתים את שמי כשקרן.
עם זאת אני חושב שכל מה שקורה באשכול הזה נגדו הוא מיותר. מושקוביץ' הוא פשוט משתמש חשדן, אחד שלא מאמין לכולם עד שהוא לא רואה אותו בוולפסון מתאמן עם חולצה אדומה, ובאיזשהו מקום אני מבין אותו,
אחרי כל כך הרבה אכזבות והשפלות מצד הנהלות ועסקנים שונים, לא מבין איך כל אחד מאיתנו יכול להיות אפילו קצת שמח ממה שקורה, כשלא ברור בכלל מה קורה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
חתוכה זה אליל מנג`ר מהעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 07:16 
סליחי נראה כמו בלון של סוכן במטרה ללחוץ את חיפה. נראה שהפועל הולכת בכיוון של זרים צעירים להשבחה ולא בני 29 (פריירה) או 31 (סליחי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
האדס, אם לוציפר מדווח על סליחי זה כנראה מהצד שלנו (אלא אם הוא מסקר גם את הפועל חיפה ולא נראה לי שזה המקרה).

בכל מקרה לגבי הבאה של שחקנים מבוגרים, אז טופוזאקוב וטלקיסקי מוסרים ד"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 07:23 
לוקה טוני מלך השערים באיטליה בגיל 38..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
סליחי נראה כמו בלון של סוכן במטרה ללחוץ את חיפה. נראה שהפועל הולכת בכיוון של זרים צעירים להשבחה ולא בני 29 (פריירה) או 31 (סליחי).

אם זה באמת ככה, אז זאת טעות לדעתי. כרגע נראה שגם על הישראלים הפועל בונה על השבחה וגיל צעיר. חשבתי שלפחות בזרים ישקיעו בשחקנים קצת יותר מנוסים ובעלי יכולת ברורה.
אנלייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 07:37 
למה ללכת רחוק? למכבי יש חלוץ בן 35 שגם בגילו הנוכחי הייתי מת לראות אותו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים מאי
הודעהפורסם: 31 מאי 2015, 07:43 
אני הייתי בודק אפשרות להחתים את פלט ששיחק לפני שנה וחצי בב״ש וכבש 11 שערים בחצי עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1916 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: