תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 01:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 19:03 
אז זכינו באליפות המצבים ? יש ! זה אומר שנשחק בליגת המצבים באירופה ??
אבל איך נסתדר בשלושה מפעלים ? גם ליגת העל, גם ליגת המצבים של אירופה וגם ליגת החזקת הכדור הסתמית של אירופה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
מה שכרובי אמר
חוץ מהגול הגענו תכלס לעוד מצב אחד רציני-הנגיחה של דמארי שהשוער המחליף שלהם עצר
שניהם היו די מקריים, וממש לא הגענו אליהם בזכות ההענת כדור

למעשה אני בטוח שאם נסתכל על כל הגולים שלנו העונה, נראה שרובם באו בזכות פעולות אישיות או יציאות מהירות קדימה, ומעט מאוד באו מהתקפות ארוכות והנעת כדור-למרות שזה מה שאנחנו עושים רוב המשחק.

רוחב של אנטבי שמגיע לעבדורחימי 5 מטר מהשיר אבל בסי מתבלבל בין הרגלים ומוסר דרדלה לשוער.
בעיטה של יחזקאל מ 5 מטר אלכסונית מהשער.
ואני בטוח שהיו עוד. די כבר להמעיט במה שהיה על המגרש על מנת לתמוך בתאוריות שלכם. אבל כן אני מסכים איתכם שהבעיה שלנו היא שלא בועטים מספיק לשער ואין לנו את השחקן הנוסף שפשוט שם את הכדור ברשת.

וכן כל זה מבחינתי לא משנה, המאמן הפסיד את המשחק ברגע שאיליץ ודי לא פתחו בגלל משחקי כבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
נרי,
חליק. זה כבר לאנוס את המציאות.
הפועל שיחקו חלש, לא הגיעו למצבים, חילוף מטומטם של רב"ש שהפקיר את סאשה לבד באמצע כשהוא סוחב איתו צהוב, גילי הולך לאיבוד כשהוא מתופקד באמצע ובזכות סנטה אין לנו בלם מחליף כי העדיפו להביא חלוץ שלא מתלבש ולהקפיא בלם.
גם אני בד"כ מנסה למצוא נקודות אור אבל לא היו כאלה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 19:12 
כן הא, משחקי הכבוד הפסידו.
לא זה שאלישע עושה לו בית ספר פעם שלישית ונותן לנו להתמסר עד מוות ואז לעקוץ אותך במתפרצת. ממש משנה אם זה איליץ׳, גרזיץ׳ או חיימוביץ׳ בהגנה.

מספיק עם ההזיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
נרי,
הפועל שיחקו חלש, לא הגיעו למצבים, חילוף מטומטם של רב"ש שהפקיר את סאשה לבד באמצע כשהוא סוחב איתו צהוב, גילי הולך לאיבוד כשהוא מתופקד באמצע ובזכות סנטה אין לנו בלם מחליף כי העדיפו להביא חלוץ שלא מתלבש ולהקפיא בלם.

חליק אתם הפועל הגיעו למצבים.
החילוף היה סופר ראוי כי טועמה היה מחריד והגול הראשון אם אני זוכר נכון התחיל מטעות שלו.

שוב הבעיה היא שבגלל משחקי כבוד אחד משני הקשרים האחוריים שלך לא שיחק וככה גם אחד משני הבלמים.

בגלל שהוא חלש אופי הוא הסכים שסנטה יביא לו עציץ במקום בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 19:22 
מהפכה כתב:
מדהים איך איזי שירצקי לקח אליפות למרות בן שמעון.

ממש לא מדהים. הוא מאמן טוב שצריך שינהלו אותו חזק. ברגע שנותנים לו מרחב הוא נאבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
kobster כתב:
נרי,

חליק אתם הפועל הגיעו למצבים.
החילוף היה סופר ראוי כי טועמה היה מחריד והגול הראשון אם אני זוכר נכון התחיל מטעות שלו.

שוב הבעיה היא שבגלל משחקי כבוד אחד משני הקשרים האחוריים שלך לא שיחק וככה גם אחד משני הבלמים.

בגלל שהוא חלש אופי הוא הסכים שסנטה יביא לו עציץ במקום בלם.

אין לי בעיה עם חילוף של טועמה (נגיד), הבעיה היא שזה השאיר את סאשה לבד באמצע עם גילי וזגורי שעוד איכשהו עזר קצת עם הלחץ באמצע. סאשה לא יכול לשחק גרזן ונאלץ לעמוד לבד באמצע אז הוא הצליח להחזיק מעמד עד שגורדנה נכנס ואז האמצע היה מופקר לחלוטין.
זגורי לא היה צריך לצאת, ואם לצאת זה ע"ח שחקן שיכול לעשות הגנה. לא גורדנה, זה בטוח.

לגבי משחקי כבוד ואגו, זה האיש וזו הסיבה שהוא לא צריך להיות פה בעונה הבאה.
לגבי אורלנדיץ', לא שאלו אותו. סנטה רוצה לעשות קופון אז סנטה עושה מה שבא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים עם כל מה שאמרת.

תוסיף לסגל היום את קולין, איליץ ושי ואין לך את הבעיות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אני מסכים עם כל מה שאמרת.

תוסיף לסגל היום את קולין, איליץ ושי ואין לך את הבעיות האלו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
חוץ מזה, שכדורגל כבר הבנתי בערך בינואר שלא נראה מהקבוצה הזו, אז מצאתי לי דברים אלטרנטיביים לשמוח בהם.
היום למשל, זגורי היה השחקן היחיד בהרכב שהיה לו על הגב מספר חד ספרתי. כל כך חיכיתי שהוא יוחלף כבר ואז ממש ניראה כמו קבוצה של אידיוטים, אז מה עושה המאמן הזה? מכניס במקומו את גורדנה עם מספר 7.

אפילו בשביל זה הוא לא טוב. שיילך הביתה.

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
חוץ מזה, שכדורגל כבר הבנתי בערך בינואר שלא נראה מהקבוצה הזו, אז מצאתי לי דברים אלטרנטיביים לשמוח בהם.
היום למשל, זגורי היה השחקן היחיד בהרכב שהיה לו על הגב מספר חד ספרתי. כל כך חיכיתי שהוא יוחלף כבר ואז ממש ניראה כמו קבוצה של אידיוטים, אז מה עושה המאמן הזה? מכניס במקומו את גורדנה עם מספר 7.

איזה מספר עמוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 21:09 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

איזה מספר עמוס?

13
בוריס 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

איזה מספר עמוס?

13
בוריס 1.

13.. מספר קלאסי לשוער..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 21:32 
כל פעם שקצת נדמה לו שהולך לו טוב אז הפיפי עולה לו לראש והוא בטוח שהוא המציא את הגלגל ואז הוא מתחיל עם המשחקי כבוד המטומטמים והמיותרים שלו.
המשחקים האחרונים גרמו לו לחשוב שפספסנו את האליפות בגלל חוסר מזל ושהוא צריך להיות מאמן העונה בגלל שלקח קבוצה של 45 מיליון והצליח להגיע לפלייאוף העליון.
שחצן ובלתי נסבל ברמות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
המשחק נגד פאנדורי בבלומפילד היה המשל.
כל שאר העונה היה הנמשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
הוא החליף השנה כ3/4 קבוצה וניסה לבנות משהו חדש. בסיס שישמש את הקבוצה לעונות הבאות. הוא לא נכשל בזה שהוא רק סיים בין ששת הראשונות, לי אישית אין בעיה עם המיקום של הפועל בעונה הנוכחית. הוא נכשל בזה שבעונה הבאה אנחנו מחליפים שוב את רוב הקבוצה. איתו או בלעדיו.

מאמין בעייתי עם לא מעט מגבלות אופי. ועדיין, לא רואה ישראלי אחר שהייתי מעדיף על גביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
הוא החליף השנה כ3/4 קבוצה וניסה לבנות משהו חדש. בסיס שישמש את הקבוצה לעונות הבאות. הוא לא נכשל בזה שהוא רק סיים בין ששת הראשונות, לי אישית אין בעיה עם המיקום של הפועל בעונה הנוכחית. הוא נכשל בזה שבעונה הבאה אנחנו מחליפים שוב את רוב הקבוצה. איתו או בלעדיו.

מאמין בעייתי עם לא מעט מגבלות אופי. ועדיין, לא רואה ישראלי אחר שהייתי מעדיף על גביו.

הסיבה שאתה הולך להחליף את רב הקבוצה היא בעיית תקציב, אם לא הייתה לך בעייה כזאת שנה הבאה היו לך את:

דגני ולוי להגנה.
שאסה קשר אחורי 1
ורמוט, שכטר, דאמרי וזגורי בהתקפה.

כלומר גם אם אתה מחליף את עמוס (ואני לא בטוח שצריך),
אתה מביא "רק" שוער מגן שמאל קשר אחורי (3 שחקנים בלבד) להרכב, כולם יכולים להיות זרים ויש לך מקום לעוד זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
חשוב להזכיר ש"בעיית התקציב" נובעת מהכישלון שלו להעפיל לשלב הבתים בליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
א. נכון.
ב. בשביל זה יש בעלים של קבוצה, אתה פתחת את אשכול האיש שלא היה שם? כי האיש ששם בהפועל רק מזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 22:17 
ערן כתב:
חשוב להזכיר ש"בעיית התקציב" נובעת מהכישלון שלו להעפיל לשלב הבתים בליגה האירופית.

זה נכון, אבל זה דבר שיכול לקרות, וצריך להודות שרוב האוהדים גם התייחסו אל זה ככשלון מתקבל על הדעת (לפחות בסביבה שלי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
אז הם לא הבינו - אולי הם מבינים היום - את המשמעות הכלכלית ההרסנית של הכישלון "המתקבל על הדעת" הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 22:21 
אני לא יודע מה הבינו ומה לא. אני יודע שלבסס תקציב של מועדון על העפלה לשלב בתים זה בעייתי מאוד ושלעוף לפני שלב הבתים זה דבר שיכול לקרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ערן כתב:

זה נכון, אבל זה דבר שיכול לקרות, וצריך להודות שרוב האוהדים גם התייחסו אל זה ככשלון מתקבל על הדעת (לפחות בסביבה שלי)

מוכרח לציין שכמו ערן מעולם לא קיבלתי את זה גם אם ההעפה מבחינה מקצועית ( ניתן לעוף מול קבוצה ברמה של פנדורי בשני משחקים) הייתה מובנת,
ראיתי בזה תמיד לקח על הוויתור של אירופה שנה לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 22:25 
el dudernio כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ערן כתב:

מוכרח לציין שכמו ערן מעולם לא קיבלתי את זה גם אם ההעפה מבחינה מקצועית ( ניתן לעוף מול קבוצה ברמה של פנדורי בשני משחקים) הייתה מובנת,

לא ממש הבנתי. זה באסה וזה גרוע ומזיק ופוגם ומה שלא תרצה. בהסתכלות רחבה, מבלי להתייחס לתוצאות בליגה ובגביע, זה כשלון מתקבל על הדעת. זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
el dudernio כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ערן כתב:

לא ממש הבנתי. זה באסה וזה גרוע ומזיק ופוגם ומה שלא תרצה. בהסתכלות רחבה, מבלי להתייחס לתוצאות בליגה ובגביע, זה כשלון מתקבל על הדעת. זה הכל

התכוונתי שזה אומנם מתקבל על הדעת אבל מדבריך ניתן היה להבין שזה נלקח בשוויון נפש, וזה ממש לא אמור היה להיות המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אז הם לא הבינו - אולי הם מבינים היום - את המשמעות הכלכלית ההרסנית של הכישלון "המתקבל על הדעת" הזה.

לא היתה משמעות כזו אם מי שחתם על הערבויות לתקציב לא היה הופך עולמות וממשכן את העתיד של המועדון רק כדי שלא יממשו את הערבויות שלו.
מאמן לא יכול להיות אחראי להתנהגות שערורייתית של המנהלים שלו, בפרט שהיינו צריכים לעבור שלושה סיבובים כדי להגיע לבתים. ואם היינו עוברים את פאנדורי ונופלים בפלייאוף ? זה עדיין היה כשלון ?
רב"ש אשם בהרבה דברים, המצב הכלכלי של המועדון הוא לא אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא צריך לספר לי על ביזיון הערבויות.

רן בן שמעון היה צריך לעשות את המקסימום כדי להעלות שלב. לפתוח עם רמזי ספורי ולאבד יתרון גול בחוץ פלוס הובלה בבית זה לא חלק מזה. אגב, אך כתב פה yos למעלה - ההדחה נגד פאנדורי היתה רמז מטרים לכל העונה הזו ולהתנהלות של בן שמעון. כמו למשל להעלות הרכבים לא קשורים עם שחקנים לא מתאימים, ולאבד משחקים שהיו בידיים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 23:04 
ערן כתב:
אתה לא צריך לספר לי על ביזיון הערבויות.

רן בן שמעון היה צריך לעשות את המקסימום כדי להעלות שלב. לפתוח עם רמזי ספורי ולאבד יתרון גול בחוץ פלוס הובלה בבית זה לא חלק מזה. אגב, אך כתב פה yos למעלה - ההדחה נגד פאנדורי היתה רמז מטרים לכל העונה הזו ולהתנהלות של בן שמעון. כמו למשל להעלות הרכבים לא קשורים עם שחקנים לא מתאימים, ולאבד משחקים שהיו בידיים שלנו.

נכון, בדיוק כמו שהוא היה צריך לעשות את המקסימום המשחק הזה שהחשיבות שלו כמעט זהה ובמקום זה הוא הפך להיות רס"ר משמעת בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
חבל שהוא לא בוחר את ההרכב הכי חזק, כי בניגוד למאמנים שעברו פה לפניו דווקא כן יש קצת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 23:10 
ערן כתב:

בעיות התקציב נובעות מזה שאין תקציב ואין בן אדם ששם שקל בקבוצה. הטעויות של המאמן וכל כשלון מקצועי אחר לא אמורים לעשות "בעיות תקציב" בקבוצה נורמלית. המשפט הזה לא קשור לאשכול הזה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: