kobster כתב:
בכל מקרה, המטרה הברורה והיחידה כרגע צריכה להיות איך מחזיקים עד סוף העונה ונמנעים מהפסקת פעילות. יש כמה שחקנים שאפשר למכור ולקבל עליהם כסף (שוינפלד, אלטמן, עזרא, הרוש, גוטליב וידין הבכירים שבהם), יש את הכסף מגיוס ההמונים וכנראה שנצטרך עוד הזרמה של כסף כדי להחזיק קבוצה של שחקני נוער מחוזקת עד סוף העונה ואז בקיץ לקוות שיגיע מישהו ויבנה את המועדון מאפס.
בדיוק,
זה מה שלהערכתי, עם כל הכאב והצער, התסריט הכי אופטימי וגם הכי נכון.
בהסתכלות גם לאחור, אף רוכש רציני בזמן כזה קצר, לא היה שם מעטפה בלי בדיקת נאותות נורמלית .
מבחינתי לעלות עם שחקני נוער, ואולי יהיו עוד כמה שחקנים שיסכימו עם משכורת אפסית,בתקווה למצוא מימון מינימלי, לנשוך שפתיים, להיות מובסים אולי השפלות, נפסיד ונרד ליגה. אבל לטווח הארוך זה עדיף על מנת שלא נימחק מהמפה.
אני בעד שנופיע למשחקים כמובן.
בזמן הזה, כשלרוכש פוטנציאלי יהיה די והותר את הזמן המספיק, ואז אני כן מאמין שיבוא רוכש או קבוצת רכישה נורמלית ויהיו לדעתי מספר הצעות, ותעשה בדיקת נאותות, תבדוק מול פיפא את משמעות החוב, תוך תקווה שאת העונה הבאה כשנהיה בליגה הלאומית, נתחיל עם בעלים חדש.
חבל רק, שלולא ניהול כושל של כבירי, וגם לדעתי חיפשו אותו אנשים, שדאגו בכל דרך להציף חובות שהיו קיימים אבל שהיו גם טרם תקופתו( מס הכנסה, כל החובות לשחקנים מתקופת מוני טביב ),וזאת משום שלטשו עיניים לפרויקט האיצטדיון עם הסינים בגלל הפוטנציאל הכספי הטמון בפרויקט.
אני מקווה אולי,עדיין , שכניסתם של הסינים, בטח לא כרגע, עדיין לא ירדה מהפרק. כי מהם מדובר בסדר גודל מטורף. כנראה פנטזיה שלי. מן חלום.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk